Zeď nářků

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Cartman
Burning Soul
BattleTag:Cartman#2474
Re: Zeď nářků

Příspěvek od Cartman » 13.05.2015, 09:07 hod.

Nevi nekdo, jestli a kdy cca by mohli zrusit trial? Docela rad bych si zase zahral, ale toto me stale odrazuje.

Dik ; )-

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 13.05.2015, 09:27 hod.

Soon?? snad :D
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

HELLERcz
Diablo
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 13.05.2015, 09:56 hod.

Soon, very soon. Stay tuned ! :D

taky už mě to štve, když chci chodit GR, musím už do trialu, protože nemám už GR keye. Ale nemám ani trialy ! Proto musím do T6 riftu .. a celé je to jakési na prd :(
No a v celkovém snažení se po celém dni (už 4 dny) ani jeden item na mírné vylepšení gearu :(
Obrázek

Cartman
Burning Soul

Příspěvek od Cartman » 13.05.2015, 10:09 hod.

Pak ta efektivita de hodne dolu. Vim ze se hodne chodli GR 35, a pokazdy trefit ten key bylo otravujici a na tecku. A kdyz ti dojdou klice uplne, tak to uz je v haji no. Ja jich mam neco malo pres 1k, ale predstavit si, ze se vsema musim do trialu,,, opruz.

a delat bounty+rifty+trialy= GR, o nicem system. Chapu to, ze chteji, aby sme se nenudili a delali vse, ale opak je pravdou. Ani to za to snazeni neni tak epicky.

Co je s mudrcem Mlokem teda nikdo nevi? Asi mu nabidli misto v CERNu a vzal to, tam se upocita k smrti, skoda.

McT
Burning Soul
BattleTag:McT#2636

Příspěvek od McT » 13.05.2015, 10:19 hod.

Já už nemám vylepšení itemu tři týdny a tak si odbiham hrát konečně i něco jiného :-)
Mloka dle mého názoru to přestalo bavit a dle mě už by se měl věnovat mimču :-)

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 13.05.2015, 10:35 hod.

Jo no, naštěstí tu mám i jiné hry, takže si denně zahraju chvíli a jak mě dojdou klíče, trialy a já nevím co všechno, tak to prostě vypnu a vezmu si volant a jdu jezdit PCars :)

Mlok tehda mluvil o dalším přírustku do rodiny, ne ? A taky, že už ho to netáhne a raději si čte knihy :)
Obrázek

Cartman
Burning Soul

Příspěvek od Cartman » 13.05.2015, 10:48 hod.

Tak o prckovi sem vedel, ale to uz je docela dlouho ne? A hral. Vypadal, ze ho to nepusti nikdy:D

A nebo sem si ho spletl s nekym jinym : ) Skrz to mimco.

Me se do toho pripletla prace a prijel sem domu az pred par tydny, bylo to ze dne na den a pak uz sem z toho byl vylecenej :D

McT
Burning Soul
BattleTag:McT#2636

Příspěvek od McT » 13.05.2015, 10:59 hod.

Jojo já už se taky celkem léčím a jsem za to rád :-) ( AC Unity, GTA, Zaklínač) :D

Jinak si ještě pobrečím jednou, když vidím gemy na tomhle borcovi tak nemám chuť hrát :D Je to Asie tak se nebojte textu :)
http://kr.battle.net/d3/ko/profile/%EB% ... o/43829071

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 13.05.2015, 11:38 hod.

:( :( za chvíli tady budu psát sám :(. Zaklínačem bych se taky léčil, ale na to nemám PC a teď je moc výdajů na to kupovat nový :(.
edit: no ty gemy jsou prasácký :D :D
Obrázek

Cartman
Burning Soul

Příspěvek od Cartman » 13.05.2015, 12:03 hod.

Vzdy bude moc vydaju :D

Ja bych snad i rozjel HC, kdybych nemusel chodit trial.
Musim priznat, ze hc ma daleko vetsi smysl a neni to zas tak hc, kdyz neprijdete o truhlu a paragony : ) a pak jen stezi potkam takovyho trotla s tema gemama.

A na muj styl hrani ideal, neni cas, takze lazo plazo, 15 mi uz neni, abych zapejkal i skolu a byl tam den a noc a dalsi den a noc :D Na HC neni kam spechat. Otevru vecer Plzen a dal 2 hodinky relaxku a treba me to nehorazne chytne, kdyz u toho budu muset premyslet ; )- snad se pak najde nejaka pratelska komunita, troufam si rict, ze i ta bude inteligentnejsi =p
Naposledy upravil(a) Cartman dne 13.05.2015, 15:57 hod., celkem upraveno 1 x.

babacho
Burning Soul
BattleTag:KarelKiller #2267

Příspěvek od babacho » 13.05.2015, 12:51 hod.

