Diablo 2 je LEPŠÍ (spoiler)

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Alfajk
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Alfajk#2436
Re: Diablo 2 je LEPŠÍ

Příspěvek od Alfajk » 17.05.2012, 09:43 hod.

Cejkis píše:true
fixed !

Vozi

Re: Diablo 2 je LEPŠÍ (spoiler)

Příspěvek od Vozi » 17.05.2012, 09:48 hod.

D2 je lepsi? Taky nekdo upadnul a prastil se do hlavy. Pro prilezitostne hrace je mozna D2 lepsi, protoze obtiznost D3 je uplne jina liga a jiny sport.

Timpa
Wraith

Příspěvek od Timpa » 17.05.2012, 10:01 hod.

Tak hlavně jak dlouho se D2 vychytávalo tady máte první 2dny D3 a už to zatracujete.

Cejkis
Fallen Shaman
BattleTag:Cejkis#1290

Příspěvek od Cejkis » 17.05.2012, 10:08 hod.

Když vynechám velké změny a zaměřím se na drobné mechanismy, tak každá drobnost, co mě ve dvojce štvala, je tady správně - např. identifikace, portály, vycházení z dungů, sbírání peněz, ukazování itemů na zemi a další
Hudba : Funk, rock'n'roll, jazz, deep a soulful house, REM, Bonobo
Tanec : Lockin', house dance, poppin'

NorrecW
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od NorrecW » 17.05.2012, 10:12 hod.

Jojo, tak asi je to pravda. Člověk si musí zvyknout.

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 17.05.2012, 10:16 hod.

@PSK: Proč obhajuju force-move a force-attack? Třeba proto, že nopickup mi vůbec neseděl a tento systém se mi líbí mnohem více a mnohem efektivněji ovládám svoji postavu - když chci sbírat, sbírám, když se chci hýbat, pohybuji se a když chci útočit, útočím. Chce to trochu cviku, ale to mi vůbec nevadí, když mám z toho potom dokonalý pohyb postavy po bojišti bez překliků.

Třeba chat je mi úplně ukradený, žiji ve 21. století v Diablu používám maximálně whisper a to spíš jen tak, abych někomu napsal ať se připojí na nějaké VoIP a nebo linkuju itemy.

K Diablu mám opravdu hodně připomínek a jsou to třeba poměrně zásadní věci jako boss fighty, ale narozdíl od jiných si to nechávám pro sebe a nebo to ignoruju. Dokud ty negativní stránky nejsou takové, že by mi znechutily hru, tak je přecházím. Diablo je první hra, kterou jsem po vydání hrál tak dlouho vkuse a opravdu mě baví. Nehodlám si kazit zážitek rozčilováním se nad nedostatky a brečením na fórech.

Vadí mi, že lidi si stěžují na ptákoviny - viz chat, ale důležité klady a zápory vůbec nevidí nebo o nich nemluví. Myslím si, že Diablo 3 má mnohem závažnější nedostatky než je to, že si nemůžeš povídat s více lidma naráz mimo těch, se kterými hraješ.

A btw zrovna věc, kterou bych nazýval něčím jako "battle flow" (plynutí boje) má Diablo nejlepší ze všech her jaké jsem kdy hrál. Mezery mezi skupinkami jsou adekvátní, boje jsou intenzivní ale ne zdlouhavé a lokace jsou strašně příjemně vytvořené. Odpovídá to přesně postoji Blizzardu, který jsem se bál, že jim ve hře nevyjde - prostě se objevíte kdekoli ve hře a jdete a až na občasné běhací koridodry na "nabrání dechu" je to jeden dlouhý souvislý souboj. Je to možná tím, že se mi trefili do stylu hry, ale myslím si, že toto je jeden z vrcholů ARPG. ;)

Ale třeba mě překvapilo, že nikdo si ještě nevšiml, že 1. a 3. boss jsou jednofázoví, zatímco Diablo má 3 fáze a Belial 2. Azmodan mi přišel jako dost trapně nascriptovaný po relativně zábavném souboji s Belialem. Po zabití Diabla na normal mi NM Butcher přišel jako parodie na elite monstrum s 2 abilitama navíc.

