RMAH

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Rabbitfish
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Indy#1429
Re: RMAH

Příspěvek od Rabbitfish » 15.06.2012, 10:15 hod.

Bednas3148 píše:Je nějaký způsob jak dávat věci na aukci když nemám authenticator ani telefon s adroidem?Rád bych tam pár věcí hodil ale ani jednu věc nemám dá se to nějak obejít?
Melo by to jit s SMS protectem, ale nevim s jakym operatorem a tarifem to u nas pujde a jestli se za kazdou prichozi SMS (ze zahranici?) nebude platit, nekdo pls napiste.

Rabbitfish
Quill Rat

Příspěvek od Rabbitfish » 15.06.2012, 10:16 hod.

Piglampa píše:staci jakykoliv mobil dej si sluzbu battle net protect,jsou to obycejne smsky
A plati se za ty SMS? Co mas za operatora a tarif?

ngshkflck
Quill Rat

Příspěvek od ngshkflck » 15.06.2012, 10:16 hod.

Bednas3148 píše:Je nějaký způsob jak dávat věci na aukci když nemám authenticator ani telefon s adroidem?Rád bych tam pár věcí hodil ale ani jednu věc nemám dá se to nějak obejít?
ne, nedá z bezpečnostních důvodů

Piglampa
Wraith
BattleTag:Piglampa#2909

Příspěvek od Piglampa » 15.06.2012, 10:21 hod.

za sms se neplati
Does the service support advanced messaging systems such as iMessage (iOS) or WhatsApp (iOS, Android)?
Battle.net SMS Protect is designed to work with a text-enabled cell phone. Advanced messaging systems are not supported

muzes si to vse precist na http://us.battle.net/support/en/article ... ms-protect

Rabbitfish
Quill Rat

Příspěvek od Rabbitfish » 15.06.2012, 10:33 hod.

Piglampa píše:za sms se neplati
Does the service support advanced messaging systems such as iMessage (iOS) or WhatsApp (iOS, Android)?
Battle.net SMS Protect is designed to work with a text-enabled cell phone. Advanced messaging systems are not supported

muzes si to vse precist na http://us.battle.net/support/en/article ... ms-protect
Je tam psano ze se neplati Blizzardu, ale pokud jsou ze zahranici tak si uctuje operator ne?

Aveee
Fallen Shaman

Příspěvek od Aveee » 15.06.2012, 10:35 hod.

Odporucam toto: Kedze RMAH ma limit 250E, niekto chce za to viac, uz je to na ebay.

http://offer.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?V ... 1081594866

Fru-fru
The Butcher
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 15.06.2012, 10:36 hod.

Za píchozí SMS s eneplatí, to snad nebylo ani na počátku mobilů...a SMS se neřeší vůbec, náklady platí odesílatel, páč SMS narozdíl od hovoru nemáš možnost odmítnout a operátor nemůže tušit, že jde o sjednanou službou...může to být i chyba kdo by pak chtěl řešit ty reklamace
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Fru-fru
The Butcher

Příspěvek od Fru-fru » 15.06.2012, 10:38 hod.

Aveee píše:Odporucam toto: Kedze RMAH ma limit 250E, niekto chce za to viac, uz je to na ebay.

http://offer.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?V ... 1081594866

lidi jsou fakt palice vymletý :lol: ...na druhou stranu mít pár zbytečnějch mega EUr, tak pak to chápu..
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Piglampa
Wraith
BattleTag:Piglampa#2909

Příspěvek od Piglampa » 15.06.2012, 10:38 hod.

Platím příchozí SMS v zahraničí?
Skrýt
Ne, příchozí SMS jsou vždy zdarma.

Toto mas u T-mobile.
Vsak si muzes zavolat na zakaznickou linku a preptat se.

Fight
Fallen Shaman
BattleTag:Amth#2679

Příspěvek od Fight » 15.06.2012, 11:15 hod.

150€? Meč dva a půlkrát dražší, než hra sama? Da fuq? :D
Obrázek

Fru-fru
The Butcher

Příspěvek od Fru-fru » 15.06.2012, 11:25 hod.

