Kolik GOLDu si budete brat do RoS a kde je sbirat???
No já myslel spíš high-end, před zhruba měsícem se na RMAH dalo sehnat spoustu dobrých věcí, v posledním týdnu z RMAH vymizelo vše kvalitní a namísto toho se do relace 200+e dostal průměrný gear (-5k až -10k dps) a já to hodně sleduju a ty itemy prostě lidi kupují jak na běžícím pásu, protože se lidi s blížícím se RoS vrací a chtějí mít dobrý start. Nebo tyto itemy zmizely úplně a už se dají koupit jen s*ač za 50e, který uberou třeba 30k dps a nové už se tam skoro neobjevují, protože si je lidi už do RoS drží někde v bedně. Postupně se obě AH vyprazdňují a tím stoupá i cena dobrých itemů.
Může to být jen dočasný jev, nebo náhoda, ale i vzhledem ke stoupající ceně goldů mi to spíš přijde jako trend, který je úplně opačný, než by se dalo čekat.
Může to být jen dočasný jev, nebo náhoda, ale i vzhledem ke stoupající ceně goldů mi to spíš přijde jako trend, který je úplně opačný, než by se dalo čekat.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
Re: Kolik GOLDu si budete brat do RoS a kde je sbirat???
takze sem udelal kravinu, ze sem to prodal uz driv za par supu : ))...cekal jsem ze ty ceny pujdou do kytek..kdyz budou rozprodavat vsichni...
No já mám 900M na SC a asi 80M na HC co už nehraju, to bude stačit.
Gear držím jen inteligenční pro začátek s WD a teď smažím archona
Gear držím jen inteligenční pro začátek s WD a teď smažím archona
beriem si 0...slovom nula....mám pocit,že na goldy sa ešte niečo chystá....možno nie...možno hej...ale príde za chviľku patch na crafting materiály....možno úloha goldov bude minimálne na opravu....transmogrify a ench..... vid transmogrify....z 500 000 na 50 000.
- Sadrokarton
- Fallen Shaman
Já si beru do RoS asi 18M, mám pořád ty stejné itemy a nic jsem neprodal na AH. Žíly mi to vůbec netrhá a nemám potřebu se nějak zaopatřovat. Kupovat/prodávat gemy, kupovat/prodávat itemy, kupovat/prodávat goldy ... Na "nový" start v RoS se těším
Já mám 25m na sc a nakoupil jsem 100k tome of secrets, který se v RoS změní na demonic essence
tak....a jako další logický krok mi vychází snížení goldů u mystika a přídaní nějaké věci která bude potřeba na změnu statu a bude dropovat pouze v ROS
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Rourke1984#2714
Zatial cca 50M kym na vanile nenarazim na GURUho a nedam mu ich za 10M do HC.... )) chodte minat do RMAHu evra ked nahodou blizz dojde s upravou gold alebu zrusenim prevodu goldov do ROSu alebo novou menou nebodaj potom bude placu
9M , uplne staci, stejne si musis lepsi gear nafarmit / nacraftit / a to zabere cas pocas ktoreho nazbieras aj goldy. Radsej si prenes biele itemy / pasky 1slot vendor v meste / tie tam uz nebudu tak padat. Som zvedavy ci aj to zatrhnu nejak ze white / blue itemy sa nebudu dat v RoS rozlozit do nove craft. materialu. Uvidime
Doufám, že bude ladder a žádný přenosný exp/gold nebude
Podle toho co jsem slysel vcera kdyz se bavili Wyatt Cheng (Senior Technical Designer), Archon, Moldran a Jaetch tak to na ladder moc nevypada. Jelikoz si blizz neni jistej kolik lidi by to pouzivalo a co by jim extra nabidnuli. Ale to byly jen jejich dohady , nic smerodatneho.
Necituj předchozí příspěvek. Petros
Necituj předchozí příspěvek. Petros
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
- homeles8
- Fallen Shaman
- BattleTag:Homeles#2261
Mě tohle nahánění goldů a expů do RoS přijde skoro jak cheat. Já taky začnu s nulou.
něco
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Jaký čít? Stačí na chvilku potrénovat v AH a dělat bokem užitečnější věci.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Takže co jsme nabrali do datadisku je cheat?
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
takže AH v tom případě je jeden velkej cheat??homeles8 píše:Mě tohle nahánění goldů a expů do RoS přijde skoro jak cheat. Já taky začnu s nulou.
