diablo vs rock

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Still-Alive
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:StillAlive#2220
Re: diablo vs rock

Příspěvek od Still-Alive » 17.06.2012, 16:55 hod.

Red Eagle: Těší mě že jsem taková celebrita, že se o mě musíš otřít v každém příspěvku :)

K věci - D3 rozhodně není pro děti, je to dospělá hra, kterou holt zřejmě předčasně porodily a tak se na tom muselo zapracovat (je smutné že to trvalo tak dlouho - např. fronta na přihlášení do hry tam měla být už při vydání, max. pár dní potom.)

Má svoje mouchy, které se vychytají patchem a můžeme být rádi, že autoři reagují na prosby hráčů, to u moc vývojářů není vidět..

Ad. respektování názoru - někteří působí jako zaseknutá deska, to je pak těžká diskuze :). Respektuju názor, který je něčím podložený a že někdo plácne "D3 je s*it, D2 nesahá ani po kotníky" tak fakt nevím co dotyčný čeká.

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 17.06.2012, 20:23 hod.

Still-Alive píše:D3 rozhodně není pro děti, je to dospělá hra, kterou holt zřejmě předčasně porodily a tak se na tom muselo zapracovat
Ufff po 8 rokoch vyvoja povedat, ze to boli nuteni vydat predcasne.... Strasne ma na tebe bavi jak si na vsetkom zlom dokazes najst vzdy nieco pozitivne :)
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

fuller
Quill Rat

Příspěvek od fuller » 17.06.2012, 21:25 hod.

akých 8 rokov, diablo ktoré hraš je stáré tak max 3+ :) a predčasne nemyslím, chyby ktoré tam sú, sú spôsobené niečim iným ... väčšina tých vecí, ktoré sa v hernej mechanike prejavujú ako nevhodné (OP, exploity, unbalanced, ...), podľa mňa v Blizzarde v dobe vydania vôbec neboli považované za problém prípadne o nich nevedeli resp. ich nepouživali daným spôsobom, ale keď to hra niekoľko milinov ľudí, ktorý chcú z toho vytrieskať, čo to zvladne a či nie je niečo môžné využiť v svoj prospech ... tak sa vždy niečo nájde blizz nie je z tých, ktorý by sa na to vykašlali, a že vydali sme hru a koniec ... ale všetko chce svoj čas proste nie je to v ich silách fixovať / balansovať tak rýchlo ako by hráči chceli

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 17.06.2012, 22:00 hod.

fuller píše:akých 8 rokov, diablo ktoré hraš je stáré tak max 3+ :) a predčasne nemyslím, chyby ktoré tam sú, sú spôsobené niečim iným ... väčšina tých vecí, ktoré sa v hernej mechanike prejavujú ako nevhodné (OP, exploity, unbalanced, ...), podľa mňa v Blizzarde v dobe vydania vôbec neboli považované za problém prípadne o nich nevedeli resp. ich nepouživali daným spôsobom, ale keď to hra niekoľko milinov ľudí, ktorý chcú z toho vytrieskať, čo to zvladne a či nie je niečo môžné využiť v svoj prospech ... tak sa vždy niečo nájde blizz nie je z tých, ktorý by sa na to vykašlali, a že vydali sme hru a koniec ... ale všetko chce svoj čas proste nie je to v ich silách fixovať / balansovať tak rýchlo ako by hráči chceli
v 2008 bolo predstavovane uz v tomto engine co je tu teraz a tvrdi sa ze bolo vo vyvoji v tom smere este dalsie minimalne 4. Takze 8 rokov. Pocitam, ze tento engine ma tak 6-7. Ved technicka stranka tejto hry nie je v ziadnom smere oslniva. Mam komp z marca 2008 a ta hra si slape na tom bez problemov, dokonca lepsie ako na ntb 4 jadre...
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

Still-Alive
Doom Knight

Příspěvek od Still-Alive » 17.06.2012, 22:24 hod.

sklb: A to je jako špatně? Čím si pomůžu, že na to budu furt nadávat? Jsem optimista.. D2 taky nebyl ze začátku kdovíjaký klenot. Každý diamant musíš nejprve vybrousit aby získal na ceně :) (Obrazně řečeno).

Ale co by jsi čekal od fanboye, co to nemá v hlavě v pořádku :p

Doufám že se někdy potkáme na nějakém DF srazu, internetový hrdino :)

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 17.06.2012, 22:37 hod.

Still-Alive píše:sklb: A to je jako špatně? Čím si pomůžu, že na to budu furt nadávat? Jsem optimista.. D2 taky nebyl ze začátku kdovíjaký klenot. Každý diamant musíš nejprve vybrousit aby získal na ceně :) (Obrazně řečeno).

