Anketa -> bavi vas diablo3 ?
tak ja to hram napriklad pre to aby mi padla zbran za 100 euro a vratil sa mi vklad do hry :ppp, ale nie chcem zabit diabla na inferne a potom to balim, ale zrejme docasne bo ocakavam ze s pribudajucim casom sa ta hra bude vymakavat ako d2 a potom si to zase zapnem. ( som u rakanotha:p)
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
Re: Anketa -> bavi vas diablo3 ?
Ne mě vadí to že mě nebaví farmit goldy jak nějkej vietnamec. Si ty posti přečti. Kdyby si vzali prostě z D2 to nejlepší ale oni to prostě překopali uplně komplet.
Cain: Tell me everything u remember stranger. Every detail.
Tyrael: Falling. Fire.
-
- Quill Rat
WoW ze je jednoducha hra? A a ktera hra je komplexnejsi nez WoW prosimte? U ktere hry trvalo top hracum sundat aktualni endgame content pomaleji... ano, dragon soul je relativne jednoduchej, ale wow toho ma zasebou mnohem mnohem vic a tvuj nazor je slusne receneo neuvazeny a mimo. Jak ja jsem se tesil na diablo, věřil jsem ze me udrzi na poradnou dobu ale... dohral jsem za barbara inferno jeste pred patchem, prodal jsem veci, jsem spokojen a vracet k D3 uz nemam naladu.A proc? Protoze uz tam nic jinyho neni, akorat muzu dokolecka farmit jak vocas abych to co uz mam projite daval snaze. Takze dobrejch 150 hodin fetu.Garn píše:Podobné výsledky jako u WoWka. WoWko vždycky všechny štvalo, je to jednoduchá hra, primitivní, BLizzard WoWko kazí a stojí za exkrement, ale stejně ho všichni hrajou. A ti co ho hrají, tak hejtují nejvíc. Nechápu jak někdo může na Diablo III fóru do 12 hodin od vyhlášení ankety odpovědět, že ho Diablo III nebaví. Člověk, který hraje hru, která ho nebaví, má fakt solidní problém.
Cekal jsem vic.
Rekl bych ze cekal plnohodnotnyho nastupce ne rozdelanou betu...
-
- Quill Rat
Nevim... ruzne kooperativni mody, ruzne zebricky, contesty, rozsahle pvp s ratingem, odmeny... da se to vylepsit spoustou spoustou veci.Nekronaut píše:martin: A co jsi prosímtě čekal?
Jaké kooperativní mody prosím ?
Jaké různé žebříčky?
Jaké contesty?
Jaké rozsáhlé pvp ?
Jaké odměny ?
Rozepiš to... tu "spoustu" věcí - co "nevíš"
Jaké různé žebříčky?
Jaké contesty?
Jaké rozsáhlé pvp ?
Jaké odměny ?
Rozepiš to... tu "spoustu" věcí - co "nevíš"
dočkej času, já byl taky hnusák ve 14cti a teď jsem krasavec k pohledánímartinnohac píše:Nevim... ruzne kooperativni mody, ruzne zebricky, contesty, rozsahle pvp s ratingem, odmeny... da se to vylepsit spoustou spoustou veci.Nekronaut píše:martin: A co jsi prosímtě čekal?
Jako je fakt, že nějaké ty žebříčky by být mohli. Člověk by aspoň přibližně věděl jak na tom je. PVP by být mělo a ty contesty si tu moc představit neumím, i když asi by to taky šlo...
Jaké žebříčky ? Čeho ? Co chceš hodnotit?
- že si byl 1 654 376 který dosáhl lvl 60 ? (což trvá tak 12 hodin playtime?)
- nebo, že si byl 147 826 co zabil inferno diabla ? (To tu brzo bude - stejně jako u wow - diablostats - jen co se rozjede diablo armory)
- pvp žebříček ? aby bylo třbea hru balancovat pro pvp ? no to by bylo úžasné - spousta lidí by ti poděkovala (/irony off)
- jaké kontesty furt? alespoň příklad...
