Boss run/full clear
Tak expy navíc za to rozhodně žádný nejsou. Právě naopak. Přicházíš o častější odměnu za dokončování Riftů i zabíjení Bossů. Ti co jedou Boss runy přece taky expěj "nepřetržitě". 

diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
- vakek
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Vakek#2244
Re: Boss run/full clear
Ja to například stridam...dle nálady a jak uz bylo receno, když je velká densita tak jedu full clear 

mno expi podle me vycházejí hůře protože pak travíš odpoledne na dělaní nových klíčů které ti nedávají tolik xp... za další v 80% případech když lidi píši run..
tak v partě všichni vylezou ven a těch 30s prodávají itemy atd. takže xp ztrácíš.. což nahrává i k tomu že tech 30s neběžíš dál a nenacházíš gobliny takže i shardy nakonec nebude takovej velkej rozdíl(a i když bežis tech dalsich 30s... malo kdy se stane i kdyz narazis na goblin houf nebo tak ze to stihnes vse zabit a vse posbirat tak jak mas).. takže u mě určitě full clear! a to že někdo má zásobu.. co je na tom ? ten čas tomu i tak musel předtím věnovat..takže ho musí započítávat... nejde čistě vzit rifty ale i výrobu klíču .. at mas v batohu milion klicu i tak jsi je musel delat
kazdopadne preferuji full clear.. ale kdyz se schani lidi na run tak jdu taky.. prece jen je lepsi byt vzdy v parte nez to hrat sam.. i zabavnejsi teda z me strany.. a u nas v clanu je hodne lidi a myslim si ze i zabavnych
tak v partě všichni vylezou ven a těch 30s prodávají itemy atd. takže xp ztrácíš.. což nahrává i k tomu že tech 30s neběžíš dál a nenacházíš gobliny takže i shardy nakonec nebude takovej velkej rozdíl(a i když bežis tech dalsich 30s... malo kdy se stane i kdyz narazis na goblin houf nebo tak ze to stihnes vse zabit a vse posbirat tak jak mas).. takže u mě určitě full clear! a to že někdo má zásobu.. co je na tom ? ten čas tomu i tak musel předtím věnovat..takže ho musí započítávat... nejde čistě vzit rifty ale i výrobu klíču .. at mas v batohu milion klicu i tak jsi je musel delat
kazdopadne preferuji full clear.. ale kdyz se schani lidi na run tak jdu taky.. prece jen je lepsi byt vzdy v parte nez to hrat sam.. i zabavnejsi teda z me strany.. a u nas v clanu je hodne lidi a myslim si ze i zabavnych

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hcx- ... o/51459356
NS ........................... SC
24.01.2015 - 625 plvl 10.3.2015 - 410plvl
17.12.2014 - 312 plvl 24.2.2015 - 255plvl
NS ........................... SC
24.01.2015 - 625 plvl 10.3.2015 - 410plvl
17.12.2014 - 312 plvl 24.2.2015 - 255plvl
Od te doby co rift stoji jen jeden klic, tak vyrobu klicu do srovnani pocitat nemusim, protoze farmenim RoRG a Priders fall mam vice klicu nez spotrebuju v rezimu RG run. Tedy casu v bounties bych stravil tak jako tak stejne.
Tohle je reálná připomínka. A může u někoho platit, že těch 30s nevyužije jak by bylo potřeba. Bude to ale záležet na tom co kdo sbírá. Já třeba těch 30s nepokračuju dále v riftu a jsem ve městě. Ale je to proto, že když už hraju obyč rifty, tak využívám toho co tam je lepší oproti GR. Tedy sbírám modrý a bílý materiál (kterého mám permanentně nedostatek jak pořád craftím Reapers) a občas to doplním i nějakým žlutým. Takže u RG jsem vždy akorát plný. Do města tedy musím tak jako tak i kdybych jel full clear.Hcx píše:za další v 80% případech když lidi píši run..
tak v partě všichni vylezou ven a těch 30s prodávají itemy atd. takže xp ztrácíš.. což nahrává i k tomu že tech 30s neběžíš dál a nenacházíš gobliny takže i shardy nakonec nebude takovej velkej rozdíl(a i když bežis tech dalsich 30s... malo kdy se stane i kdyz narazis na goblin houf nebo tak ze to stihnes vse zabit a vse posbirat tak jak mas
Je pravda, že když někdo materiál nesbírá a po RG do města nemusí (a tedy tam skočí jen zavřít rift a hned se vrátí na těch 30s zpět), tak je pak k naštvání, pokud by v těch 30s potkal goblin houf.
Já potřebuji matros na devastator, takže za mě full clear T6 :-)