Kdo bude první Paragon Level 100?

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
umiyaki
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Re: Kdo bude první Paragon Level 100?

Příspěvek od umiyaki » 06.09.2012, 18:59 hod.

TrackThor píše:ww barb je hrozná stupidita :D
Stupidni, ale funkční. A o to při sběru jde.

Odesláno z Galaxy Nexus

DeathHero
The Butcher
BattleTag:DeathHero#2204

Příspěvek od DeathHero » 07.09.2012, 12:41 hod.

ahoj za co dostavam levly?
Edit: mam zatim 1 lvl a nevim za co jsem to dostal :D
Achievements: 7400 (92%)

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 07.09.2012, 12:53 hod.

dostáváš zkušenost stejným principem, jakým jsi je získával do lvl 60. akorát to teď nemá oranžovou, ale modrou barvu.

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 07.09.2012, 13:59 hod.

firdecek píše:Mám pocit, že jakoukoliv věc blizz udělá pro to, aby se ti TOP hráči nenudili, tak ji cca do dvou týdnů překonají - viz první dohrání inferna od vydání (též cca 2 týdny). Snad všechny uklidní to, až udělají možnost, aby si každý hráč zvolil obtížnost, řesp. počet imaginárních hráčů ve hře (řekl to Jay ve svém omluvném dopisu, že na něčem takovém budou makat).
Pokud uděláš systém, který udrží top hráče u hry třeba 2 roky - dejme tomu paragon - tak musíš počítat, že spousta lidí to hraje stylem 6 dní v týdnu 16 hodin denně, takže to musíš udělat tak, aby jim to na 100. level trvalo 9200 hodin. Pokud by jsi na toto aplikoval nějakou exponenciální funkci, tak zjistíš, že 90% hráčů se za půl roku nedostane přes 5. level ... toto je krásný příklad totálně useless systému.

Až vymyslíš systém, který je zábavný pro casual hráče a zároveň výzva pro dnešní "top hráče" a.k.a. týpky co u toho sedí 24/7 a mají komunitu několika tisíc lidí za sebou, kteří na ně farmí, tak to hoď na net, patentuj si to a prodej to za 10 miliard dollarů...

Největší problém dnešních her je imho powergaming. Dneska fungují lidé, kteří tu hru "rozbijí" a pak to zveřejní aby to viděli všichni. Dřív toto neexistovalo a když ano, tak se o tom tolik nevědělo. Dneska kdyby se tito týpci vrhli tímto způsobem na některé starší hry, které na to nebyly stavěné (ale jsou to legendy), tak je rozcupují na svinčík že po nich ani pes neštěkne.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.

Yaka
Burning Soul
BattleTag:Yaka#2885

Příspěvek od Yaka » 07.09.2012, 14:21 hod.

Propracovaný systém HM u bosů i eventů s garantovanou lepší šancí na loot při nastackovaném NV a určitým paragon levelem by jistě zaměstnalo všechny mnohem víc než paragon level samotný... Ano, nejsme ve wowku, ale je to osvědčený systém takže proč ho nevyužít. Prostě HM by skutečně dávalo těch 10% nejlepších a zbytek by si jel svůj paragon systém a žil v tý iluzi o dream dropu.

Mít u každého bose možnost zapnout 2-3 různé obtížnosti, které budou opravdu těžké a pro průměrného jedince nedatelné:) Paragon level už je prostě jen to, co už tu jednou bylo vylepšené o MF a stat progres.

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 07.09.2012, 14:57 hod.

Proč ho nevyužít? Protože třeba do té hry nesedí... Blizz od začátku hraje na dobrý flow hry a odstraňuje blbosti, aby to byla surová akce a ty bys před každého bosse přidal tabulku, kde si vybereš obtížnost? :D Navíc další garance na už tak dost brutální drop by tu hru úplně pohřbila. HM nejsou žádný content, není to nic, je to jen variace na grindování.

Boss fighty a eventy by potřebovaly předělat kompletně stejně jako systém hitboxů, ale to už je jiná písnička.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.

Grammator
Na-Krul
BattleTag:Grammator#2662
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 09.09.2012, 15:35 hod.

moje oblíbená lokace:
Obrázek Obrázek
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 09.09.2012, 16:10 hod.