- smajli
- Gorebelly
- BattleTag:smajli#2160
Z mého pohledu, když chci jet od totální nuly tak bych to tak mohl považovat. Jiný náhled na to mají hráči, kteří vlastně jen budou dál rozvíjet své postavy.
Trocha goldů se hodí, ale kdo by je kupoval takže jen uvedu příklad, který může zkusit kdokoliv.
Před čtyřmi týdny jsem měl 30M goldů a oblečený WDčko na paragonu 10. Doexpil sem WD a za těch 100 paragonů mi nepadl jediný item, který by bylo možné prodat v AH (standartní řekl bych). Udělal jsem tedy druhé WD + wizzarda a dokoupil za 12 milionů chantodo set a TR chestu (furt WD dokola taky rychle omrzí). No za dalších 30 paragon levelů stále nic kloudného na prodej...
Tak jsem si před dvěma týdny začal hrát s aukcí. V té době jsem měl 50M goldů. Padla mi překvapivě zunimasa chesta minulý víkend, která se prodala za 130M. Výchozí stav byl 150M goldů.
Poslední dva týdny (hlavně víkendy) jsem kupoval a prodával defakto vše, co v té hře je - lidi jsou neskutečně hloupý. Po dvou víkendech mám 570M goldů s tím, že jsem tomu věnoval přibližně 15minut času 4x denně během víkendu + nárazově přes týden. Možná to bude k ničemu, ale točit crypty furt dokola je na zbláznění. Hraní si s aukcí je určitě větší zábava:) Upozorňuju, že jsem neměl žádný super kup/prodej v řádech 50M+ zisku. Průměrný zisk na otočení jednoho itemu se pohyboval okolo 5-15M.
Pro příklad asi nejlepší věc co se povedla byl triumvirát koupený za 15M na buyout a prodaný do půl hodiny za 59M tento víkend sobota ráno...
To hlavní co jsem kupoval a prodával:
Zunimasa chest a boty (jednoznačně nejúspěšnější zboží co se množství i zisku týče)
Skorny s i bez LS
inna kalhoty
chantodo set jak zbraň tak offhandy
ice blimbers STR
triumviráty
Před čtyřmi týdny jsem měl 30M goldů a oblečený WDčko na paragonu 10. Doexpil sem WD a za těch 100 paragonů mi nepadl jediný item, který by bylo možné prodat v AH (standartní řekl bych). Udělal jsem tedy druhé WD + wizzarda a dokoupil za 12 milionů chantodo set a TR chestu (furt WD dokola taky rychle omrzí). No za dalších 30 paragon levelů stále nic kloudného na prodej...
Tak jsem si před dvěma týdny začal hrát s aukcí. V té době jsem měl 50M goldů. Padla mi překvapivě zunimasa chesta minulý víkend, která se prodala za 130M. Výchozí stav byl 150M goldů.
Poslední dva týdny (hlavně víkendy) jsem kupoval a prodával defakto vše, co v té hře je - lidi jsou neskutečně hloupý. Po dvou víkendech mám 570M goldů s tím, že jsem tomu věnoval přibližně 15minut času 4x denně během víkendu + nárazově přes týden. Možná to bude k ničemu, ale točit crypty furt dokola je na zbláznění. Hraní si s aukcí je určitě větší zábava:) Upozorňuju, že jsem neměl žádný super kup/prodej v řádech 50M+ zisku. Průměrný zisk na otočení jednoho itemu se pohyboval okolo 5-15M.
Pro příklad asi nejlepší věc co se povedla byl triumvirát koupený za 15M na buyout a prodaný do půl hodiny za 59M tento víkend sobota ráno...
To hlavní co jsem kupoval a prodával:
Zunimasa chest a boty (jednoznačně nejúspěšnější zboží co se množství i zisku týče)
Skorny s i bez LS
inna kalhoty
chantodo set jak zbraň tak offhandy
ice blimbers STR
triumviráty
Tak záleží na každém jak k tomu přistoupí jedni syslí goldy, honí paragony, jiní tomu nechávají volný průběh jako třeba já a půjdou do ROS s tím co momentálně mají.
gear co som mal som predal, kedze by mi to bolo aj tak na nic a vyslo mi to len na 1 miliardu a nejake drobne, nakupil som gear asi za 15m aby bolo aspon nieco na zaciatok