- nebo, že si byl 147 826 co zabil inferno diabla ? (To tu brzo bude - stejně jako u wow - diablostats - jen co se rozjede diablo armory)
- pvp žebříček ? aby bylo třbea hru balancovat pro pvp ? no to by bylo úžasné - spousta lidí by ti poděkovala (/irony off)
Dokázal bych si třeba představit žebříčky na vlastnosti postav, DPS atd.
No právě, na 60 lvlu bude asi těžko nějakej žebříček = failXkryspin píše:Jaké žebříčky ? Čeho ? Co chceš hodnotit?
Myslel třeba že by to chtělo pvpéčko který řekli že bude a neni
Mod kde nemusíš furt dokola plnit ty questy ale můžeš si v klidu běhat po bosech nebo jen nějakej survival mod podobnej eventu Jar of Souls
Eventy co jdou jednou za tejden nebo něco jako UT nebo cow lvl. Sorry ale výlet do domova teletubies to mě ani neláká. Si z toho vývojáři upe udělali pr del.
Kor když to stojí takový prachy se tam dostat.
Prostě něco co tě donutí to hrát i po tom co zabiješ dia na inferno, seš tak zabedněnej nebo o co jde?
Ad na 60 lvl asi těžko nějakéj žebříček:
- to je design rozhodnutí - jak bys chtěl udělat hru která bude výzva a zároveň bude v ní výzva dosáhnout nejvyšší lvl ? Buď půjde jedno nebo druhé, ale ne obojí zároveň.
Ad to PVP:
- pvp má být dodáno patchem - holt musíš počkat
Ad to volné pobíhání - to by nebylo špatné - ale tak si nastav q na závěrečného bosse a pobíhej si kde chceš ne ?
Ad ten survival mod:
To je opět design rozhodnutí - prostě chceš minihru (něco jako v SC2 chalenges) - která ale bude mimo lore a nesměl bys z toho dávat nějaké item odměny protože bys tím rozbil pocit ze hry samotné. Takže maximálně achiev ... no dobrá asi by to bylo zpestření.
ad V*í*let do teletubies - krávy taky byly jen pro legraci - vývojáři si z toho udělali pr*el ... tak proč jsou koníci problém? Na krávy se taky nechodilo pro jejich epičnost, ale pro úlet, expy a loot (před nerfama).
Nejsem zabedněnej - jen se snažím donutit tě přemýšlet než začneš kritizovat. Prostě se zamysli jestli třeba to proč to tak je nemá nějaký smysl.
- to je design rozhodnutí - jak bys chtěl udělat hru která bude výzva a zároveň bude v ní výzva dosáhnout nejvyšší lvl ? Buď půjde jedno nebo druhé, ale ne obojí zároveň.
Ad to PVP:
- pvp má být dodáno patchem - holt musíš počkat
Ad to volné pobíhání - to by nebylo špatné - ale tak si nastav q na závěrečného bosse a pobíhej si kde chceš ne ?
Ad ten survival mod:
To je opět design rozhodnutí - prostě chceš minihru (něco jako v SC2 chalenges) - která ale bude mimo lore a nesměl bys z toho dávat nějaké item odměny protože bys tím rozbil pocit ze hry samotné. Takže maximálně achiev ... no dobrá asi by to bylo zpestření.
ad V*í*let do teletubies - krávy taky byly jen pro legraci - vývojáři si z toho udělali pr*el ... tak proč jsou koníci problém? Na krávy se taky nechodilo pro jejich epičnost, ale pro úlet, expy a loot (před nerfama).
Nejsem zabedněnej - jen se snažím donutit tě přemýšlet než začneš kritizovat. Prostě se zamysli jestli třeba to proč to tak je nemá nějaký smysl.
