Zeď nářků
Už dobrej měsíc bez děrovače ...zas to přestalo padat
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Re: Zeď nářků
Pojd na Season a udelam ti diru kde si usmyslis Kostky mi padaji docela casto
Nendu, teď už je stejně pozdě . Poď ty zamnou zase, obnovíme staré časy sezóna to celý dojebala
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Mluvis mi z duse, ty sezony, to je zlo. Uz takovou hrstku hracu rozdeli jeste vic. HC sezona SC sezona... a oboji i nesezona a hrat spolu nemuzem.
tak jsem to po dvou mesicich pustil jen kvuli kravam a celou hodinu cervena barva a neustaly lagys hodnotou 1700, pritom na pozadi pusteny ping na seznam jede uplne v pohode cili netem by to byt nemelo, zaviram a prdim na ne...
Pár dnů zpět ty servery trochu haprovaly, ale nic extra to nebylo.
A včera jsem byl jen v zeleném a žádné lagy apod se nekonaly
spíš mě štve, že jsem se těšil, jak udělám s DHčkem GR 52, vše se vyvíjelo dobře, ale RG to zabil a utekl mi čas riftu o pár vteřin. ALe tak to je pomalu klasika no.
A včera jsem byl jen v zeleném a žádné lagy apod se nekonaly
spíš mě štve, že jsem se těšil, jak udělám s DHčkem GR 52, vše se vyvíjelo dobře, ale RG to zabil a utekl mi čas riftu o pár vteřin. ALe tak to je pomalu klasika no.
Stále jsem nebyl u krav . Vím, že je tam prd, ale taky chci vidět jak to chodí na jatkách
žádná revoluce se s tímhle dárkem k výročí podle mne nekoná, nic pořádnýho tam nepadá, snad jen jako drobná změna dobrý, přístup blizzardu bych přirovnal jako když obdaruješ oslavence teplákama z tržnice, asi tak :-)
A to tam ten kravi level uz jako bude navzdy nebo ho za par dnu po konci oslav oddelaji?
Vím že tam nic není, ale už jen z nostalgie D2 tam chci
Bylo super tam behat s enchantnutym raven clawem a postavou na nizkem levelu :-D
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Seton : Chce to trpelivost borce Ale je tam paradne Aspon uz vim jak to asi chodi na jatkach
z d2 by to chtelo moooc veci, ale to tam nikdy nedajSeton píše: už jen z nostalgie D2 tam chci
Arnold: kraví level končí 25.5 tuším .. odeberou ho no.
Tak to uz neni moc casu, budu ted do nej teda delat najezdy, abych ziskal to legendarni kravi vemeno...