A pokud nekoho obchodovani na aukci bavi, at vypne diablo, zalozi si ucet na ebay a tam nakupuje a preprodava. Nebo to muze zkusit i s akciema

Odesláno z mého PC pomocí Firefox 23.0.1
Toho se taky obávám, protože jak mluvili na gamescomu o lootu 2.0, tak tam dávali příklady, jak často padají legendárky nyní, a jak často budou padat s RoS.. Nyní padá 1 legendárka, za určitej čas, který stanovili.. S RoS jich bude padat 6 za stejný časový úsek + budou mít ten smart loot, který zaručí, že se ti ta legendárka bude hodit.. Doufám, že to ještě trochu zredukují.. Já bych klidně bral 1-2 legendárky, za ten časový úsek, ale aby měly dobrý staty.. 6 mi jich přijde až moc.firdecek píše: Jen nevím, kdes přišel na to, že s odstraněním AH začnou dobré předměty padat jako hrušky. To mi uniklo něco, nebo odkud to máš?
ne,6 je akorat,vem si,ze ti padne docela dobre legendarka,ale ne top, a ty pujdes k mysticovi na reroll,ale on si rekne o 4 essence,ktery ale padaj jenom z dalsich legendarek pri rozlozeni a ty budes muset zase farmit X hodin,nez ti padne alespon crap legendarka na rozlozeni...to radsi at to pada jak na bezicim pasu,nez stavajici podobaAndros píše: Já bych klidně bral 1-2 legendárky, za ten časový úsek, ale aby měly dobrý staty.. 6 mi jich přijde až moc.