Tak na tohle jsme čekali ?

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353
Re: Tak na tohle jsme čekali ?

Příspěvek od Reve » 23.05.2012, 09:01 hod.

Ecthe: To, ze se me nejaky veci nelibi neznamena, ze se me nelibi hra...proste neco se me libi neco ne...tot mu nazor

a zrovna ta realna aukce WTF ? To si kazdy maly zazobany dite koupit EQ kterej nekteri sbiraji mesice ? :)..to je ostuda pro blizzard...kdyby aspon nesly prodavat itemy ktery uz si mel obleceny..ale takhle ? to bude jedno velky toceni itemu a prachy do kapsy blizzardu

Ali209
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Ali#2525
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ali209 » 23.05.2012, 09:03 hod.

Reve: Hrej na HC.:-) Tam koupený equip za real nebude.:-) A i žádný točení "použitého" vybavení; nejlepší výbavu neprodávaš, ale nosíš a i umírá s tebou.:-)

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 23.05.2012, 09:04 hod.

HC si urcite casem zkusim, ale nemuze to byt muj primarni cil hry...asi bych na to nemel to hrat porad dokola :) a uplne od znova

hami
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hami » 23.05.2012, 09:07 hod.

Tak když bych se eště vrátil k tomu screenu
1. V D1 bylo PvP celkem nedořešený a musely se stanovovat pravidla (nepoužívat lektvary, apod.). K tomu je zajímavý, že k PvP dává u D3 křížek a k Pay to win ne.
Offline single je určitě výhoda. Na druhou stranu se se single postavou nedalo hrát multi a multi bylo pevně nastaveno pro dva hráče (zajímavý že něco tkovýho tam nezmiňuje (nevyvážené multi))
LAN??? Tak pokud chcete hrát po IPX, a instalovat si kvůli němu XP, s tím že se to bude stejně hryzat.
Stable servers je dle mě úplně nehodnotitelnej.
Distribute skill and attribute?? D1 nemělo skilly, D3 nemá attributy (what´s wrong??)
Atmosféra byla lepší, ale psát u první hry série diablo, že byla typická pro styl diablo?? Eště aby ne :lol:
Muzika byla v D1 sice nezapomenutelná, ale zas jí tam nebylo zrovna moc a po chvíly to bylo dost monotóní.
Ty tři další vůbec nemá cenu řešit
Pravdou je, že obtížnost v D1 byla asi vyšší, ale jinym spůsobem. Tam to bylo těžký od začátku, což se o D3 říct nedá. A dojet hell/hell s warriorem?? Neřikejte mi, že to bylo lehký. (Tim nechci říct, že by inferno bylo lehký).
K tomu mu tam chybí spousta bodů třeba vyrovnanost sil jednotlivých class (ta byla v D1 úplně mimo)
A pak bugy jako množení předmětů či slavný mana shield bug
Prostě to vytvořil .....
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)

Ecthe
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 3
BattleTag:Fndk#2544

Příspěvek od Ecthe » 23.05.2012, 09:09 hod.

Ali209: inak uprimnu sustrasťk wizne ;) , čo ideš teraz?
Reve: ako povedal Ali, ak nechceš real aukciu a stretávať decká čo si to kúpili, hraj HC, a to že sa ti to nechce hrať odzačiatku...jedine čo ti môžem povedať je...tak sa snaž neumrieť a premýšľaj ako hrať ;) More fun!
"What we do in life echoes in eternity"
http://img230.imageshack.us/img230/4260/casas2.jpg

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 23.05.2012, 09:10 hod.

Hami: k tomu screenu se nema cenu ani vyjadrovat..to je proste jasne nazor nekoho kdo chtel neco dat najevo a je to daleko od pravdy a to snad kazdej normalni clove musi videt

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 23.05.2012, 09:11 hod.

Ecthe píše:Ali209: inak uprimnu sustrasťk wizne ;) , čo ideš teraz?
Reve: ako povedal Ali, ak nechceš real aukciu a stretávať decká čo si to kúpili, hraj HC, a to že sa ti to nechce hrať odzačiatku...jedine čo ti môžem povedať je...tak sa snaž neumrieť a premýšľaj ako hrať ;) More fun!
jj...vsak rikam casem si to rad zkusim..ale nejdriv zahraji na normal dokud budu mit proc to hrat

Kubis
Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 23.05.2012, 09:15 hod.