-
- Quill Rat
ani jsem na tebe nereagoval a ocivinde ti to moc nemysli. instancovane mody at uz pvp nebo pve, ranking a odmeny za ranking. Pokud si ramcove nepredstavis co by slo udelat a ze by to byla zabava tak ses zabednenec. Ze neni hra vybalancovana pro pvp a zaroven pve ... dalsi fail.Xkryspin píše:Jaké žebříčky ? Čeho ? Co chceš hodnotit?
Myslim, že JW v nějakym rozhovoru říkal, že tohle taky zvažujou. Že by byl volnej pohyb bez plnění dějový linie...Xkryspin píše: Ad to volné pobíhání - to by nebylo špatné - ale tak si nastav q na závěrečného bosse a pobíhej si kde chceš ne ?
Krávy byly ale v mezích a v nejaky graficky upravě která se do toho hodila, ne tohle. Prostě to je moc.
Snažíš se donutit mě aby se mi líbilo něco co se mi nelíbí a ne přemejšlet.
JW měl zvažovat věci před tim než vydal nehotovej polotovar
Snažíš se donutit mě aby se mi líbilo něco co se mi nelíbí a ne přemejšlet.
JW měl zvažovat věci před tim než vydal nehotovej polotovar
Naposledy upravil(a) Omerta dne 22.06.2012, 12:21 hod., celkem upraveno 1 x.
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Ako tu čítam tak ludia vy chcete z toho D3 urobit MMORPG (ako ono to skoro je ale nie tak celkom). V prvom rade tu hru hram ako singleplayer + par kamosov a to len obcas. Takze jake kontesty (kontesty boli, maska witchdoctora, najlepsia brada atd... sledujte stranky), rebricek dps a statov??? to si niekto zase potrebuje h*n*ť péro??? Ne dakujem, hra je tam kde ma byt hack n slash rubacka a farmenie do nemoty, pokial mate radi príbeh tak je diablo 3 aj niečo viac.
Každý kto si to kupoval, vedel do coho ide, takze ziadne nariekanie.
Naposledy upravil(a) sgtmajfoley dne 22.06.2012, 12:19 hod., celkem upraveno 1 x.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
Rappelz. 5 rokov hrania a žiaden cap. stále levelíme. Stále noví petovia, nové itemy.martinnohac píše: WoW ze je jednoducha hra? A a ktera hra je komplexnejsi nez WoW prosimte?
...
SMiř se prostě s tím, že rankování a rankované odměny k---urví pve. Pokud hra klade důraz na pve - tak nemůžeš dostat rankovanou odměnu. Podívej se na WoW kdes měl klasickou ukázku přesně toho a jaké bylo řešení? až vytvoření různých statů pro pvp a pve - a v podstatě vytvoření dvou různých her protože pak už upravuješ, že skily fungují jinak v pve a jinak v pvp ....
Blizz s tím má zkušenosti - podívej se na SC2 - tam taky máš jiné staty, jednotky a skily v pve (campaign) a jinou v pvp (Multiplayer)...
Blizz s tím má zkušenosti - podívej se na SC2 - tam taky máš jiné staty, jednotky a skily v pve (campaign) a jinou v pvp (Multiplayer)...
-
- Quill Rat
Jasny, ale kdyz uz se prorubes a profarmis az do nemoty tak by to chtelo neco vic. Jinak ten pribeh diabla 3 to je vysmech samozrejme. Vetsi s*it nez twiglight, naprosto nicotnej a vubec tam bejt nemusel.sgtmajfoley píše:Ako tu čítam tak ludia vy chcete z toho D3 urobit MMORPG (ako ono to skoro je ale nie tak celkom). V prvom rade tu hru hram ako singleplayer + par kamosov a to len obcas. Takze jake kontesty (kontesty boli, maska witchdoctora, najlepsia brada atd... sledujte stranky), rebricek dps a statov??? to si niekto zase potrebuje h*n*ť péro??? Ne dakujem, hra je tam kde ma byt hack n slash rubacka a farmenie do nemoty, pokial mate radi príbeh tak je diablo 3 aj niečo viac.