Ale co by jsi čekal od fanboye, co to nemá v hlavě v pořádku :p

Doufám že se někdy potkáme na nějakém DF srazu, internetový hrdino :)
Ja na to nenadavam, len som sa pozastavoval nad tvojim tvrdenim o "predcasnom porode" a argumentoval som nepodlozenost tvojho tvrdenia.
http://www.diablowiki.net/Diablo_3_History

Kód: Vybrat vše

Late 2000. Preliminary work begins on Diablo III. 
Nechcem sa tu hadat o tom zase, len tvrdit ze hra ktora je vydana po 12 rokoch vsakovakeho vyvoja je "predcasnym porodom" je podla mna prinajmensom divne ;p (aj ked samozrejme ked sa na to ako to vyzera pozriem tak je to skutocne este len beta verzia v porovnani s tym ako to bude vyzerat za 2-3 roky)

A za to, ze ta tu par ludi povazuje za fanboya co to nema v hlave v poriadku nemozem. Mozno keby v buducnosti nenazyvas ludi sa prejaveni nazor hned idiotmi bolo by to lepsie. ;)

fuller
Quill Rat

Příspěvek od fuller » 17.06.2012, 22:45 hod.

sklb píše:v 2008 bolo predstavovane uz v tomto engine co je tu teraz a tvrdi sa ze bolo vo vyvoji v tom smere este dalsie minimalne 4. Takze 8 rokov. Pocitam, ze tento engine ma tak 6-7. Ved technicka stranka tejto hry nie je v ziadnom smere oslniva. Mam komp z marca 2008 a ta hra si slape na tom bez problemov, dokonca lepsie ako na ntb 4 jadre...
engine kľudne nech je 8 rokov starý, ak ho rozbehám na 4roky starom ntb, OKej ... ale narážal som na mechaniku herného sveta a jej neduhy (exploity, bugy, unbalanced obtiažnosť, OP skilly, drop, AH, PVP?, ...), to nie sú 8 rokov veci .. podla dev. diares sa to všetko menilo pomerne búrlivo a často podľa ich pocitov, a beta bola obmedzená takže nemali možnosť otesovať všetko aby v deň spustenia to behalo na 100% a servery nebudem ani komentovat

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 17.06.2012, 22:51 hod.

fuller píše:engine kľudne nech je 8 rokov starý, ak ho rozbehám na 4roky starom ntb, OKej ... ale narážal som na mechaniku herného sveta a jej neduhy (OP skilly, exploity, unbalanced obtiažnosť, drop, AH, PVP?, ...), to nie sú 8 rokov veci .. podla dev. diares sa to všetko menilo pomerne búrlivo a často podľa ich pocitov, a beta bola obmedzená takže nemali možnosť otesovať všetko aby v deň spustenia to behalo na 100% a servery nebudem ani komentovat
Aha tak to mas pravdu, mechanizmy su mladsie a vlastne stale sa prerabaju :p (vid attack speed sa bude prerabat coskoro), ja som prave narazal na tu technicku (graficku) stranku hry. :)

Still-Alive
Doom Knight

Příspěvek od Still-Alive » 17.06.2012, 23:03 hod.

[IRONY ON]
Je to na nic, jede to na kompu starém 4 roky, nezajimavá grafika. (Hra je špatná protože má hnusnou grafiku).
Kua, to si vývojáři dělaj srandu, mám nejnovější hardware a nejede to plynule, ODFLÁKNUTÁ OPTIMALIZACE. Fakt hruza!.[IRONY OFF]

Někdy lidí neví co chtějí, v dnešní době je perfektní grafika snad jediným kriteriem pro celkové hodnocení hry, u některých jedinců.
Fuller to krásně shrnul..
Vývoj sice trval 12 let, ale pokud počítáš ten jeden "restart" vývoje, tak si pár let pak ukrojíš.

PS: Nezamlouvej to, už jsem ti 2x řekl proč jsem ti řekl, co jsem řekl. Nebuď tak ublížený, vím že ti to děsně leží v žaludku..

LGarou
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:LGarou#2272

Příspěvek od LGarou » 17.06.2012, 23:07 hod.

Vetšinou do takovejch témat ani nepíšu protože vim že to nemá cenu. Ale jen pro ty co píšou ře D3 je na h... hra. Hrál někdo z vás D2 hned po vydání? Asi ne co?? To byla taková sssss a na vrchol se dostala díky neustále produkovaným patchum a podpoře Blizzu kterou žádný jiný studio prostě nemá.... takže jo D3 není dokonalý to vědí všichni a nemusíte kvůli tomu zakládat noví téma, ale osobně věřím že za chvíly dosáhne velikosti svého staršího bratříčka.
Obrázek

DURiN
Fallen Shaman

Příspěvek od DURiN » 17.06.2012, 23:10 hod.

