pretoze clovek co ma cas na D3 tak 2 hodky denne narieka, ze nema taky dobry equip ako clovek co hra 8 hodin denne. Toto si ja myslim, ze strasne vela ludia nariekalo ze im nic nepada, alebo padaju len useless itemyscr píše:Me tim patchem popravde vcelku nasrali..nevim proc hru takhle zjednodusujou Chapal bych upravu dropu, ale proc vic shardu, proc vse u Khadaly a proc u craftu zrusili pouziti bilejch itemu nechapu Ach jo
Farmenie shardov a pani Kadala [2.0.5]
Re: Farmenie shardov a pani Kadala [2.0.5]
Jaj a ja myslel, ze roll legendy u Kadily je mozny, ale podle vzruseni nekterych mi spis prijde jako garantovany ... Cili za 5 000 BS to mame prosim pekne kolik Legendarnich "LEGEND"?!
A nejvic nejvtipnejsi na tom vsem je, ze tohle budou provozovat nejvic ti co to vubec nemaji zapotrebi
A nejvic nejvtipnejsi na tom vsem je, ze tohle budou provozovat nejvic ti co to vubec nemaji zapotrebi
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Koukám, že Kadala už je tak používaná, že už nemá zapotřebí mít spodní prádlo. No aspoň větrá, když už není moc vody na mytí. Jdu do ní udělejte mi místo!
Tak ty bílé itemy oceňuji - legendární matroš jsem leckdy získal mnohem rychleji, než jsem někde ze stojanu vytlouk bílé kalhoty, to byla fakt stupidita
Nicméně ten "podvod" na shardy využívat fakt nebudu, hraju to pro zábavu a neobětuji vše jen nejvyšší efektivitě, ať už jde o drop, expy či cokoli jiného
Nicméně ten "podvod" na shardy využívat fakt nebudu, hraju to pro zábavu a neobětuji vše jen nejvyšší efektivitě, ať už jde o drop, expy či cokoli jiného
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Zevraj to je uz fixnute... za lvl 1 T6 rift dostanete ako lvl 70 okolo 30 shardov.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Ráno jsem koukal na stream a padalo pořád 100 ks.
Farmenie shardov a pani Kadala [2.0.5]
Staci jit do battlefield of eternity(nebo jak se to pise) a tam jsou tuny stojanu s armorama)Tyckin píše:Tak ty bílé itemy oceňuji - legendární matroš jsem leckdy získal mnohem rychleji, než jsem někde ze stojanu vytlouk bílé kalhoty, to byla fakt stupidita
Sent from my iPhone using Tapatalk
- maslo
- Wraith
- BattleTag:maslo#2503
Vsadím boty že to pořád ještě jde nebo se mýlím ? Někde jsem četl že kadala přestala dávat legendárky ?
Kadala teď může dát úplně jakýkoliv předmět.
Bílé itemy byl pouze opruz zabírání místa v truhle. Craft předmětů to těžší nedělalo ani trochu. I v riftech se poměrně často generuje mapa plná stojanů, takže nasbírat je to sranda. Jen to chtělo mít v zásobě aby to bylo vždy dostupné ve správnou chvíli a to byl ten opruz.scr píše:Me tim patchem popravde vcelku nasrali..nevim proc hru takhle zjednodusujou Chapal bych upravu dropu, ale proc vic shardu, proc vse u Khadaly a proc u craftu zrusili pouziti bilejch itemu nechapu Ach jo
Atkuálně je to stejně lehké získat materiál, jen nezabírá tolik místa.
A to, že Kadala teď může dát jakýkoliv item je sice trochu zjednodušení, ale zase ne až takové jak to na první pohled vypadá. Např. včera jsem dal 2000 shardů (500 jsem měl z úterý a 1500 nahrál sólo T2-T4 rifty) za rukavice a Vyr rukavice nedala. A to mají poměrně velkou šanci. Dala mi 3 leg. (což je ale spíše podprůměr, mívám cca 1-1,5 legendárky na 500 sharů pro předměty za 5 shardů), kde ani jedny nebyly k něčemu použitelné.
