Nový obsah a vyšší levely postavám

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
smurfiik
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Re: Nový obsah a vyšší levely postavám

Příspěvek od smurfiik » 24.07.2012, 09:11 hod.

citace: Aktualizace 1.0.4 také nabídne nové a lepší legendární věci, které jsou zajímavější, silnější a epičtější. A to způsobem, který pravděpodobně nečekáte," tvrdí Morhaime

Tak na tohle jsem docela zvědavý :)

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 24.07.2012, 09:12 hod.

5% chance to summon Baal on striking :P

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 24.07.2012, 09:44 hod.

dobry je ten zaver:

"Dodatečný obsah tedy v pojetí Blizzardu bude k dispozici zdarma prostřednictvím aktualizací. Společnost se zatím vyhýbá využívání placeného stahovatelného obsahu a drobná rozšíření vypouští bezplatně."

to je ako keby to robili z nejakej dobrej vole :)

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 24.07.2012, 10:10 hod.

Punky píše:dobry je ten zaver:

"Dodatečný obsah tedy v pojetí Blizzardu bude k dispozici zdarma prostřednictvím aktualizací. Společnost se zatím vyhýbá využívání placeného stahovatelného obsahu a drobná rozšíření vypouští bezplatně."

to jo, ale za toto prohlaseni nemuzes napadat blizzard:)...ale jeste aby za to chteli platit...to uz by bylo neco :D

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 24.07.2012, 16:31 hod.

Punky píše:dobry je ten zaver:

delaj to proto,ze uz ted jim to hraje jen 1/10 lidi,kdyby za to chteli jeste platit,prisli by i o zbytek :P

DeathHero
The Butcher
BattleTag:DeathHero#2204

Příspěvek od DeathHero » 24.07.2012, 16:39 hod.

parada bude se expit :D
Achievements: 7400 (92%)

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 25.07.2012, 07:56 hod.

Quetak píše:5% chance to summon Baal on striking :P

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

upravil bych to na Beliala, vyrazil by ze země a začal dávat IKčka :D

16cmfan
Gorebelly
BattleTag:sestnastka#2408
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 16cmfan » 25.07.2012, 08:59 hod.

Mne na Blizzarde dosť štve, že oznámi to a to (patch 1.04, PvP Patch, Character Profiles) ale čakáme na to potom pár mesiacov. Nech to oznámia vtedy, keď už to bude fakt isté, že to najneskôr do mesiaca výjde.

Jasné, že chcú asi nejak vyprázdniť medzeru, tak PR kecajú a sľubujú a ja sa potom teším, že to ich "soon" bude soon ale Blizzard má vlastnú definíciu: http://www.wowwiki.com/Soon

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 25.07.2012, 13:03 hod.

me by zajimalo oc na tom patchy takovou dobu delaj,pro tolika clenej team to je prace na 2 dny a ne 2 mesice...

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag:StillAlive#2220

Příspěvek od Still-Alive » 25.07.2012, 21:41 hod.

Asi to není taková procházka růžovým sadem:)

casperdeluxe
Gorebelly
BattleTag:casperdeluxe#2494

Příspěvek od casperdeluxe » 26.07.2012, 07:23 hod.

Osobně si mylím, že zvyšování levelů hru neusnadní jak tu někdo psal. Jestli mám lvl 60 nebo 70 j ecelkem jedno. skilly jsou pořád stejný se stejným dmg. A za 10 lvlů dostat +30 k atributám nijak výrazně dmg ani life nezvedne. Takže ve finále na tom bude lvl 60 stejně jako lvl 70. Každopádně bych byl pro, kdyby to levelování bylo opravdu pomalé s nějakým bonusem. Třeba tak pomalé, že by z 60 na 61 trvalo třeba jako v D2 z 64 na 95. A k tomu nějakej ten bonus za lvl třeba +5% MF a GF. Ale každopádně aby to trvalo dlouho. Jinak by to měl hned každý. Dávat bonusy k dmg by byla asi opravdu blbos. To by inferno dost zjednodušilo.

marian_r
Doom Knight
BattleTag:iAmTehLaw#2891

Příspěvek od marian_r » 26.07.2012, 08:14 hod.

casperdeluxe píše:Osobně si mylím, že zvyšování levelů hru neusnadní jak tu někdo psal. Jestli mám lvl 60 nebo 70 j ecelkem jedno. skilly jsou pořád stejný se stejným dmg.
...
To je individuálne.

Mne NEJAKÝ progres chýbal. Nemám nič proti farmeniu v MMORPG kde máme v guilde 150 ľudí a s veľa ďalšími ľudmi sa poznám 5 rokov čo to hrám. Za dve hodiny v hre získam 1% expov ďalšieho levelu. Aspoň to!

Syn hrá s TS a aspoň si pokecá. Ale nič iné tá hra neponúka. Ak by bolo možné ďalšie levelenie, bolo by prečo hrať.

