Starter Edition
U SC2 to tak údajně taky je. Tkaže nevidím důvod proč by se ti měli mazat postavy u D3. otázka je jestli opravdu bude Starter Edition spuštěná zároveň s full game.
Re: Starter Edition
Spíše ne, zbytečně by navíc zatížili servery.
Jinak to, co porobíš ve starter edici, by po zakoupení mělo zůstavat.
Jinak to, co porobíš ve starter edici, by po zakoupení mělo zůstavat.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
Bolo by fajn keby to slo, tak by som od polnoci mohol naexpit nejaku 13ku kym by mi nedorucil kurier krabicu, upgradol hru na full a siel by som dalej. Logicky by to malo takto fungovat ze. Dufam ze to neni bug a ten starter tam ostane :-)
Tak s tou postavou by to mělo jít.
Starter Edition
When a Starter Edition character hits level 13, the experience bar will read 0/0. If the player upgrades, they will start a 0 experience towards level 14.
Takže nové info o Starter edicích - pro všechny budou dostupné až 30 dní po vydání, ale ke každé hře budou v krabici 2 nebo 3 guest passy, které po použití odemknou starter edici už od prvního dne.
Ja teda necekal, ze by starter edice byla dostupna od prvniho okamziku spusteni serveru 15.5. Ten napor na servery by byl daleko vetsi.
Souhlasím s Qolikerem a s Vozim, byli by padlí na hlavu, aby něco takového dopustili.
Jasně, ale 30 dní je až moc, nemyslíte? Snad mi budou stačit ty 2 guest passy pro kamarády, co nemají koupené.
@Sypro .. Starter edice bude omezena, ale i tak mas moznost farmit goldy a equip. Hraci by si naexpili nekolik postav, vylepsovali blacksmitha a truhlu. Nebylo by to sice nejak efektivni, ale lepsi nez nic. Klidne by tim mohli zabit lidi i 14 dni a porad by to byl nejaky progress ve hre (hrajici lide s nedostatkem casu by se tim mohli bavit klidne i mesic). Dalsi veci je marketingova strategie. Starter edice ma za ukol ozivit zajem o hru v siroke verejnosti a prilakat nove zakazniky. Spise jsem cekal, ze se starter edici prijdou treba az za 3 mesice po vydani hry.
30 dní je tak akorát, udělal bych to stejně. :>
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
A mne je to uplne fuk <:
„People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.“
„Everybody dies but not everybody lives.“
„Everybody dies but not everybody lives.“
Viem ze som za pristup do bety nechcel nic no veci sa menia Kto by sa mi chcel za to odvdacit tak bohate mi bude stacit jeden guest pass, pretoze mi krabica pravdepodobne pride az 15. poobede Dik ;-)
Když budu na nočním prodeji, pošlu ti přes PM ráno cca v 8 guest pass.
Dostanu guest pass když to mám koupené digitálně přímo přez battle.net?
Tak alespoň v něčem má krabice výhodu
- DarkAngelus
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkAngelus#1929
- Kontaktovat uživatele:
Když to tak pozoruji, tak krabice má pořád větší a větší výhody než digitální verze a přitom je digitální verze dražší
Proč to tam mají ti, co měli closed betu mi přijde pochopitelné. Jelikož bude ta starter edice v mnoha ohledech stejná, jako byla beta, tak jednoduše vzali tu položku closed beta a přejmenovali ji na starter edition. Bylo to jednoduší, než mazat betu a vytvářet starter edition, jen s tou vadou, že lidem kteří měli betu to zůstalo nalinkované na account...
Mě by dost zajímalo, jestli teda po aktivování plné hry ze Starter edition se ty postavy smažou a nebo zůstanou. Nevíte to někdo na 100% ?
Díky moc
Díky moc
Podle mě by ti měli zůstat.
Edit: Na 99% jsem si jistý, že to tak bude.
Edit: Na 99% jsem si jistý, že to tak bude.