Co jsem koukal, nikde mi žádná částka nezmizela.
SMS je opravdu potřeba, protože když vkládáte na RMAH předmět s možností vyplacení na PP, musíte zadat potvrzující kód, který bude poslán právě na telefon. Odzkoušeno, trvá to asi 10 minut, mám kyslík.
Propojení RMAH s Paypalem
- st.ranger
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:stranger#2818
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
Re: Propojení RMAH s Paypalem
Takze mam par otazok. Napisem ich farebne, aby ich bolo vidiet a bol vyuzity potencial editoru.
1. SMS protect - vzdy, ked sa budem napajat na hru pride mi sms s potvrdzujucim kodom?
2. Ak ano, preco je to zadarmo, kedze to ide cez pol zemegule? pochybujem, ze by blizzard na tom prerabal
3. Skusal niekto ten autentificator pre windows? je to program a da sa stiahnut z google store.
4. Da sa potom ten autentificator zrusit? co ked stratim telefon, resp. cislo?
5. V pripade, ze mam android telefon s autentificatorom a telefon stratim, tak co? napisat blizzardu?
1. SMS protect - vzdy, ked sa budem napajat na hru pride mi sms s potvrdzujucim kodom?
2. Ak ano, preco je to zadarmo, kedze to ide cez pol zemegule? pochybujem, ze by blizzard na tom prerabal
3. Skusal niekto ten autentificator pre windows? je to program a da sa stiahnut z google store.
5. V pripade, ze mam android telefon s autentificatorom a telefon stratim, tak co? napisat blizzardu?
-
- Zhar the Mad
No tak som si nasiel odpovede na blizzarde:ReptileSVK píše:Takze mam par otazok. Napisem ich farebne, aby ich bolo vidiet a bol vyuzity potencial editoru.
1. NIE nepride, sms protect sluzi len na sledovanie zmien na ucte, rusenie autentificatoru a podobne.
2. Ano je zadarmo, textove spravy posiela blizzard zadarmo
3. JA som ho neskusal (to je jasne, ked sa nato pytam)
4. ano da sa zrusit a prave cez sms protect! Ked stratis telefon musis kontaktovat blizzard
5. Ak mas sms protect naviazany na ine cislo da sa zrusit, inak treba napisat blizzardu.
mam ten pocitacovi authentificator z google docs a funguje v poriadku.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
je to zlozite nastavit??? posli link... funguje to s pp.uctom na rmah?sklb píše:mam ten pocitacovi authentificator z google docs a funguje v poriadku.
-
- Zhar the Mad
nie je, staci par klikov
Ahojte,mám už prepojený účet s paypal,ale chcem sa opýtať ako si pošlem peniaze z aukcie priamo na účet?Viem že z balance to už nejde,ale ako ináč?To pri zadávaní aukcie si určím Kam majú ísť peniaze?
Main char.: Wizzard Female Fionka
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098
Při zadávání aukce si vybereš jestli chceš peníze poslat na BN Balance nebo PayPal. Z Balance už si je nikam poslat nemůžeš a s PayPalu si je pak můžeš poslat na svůj soukromej účet...
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
Jen mi je teda záhadou, že i když vyberu PP, tak stále mi to ve vytvořené aukci uvádí BN account. Že by další typická Blizzard chyba? Včera jsem i na samotné aukci zaznamenal chybu, v poslední minutě jsem přihodil, aukce fail, ale přesto jsem vyhrál, i když jsem ji podle záznamu nevyhrál. Amatéři.