Tak na tohle jsem docela zvědavý

to jo, ale za toto prohlaseni nemuzes napadat blizzard:)...ale jeste aby za to chteli platit...to uz by bylo necoPunky píše:dobry je ten zaver:
"Dodatečný obsah tedy v pojetí Blizzardu bude k dispozici zdarma prostřednictvím aktualizací. Společnost se zatím vyhýbá využívání placeného stahovatelného obsahu a drobná rozšíření vypouští bezplatně."
to je ako keby to robili z nejakej dobrej vole
delaj to proto,ze uz ted jim to hraje jen 1/10 lidi,kdyby za to chteli jeste platit,prisli by i o zbytekPunky píše:dobry je ten zaver:
"Dodatečný obsah tedy v pojetí Blizzardu bude k dispozici zdarma prostřednictvím aktualizací. Společnost se zatím vyhýbá využívání placeného stahovatelného obsahu a drobná rozšíření vypouští bezplatně."
to je ako keby to robili z nejakej dobrej vole
Quetak píše:5% chance to summon Baal on striking
To je individuálne.casperdeluxe píše:Osobně si mylím, že zvyšování levelů hru neusnadní jak tu někdo psal. Jestli mám lvl 60 nebo 70 j ecelkem jedno. skilly jsou pořád stejný se stejným dmg.
...
ono asi spis jde oto,ze s vyssim level by museli prijit i zbrane pro vyssi level.Je blbost aby udelali lvl70 a zbrane jen na 60.A zase na druhou stranu kdyby udelali zbrane tak zase je inferno total easy, protoze by si je vsichni koupili na AH i kdyz by se nedostali tam kde padaji.Takze to je zacarovanej kruh a pomohlo by to jen na chvili.casperdeluxe píše:Osobně si mylím, že zvyšování levelů hru neusnadní jak tu někdo psal. Jestli mám lvl 60 nebo 70 j ecelkem jedno. skilly jsou pořád stejný se stejným dmg. A za 10 lvlů dostat +30 k atributám nijak výrazně dmg ani life nezvedne. Takže ve finále na tom bude lvl 60 stejně jako lvl 70. Každopádně bych byl pro, kdyby to levelování bylo opravdu pomalé s nějakým bonusem. Třeba tak pomalé, že by z 60 na 61 trvalo třeba jako v D2 z 64 na 95. A k tomu nějakej ten bonus za lvl třeba +5% MF a GF. Ale každopádně aby to trvalo dlouho. Jinak by to měl hned každý. Dávat bonusy k dmg by byla asi opravdu blbos. To by inferno dost zjednodušilo.
A myslis/myslite, ze se to bude vyzat na jiz vlastnene v veci? Neco malinko mam v truhle, tak jsem dost zvedav jestli mi na tom poskoci statysmurfiik píše:citace: Aktualizace 1.0.4 také nabídne nové a lepší legendární věci, které jsou zajímavější, silnější a epičtější. A to způsobem, který pravděpodobně nečekáte," tvrdí Morhaime
Tak na tohle jsem docela zvědavý
Nekde zminovali, ze se to bude tykat jen nove droplych itemu.Weeman píše:A myslis/myslite, ze se to bude vyzat na jiz vlastnene v veci? Neco malinko mam v truhle, tak jsem dost zvedav jestli mi na tom poskoci statysmurfiik píše:citace: Aktualizace 1.0.4 také nabídne nové a lepší legendární věci, které jsou zajímavější, silnější a epičtější. A to způsobem, který pravděpodobně nečekáte," tvrdí Morhaime
Tak na tohle jsem docela zvědavý![]()