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 26.07.2012, 08:38 hod.

casperdeluxe píše:Osobně si mylím, že zvyšování levelů hru neusnadní jak tu někdo psal. Jestli mám lvl 60 nebo 70 j ecelkem jedno. skilly jsou pořád stejný se stejným dmg. A za 10 lvlů dostat +30 k atributám nijak výrazně dmg ani life nezvedne. Takže ve finále na tom bude lvl 60 stejně jako lvl 70. Každopádně bych byl pro, kdyby to levelování bylo opravdu pomalé s nějakým bonusem. Třeba tak pomalé, že by z 60 na 61 trvalo třeba jako v D2 z 64 na 95. A k tomu nějakej ten bonus za lvl třeba +5% MF a GF. Ale každopádně aby to trvalo dlouho. Jinak by to měl hned každý. Dávat bonusy k dmg by byla asi opravdu blbos. To by inferno dost zjednodušilo.
ono asi spis jde oto,ze s vyssim level by museli prijit i zbrane pro vyssi level.Je blbost aby udelali lvl70 a zbrane jen na 60.A zase na druhou stranu kdyby udelali zbrane tak zase je inferno total easy, protoze by si je vsichni koupili na AH i kdyz by se nedostali tam kde padaji.Takze to je zacarovanej kruh a pomohlo by to jen na chvili.

Nekronaut
The Butcher

Příspěvek od Nekronaut » 26.07.2012, 09:16 hod.

A proč je blbost postava na 70lvl a zbraně na 60lvl?? Nějak nechápu čemu by to mělo vadit...

Thulle
Gorebelly
BattleTag:Thulle#2682

Příspěvek od Thulle » 26.07.2012, 09:31 hod.

Žádnej maximální level se zvyšovat nebude, je to retardovaně přeloženej článek.
Jedná se o end-game content. Něco, co hráče s nejvyšším levelem bude lákat zase hrát (např. pvp update).
Obrázek

Weeman
Quill Rat

Příspěvek od Weeman » 26.07.2012, 09:59 hod.

Nebudte smutni, ze neni o co hrat a farmeni nema moc smysl kdyz to neni MMO ... za chvilku je venku GW2 ;)
Jinak by se mi take ta fame zamlouvala ... za zabijeni elitek a nebo udelat specialni lokace s nejakejma bossama (tech variant je ...) a za kazdy lvl dostat nejaky bonus - napriklad udelat take 60 lvl na fame, ktery by lezl o dost pomaleji nez expy - udealt 60 lvl netrva dlouho.
No a treba za kazdy lvl fame by byl treba +1 MF a GF nebo treba na vyber jeste z dodge change - za 10 lvl 2 procenta nebo neco takoveho ... je napady.
Ale rozjel jsem si monka (moncici :D), ale stejne me nebavi vsechno znova prochazet a jenom se zenu co nejrychleji udelat lvl 60 a inferno :-/ Ac sem si rikal, ze si to pekne projdu v klidu, tak me to k tomu zase tahne. Mozna je to inferno vazne vyzva i kdyz jsem to mnohokrat i zde na forech pomluvil - chci asi zkusit jestli to s monkem budu davat lepe, ale zase to stejne uhnije na tom, ze buud muset farmit equip. On asi ani clovek nevi co sam poradne chce.
Mate to take tak? :D

Weeman
Quill Rat

Příspěvek od Weeman » 26.07.2012, 10:32 hod.

smurfiik píše:citace: Aktualizace 1.0.4 také nabídne nové a lepší legendární věci, které jsou zajímavější, silnější a epičtější. A to způsobem, který pravděpodobně nečekáte," tvrdí Morhaime

A myslis/myslite, ze se to bude vyzat na jiz vlastnene v veci? Neco malinko mam v truhle, tak jsem dost zvedav jestli mi na tom poskoci staty :D 8-)

satik
Wraith
BattleTag:Satik#1911
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od satik » 26.07.2012, 10:43 hod.

Weeman píše:
smurfiik píše:citace: Aktualizace 1.0.4 také nabídne nové a lepší legendární věci, které jsou zajímavější, silnější a epičtější. A to způsobem, který pravděpodobně nečekáte," tvrdí Morhaime

A myslis/myslite, ze se to bude vyzat na jiz vlastnene v veci? Neco malinko mam v truhle, tak jsem dost zvedav jestli mi na tom poskoci staty :D 8-)
Nekde zminovali, ze se to bude tykat jen nove droplych itemu.

marian_r
Doom Knight
BattleTag:iAmTehLaw#2891

Příspěvek od marian_r » 26.07.2012, 14:17 hod.

Ja sa obávam že "spôsobom ktorý nečakáme" znamená že sa zase nase...onô.

Nekronaut
The Butcher

Příspěvek od Nekronaut » 26.07.2012, 14:39 hod.

Určitě se to bude týkat jen nových itemů, jinak to nejde. Ale co se týče té epičnosti, můj tip je grafická stránka celé věci. Tzn. item bude na postavě vypadat fakt "hustě" a zbraň bude mít při hitnutí třeba nové efekty. Zlepšení smysluplnosti legendárek pomocí buffu atributů je jasná věc...

Odpovědět

Zpět na „Obecně“