koukam ze jeste musim pockat tak 1-2 patche a muzu zacit hrat

+1Smelina píše:No nevím, mě se zdají invul packy jedny z těch nejjednodušších. Ten jejich bosík je papír.
zas takovej papír není a dost záleží, koho zrovna hraješ, jestli sám, v partě, atd. třeba pro barbara je to opravdu nejjednodušší affix. ale s monkem mě třeba dost štvou.Smelina píše:No nevím, mě se zdají invul packy jedny z těch nejjednodušších. Ten jejich bosík je papír.
? něco takového bylo řekl bych od začátku. ať ve smyslu dodge, nebo vyhnutí se pomalejší animaci útoku monstraAragorn píše:1/ Moznost uhybat utokum monster
neAragorn píše:2/ Udelani Inferna velmi obtiznym, ale ne ve smyslu vysokych hp/dmg monster, ale hernimi principy a situacemi a tlakem na hracuv skill ovladat postavu
ne, snaží se, ale lepšího výsledku jak v d2 asi nedosáhnou nikdy.Aragorn píše:3/ Pouzitelnost skoro vsech skillu s podobnou ucinnosti
to funguje.Aragorn píše:4/ Drop takrka nejlepsich veci (90 az 95% max kvality) na konci Hell a zacatku Inferna
ne, ani se o tom blizzard imo nevyjádřil. ale snad to někdy přijdeAragorn píše:5/ Nemoznost rollnuti napr STR na wandce pro Wizzarda (nebo tedy zaruceni rollnuti INT)
ne.Aragorn píše:6/ Prepracovani prace se staty
ne, opravy navíc mírně zlevní u top itemů.Aragorn píše:7/ I jina nez penezni penalizace za smrt
ne, ani se o tom blizzard imo nevyjádřil. ale snad to někdy přijdeAragorn píše:8/ Jasne zvyhodneni, kdyz napr Wizzard ma Wandku misto two hand mece
ne, ani se o tom blizzard imo nevyjádřil. ale snad to někdy přijdeAragorn píše:9/ Urcity automaticky block u two hand zbrani