@ Garn - jak udělat hru pro občasné i top hráče aby vydržela? Stačilo by navázat veškerý drop na konkrétní account a systém lvlování udělat tak aby řekněme na 1-50 to bylo dost náročné pro casual a nároky na každý další lvl by rostly exponenciálně. Samozřejmě systém dropu a craftu nastavit dle obtížnosti.
Nicméně té hře chybí další mody jako "pvp" , balance, atd.

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 09.09.2012, 16:32 hod.

@Rakiii: Moje pointa ale je, že nemůžeš vymyslet systém, kde budeš mít 100 stupňů a 90% hráčů využije třeba polovinu nebo třetinu. Musíš to vymyslet nějak tak, aby x% hráčů mělo 100, y% hráčů mělo 90-100, z procent hráčů mělo 70-90 atd. A toto je právě svázané s tím, že holt x% hráčů to dohraje rychle.

S tím, že tomu Diablu dost chybí, souhlasím.

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 09.09.2012, 16:38 hod.

V dia2 to bylo přeci jak píšeš .
1-80 měl skoro každý, 1-90 ti co hráli dost, 95-99 pak hc pařani. Zkrátka to nastavit tak aby ty poslední lvl trvaly dlouho i těm co hrají 24/7 ... řekněme udělat 99 by mělo být asi tak obtížné jako dosáhnout absolutní nuly :-).
Nicméně ta hra potřebuje jinou výzvu než dělání lvlů ...

Houp
Wraith

Příspěvek od Houp » 09.09.2012, 16:45 hod.

Rakiii píše:V dia2 to bylo přeci jak píšeš .
1-80 měl skoro každý, 1-90 ti co hráli dost, 95-99 pak hc pařani. Zkrátka to nastavit tak aby ty poslední lvl trvaly dlouho i těm co hrají 24/7 ... řekněme udělat 99 by mělo být asi tak obtížné jako dosáhnout absolutní nuly :-).
Nicméně ta hra potřebuje jinou výzvu než dělání lvlů ...
Jak už jsem tu dřív uvedl, D2 Lod ve verzi 1.09 někdo nahrál level 99 za cca 44 hodin. Paragon 100 trval pár týdnů..

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 09.09.2012, 16:49 hod.

1.09 se jezdilo moo moo...tam to šlo celkem rychle ... v 1.1 už to tak nelezlo ... o to ale nejde .

zafata
Quill Rat
BattleTag:Zafata#2223

Příspěvek od zafata » 09.09.2012, 17:40 hod.

Jaky rozdil je mit 99 lvl v diablu 2lod a 100 lvl v diablu 3. Zadny take ho nebude mit kazdy jen opravdu hraci , kteri to hraji hodne a nebude to mit za ryden ci dva , ale dejme tomu zavislaci za mesic ci dva. Nemluvim tady o lidech jako Alkaizer nebo jak se ten barbar jmenuje. BeZny clovek co chodi do skoly nebo pracuje a i tak je to tvrdej paran to driv podle me jak za 2 mesice mit nebude. A o tom to je ne. Jestli mam za jmenem lvl 99 nebo pod jmenem je mi u zadele. Schvalne si zkuste zahrat PUBLIC a jestli za den narazis na vic jak 5 lidi co maji 25+ paragon lvl ani omylem.

Černý vlk
Wraith
BattleTag:Ngwathorgoth#1668

Příspěvek od Černý vlk » 09.09.2012, 17:42 hod.

Paragon lvl 100 je i pro maniaky dlouhodobá záležitost. Já třeba nahraju za hodinu 10-12M expů, takže mi potrvá necelý rok, než uvidím lvl 100. Navíc HC hra nabízí možnost skoro neomezeného postupu (smrt, nová postava, smrt, atd.). Navíc ekonomika HC hry je bezvadná v tom, že ty předměty zkrátka mizí a předmět, který na SC ani nezvedneme ze země se tam prodávají za statisíce.

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 10.09.2012, 11:32 hod.

Tak zatím vede Drakkari nad Papagajem 47:46, ale vzhledem k tomu, že Papagaj má 4x větší DPS je další vývoj dobře odhadnutelný. Je tu nějaký další úspěšný levelař na foru?

