To by mě taky zajímalo mam pár ačkových kousků v truhle no tak uvidíme, ale každopadně to vypadá na silnější DH!Ksinbad píše:Zajímalo by mě, zda novým ninja setem pro DH myslí předělaný set Shadows nebo jestli půjde o zcela nový set.
Patch 2.4.0
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Re: Patch 2.4.0
Ano, je to on, bude určen pro meele DH.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Z toho všeho mi vychází 1 věc. Pokud bych hrál za 2 classy, tak potřebuju velkou stashku!!! Ještě mít extra gear na special rifty. Bóže a kam to budu dávat?
-
- Wraith
Nápad na využitie prebytočného množstva goldov
Možno blbý nápad, ale predsa len.
Čo tak item ktorý by určité %dmg nebral zo života, ale odoberal by z goldov ktoré máme?
Možno blbý nápad, ale predsa len.
Čo tak item ktorý by určité %dmg nebral zo života, ale odoberal by z goldov ktoré máme?
Psychotoxic
no, kdyby se to bralo na procenta,tak by si za chvíli mohl být bez goldů.
A teď vážně - já si nemyslím, že je to s těma goldama chytrý nápad, hlavně pokud se týká hraní v publicu. Jak se asi bude řešit v publicu to, že jeden z hráčů nemá goldy. Ono bohatě stačí ty dohady, jaký stupeň GR dát a jestli všichni mají GR stone. Kromě toho já mám např. něco kolem 13 miliard goldů, jak dlouho mi to asi vystačí na GR60 + GR65?
no, kdyby se to bralo na procenta,tak by si za chvíli mohl být bez goldů.
A teď vážně - já si nemyslím, že je to s těma goldama chytrý nápad, hlavně pokud se týká hraní v publicu. Jak se asi bude řešit v publicu to, že jeden z hráčů nemá goldy. Ono bohatě stačí ty dohady, jaký stupeň GR dát a jestli všichni mají GR stone. Kromě toho já mám např. něco kolem 13 miliard goldů, jak dlouho mi to asi vystačí na GR60 + GR65?
Já jsme celkem chudý na goldy Už vidím jak farmím i goldy společně s DB a dalším matrošem No na druhou stranu je zde i varianta Vault takže budou cené i puzzle ringy
Nechapem zase ten vylepseny gr to bude to iste akurat sanca na upgrade gemu ?ň
Urcite to chce fixnut problemy a nie umelo natahovat gameplay , ale dobre aj taketo zmeny su fajn
Urcite to chce fixnut problemy a nie umelo natahovat gameplay , ale dobre aj taketo zmeny su fajn
mne najviac vadi ze nemam miesto na veci ked hram viac postav viac buildov tak je to na hlavu
Zjavne ste nepochopili informáciu ohľadom GR. Vstup do GR nebude za peniaze!
Bude možnosť vstúpiť do špecialneho GR kde budete mať možnosť vylepšiť GEM 4x, nie 3x. A za to sa bude platiť.Za vstup do takéhoto GR.
Do normálneho GR bude vstup ako doteraz.
Bude možnosť vstúpiť do špecialneho GR kde budete mať možnosť vylepšiť GEM 4x, nie 3x. A za to sa bude platiť.Za vstup do takéhoto GR.
Ještě jedna věc, tahle změna X desitek legendarek, setu, nových věcí má být hned v tomto patchu? A nebo je to ta jejich představa, která bude uskutečněna během roku?
S těma GR by to bylo pro partu nejjednodušší, aby to bylo individuální. Tedy všichni jdou společně stejný GR a z toho někdo si zaplatí a někdo ne a dle toho mají pak různý počet upgradu gemu. Ale pořád žádné další dělení hráčů.
Mně je to tedy ve výsledku jednu, když hraju stejně jen solo, ale pro partu by bylo nejlepší co jsem psal.
Mně je to tedy ve výsledku jednu, když hraju stejně jen solo, ale pro partu by bylo nejlepší co jsem psal.
Pochopil celou dobu se bavím o power GR...pacho píše:Zjavne ste nepochopili informáciu ohľadom GR. Vstup do GR nebude za peniaze!
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Navrhuji u dmg čísel přejít na vyjádření s exponentem.
Podrobnější info:
Kód: Vybrat vše
http://www.diablofans.com/news/48572-blizzcon-2015-day-1-recap-full-panel-gallery
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
O Ku*wa!buchis píše:https://www.youtube.com/watch?v=mMbfNesn0_U
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
-
- Wraith
https://www.youtube.com/watch?v=g4JG8nQU0fowitekcz píše:O Ku*wa!buchis píše:https://www.youtube.com/watch?v=mMbfNesn0_U
Len tak si mi pripomenul ak budeš chcieť kľudne zmaž príspevok
Ten prsten z Litany by mohl bejt absolutní zlom. Konec setovýho diktátu Tohle je pro mě zpráva č.1! Doufám, že se opravdu objeví ve hře a že mu odladěj DMG tak, aby mohl Setům opravdu konkurovat..
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
vypada to dobre, zase bude duvod to chvili hrat, asi se pro wize nedockame nejakeho vetsiho smyslu jako doted, ale i za ten jeden set diky a treba bude zabavnej, FB me driv hodne bavilo (narozdil od TR) tak se tesim. A hura, konecne prisli na to ze existuje mnoho hracu kteri na sezonu kaslou, tedy konec season only itemu, trvalo to... Tesim se.