Patch 2.0.4
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Kdyby náhodou chtěl někdo udělat dobrej skutek a přeložil patch notes, nevím jak to budu stíhat.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Re: Patch 2.0.4
jojo vcera jsem schrastil a poupravil dalsi predmety, aby frozen orb byl tak jak ma bejt a prask, uvidime jak moc to bude znat...
Proste tyhle vecny zmeny kazdej mesic jsou neco do D3 dokonale pohbiva, clovek ma minimalni jistotu, jestli to co se snazi vybudovat mu ti xichti zase neshodej...
jeste buduju zalozni build na ty kratky tri paprsky disentigrate nebo jak se to jmenuje, ty davaj pres 600 damage a to by melo bejt pouzitelny taky....
Proste tyhle vecny zmeny kazdej mesic jsou neco do D3 dokonale pohbiva, clovek ma minimalni jistotu, jestli to co se snazi vybudovat mu ti xichti zase neshodej...
jeste buduju zalozni build na ty kratky tri paprsky disentigrate nebo jak se to jmenuje, ty davaj pres 600 damage a to by melo bejt pouzitelny taky....
- maslo
- Wraith
- BattleTag:maslo#2503
No podle mého to není výhra ani prohra ale přijde mi že od datadisku trochu pokulhává za ostatními třídami. Ale je to asi se mi to možná jen zdá.
zavařenina padla hned na poprví - T1
Kua to je nezvyk byt v praci :-D uz nekdo v praxi zjistil ze zlute chestky jsou vice resplendent? :-)
@tabletofon
@tabletofon
4 nájezdy na Maghdu na T1 a padly 3 matroše na craft Cain setu. A to jsem předevčírem farmil několik hodin zlaťáky, ať si můžu udělat Flawless Royal šutr na lege craft. A teď stačí jen markýz. Jde se na Malthyho, ať mám také ty bracery.
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Heeej nehrajte Kurde musim byt v praci Pofarmim tez cosik dneska
Preco som to neprecital uz vcera do pr*ele!
Mohol som usetrit par milionov na crafte + nejaky ten matros na enchante templarskeho relicu (padol mi z DEXom)
Mohol som usetrit par milionov na crafte + nejaky ten matros na enchante templarskeho relicu (padol mi z DEXom)
Jeste ze necraftim :-D
@tabletofon
@tabletofon
Ty jo, ony jsou změněny vzhledy paragon avatarků konečně ! že to není stejné u PL 100+
nezdá, proto monka hraje tak málo lidí, tedy alespoň v mém okolímaslo píše:No podle mého to není výhra ani prohra ale přijde mi že od datadisku trochu pokulhává za ostatními třídami. Ale je to asi se mi to možná jen zdá.
- maslo
- Wraith
Proto mě to docela irituje že s tím nic neudělají ano je hezké že to unity zlepší ale to je podle mě málo monk by si zasloužil o něco víc aby se začal zas o něco více hrát.maja píše:nezdá, proto monka hraje tak málo lidí, tedy alespoň v mém okolímaslo píše:No podle mého to není výhra ani prohra ale přijde mi že od datadisku trochu pokulhává za ostatními třídami. Ale je to asi se mi to možná jen zdá.
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Já monka hraju a krom bugnutého wizze s nekonečným teleportem není na fast farmu dle mého názoru lepší char
Taky jsem v práci damn...
Monka hraju od začátku d3 a jsem sním nadmíru spokojen. Teď v ROS je fakt super, ale chce to ještě hodně času a nějaké to štěstí na drop.
Nebojte mnichové je nás sice málo , ale naše síla je svatá
Monka hraju od začátku d3 a jsem sním nadmíru spokojen. Teď v ROS je fakt super, ale chce to ještě hodně času a nějaké to štěstí na drop.
Nebojte mnichové je nás sice málo , ale naše síla je svatá
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Nekonecnej teleport?:)
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- The Butcher
No jak to tady kdesi popisoval Emhyr, měl bugnuté rukavice a s EMP shrinou měl cooldown na teleport 0,4 vteřiny... ale teď už to asi tak nefunguje... nevím, wizze moc nehraju
ten plánek na craft reaper wrasp padá taky s Mathaela, nebo je to random jako u ostatních plánků?
Taky z Mathaela, na first kill urcite ale dal snad taky
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
- maslo
- Wraith
No dnes jsem koukal že hraje jeden týpek a ten má CD na archona 6s a to mi přijde brutální když si představím že je skoro pořád aktivovaný. Wizard je asi momentálně nejvíce OP postava ve hře i z ne příliš dobrým gearem.firdecek píše:No jak to tady kdesi popisoval Emhyr, měl bugnuté rukavice a s EMP shrinou měl cooldown na teleport 0,4 vteřiny... ale teď už to asi tak nefunguje... nevím, wizze moc nehraju
Jinak k tomu monkovi tak já taky za něj hraji celou dobu co jsem na HC a nehodlám měnit jen mi přijde že je o něco méně znevýhodněný oproti ostatním postavám. Někdy když jdu z wizardama v partě si připadám jak follower který jen utíká z nějakým tím bonusem
Neberte to jako stížnost proti monkům jen je to takoví můj postřeh po 90+ hod. u datadisku.
-
- The Butcher
To není tím, že by byl monk podhodnocený, to je tím, že je Wizz OP. Hraj s barbarem, DHčkem apod...uvidíš, že to půjde poznat. Ale je pravda, že tak jednoduše probíhat T6 jako wizz asi monk nikdy nebude..