Seton píše:A jak farmíš goldy? Určitý bounties? nebo jedeš prostě bountis jenom, kvůli odměnám atd.? Já už mám vše co sem chtěl, takže teď taky jen šetřím
goldy dělám na T6 clear helrift v A4 a cryder opost ve třetím aktu, jen ty tři, trvá to tak pět minut ani ne a za quest je 421k goldů
to Reve: odpoledne nebo k večeru tě klidně potáhnu, jak jsme včera psali, že bychom ti nafarmili goldy, tak se na to můžem vyprdnout a klidně tě potáhnu, 0-70 za dvě tři hodky na pohodu
Seton píše:A jak farmíš goldy? Určitý bounties? nebo jedeš prostě bountis jenom, kvůli odměnám atd.? Já už mám vše co sem chtěl, takže teď taky jen šetřím
goldy dělám na T6 clear helrift v A4 a cryder opost ve třetím aktu, jen ty tři, trvá to tak pět minut ani ne a za quest je 421k goldů
Něco mi tady neštymuje . Napsals to asi nechtěně, ale zhruba takto: Puška se skládá ze 4 částí. Jsou to tyto 3. Pažba a hlaveň. .
Ale díky ;-).
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Sorry taky to čtu a musim se smát jsou to v aktu 4 clear hell rift, otázka pěti minut na T6. Pak ve třetím aktu v battlefiedls Cryder outpost a Forward barracks. Ty jsou za dvě minutky proběhlý, je to jen jedno patro tři místnosti...tyhle tři dávají 421k goldů za quest. Pak se ještě dá chodit Kazra den a Scavagers clan v prvním aktu, ale to už je dvoupatrový a trvá to, obecně všechny questy, kde máš zabít všechny mobky ve druhém patře dávají za odměnu 421k goldů. Ale ty první tři jak sem psal jsou za pár minut prošlý a tak to ani nezdržuje.
Včera při expení mi to hodilo za cca čtyři hodky dvacet mega goldů. Chodili jsme jen Clear Hell rift, Forward barracks a Cryder outpost...
tady to mas popsane : )) kazra rozhodne neni dvoupatrova. Vsechny tam uvedene sou stejne dlouhe az na ten Den ..... ten ma 2 patra, ale je taky hned u portu a to patro snadne probehnes
jasně že není kazra dvoupatrová, mi tam chybí čárky, to patřilo k tomu scavangers den(nebo jak se to jmenuje), ale občas trvá než jí najdeš, bývá na dvou msítech a když se rozhodneš jít šikmo vpravo nahoru od portálu, tak bude určitě na druhý straně, proto sem psal, že trvá...
jak to myslíš, jak jsou rozmístěný porty? Já teda ve fieds vždy prubnu nějakou stranu, občas se trefím, většinou ne...proto když jdu čistě na goldy za questy, tak fields vynechávám a chodím jen ty dva v battlefields, ani ten hëll rift se časově nevyplatí...ty ve třetím aktu máš hned, je to krátký málo mobek a stejně goldů...
No, je to tom, že málo kdy se rollnou právě ty bounty co chceš, takže čim víc jich můžeš hrát, tim víc toho uděláš za stejný čas, než když farmíš 2 bounty z 5ti.
Nooo,. kouknu kde sem se vynořil a pak dam "tab" a kouknu kde sou nejblizsi porty kolem me, kdyz je ten nahoře odemě blízko, tak du dolu, když je daleko, du nahoru : )
Včera sem zprovoznil díky Kukimu to nahrávání videí, tak sem skočil ty tři runy, kde to nejvíc expí (a hlavně jsou tam velký finanční odměny, což je pro mě důležitější) aby bylo názorně vidět, že je to hotový za pár minut, snadno dohledatelný na mapě a rychle vyčištěný i na T6
Postava WD-fetišák, Shadouek, HC, T6
První videjko je quest v bounty Clear Forward barracs v battlefields. Bývá vlevo nebo vpravo když se vyjde z "brány" většinou hned se ukazuje šipka. Takže tam jste hned a vyčištěný to je taky hned. Je za to 421k goldů otázka max pěti minut, když jsou tužší mobky..
Další videjko je opět battlefields a quest se jmenuje Clear Cryder outpost něco. Je to přímo naproti východu z "brány" dá se tam proběhnout bez jediného mobka a je to jen obkroužit dokola jednu místnost. Otázka opět max pěti minut, většinou dřív. Opět odměna 421k goldů.
Poslední je quest Clear Hell rift, A4 bounties. To jsou dvě patra, ale časově je to stejně nenáročné jako předchozí. První patro je vyčištěno hned a druhé patro není o moc složitější navíc tam může být bonusová bednička, takže to goldy i expy ještě navýší. Odměna 421k (+160k)
Tyto tři questy se též dají použít při powerlevelingu, když postava 70lv založí hru a vyčistí tyhle questy, nechá posledních pár mobků , pozve expeného hráče, těch pár mobků zabije a je to. Expený hráč je tak za max hodinku a půl 0-70lv. K expení se pak ještě používá truhla v Old Ruins v prvním aktu.