Tak ten obrázek dělal někdo kdo viděl Diablo hry asi hodně z dálky. Až se tomu musim smát :lol:

Ascalon
Quill Rat
BattleTag:Ascalon#2114
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ascalon » 23.05.2012, 10:08 hod.

Obrázek

marian_r
Doom Knight
BattleTag:iAmTehLaw#2891

Příspěvek od marian_r » 23.05.2012, 10:17 hod.

Reve píše:Ecthe: To, ze se me nejaky veci nelibi neznamena, ze se me nelibi hra...proste neco se me libi neco ne...tot mu nazor

a zrovna ta realna aukce WTF ? To si kazdy maly zazobany dite koupit EQ kterej nekteri sbiraji mesice ? :)..to je ostuda pro blizzard...kdyby aspon nesly prodavat itemy ktery uz si mel obleceny..ale takhle ? to bude jedno velky toceni itemu a prachy do kapsy blizzardu
Ostuda?

Nie, oni chcú peniaze. Nielen za predaj hry. Je plno free MMORPG kde sa dajú dokupovať itemy za cash a tento biznis model je úspešnejší ako predaj hry.

Čím viac náhodných prvkov v hre (craftenie = Las Vegas), tým viac peňazí pre kasíno.

afromoxa
Quill Rat
BattleTag:afromoxa#2171

Příspěvek od afromoxa » 23.05.2012, 10:41 hod.

Nevim, co řešíte. RMAH z hráče lepšího stejně neudělá. Takže kupujte si to, já vám fandim.

DURiN
Fallen Shaman

Příspěvek od DURiN » 23.05.2012, 11:16 hod.

Myslíte si že to blizzard dělá pro vás vy jste už zaplatili za D3 je potřeba vydyndat peníze z dětí co budou kupovat idemy jak diví za realný prachy. Nebo si myslíte že takhle zjednodušený D3 kde už je to o itemech je dělaný pro HC hráče.

Je to dělaný právě pro ty děcka co přijdou zapnou a nic neřeší RPG prvky.

D3 je dobrá mlátička mě to takhle baví já v tom nehledám životní filozofii a život. Přijdu domů pustím za mlátím a jdu dělat další věci nebo si zapnu jinou hru na MP (SC2, B3, COD4 a podobně)

Ali209
Quill Rat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ali209 » 23.05.2012, 11:22 hod.

DURiN: 1) Nemyslím si, že bude mít RMAH takový úspěch. Není prakticky důvod proč kupovat něco za reálné peníze a obecně to považuji za hráči přeceňovaný prvek. Furt tu čtu jak mají hráči v plánu prodávat za real, ale ještě jsem nepřečetl žádný příspěvek, jak mají v plánu kupovat za eura.
2) Blizz nemá v plánu na aukcích vydělávat. Kdyby chtěl prachy, tak udělá D3 pro konzole a nadělá další miliardy navíc.

Spellsword
Doom Knight
BattleTag:Spellsword#2546

Příspěvek od Spellsword » 23.05.2012, 11:25 hod.

Děti si to kupovat nebudou. Real money funguje přes PayPal a ten je od 18. let.

Gotha
Quill Rat

Příspěvek od Gotha » 23.05.2012, 11:27 hod.

Po precteni nekolika postu me to nedalo a regnul jsem forum. Puvodne jsem chtel zareahovat primo na nektere z postu, ale napisu to cele obecne.

Diablo hraji od prvniho od jeho plenek kdy vetsina ani pomalu nevedela jeste co je pocitac. Kvalita D1 byla v te dobe na vysoke urovni. S prichodem D2 se to krasne vysperkovalo, byl duvod u toho travit cas a na hodne dlouho.

Ted se dostaneme k odpovedi zda jsem k na toto opravdu cekali. Ano cekali jsme na D3, ale s tim co predvadi Blizz. Na samotne hre je toho az moc co z ni "prozatim" nedela to co cim byly D1 a D2. Uz od samotneho prvotniho pokusu dostat se do hry to bylo spise k nasrani. Blizz, ktery ma zisky takove, ze neni schopen ani po bete zajistit hladci prubeh nalogovani se do hry po dva dny. Posleni problem i kdyz kratkodoby jsem zaznamenal v nedeli. Jak jsem zjistil tak vetsina lidi radeji vyckavala na pozdni vecerni hodinu. Dalsi tragedie je neintegrovana aukce. Tohle me prijde z pohledu hrace jako naprosta amaterina. O kousek dal pripomenu chat, do ktereho se me neustale motaj nejake kecy a vzdy me odrolluji diskuzi v parte.