P.S. Osobně hodnotím hru hlavně podle funkčnosti herních mechanismů od čehož se odvíjí hratelnost a "zábavnost". V tomto u mě Diablo obstálo na jedničku.

@sklb: Největší fail je tvářit se jak strašně seriózně hru hodnotíš a mluvíš o tom, co se do Diabla hodí a nehodí, když v druhé větě mluvíš o Lut Gholeinu, který v Diablu III vůbec není. :roll: :-| :-| :-| :-| :-|
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 17.05.2012, 14:13 hod.

Garn píše:@sklb: Největší fail je tvářit se jak strašně seriózně hru hodnotíš a mluvíš o tom, co se do Diabla hodí a nehodí, když v druhé větě mluvíš o Lut Gholeinu, který v Diablu III vůbec není. :roll: :-| :-| :-| :-| :-|
tjn :p pust ako pust. Zas tak to Diablo nestudujem. Urcite to nehodnotim seriozne, su to len moje nazory, pocity.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag:StillAlive#2220

Příspěvek od Still-Alive » 17.05.2012, 19:11 hod.

sklb: Jojo, singl přes Bnet je tragedie. Sakra, doufám že dč nebude přes Bnet a vyhodí ten trapný RMAH a AH, aby si to mohl každý upirátit...

No ale teď vážně...To myslíš vážně? :)

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 17.05.2012, 19:33 hod.

Still-Alive píše:sklb: Jojo, singl přes Bnet je tragedie. Sakra, doufám že dč nebude přes Bnet a vyhodí ten trapný RMAH a AH, aby si to mohl každý upirátit...

No ale teď vážně...To myslíš vážně? :)
Cital si vobec co som pisal? Tragedia je to kvoli tomu, ake problemy to aktualne robi. Samozrejme ze cloveka stve aj to ze si to nemoze zahrat niekde kde nema pristup k internetu, ale to nie je take podstatne. Pokial bude bnet bez problemov (co vyzera ze coskoro bude) bude to prekusnutelny problem..+ neviem kde som pisal, ze ma blizz zrusit aukcny dom..
Sklb píše:nemal by som proti tomu skutocne nic, keby na to tento miliardarsky koncern mal pripravene servery
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

Still-Alive
Doom Knight

Příspěvek od Still-Alive » 17.05.2012, 20:17 hod.

O zrušení AH jsem psal jen já, jako narážku na to, že by pak mohli udělat zase OffLine Single...

Ano, řítal jsem celý odstavec nazvaný "konektivita" jen mě zarazilo tohle..

Kód: Vybrat vše

Potreba byt kvoli single player hre napojeny na battle.net je tragicky prvok a dufam, ze po tomto zlyhani ktore blizzard s D3 zazil v buducnosti aj prvok mrtvy.
To, že napíše, že jim to odpustíš v případě bezproblemovemu chodu Bnetu, tím to moc nezpravíš...

A právě na téhle věte jsem postavil svoji reakci

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 18.05.2012, 07:15 hod.

Still-Alive píše:O zrušení AH jsem psal jen já, jako narážku na to, že by pak mohli udělat zase OffLine Single...
Ano, řítal jsem celý odstavec nazvaný "konektivita" jen mě zarazilo tohle..
To, že napíše, že jim to odpustíš v případě bezproblemovemu chodu Bnetu, tím to moc nezpravíš...
A právě na téhle věte jsem postavil svoji reakci
No hej, ale to je vytrhnute z kontextu. Podla mna je chyba aby single player hra potrebovala internet. Chapal by som offline a pre pouzite auction house by sa to proste pripojilo, ale takto je to celkom smutne ked si zoberies v akom stave su servery. pingy 80-300... Neviem ci si neaky sadomasochista, ze ti taketo pingy vyhovuju, ale ja som zvyknuty hrat veci ktore idu plynulo..;p A stale si myslim, ze tato vec ich moze v konecnom dosledku mrziet. Dokonca aj starcraft 2 sa dal este ako tak hrat aj bez internetu..