Psycho není nad čím rozmýšlet. Jdi do toho a nebudeš litovat.

Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk

M4rth
Wraith
BattleTag:Legendary#2258

Příspěvek od M4rth » 15.05.2015, 10:13 hod.

Dlouho sem si nepobrečel :D

Nechápu jak může někdo vymyslet ve hře takovou sra*ku jako je Failer ( čti Jailer ) Není podle mne moc normální aby člověk dostal IK bez jakékoli šance na útěk . Jak sem už někde psal , myslím si , že by člověk měl umírat na své vlastní chyby . Ale umřít na to , že mne mob jen uvidí ? Nevím teda jak u ostatní class a je mi jasné že každý build má své affixy které ho prostě vyndaj ale tohle mi přijde jako stupidita největší kalibru . Po dlouhé době sem se vrhnul s Natalya buidem na GR a vypadá to , že si dám opět menší pauzu od GR , nemám potřebu umírat na NIC .

Hned se mi ulevilo :D

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 15.05.2015, 10:55 hod.

Jojo, Jail je Fail...a najít ideální Cameo amulet do buildu je snad horší než áčková Kukrina :( :(. Nemožnost odhadnout kam to vypálí a nemožnost uhnutí je na tom to nejvíc flustrující....když se to navíc stane z místa, kam postava ještě nevidí, je to na rozsekání klávesnice :D. Taky je možnost, pokud máš volný místo na gem (pochybuji :( ) tak nasadit Invigorating Gemstone, ale to je prostě "škábání levou rukou na pravým uchu" :(.
Kdyby aspoň bylo např. půl sekundy/sekunda varování před udělením dmg. Tzn. hodí pod tebe Jail--to tě lockne, ale dmg se udělí až za sekundu po locku. Tím by se mohl použít útěkovej skill....
Obrázek

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 15.05.2015, 18:37 hod.

A já si taky postěžuju. Když hraju public T6, tak část lidí leavuje když dse do toho naplno s WW barbarem opřu. Nebo část lidí mě chce předehnat se slabším WW barbarem a jedou do předu a zůstavají po nich nedoražený normál moby, to bych střílel.

Mlok sem často nepoleze, občas se objeví, to i deklaroval, a opravdu jsou více naplňující věci než dokola jen točit D3. I na public hrách je už 1/3 lidí co bejvala mezi patchy.

Ten trial mě taky, slušně řečeno, sere! :OXO :oops: To je taky z jeden důvodů, že se děsím až mi dojdou normál klíče.

NargarotH
Burning Soul
BattleTag:Bauer#2707

Příspěvek od NargarotH » 17.05.2015, 03:19 hod.

Jen ze zvědavosti, na kolik je tenhle "nový" WW barb rychlý oproti starému z vanily?
R.I.P. 27.3.2014

Morbid
Doom Knight
BattleTag:Morbid#2486

Příspěvek od Morbid » 17.05.2015, 03:29 hod.

Mooooooo!Ješte sem nenašel kravičku! :twisted: :evil: Chci taky anc-kukri(za ty stovky a stovky hod,co sem hrával DIII sem nikde nikdy nenašel ani jen leg kukri), a anc-tal mans finger (anebo aspon anc-stone of jordan) a prd! :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :-x :-x :-x Edit:A furt nemužu najít rukavice (nejlip anc) na rychlejsí a lepsí útok petu. :( :-x :twisted:

buchis
Doom Knight

Příspěvek od buchis » 17.05.2015, 16:38 hod.

Cekal jsem ze po druhe tretine to bude vypadat drobatko jinak :roll:
Buchis je death, ať žije herdek

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 17.05.2015, 17:03 hod.

Holt neumíme dávat góly, jen inkasovat :twisted:
Jail je dost humus, ale nejvíc mne s poison dart WD (i kolegu wize) štve reflect - při takovým GR45-47 stačí jedna dvě flusnutý šipečky a jsem na pasivce :) Ono se řekne, flusej jen když to maj vypnutý, ale když se tam vrtí samý tornádo od barbara, je tam vážně houno vidět :D

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 17.05.2015, 18:41 hod.

Pravda (i buchis bohuzel). A sipky v letu nezastavis....
Obrázek

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 17.05.2015, 19:06 hod.

Hokej jsem přestal sledovat před 15 lety. Stejně jde kolem toho jen o prachy. I když fotbal je penězma zdegenerovanej více.

Za komunistů se fandilo ináč. To byl každěj gól rusákům jak národní facka.

To byly panečku nervy, hlavně ve finale proti Rusákům. To jsem občas šel radši něco dělat ven, abych ulevil nervům. Kolem mě všude poloinfarkty a řev při gólech byl takovej naposled v Naganu v 98. :shock: :green:

Dneska to je pro školačky.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“