K te herni casti:
- kdyz pani z Blizzu delali D3 tak neudelali nic jineho nez vylepsili graficky prechozi dily, ale bohuzel s letitym zpozdenim. Reci o tom, ze je to retro neobstoji. Proste v roce 2012 je tohle k nicemu. Hrace to ma udrzet na jak dlouho? Do vydani GW2?

- hudba v D3 je hrozna a prodavat ji jeste za 12USD je opravdu odvaha

- meele v Inferno ACT2 si neskrtnou. Vetsina prestava sve barbary/monky hrat a zakladani neco z toho co zbylo

- vetsina boju s bossem je stylem, ze s monkem stojim a tlucu do nej dokud nepadne. To jsem si nedovolil v D2 ani s palatem.

Hrani/expeni v D3 jako takove jde jak po masle a pokud clovek neco nahral v D1 ci D2 tak vi jak na D3 do obtiznosti HELL. Osobne jsem od obtiznosti Normal nic neodekaval, ale ze NM probehnu uplne stejne jsem necekal. Ted v HELLu mi to neprijde o nic stejne. Tady vidim dalsi botu od Blizzu. Chteli udelat neco poradne a opet se to nepovedlo. Ano, poradnej narez prozijete s Barbarem od ACT2 na Inferno.

D3 si tedy zahraji za Monka az kam to pujde, zda bude sila a chut na dalsi classy nevim, protoze v dnesni dobe je mnoho vyzev a GW2 klepe na dvere. Osobne neverim, ze Blizz udela v kratke dobe nejake upravy obtiznosti, natoz upravu pro meele v Infernu. RMAH uz ted po vydani je odvarenej minimalne do uprav obtiznosti a neustalym vymyslenim jak na lidech vydelat.

Winty
Fallen Shaman
BattleTag:WintyBadass#2859

Příspěvek od Winty » 23.05.2012, 11:30 hod.

Spellsword: Myslíš že děti neumí kliknout na na tlačítko potvrzující, že jím je víc než 18? Stránky s videi pro dospělé :P jsou taky od 18, ale většina dospívajících tam leze už dřív.

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 23.05.2012, 12:23 hod.

Ali209 píše:DURiN: 1) Nemyslím si, že bude mít RMAH takový úspěch. Není prakticky důvod proč kupovat něco za reálné peníze a obecně to považuji za hráči přeceňovaný prvek. Furt tu čtu jak mají hráči v plánu prodávat za real, ale ještě jsem nepřečetl žádný příspěvek, jak mají v plánu kupovat za eura.
2) Blizz nemá v plánu na aukcích vydělávat. Kdyby chtěl prachy, tak udělá D3 pro konzole a nadělá další miliardy navíc.
:DD ad 2) to snad nemyslis vazne ? :D..myslis, ze to blizzard dela pro radost ? Proc myslis, ze tu aukci udelal ? Pro zabavu ?Blizzard neudelal D3 pro konzole ZATIM...

Ali209
Quill Rat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ali209 » 23.05.2012, 13:14 hod.

Reve: Protože to hráči chtěli/chtějí a omezí to černý trh. Kolik myslíš, že na tom tak blizz vydělá? Ten obrat na RMAH jim určitě nezaplatí ani náklady na elektriku kanceláří.:-)

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 23.05.2012, 13:17 hod.

Ali209: Myslim, ze se pletes, ale to je fuk.Me je jedno jestli na tom blizz vydela nebo ne.To je jejich vec.At si vydelavaji nebo nevydalavaji kolik chteji.Me vadi to ze to kazi hru.

Ali209
Quill Rat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ali209 » 23.05.2012, 13:27 hod.

Reve: Jen tak pro zajímavost. Na začátku března propustil Blizz 600 zaměstnanců; převážně pracovníci z podpory, operátoři, support atd. Těchto zaměstnanců má celkově 3000!. Vem si jenom náklady na výplaty a to nepočítám platy vývojářů a klíčových zaměstnanců. Podívej se v jakých mega budovách Blizzard sídlí. Ty režijní náklady musí být astronomické. Takže nějaký RMAH v D3 je pro ně jen takové menší přilepšení... o žádném zisku se nedá mluvit.

Hru to samozřejmě kazí, o tom žádná. Proto hraji HC.

OP to je jak prase; za to se pokorně omlouvám. Se kouknu na závěrku a mohu napsat jak na tom byl před roky.
Naposledy upravil(a) Ali209 dne 23.05.2012, 13:31 hod., celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“