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 18.05.2012, 07:26 hod.

Celkem mě taky problikává taková ta klišé otázka "je DIII lepší jak DII ?" Je to dost těžké odpovědět ... Zatím odehrány 3 dny, takže porovnávat se dá jedině první hraní DIII a DII.

Taky se těším na první recenze, jak novináři budou pokládat takovou tu otázku, zda "Diablo 3 porazilo Diablo 2" :)
Obrázek

BBB
Quill Rat

Příspěvek od BBB » 18.05.2012, 07:45 hod.

sklb píše:Podla mna je chyba aby single player hra potrebovala internet.
V dnešní době, kdy máš i na mobilu za pusu internet, by to fakt nikoho nemělo pálit. Navíc single ani nejni single, když se na vás kdykoliv můžou připojit lidi z friend listu:)

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 18.05.2012, 07:49 hod.

Jde nastavit, aby se bez tvého potvrzení, připojit nemohli.
Obrázek

Still-Alive
Doom Knight

Příspěvek od Still-Alive » 18.05.2012, 08:23 hod.

sklb: pořád to nechápeš, i Bashiok se o tom imho zmińoval... Offline to být !NEMŮŽE!

1. Nemáš savy u sebe
2. Kdyby jsi měl savy u sebe, tak by jsi mohl použít nějaký editor a naklonovat si equip = vzhledem k AH/RMAH je tohle naprosto nežádoucí!
3: Jak jsem již zmíňil, zabrańuje to porátství a vzhledem k třeba Ubisoftu je to ještě pořád "super neotravný systém"
tak už přestaňte brečet že to není offline.

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 18.05.2012, 08:35 hod.

Still-Alive píše:sklb: pořád to nechápeš, i Bashiok se o tom imho zmińoval... Offline to být !NEMŮŽE!

1. Nemáš savy u sebe
2. Kdyby jsi měl savy u sebe, tak by jsi mohl použít nějaký editor a naklonovat si equip = vzhledem k AH/RMAH je tohle naprosto nežádoucí!
3: Jak jsem již zmíňil, zabrańuje to porátství a vzhledem k třeba Ubisoftu je to ještě pořád "super neotravný systém"
tak už přestaňte brečet že to není offline.
Neviem ci si si to zase na treti krat neprecital, ale mna to stve najme kvoli tomu v akom stave su tie servery.
ANO nech to je online, nech ma blizzard peniaze z rm aukcii, ale nech to je na poriadnych serveroch aby clovek nemusel hrat s 200 pingom. :p

Still-Alive
Doom Knight

Příspěvek od Still-Alive » 18.05.2012, 08:38 hod.

Ano, přečetl jsem si to již 3x.. Zajimavý že v Betě byl ping i víc než přes 200ms a dalo se to hrát celkem v pohodě, takže teď těch 200ms je uspěch.. Asi záleží co máš za net. někdo má třeba jen 30-100ms

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 18.05.2012, 08:46 hod.

Dávám tomu tak týden a blizz to vychytá a pingy poklesnou. Chce to vydržet.
Obrázek

Kubis
Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 18.05.2012, 08:54 hod.

Já mám pingy v průměry kolem 200 a hra jede úplně bez problémů..

pejtrix_cz
Fallen Shaman
BattleTag:pejtrixcz#2651

Příspěvek od pejtrix_cz » 18.05.2012, 10:29 hod.

taky mam v prumeru tech 200 a myslim ze se to da hrat v pohode ...

Odpovědět

Zpět na „Obecně“