Zeď nářků
jojooo, je to mrcha .
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Badysak#2313
Re: Zeď nářků
Co byste od nich čekaly celé dny tam trčí sami nikdo si snima nepopovídá ty potřebujou č*rák jako prase drbání:)
No skor pretiahnuť drúkom (klackom) po gebuli.Dreveným.
Edit (9:09) Vobec nemožem najsť kukri,ktoru som nevidel ani z rychliku na obrazku od vydania DIII,chcem anc verziu!Alebo tu prebijaciu dyku na šipky,anc,furt prd.Dierkovače žiadne.Opasok anc verziu na vyvolavanie fetišov dojité prd. PS O myriam a tej druhej krave sa snad ani nevyjadrujem,to by som tu na fore dostal doživotný ban a chcem sa vyjadrovať v diskusii slušne.
Edit (9:09) Vobec nemožem najsť kukri,ktoru som nevidel ani z rychliku na obrazku od vydania DIII,chcem anc verziu!Alebo tu prebijaciu dyku na šipky,anc,furt prd.Dierkovače žiadne.Opasok anc verziu na vyvolavanie fetišov dojité prd. PS O myriam a tej druhej krave sa snad ani nevyjadrujem,to by som tu na fore dostal doživotný ban a chcem sa vyjadrovať v diskusii slušne.
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
se na to můžu vysr*t. celou sezónu 3 se snažím dosta s mončičandou (už druhou) dex pompadůr. za xx cachek 2x pompadůr 1x int, 1x str. vylezu s barbuchou a jeden str pompadůr za druhým, keška za keškou ... a o slečně KaNEdale radši ani nic neříkám
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
jo RoRG mě nebaví vypisovat je to škaredá zkratka , grandeúr pompadůr mi to zní podobně
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
Hura!Konecne kadala dala aspon ten anc opasok na fetisov!Este anc kuri+kocku alebo anc piercing dyku+kocku a zblaznim sa od radosti!
Edit:No,ma pekny rol,sice touch+asi 10proc ale 10proc damag-, a neda sa narolovat CD či CCH,ach
Edit:No,ma pekny rol,sice touch+asi 10proc ale 10proc damag-, a neda sa narolovat CD či CCH,ach
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Jdu si postezovat, ani za mak mi nepada IK set,.... Wastes uz mam kompletni nekolikrat, z toho mi padly tak 30x boty a 20x kalhoty (a helmy 4, rukavice 4).... ale ten IK mi padl mozna 2x a konec. A o IK weapon ani nemluvim,... projel jsem 100GR na T6 (az do konce) a padla mi jednou.... Taky mate obdobne zkusenosti s dropem? Nestezuju si, jen mi prosim reknete ze v tom nejsem sam.
Obecne jinak dropy jsou fajn, teda 10000x lepsi jak ve vanille(kdo pamatuje tak vi... 1 lege, uplne na nic, jednou za 150 hodin hrani)....
A co za datadisk ma byt oznameno? O nicem sem nikde neslysel....
Obecne jinak dropy jsou fajn, teda 10000x lepsi jak ve vanille(kdo pamatuje tak vi... 1 lege, uplne na nic, jednou za 150 hodin hrani)....
A co za datadisk ma byt oznameno? O nicem sem nikde neslysel....
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
už aby se začaly dít alespoň nějaké změny, hlavně překopaly grifty, zrušili trialy a mnoho dalšího
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
nebejt kadaly tak ani nemám žádnej gear, drop = 0
sety nepadají absolutně vůbec, 50% dropu mám všelijaké legendární opasky a zbytek je šrot všeho druhu
IK zbraň u nás v klanu padá snad jen Predymu většinu mám od něj, mě dropla snad jen 2x za celou dobu hraní
takže nejsi v tom sám
sety nepadají absolutně vůbec, 50% dropu mám všelijaké legendární opasky a zbytek je šrot všeho druhu
IK zbraň u nás v klanu padá snad jen Predymu většinu mám od něj, mě dropla snad jen 2x za celou dobu hraní
takže nejsi v tom sám
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Za 530 paragonu mi padlo 5 IK zbrani, mam vsechny schovane... z toho jedna v riftech a vsechny ostatni GR43+... tak nevim jeslti je to jen nahoda..... Pasky a crap ringy jsou nejhorsi, tech pada asi nejvic, zbrane krom setovek taky uz rovnou salvaguju. Zatim teda bilance dropu za 500 paragonu je
1x Witching hour
8x Bulkathosy
2x Furnace
5x IK weapon
4x Unity
8x Ramadians gift (kamosovy padly treba jen dva, na ty mam asi stesti)
Kez by mi padla Ackova 2h, to by sem se hned posunul o 3 Griftiky vejs :]
1x Witching hour
8x Bulkathosy
2x Furnace
5x IK weapon
4x Unity
8x Ramadians gift (kamosovy padly treba jen dva, na ty mam asi stesti)
Kez by mi padla Ackova 2h, to by sem se hned posunul o 3 Griftiky vejs :]
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Ramadians. :-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Vsadím se, že jedno z lákadel bude T VII - T X a ta zasněžená lokace. TrapnýArnold píše:Na zacatku srpna bude ohlasen datadisk
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
odkaz?Arnold píše:Na zacatku srpna bude ohlasen datadisk
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
nechci bejt zlej, ale nemůžu si pomoct... zbraně které padly ale nepooužívám:
todle mě zaujalo...Programos píše:projel jsem 100GR na T6 (az do konce) ...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Tááák, Blizzarde doprčic dělej s tím neco. Projel jsem naplno až do konce nyní po sobě asi 120 T6 riftů na publicu a checkoval při tom průběžně mapu, zda mi něco neuniklo.
Výsledkem je to, že na svýho NEtop WW Barbara jsem stejně nedostal ani jeden upgrade (do toho počítám i Kadalu se shardama během těch 120 riftů).
Tohle se za chvíli promění v zoufalství.
Výsledkem je to, že na svýho NEtop WW Barbara jsem stejně nedostal ani jeden upgrade (do toho počítám i Kadalu se shardama během těch 120 riftů).
Tohle se za chvíli promění v zoufalství.
Naposledy upravil(a) Gold Eagle dne 28.05.2015, 18:57 hod., celkem upraveno 1 x.
Buéééé!Ja chcem ancient Kukri+kocku alebo ancient Piercing dýku(nepamatám si presný názov)+kocku!Bééééé
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
noo keby bol aukcny dom, kupil by si si. Co je teda lepsie? bez ah alebo s?
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Jakožto bývalý uživatel Ah ai výdělčník peněz přes Ah ti na toto téma řeknu jedno:
Tvá otázka je nyní jen filozofické cvičení na pikačua. Zbytečná, nic neřešící, v ničem nepomáhající.
Stejně jako říkat mrtvole, že ať si představí, že by ještě žila a pěkně by si třeba zas..., kdyby místo doleva uhla doprava před tím vlakem.
Tvá otázka je nyní jen filozofické cvičení na pikačua. Zbytečná, nic neřešící, v ničem nepomáhající.
Stejně jako říkat mrtvole, že ať si představí, že by ještě žila a pěkně by si třeba zas..., kdyby místo doleva uhla doprava před tím vlakem.