Melo by to jit s SMS protectem, ale nevim s jakym operatorem a tarifem to u nas pujde a jestli se za kazdou prichozi SMS (ze zahranici?) nebude platit, nekdo pls napiste.Bednas3148 píše:Je nějaký způsob jak dávat věci na aukci když nemám authenticator ani telefon s adroidem?Rád bych tam pár věcí hodil ale ani jednu věc nemám dá se to nějak obejít?
RMAH
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Indy#1429
-
- Quill Rat
Re: RMAH
A plati se za ty SMS? Co mas za operatora a tarif?Piglampa píše:staci jakykoliv mobil dej si sluzbu battle net protect,jsou to obycejne smsky
ne, nedá z bezpečnostních důvodůBednas3148 píše:Je nějaký způsob jak dávat věci na aukci když nemám authenticator ani telefon s adroidem?Rád bych tam pár věcí hodil ale ani jednu věc nemám dá se to nějak obejít?
Btag: nagash#2217
Neumimhrathc - WW barb pro chvíle, kdy mě všichni serou
Neumimhrathc - WW barb pro chvíle, kdy mě všichni serou
za sms se neplati
Does the service support advanced messaging systems such as iMessage (iOS) or WhatsApp (iOS, Android)?
Battle.net SMS Protect is designed to work with a text-enabled cell phone. Advanced messaging systems are not supported
muzes si to vse precist na http://us.battle.net/support/en/article ... ms-protect
Does the service support advanced messaging systems such as iMessage (iOS) or WhatsApp (iOS, Android)?
Battle.net SMS Protect is designed to work with a text-enabled cell phone. Advanced messaging systems are not supported
muzes si to vse precist na http://us.battle.net/support/en/article ... ms-protect
-
- Quill Rat
Je tam psano ze se neplati Blizzardu, ale pokud jsou ze zahranici tak si uctuje operator ne?Piglampa píše:za sms se neplati
Odporucam toto: Kedze RMAH ma limit 250E, niekto chce za to viac, uz je to na ebay.
http://offer.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?V ... 1081594866
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Za píchozí SMS s eneplatí, to snad nebylo ani na počátku mobilů...a SMS se neřeší vůbec, náklady platí odesílatel, páč SMS narozdíl od hovoru nemáš možnost odmítnout a operátor nemůže tušit, že jde o sjednanou službou...může to být i chyba kdo by pak chtěl řešit ty reklamace
- Fru-fru
- The Butcher
Aveee píše:Odporucam toto: Kedze RMAH ma limit 250E, niekto chce za to viac, uz je to na ebay.
lidi jsou fakt palice vymletý ...na druhou stranu mít pár zbytečnějch mega EUr, tak pak to chápu..
- Fru-fru
- The Butcher
Já doufám, že blíž zveřejní kolik vydělal hned první den a kolik peněz proběhlo RMAH. Myslím, že budeme všichni koukat d otevřenou hubou a blizu se potvrdí, že dobře udělal...:mrgreen:
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
-
- Quill Rat
- BattleTag:Tado#2322
- Kontaktovat uživatele:
Když chci používat RMAH tak musím mít účet na PayPalu a tam mít registrovanou svojí platební kartu s aktivovanými platbami přes internet?... do toho se mi moc nechce, tohle je celkem nebezpečné, nerad bych aby mi někdo vybílil účet.
vidno ze si totalny zaciatocnik co sa tyka internetu, inac by si vedel o PayPale viac.Tado píše:Když chci používat RMAH tak musím mít účet na PayPalu a tam mít registrovanou svojí platební kartu s aktivovanými platbami přes internet?... do toho se mi moc nechce, tohle je celkem nebezpečné, nerad bych aby mi někdo vybílil účet.
-
- Quill Rat
- BattleTag:Tado#2322
- Kontaktovat uživatele:
Začátečník opravdu nejsem, jenom jsem zatím neměl možnost s PayPalem pracovat. Takže se chci zeptat, je i jiná možnost, než tam zadávat údaje o platební kartě?...Aveee píše:vidno ze si totalny zaciatocnik co sa tyka internetu, inac by si vedel o PayPale viac.Tado píše:Když chci používat RMAH tak musím mít účet na PayPalu a tam mít registrovanou svojí platební kartu s aktivovanými platbami přes internet?... do toho se mi moc nechce, tohle je celkem nebezpečné, nerad bych aby mi někdo vybílil účet.
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
Přijde ;-).
Takhle... itemy za 250 Eur tam budou vždycky, ale prodávat se jich bude jen velmi málo. Většina itemů se v příštích dnech posune do reálnější hranice.
Třeba ráno jsem nejlevnější 1A zbraň s DPS 1000 našel za 60 EUR. Teď už tam podobné člověk najde i okolo 1,5-2 EUR.
Takhle... itemy za 250 Eur tam budou vždycky, ale prodávat se jich bude jen velmi málo. Většina itemů se v příštích dnech posune do reálnější hranice.
Třeba ráno jsem nejlevnější 1A zbraň s DPS 1000 našel za 60 EUR. Teď už tam podobné člověk najde i okolo 1,5-2 EUR.
Tohle mi fakt hlava nebere...
Proč mám platit další peníze za D3 tím, že si budu kupovat vybavení na svojí postavu za reálné, težce vydřené peníze ???
Já myslel, že Diablo 3 je on-line RPG a ne červí díra na peníze, na jejímž konci chrochtají blahem ti, co tenhle hnus vymysleli. To už rovnou mohli do herní obrazovky instalovat pokerové karty...
Odmítám se téhle komedie účastnit.
Jdu zpět k D2
Domluvil jsem
Proč mám platit další peníze za D3 tím, že si budu kupovat vybavení na svojí postavu za reálné, težce vydřené peníze ???
Já myslel, že Diablo 3 je on-line RPG a ne červí díra na peníze, na jejímž konci chrochtají blahem ti, co tenhle hnus vymysleli. To už rovnou mohli do herní obrazovky instalovat pokerové karty...
Odmítám se téhle komedie účastnit.
Jdu zpět k D2
Domluvil jsem
On za tebou stojí Jay Wilson s Desert eaglem u hlavy a nutí tě si koupit item na RMAH?Necik666 píše:Proč mám platit další peníze za D3
Dotaz: Je limit 10ti itemů společný pro obě aukce nebo má každá limit zvlášť takže můžu mít 10 na gold a 10 na real money?