Mr_Perfect
Gorebelly
BattleTag:LordDeZhul #2115

Příspěvek od Mr_Perfect » 10.09.2012, 11:59 hod.

Černý vlk píše: Navíc HC hra nabízí možnost skoro neomezeného postupu (smrt, nová postava, smrt, atd.). Navíc ekonomika HC hry je bezvadná v tom, že ty předměty zkrátka mizí a předmět, který na SC ani nezvedneme ze země se tam prodávají za statisíce.
http://www.youtube.com/watch?v=LqOUYxiTIZ0 :D
Obrázek

Yaka
Burning Soul
BattleTag:Yaka#2885

Příspěvek od Yaka » 10.09.2012, 13:44 hod.

Garn píše:Proč ho nevyužít? Protože třeba do té hry nesedí... Blizz od začátku hraje na dobrý flow hry a odstraňuje blbosti, aby to byla surová akce a ty bys před každého bosse přidal tabulku, kde si vybereš obtížnost? :D Navíc další garance na už tak dost brutální drop by tu hru úplně pohřbila. HM nejsou žádný content, není to nic, je to jen variace na grindování.

Boss fighty a eventy by potřebovaly předělat kompletně stejně jako systém hitboxů, ale to už je jiná písnička.
Záleží co chceš, aby byl důvod toho hraní. V diablo serii celkově to je prostě farmení itemů a levelů, nebo to tak aspoň bylo. Je otázka, zda toto stačí i dnes. Já bych si skromně dovolil říci, že nestačí. Že to někdo dohraje, vyleveluje nebo zabije rychleji než ostatní už je jedno, otázka je pouze nastavitelnost toho - kolik % hráčů to bude mít za týden/měsíc a kolik se s tím bude pracně trápit třeba půl roku. Netvrdil bych až tak zarytě, že diablo není stavěné na systém HM u bosů + propojení s achievmenty a lootem.

Technickou stránku hry nechávám naprosto bez povšimnutí, fakt, že se do dnešního dne standartně stává lag, který jakoukoliv postavu portne zpět o cca 1-2 sekundy doprostřed packu elit, špatně se hitují některé mobky a nedodělanost některých prvků prostředí je ostuda. Prostě je to jen open beta za 1200,- Kč. Po tolika letech hrubě nedodělaná. Uvidíme co, kdy a jak bude znamenat datadisk.

Snowfist
Gorebelly
BattleTag:Shawes#2825

Příspěvek od Snowfist » 10.09.2012, 15:25 hod.

já bych to zase tak nezatracoval - jsou lidi co si to občas zahrajou a pro ně je to myslím na pár let dobré rozptýlení. Chápu že jsou tu i hráči kteří nad tím tráví skoro celé dny v kuse, ale takový mají jakoukoliv běžnou hru dohranou za týden. Stejně jich většina hraje wowko protože tam je to časově náročnější a je tomu ta hra i uzpůsobená (v každém patchi nový content ). Mě vydáním patche 1.4 víceméně přesunulo na úroveň diabla 2. Občas si k tomu sednu, nikam se neženu, mám paragon lvl 12 a jsem spokojený že občas něco vypadne a že se posouvám pomaličku dál. Takže za mě spokojenost :)

st.ranger
Gorebelly
BattleTag:stranger#2818

Příspěvek od st.ranger » 10.09.2012, 15:31 hod.

Neexistuje nějaký přehled XP za zabité potvory?
Decepticon Justice Division
Crusader
Barbarian
Monk
Wizard
Demon Hunter

Achievements: 7780

G4rrus
Quill Rat
BattleTag:Garrus#2289

Příspěvek od G4rrus » 10.09.2012, 15:58 hod.

Já jsem se na to vykašlal.... je to hovadina.... raději si dělám další chary... ten magic find je jedna velká hovadina.... aŤ mám 20% MF nebo 250%MF, padají mi stejné s*ač.
Obrázek
MONK 60 30 - Inferno completed
WITCH DOCTOR 60 3 - Inferno - Act III
BARBARIAN 50 - Hell
DEMON HUNTER 49 - Hell

Odpovědět

Zpět na „Obecně“