Promiňte ale názor že D2 nebyla po vydání taky taková pecka je úplná hovadina.

Nechápu jak někdo může srovnávat rok 2000 kdy pro mě nejhranější pařba byl Carmagedon 2, GTA 2, Heroes of Might and Magic III a podobně. A rok 2012 kdy je Blizzard na vrcholu herního průmyslu. Tvrdit že hra která vyšla před 10 lety a hra co vyšla v roce 2012 taky nebude dokonalá je pro mě trochu blbost.

To jak kdybych tvrdil že SC2 nebude dokonalé protože Starcraft 1 v roce 1998 co vyšel nebyl dokonalí až po vydání několika patchu v Broodwar (datadisk). Tím pádem taky SC2 nebude dokonalí nevybalancovaný až vyjde Datadisk a několik patchu potom se to bude moci hrát. Naštěstí pro mě byl SC2 dokonalí už v Betě.

Pro to mě přijde srovnáváni her které byli jedinečné a bylo málo firem a tak kvalitních her v roce 1998-2000 a srovnávat to s rokem 2012. Možná někteří jsou moc mladí a nedokáží ocenit parádní pařby a kvality her Golden Axe, Duna2, Wolf, Doom, Metal, Warcraft1 do konce i teď hraju Warcraft 2 občas to proste byli hry mého mládi.

Diablo na to jak dlouho to dělali mě nějak neoslnilo naštěstí v dnešní době je toho hodně a konkurence roste. A Blizzard ze svou úrovní celkem padá. WoW a Pandi to zabijou uplně no.

Tak D3 je primitivní hra co nejjednodušší hlavně se přehánět čísličky v DPS a utrácet peníze svůj účel to splnilo.
Tahle hra jako Pandy je podle mě spíše orientovaná na ASII -> když asiati jsou takoví blázní že prodaji ledvinu pro apple nebo utratí 230 tisic za zbran do hry která ani pomalu nevyšla někdo tady utratí 700 euro za pár čísliček navíc tohle je požehnání pro Blizzard.

LGarou
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:LGarou#2272

Příspěvek od LGarou » 17.06.2012, 23:20 hod.

Promiňte zas mě to není názor to je prostě fakt. Mě zas příjde jako hovadina fňukat na fórech jak ta hra je na prt, si to nekoupim nebo to nehraju nebo to hraju ale nekyndám jak to je na prt. Mi to připomíná kecy děcek na střední o tom jak je politika na hov ale když se zeptáte koho volej tak odpověděj že nevolej protože to nemá cenu.
Obrázek

Fight
Fallen Shaman
BattleTag:Amth#2679

Příspěvek od Fight » 18.06.2012, 06:55 hod.

Prakticky každý bod je kravina. PvP bude. Offline single mi vůbec nechybí; nemám žádné extra rychlé připojení, přesto jsem za těch 22 nahraných hodin nezaznamenal jediný lag. Hard má proč křížek? Když na druhou stranu lidi brečí, jak je to nehratelně těžké? :D Pay to win není nutnou podmínkou, dá se vítězit i bez finančního supportu. Good graphics a influenced by WoW jsou rovněž diskutabilní. Já jsem byl např. z vizuální stránky prostředí nadšen. Předposlední dva body jsou irelevantní a various game modes jsou prostě blbost, protože i kdyby měl člověk fantasii jak ďas, tak s kamenem stejně nedosáhne té variability, co s tou hrou.

A vůbec, člověk by mohl udělat protitabulku, ve které by byly věci, co zde byly opomenuty. Např. skvělá atmosféra, potřeba taktiky, živé prostředí, vtipné dialogy, kvalitní příběh, rychlá a efektní akce, nepřebernost možností v kompletování výzbroje a zkoušení buildů...
Obrázek

Grenth
Quill Rat
BattleTag:Grenth#2607

Příspěvek od Grenth » 18.06.2012, 07:24 hod.

co mate stale s 8 rokmi? tu mate presne otom clanok ako to vlastne bolo... http://games.tiscali.cz/tema/diablo-iii ... orpg-59774 presne tu to mate: "Diablo 3, které teď vyšlo, tak mohlo být ve vývoji jen “pár” let, nikoliv deset, jak si může někdo myslet." takze nehovorte stale ako to dlho vyvijali... ps: diablo 2 bez datadisku a neopatchovany tiez bol pekne nanic... d2 sa stalo legendou po datadisku respektive po vydani patchu 1.10...
Obrázek

Still-Alive
Doom Knight

Příspěvek od Still-Alive » 18.06.2012, 08:06 hod.