Já doufám, že blíž zveřejní kolik vydělal hned první den a kolik peněz proběhlo RMAH. Myslím, že budeme všichni koukat d otevřenou hubou a blizu se potvrdí, že dobře udělal...:mrgreen:

Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Obrázek

Tado
Quill Rat
BattleTag:Tado#2322
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tado » 15.06.2012, 11:34 hod.

Když chci používat RMAH tak musím mít účet na PayPalu a tam mít registrovanou svojí platební kartu s aktivovanými platbami přes internet?... do toho se mi moc nechce, tohle je celkem nebezpečné, nerad bych aby mi někdo vybílil účet.
Obrázek
Obrázek

Aveee
Fallen Shaman

Příspěvek od Aveee » 15.06.2012, 11:36 hod.

Tado píše:Když chci používat RMAH tak musím mít účet na PayPalu a tam mít registrovanou svojí platební kartu s aktivovanými platbami přes internet?... do toho se mi moc nechce, tohle je celkem nebezpečné, nerad bych aby mi někdo vybílil účet.
vidno ze si totalny zaciatocnik co sa tyka internetu, inac by si vedel o PayPale viac.

GrOsO
Gorebelly
BattleTag:groso#1722

Příspěvek od GrOsO » 15.06.2012, 11:39 hod.

Obrázek

Tado
Quill Rat
BattleTag:Tado#2322
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tado » 15.06.2012, 11:49 hod.

Aveee píše:
Tado píše:Když chci používat RMAH tak musím mít účet na PayPalu a tam mít registrovanou svojí platební kartu s aktivovanými platbami přes internet?... do toho se mi moc nechce, tohle je celkem nebezpečné, nerad bych aby mi někdo vybílil účet.
vidno ze si totalny zaciatocnik co sa tyka internetu, inac by si vedel o PayPale viac.
Začátečník opravdu nejsem, jenom jsem zatím neměl možnost s PayPalem pracovat. Takže se chci zeptat, je i jiná možnost, než tam zadávat údaje o platební kartě?...
Obrázek
Obrázek

Drakkari
Burning Soul

Příspěvek od Drakkari » 15.06.2012, 11:53 hod.

žádné vystřízlivění nepřijde, ty věci budou drahý furt, lidi se nezmění a budou hamižní furt, a bude spousta lidí co to za ty prachy koupí, zapomeňte na levný decentní gear na rmahu, nikdy nebude

Majky_majk
Doom Knight
BattleTag:MightyMike#2828

Příspěvek od Majky_majk » 15.06.2012, 12:00 hod.

Přijde ;-).

Takhle... itemy za 250 Eur tam budou vždycky, ale prodávat se jich bude jen velmi málo. Většina itemů se v příštích dnech posune do reálnější hranice.

Třeba ráno jsem nejlevnější 1A zbraň s DPS 1000 našel za 60 EUR. Teď už tam podobné člověk najde i okolo 1,5-2 EUR.

Necik666
Quill Rat

Příspěvek od Necik666 » 15.06.2012, 12:10 hod.

Tohle mi fakt hlava nebere...
Proč mám platit další peníze za D3 tím, že si budu kupovat vybavení na svojí postavu za reálné, težce vydřené peníze ???
Já myslel, že Diablo 3 je on-line RPG a ne červí díra na peníze, na jejímž konci chrochtají blahem ti, co tenhle hnus vymysleli. To už rovnou mohli do herní obrazovky instalovat pokerové karty... :evil:
Odmítám se téhle komedie účastnit.
Jdu zpět k D2
Domluvil jsem :!:

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 15.06.2012, 12:14 hod.

Necik666 píše:Proč mám platit další peníze za D3
On za tebou stojí Jay Wilson s Desert eaglem u hlavy a nutí tě si koupit item na RMAH?

Dotaz: Je limit 10ti itemů společný pro obě aukce nebo má každá limit zvlášť takže můžu mít 10 na gold a 10 na real money?

Mmariner
Fallen Shaman
BattleTag:Mmariner#1388

Příspěvek od Mmariner » 15.06.2012, 12:17 hod.

Já zas doufám, že si večer za pár éček koupím můj vysňenej amulet.. jen aby mě to nevyrazilo ale dech;))

Odpovědět

Zpět na „Obecně“