Latence - diskuze
Dosť mi začína vadiť pri hraní keď zabijem nejaku ulti alebo otvaram nejaku truhlu tak to nachvilu trhne, ak chapem spravne je to tym ze to musí zo serveru načítať drop no je to dosť oničom .. a sem tam hádže backspace čiže moc to nemajú poriešené dúfam že časom to nejako fixnú ..
Edit: Vdaka lagom som zalahol v 3 akte ako mam ist na nightmare tam ma ta milisekunda zabije kazdy 5 metrov
Edit: Vdaka lagom som zalahol v 3 akte ako mam ist na nightmare tam ma ta milisekunda zabije kazdy 5 metrov
Re: Latence - diskuze
Docela se divím, že tu není víc nespokojených hlasů. Nebo to snad máte v pohodě?....o tom pochybuju. Podle ohlasů na offi foru je tohle velikej problém, kterej se týká spousty lidí. Odpoledne je to ještě snesitelný a latence do 500ms se dá (samozřejmě i to je prostě nesmyslně moc). Ale hrát se dá. Večer to začne lítat na 1900ms, rekord mám kolem 3000:). To už to neuděláte prostě nic a hra je kompletně nehratelná. Vzhledem k počtu stížnostem to jistě není "náš" problém, ale problém Blizzu. Ten mlčí:) Každý den čekám, že přijde update, nebo aspoň: O problému víme a děláme na opravě.....ale ono nic:)
Já to třeba mám v pohodě. Hraju každej den tak od 17 do 23 a průměrně se to pohybuje kolem 200. Nikdy jsem ani neměl problém s připojením nebo s lagama. Přisuzuju to mé nadstandartní péči o PC
No tak do 16h mívám latence 45-70ms, pak jsou kolem 200ms a skáčou k 1000ms. Pak večer (po 21h)zase vpohodě 50ms.
- Vinz Clortho
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Morgion#2326
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz to vemu prumerem, tak cca 200ms. Zadny problemy s lagama nebo pripojenim taky nemam.
Keymaster of Gozer, Volguus Zildrohar, Lord of the Sebouillia.
Dneska (musím zaklepat) se to drží kolem 200 (ráno, dopoledne a cca do 16h to bylo do 70ms, teďka, když mám spike, tak 320ms), takže dneska zatím vpohodě.
No ja mam tiez vacsinou 200-230, asi ked je naval niekedy vyskoci aj na 1000 potom zase klesne....a tak dokola. Niekedy vo vynimocne chvilky aj 50 . Ale mat priemerne 200ms nie je urcite dobre....
To mě v tom ovšem děláte bordel:) POdle počtu příspěvků na offi, jsem nabyl dojmu, že je chyba u Blizzu. Pokud to ale někomu jede v pohodě, tak to vypadá na jiný problém.
Zkusil jsem ručně nastavit porty a zdá se to být lepší. Uvidíme po kritické 20-té hodině.
Zkusil jsem ručně nastavit porty a zdá se to být lepší. Uvidíme po kritické 20-té hodině.
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
- BattleTag:pejtrixcz#2651
taky mam ten prumer 200 a kdyz hraju treba v 1 noci tak mam i 50 ... ale casem doufam ze ta 50ka bude normalni v jakykoliv cas
Chyba je u Blizzu na jejich serverech. My máme akorát štestí, že nám to jede vpohodě. Časem to snad fixnou nebo přidají víc serverů;) (jen ať se starají - momentálně to vypadá, že spíš na hráče kašlou )
No nevím jestli je chyba u blizzu, ale každopádně se to ted dost zlepšilo, ještě minulý týden bylo běžně přes den latenc yna +- 200, dnes už na 100. Ráno i 50.
Já už si zvykám na latenci 200-300.. pod jsem ještě nikdy neměl.. Je to hratelný, ale párkrát, když to lagne trochu víc, tak prostě chcípnu..
Hardcore nemůžu hrát..
Hodně mě štve, že si diablo nemůžu naplno užít.. a to jsem nejdřív řešil hardwarový požadavky...
Hardcore nemůžu hrát..
Hodně mě štve, že si diablo nemůžu naplno užít.. a to jsem nejdřív řešil hardwarový požadavky...
Ashes to ashes, dust to dust - From dust you were made and to dust you will return.
- Saskardin
- Quill Rat
- BattleTag:Saskardin#2839
Dnes katastrofa, neustále skoky od 50 až po 1500 ms, pritom pri testovaní pingu na viacero stránok u nás i v zámorí pingy 10-30 ms. :-/
Javurek: Myslím, že chyba bude opravdu ve velkém vytížení serverů, nicméně s těma latencema jsem na tom stejně (musím zaklepat).
Strasne citim ten Activision v tom blizzarde. Niekedy to bola taka perfektna firma a teraz nie je schopna ani poriadne servery zbuchat. :p
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
Ja patrim mezi ty mene stastne. Dobra latency je u me 250 - 350. Co deset minut se me to vyhoupne do cervene zony a obcas me to odpoji. Casto se mi stava, ze se hra uplne zastavi na cca 10 sec. = smrt.
Nicmene to s D3 musim vydrzet.
Nicmene to s D3 musim vydrzet.
- Winty
- Fallen Shaman
- BattleTag:WintyBadass#2859
Já sem na tom celkem v pohodě. Ping 200-300 (žádnou odezvu ve hře prakticky neregistruji) a ze hry mě to ještě nikdy nekoplo. Ale třeba večer jsme s kámošem zabíjeli SK na Infernu. Asi na 6tý pokus jsme ho už skoro měli a když měl cca 10k HP tak se server lagnul. A lagnul se fakt pořádně. Asi tak na půl minuty. Naštěstí když se odlagl tak hra "pokračovala" dál. Jako by se vše na půl minuty pozastavilo
- Saskardin
- Quill Rat
- BattleTag:Saskardin#2839
Musím povedať, že dnes sa to značne zlepšilo, prakticky žiaden pokles na oranžové či červené hodnoty. Blizzard evidentne ladí, len tak ďalej!
Saskardin: Snad ano;) Mě to jen málokdy spadne na žlutou hodnotu, ale cca 5s je zpátky v zelené. Tak snad to ještě trochu optimalizují;)
Tak já nevím... já zlepšení nijak nevidím.
Tak či tak i včera večer opět latency 200 až 230 ... sem tam to šlo pod 200.
A na hratelnosti to prostě jde znát. A neustále to dělá ty lagovací teleporty. Nejednou jsem tak skapal.
Jako jo hraju, sem tam dost vybouchnu nervama, furt doufám, že to vypilují. Ale jaksi tomu přestávám věřit. A že budeme mít v rámci EU pingy jako bysme byli na US
Tak či tak i včera večer opět latency 200 až 230 ... sem tam to šlo pod 200.
A na hratelnosti to prostě jde znát. A neustále to dělá ty lagovací teleporty. Nejednou jsem tak skapal.
Jako jo hraju, sem tam dost vybouchnu nervama, furt doufám, že to vypilují. Ale jaksi tomu přestávám věřit. A že budeme mít v rámci EU pingy jako bysme byli na US