První názory (SPOILER)

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Zamčeno
Marous
Fallen Shaman
BattleTag:Marous#1984
Re: První názory (SPOILER)

Příspěvek od Marous » 15.05.2012, 13:09 hod.

Ve dvou lidech hraci doba 13hodin :)
Profil,:Maruska
aktualne goldu: 30mil
prodano RMAH: 740e

Michal86
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Michal86#2598

Příspěvek od Michal86 » 15.05.2012, 15:11 hod.

Fresh Meat!!!! Bozi to nema chybu! Jsem naprosto unesen.

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag:StillAlive#2220

Příspěvek od Still-Alive » 15.05.2012, 15:24 hod.

No já jsem trochu zklamán obtížností.. Jako za den být skoro na infernu? To je trochu velkej fail a zklamání, když vezmu v uvahu dobu, na kterou se dostaneš na Hell v D2..

Programos
Minion of Destruction
BattleTag:Programos#2804
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Programos » 15.05.2012, 16:03 hod.

Marous píše:Ve dvou lidech hraci doba 13hodin :)
U nás 9,5 :-)
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 15.05.2012, 16:42 hod.

My začínali 2:30 a skončili cca 17:00 s tím, že nás jelo 5 a střídali jsme se, takže jsme některé lokace jeli několikrát. Ale byl to maraton. Sejdeme se na nightmare. :)

Sestava:
Garn - DH (IV. akt normal - 640 dps ^^)
iDaddy - Barbarian (defensivní)
Adorall - Monk (ofensivní)
impossible - WD
f0r3st - Wizard
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.

LizardWizard
Wraith
BattleTag:Papin#2195

Příspěvek od LizardWizard » 15.05.2012, 16:52 hod.

no ja zacinam akt 4, a je to teda mazec! :D zatim jen hraju s otevrenou pusou :D

Fugassssssss
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:WUB WUB WUBSTEP

Příspěvek od Fugassssssss » 15.05.2012, 17:47 hod.

Still-Alive píše:No já jsem trochu zklamán obtížností.. Jako za den být skoro na infernu? To je trochu velkej fail a zklamání, když vezmu v uvahu dobu, na kterou se dostaneš na Hell v D2..
lol to fakt ?

to je hell tak ízy ?

Trhanec
Wraith
BattleTag:Trhanec#2317

Příspěvek od Trhanec » 15.05.2012, 18:03 hod.

Co jsem koukal na staty mobů, tak v hellu to takovej skok oproti nightmare nebyl, ale na infernu :D myslím, že ani ty korejci to nebudou dávat

Tib3rian
Doom Knight
BattleTag:Tiberian#2416

Příspěvek od Tib3rian » 15.05.2012, 18:06 hod.

Ja som tou hrou uneseny. Perfektny pribeh. Hrak som 3 a pol hodiny za wizzardku a dostal som sa az po to pavucie dupe. To by mohla byt polovica 1 aktu nie?
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 15.05.2012, 18:18 hod.

Kdo z vás se za den dostal "skoro na inferno" a prosím přiložte i důkaz...
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.

LizardWizard
Wraith
BattleTag:Papin#2195

Příspěvek od LizardWizard » 15.05.2012, 18:23 hod.

to je kravina :D ja hral cely den a prave jsem dohral normal...

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag:StillAlive#2220

Příspěvek od Still-Alive » 15.05.2012, 18:33 hod.

Fugassssssss: Netuším, usuzuju z řečí zde a z různých streamu.. Abych byl přesný.

Leon
Fallen Shaman
BattleTag:Leon#2149

Příspěvek od Leon » 15.05.2012, 18:35 hod.

Ja sledoval nightmare stream cely, a proste bolo to jednoduche,.... lenže teraz jak sledujem stream tých typkov na hell tak proste už chcipaju za radom na kazdej elite/rare/championovi,.... ked zacinali na hell v ACT1 tak tam mal typek 250k goldov a teraz uz nema na opravy a su v ACT 2ke,... takže neni to tak lahke,... snad ste necakali ze na normal a na nightmare to bude jak na inferne :ppp,....

blizz tvrdil, že zaciatok je pre uplakane detičky, aby si aj oni zahrali D3, ale pre naozajstnych hardcore hracov je hell a inferno,... skuste troska popozerat, ti ludia tam nato nemaju DMG ani gear ani goldy :D,... neni to len tak,... inferno bude naozaj masaker,....

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 15.05.2012, 18:43 hod.

Pokud nehraješ HC a nedáváš si extra pozor, tak není problém RIPnout ani na normalu. ;) A nemusí jít nutně o špatné hráče, stačí třeba u Belial encounteru podcenit ten zelený bazén nebo zaváhat. Mě se to osobně nestalo, ale hodně lidí o tom mluvilo, že je to dost překvapilo. A tam ten damage je opravdu takový, že hadráka to smete jedna báseň.

JohnyX
Quill Rat

Příspěvek od JohnyX » 15.05.2012, 18:54 hod.

Já myslím, že obtížnost singlu vs coop je o hodně těžší pro člověka, co hraje sám. Procházím diablo sám za kouzelnici a mám lvl 18 a sem někde v druhé polovině 2 Aktu. Místama mi to přišlo celkem dobře vyvážené a nepřátelé mi velmi často celkem zavařili, ale totéž asi neplatí v coopu, když slyším ty výkřiky, jak je obtížnost směšně těžká.
Docela mě uvidvuje, jak lidi, co předtím psali, jak budou diablo poctivě procházet, tak to proletěli a určitě ani nečetli dialogy. Neříkejte mi, že za 9 a půl hodiny někdo stihl číst i dialogy. To asi ne :p

Timpa
Wraith

Příspěvek od Timpa » 15.05.2012, 18:55 hod.

zjistil tady někdo po dohraní normál že mu jeho postava nevyhovuje nebo jsem tu zase jediný :) sice.

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 15.05.2012, 18:59 hod.

Hlavně já jsem za normal vyzkoušel na DHčku za těch 12 hodin víc buildů než za celou dobu, co jsem hrál D2... Blizzard +1. A fakt si radši udělejte vlastní názor až hru budete hrát sami. Takovýmito předčasnými závěry poškozujete nakonec hlavně sebe. ;)

JohnyX
Quill Rat

Příspěvek od JohnyX » 15.05.2012, 19:11 hod.

No možnosti buildu je fakt kotel, to udělal blizzard moc pěkně :) Jen škoda, že se nesnažil víc zabránit fastrunum a obtížností průchodu z místa A do bodu B. Je jasné, že třeba zombík vás nedohoní :D ale měly by tam být nějaké zasekávací body, kde člověk dostane pěkné kapky.

Pana_Ruplahlava
Gorebelly
BattleTag:Ruplahlava #2727

Příspěvek od Pana_Ruplahlava » 15.05.2012, 20:03 hod.

já hraju glass canon wizza a ripuju velice často, baví mě dávat hustokrutopřísný dmg, ale jakmile se mi někdo dostane na tělo, tak mám problémy.
jinak boss b druhým aktu byl naprosto boží :D a vůbec celá hra good až na konec třetího aktu... než se dojde k bossovi tak se ukoušete nudou...
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 15.05.2012, 20:05 hod.

Žeby začala blizzardovská tradice nudnýho 3. Aktu :D ?
Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Obecně“