Grenth: Tohle můžeš říkat Xkrát, stejně si lidi budou mlet svou :)

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 18.06.2012, 08:56 hod.

Still-Alive píše:demagogia
Na tvojom mieste by som sa naucil rozlisovat nadavanie a konstatovanie sucasneho stavu. Pretoze v tomto topicu som nikde nenadaval sposobom ako to tu ty prezentujes. Ale chapem, ze to je pre teba strasne zlozite a radsej si budes veci ukladat podla seba, ale pre istotu.

toto su nadavky
Still-Alive píše:sklb: ty jsi idiot...
toto je konstatovanie sucasneho stavu
sklb píše:Pocitam, ze tento engine ma tak 6-7. Ved technicka stranka tejto hry nie je v ziadnom smere oslniva.
Dufam, ze som ti pomohol a nabuduce uz budes konencne vediet rozlisovat a prosim kludni emocie, strasne z tvojich prispevkov srsi hnev, zacinam sa bat, ze doma rozbijes klavesnicu :p

kulisekcz
Fallen Shaman
BattleTag:DreadLady#2751
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kulisekcz » 18.06.2012, 09:08 hod.

TristanTzara: Tak ty me chlape bavis, takovy bezduchy hate jsem uz dlouho nevidel. Zajima me, kde jsi prisel na to, ze DIII bavi jen primitivni jedince? Ja napriklad mam vysokou skolu farmaceutickou - myslis, ze jsem taky jednoduchy a bavi me hrani s kameny? Hraju s kamaradem - ten ma dve vysoke skoly, opet dalsi bezduchy clovek? Blizz funboy?

Samozrejme, hra neni bez chyb, ale je takova jaka je. Jak vidno, jsi tak nespokojeny, ze vlastne ani hru nehrajes, tak proc vubec jeste chodis dale na toto forum? Vylevat si sve mindraky? Proc? Chces se hadat? Vyvolavat flame?

Nejsem takovy, ktery ti bude rikat : "Kdyz se ti to nelibi, mlc" , ale tyto nesmyslne urazky hry a lidi, kteri si ji oblibili, jsou naprosto beze smyslu.

A nezapomen, kdo chce psa bit, hul si vzdy najde.

Fight
Fallen Shaman
BattleTag:Amth#2679

Příspěvek od Fight » 18.06.2012, 09:41 hod.

Což o to, ať je hra i její hráči "uráženi", když to ovšem bude mít podobu argumentace. Takže pokládám tuhle otázku: Dokáže mi někdo říct jedinou konkrétní věc, která byla v D2 skvělá a v D3 buď není, nebo je horší (či přímo hrozná)?

btw Zrovna před chvílí jsem na ofic. stránkách zhlédl nářek nějakého chlápka, že musel odinstalovat D3 kvůli RMAH, neboť nechtěl vychovávat své děti ve světě, kde se utrácejí reálné peníze za virtuální věci. Jako by nestačilo RMAH ignorovat, popř. třeba vůbec nevychovávat děti pomocí Diabla. :)
Obrázek

Houp
Wraith

Příspěvek od Houp » 18.06.2012, 09:52 hod.

Fight píše:Což o to, ať je hra i její hráči "uráženi", když to ovšem bude mít podobu argumentace. Takže pokládám tuhle otázku: Dokáže mi někdo říct jedinou konkrétní věc, která byla v D2 skvělá a v D3 buď není, nebo je horší (či přímo hrozná)?
Jsem zvědav, co ti kdo odpoví. Kromě nutnosti připojení i při singlu mě nic nenapadá. (není to sice závažná věc, ale objektivně to zápor je)
Fight píše: btw Zrovna před chvílí jsem na ofic. stránkách zhlédl nářek nějakého chlápka, že musel odinstalovat D3 kvůli RMAH, neboť nechtěl vychovávat své děti ve světě, kde se utrácejí reálné peníze za virtuální věci. Jako by nestačilo RMAH ignorovat, popř. třeba vůbec nevychovávat děti pomocí Diabla. :)
Zvláštní, ten svět tu bude i bez něj. A taky o RMAH se vědělo dopředu, tak nechápu, proč hru kupoval.

Still-Alive
Doom Knight

Příspěvek od Still-Alive » 18.06.2012, 10:39 hod.

sklb: Hele nejsi tu i pod přezdívkou Red Eagle? Inteligenčně/příspevkama jste na tom celkem podobně :)

Kulisekcz: nechodíš na vývěsku Uo shardu Moria? Jen tak pro info.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“