A to bylo z EU nebo US serveru? EU server může mít úpravu nasazenou později.Talis píše:Ráno jsem koukal na stream a padalo pořád 100 ks.
Na US to každopádně je nasazené. Citace blue postu z US fora:
[LIVE HOTFIXES]
Heroes below level 70 will now receive less Blood Shards from Nephalem Rifts than level 70 characters.*
Level 70 heroes will now receive a greatly reduced amount of Blood Shards from Nephalem Rifts when playing in sub-level 70 games. *
Takže v T6 riftu založeném postavou s nižším lvl než 70 dostanou teď méně shardů všichni (jak ta low lvl postava, tak 70lvl postava).
kadala nedala lebo nemala:D ten lvl 1 t6 rift som videl na streame a neako ma to neohurilo.nech si chodi kto co chce a co ho bavi.ja som siel s kamosom+public T3 rift a stopol som si to a 11 minut to trvalo.shardov to dava okolo 65-70 cca .radsej to pojdem takto ako nudnu prechadzku a budu stoho este aj sanca na drop lege a expy.
Hmm. mě tohle štve spíš v jiným ohledu...jde mi o to, že to každej bude dělat a tím pádem když to nebudu dělat i já, tak mě všichni utečou a nebudu mít s kým hrát, protože pojedou vyšší T. Aby si to někdo nezaměňoval! nejde mi o měření e-penisu, z toho už se vyrostl, ale že většina prostě povalí větší T a já pojedu sólo :/
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že to bylo EU.Mlok píše:A to bylo z EU nebo US serveru? EU server může mít úpravu nasazenou později.Talis píše:Ráno jsem koukal na stream a padalo pořád 100 ks.
Na US to každopádně je nasazené. Citace blue postu z US fora:
[LIVE HOTFIXES]
Heroes below level 70 will now receive less Blood Shards from Nephalem Rifts than level 70 characters.*
Level 70 heroes will now receive a greatly reduced amount of Blood Shards from Nephalem Rifts when playing in sub-level 70 games. *
Takže v T6 riftu založeném postavou s nižším lvl než 70 dostanou teď méně shardů všichni (jak ta low lvl postava, tak 70lvl postava).
uz pisali ze to fixli.a nemyslim si ze by ta neako mega predbehli len tak ze by farmili kadalu(lvl1 T6 rift)a ty by si chodil normalne na t+ bounty a firty.oni len pridali drop ale nedali garantovany drop setov.som kupoval a kupujem a napr gate su tam furt mchamerjamers a deepdigers:DDD je to otom bud mas stastie alebo nie:D mudrejsi to volaju aj RNGSeton píše:Hmm. mě tohle štve spíš v jiným ohledu...jde mi o to, že to každej bude dělat a tím pádem když to nebudu dělat i já, tak mě všichni utečou a nebudu mít s kým hrát, protože pojedou vyšší T. Aby si to někdo nezaměňoval! nejde mi o měření e-penisu, z toho už se vyrostl, ale že většina prostě povalí větší T a já pojedu sólo :/
-
- Doom Knight
- BattleTag:Ficek-2914
Mno já přišel z práce a spousta lidí z klanu měla složenej zuni set takže ano díky kadale spousta lidí dost uteklo
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Není nad poctivě nafarmeny itemy..
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Sú lepšie? Bonus za "poctivosť"?
Odoslané ťapkami...
Odoslané ťapkami...
no utiekli lebo si bol v praci a oni nie.kto viac hra ten viac ma a tak to ma byt. aj ja z roboty hram forum a doma D3Bit píše:Mno já přišel z práce a spousta lidí z klanu měla složenej zuni set takže ano díky kadale spousta lidí dost uteklo
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
To ne ale lepší pocit a expy + třeba lege co padne...
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!