- tusim druha legendarka z TG za celou dobu co D3 hraju. Mozna treti.
..tak to beru!Seton píše:... Btw nebo smrt Achilea...to byl taky prasácky trefenej Crit![]()
....uplně vidím, jak nad ním naskočily ty žlutý čísla
![]()
No ono díky tomu izo pohledu to někdy moby nezobrazí, není to jen u goblinů. Hodně často když jsi kousek za rohem nebo bokem u nějaký překážky, vídám to dost často. Těžko říct jestli bug, nebo záměr kvůli překvapení...gulisek píše:taky mi párkrát už hodil legendárku,ale dvakrát se mi stalo že si běžim a najednou koukam a odkněkud vyskočí goblin nejspíš grafickej bug či co
Se omluvuju , zem netužil, še sem na fórumu pro dyplomati z visogé ! ! ! ;-) . To sou zase zbiteční víkřyki...kdibich tam mnmněl chrubku, tag neřegnu, ale toto?Gold Eagle píše:Jen by si měl opravit gramatiku. Před !, stjeně jako ? atd se na konci věty nedělá mezera. Na vysoký za to diplomanti byly peskovaný, ale tuhle chybu dělá hodně lidí. Nejvíc ulítlý je to u lidií, kteří píšou divoké příspěvky a a na konci věty mají takto odsazené 3 vykřičníky nebo otazníky. To bije do očí.
Seton píše:Se omluvuju , zem netužil, še sem na fórumu pro dyplomati z visogé ! ! ! ;-) . To sou zase zbiteční víkřyki...kdibich tam mnmněl chrubku, tag neřegnu, ale toto?Gold Eagle píše:Jen by si měl opravit gramatiku. Před !, stjeně jako ? atd se na konci věty nedělá mezera. Na vysoký za to diplomanti byly peskovaný, ale tuhle chybu dělá hodně lidí. Nejvíc ulítlý je to u lidií, kteří píšou divoké příspěvky a a na konci věty mají takto odsazené 3 vykřičníky nebo otazníky. To bije do očí.
Tohle mne dost prekvapilo po prechodu na P2.0, ale musim rict ze mile ... prijde mi hra vice z pohledu postavy nez hrace.SilverHandCZ píše: No ono díky tomu izo pohledu to někdy moby nezobrazí, není to jen u goblinů. Hodně často když jsi kousek za rohem nebo bokem u nějaký překážky, vídám to dost často. Těžko říct jestli bug, nebo záměr kvůli překvapení...