Diablo 3 full klient - problémy a rady sem
- Raahk
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Raahk#2416
Tady je US instalačka:
http://us.media.battle.net.edgesuite.ne ... loader.exe
http://us.media.battle.net.edgesuite.ne ... loader.exe
Re: Diablo 3 full klient - problémy a rady sem
Na tom nezalezi .. Key si zadas vo svojom ucte cez web .. " s hrou to nema nic spolocne"Reitak píše:hosi otazka, ked si stiahnes tohto klienta GB pojde mi key, ktory som si kupil niekde v shope zahranicnom, pravdepodobne US?
- Tib3rian
- Doom Knight
- BattleTag:Tiberian#2416
Ten client sa vztahuje aj ku krabicovej verzii? Je treba to teraz stahovat? vysvetlite mi to niekto, ja som internetova lama
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Kdyby na tom nezalezelo, tak proc vsichni kupji predrazeny EU klice?Pokud koupis klic pro US, tak tvuj hlavni region bude US ne?. Sice pak muzes prepinat region na EU, ale pouzivani RMAH je pouze pro defaultni region a buh vi jaky dalsi omezeni to prinese..
Diablo III, i kdyby to bylo v EU za 100 euro, tak furt není co řešit. Trvanlivost FTW.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
- Tib3rian
- Doom Knight
No ale na Slovensku kupena hra hadam bude mat EU kluc, no nie? Teda ja nic dopredu kupovat nebudem. Teda som dost zmeteny, to jako v obchodoch ta hra nebude alebo co?
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
- Raahk
- Wraith
Je to jedno, region je Global a stáhnout si můžeš klienta z jakéhokoli regionu chceš. Hrát můžeš taky na jakém serveru chceš.
- Tib3rian
- Doom Knight
Takze ked si teraz stiahne clienta, pocka ma to do plnej verzie a ked odbalim krabicu, tak zadam kod a mozem hrat? Pochopil som to spravne? Koliduje to nejako s beta clientom?
RMAH nemuzes pouzivat na jakem regionu chces, tak jak to pak bude vypadat pokud koupis klic pro US a hrat budes v EU?Pokud nekdo nechce pouzivat RMAH, tak zrejme muze usetrit nakupem US klice. Ma o tom nekdo lepsi informace jak to s regionama/RMAH bude?
- Raahk
- Wraith
Někdo z blizzu jasně hovořil že můžeš hrát kde chceš, RMAH se vztahuje vždycky k tomu regionu co budeš hrát. Battle.net má být do budoucna sjednocený. Klidně to prubnu ve WoW až budu mít čas. Dřív jsem mohl stáhnout jen EU klienta a teď můžu jakýho chci.
Klíč je jen Global
Klíč je jen Global
Takze korejcum nic nebrani hrat a pouzivat EU RMAH?Pokud je klic global proc ho kupovat za 60e kdyz ho muzu mit za 60$?
Protože v tomto případě mne nějakých 300Kč nevytrhne a takhle mám 100% jistotu.
Raahk: chtel bych vedet kde jsi na to prisel. Jsem si jistej, ze budou klice podle regionu a kdyz budes mit EU klic (tzn. ucet), tak budes moct hrat jenom na EU serveru. Jak to bude s klientama to nevim, ale logicky predpokladam, ze budes muset mit stejnyho klienta jako ucet. Na SC battle netu se to nekolikrat resilo, jestli si nemuzes zahrat treba s kamaradama z US a odpoved byla vzdycky, ze ne a ze to ani neplanujou.
Rozdil je spis 400,- a pokud je jen globalni klic bez omezeni, tak nevim proc by nekdo kupoval v EU. Hrat budes moct i na jinym regionu, ale s RMAH to neni tak jednoduchy a urcite tam budou nejaky restrikce..
A kde ste vsichni prisli na to, ze bude mozne hrat kdekoliv. Chtel bych zdroj.
Jde ten client někomu nainstalovat? Mě to hodí error. Nebo takhle nejde mi nainstalovat hra, hází mi to error.
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
To tedy taky nevím. Já měl za to, že evropa bude hrát s evropanama a šikmovocí s šikmovokejma....
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Schválně hádej proč. -.-SynchR píše:Jde ten client někomu nainstalovat? Mě to hodí error. Nebo takhle nejde mi nainstalovat hra, hází mi to error.
Hmm, budu hádat, jen tak pro srandu qolikerům?
"Neměl jsem to dostahovaný, proto mi to házelo error. Kdyby to napsalo tu hlášku, tak bych nenapsal, že mi to hází error"
Tak nedělej, že víš všechno Mr. Qoliker.
"Neměl jsem to dostahovaný, proto mi to házelo error. Kdyby to napsalo tu hlášku, tak bych nenapsal, že mi to hází error"
Tak nedělej, že víš všechno Mr. Qoliker.
Naposledy upravil(a) SynchR dne 15.03.2012, 22:58 hod., celkem upraveno 1 x.
Nechapu co resite s tema regionama. Kdyz si koupis D3 napr v USA pritahnes si to do CR a hrajes tak jses automaticky zarazenej do evropskyho regionu... Podivejte se na vas BNet ucet a uvidite ze tam mate region CR...