Patch 1.0.3 Design preview

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Yaka
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Yaka#2885
Re: Patch 1.0.3 Design preview

Příspěvek od Yaka » 20.06.2012, 14:40 hod.

Účel není vybalancovat všechny chary tak - aby farmili akt 4 inferna s prstem v nose. To je odpověď na většinu příspěvků o DH, který tu jsou. Projděte si ofic forko, tam je to zábava sledovat jak děti zjistili, že jim padl DPS o 50% občas:))))))

Anarki
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Anarki » 20.06.2012, 14:40 hod.

noxxxx píše:
Anarki píše:btw. nevíte jestli nějak změnili i pony lvl ? taky jsou bossové v něm jednodussi ?
Zkoušel jsem inferno pony lvl dneska a je to furt stejný :) s tím rozdílem že jestli máš dh tak počítej že to budeš mít mnohem težší než před tím kůli sníženi dmg za atk speed ..
ne chodim to s wizznou, no jestli pony lvl elitky nechali a v a3 a 4 je upravili (snizili jim dmg) tak to se ted asi vyplati vic farm a3 a 4 ne ?
Klan: Masters of Darkness CZaSK
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anarkicz-2923/

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 20.06.2012, 14:40 hod.

Bur píše:hele ono jedno jestli tam bude běhat pokemon nebo Dh,důležité je co je mezi židlý a počítačem:)je to pouze o snaze hráče pokud máš možnost se nad tím zaseknout a vydržet,tak to má pak výsledky.je to tak skoro u všech her......
to te musim sklamat,ale tahle hra vubec neni o tom co je "mezi zidli a klavesnici" (neboli skillem) ale jen o equipu,muzes bejt skill nejvetsi a bez eqipu te sesrotujou ani nemrknes...naopak prijde nobrain equipnutej char a vytriska je v pohode

noxxxx
Fallen Shaman
BattleTag:Gambáč#2929

Příspěvek od noxxxx » 20.06.2012, 14:41 hod.

Quetak píše:
Alfajk píše:v aukci bude equip s dex+resist tezce nedostatkovej,nejen ze ho pada malo a byl jen pro monky
Wiz má taky společnej equip s WD...a taky ho je málo a taky je sakra drahej.... welcome to reality.
Mně teda připadá nejdražší eq pro DH :X nemůžu si pomoct ... fascinuje mně ta cena u nej 2 hnd kuše miliarda 500 milionů :lol:
Na to bych neměl ani kdybych to hrál po zbytek života :lol:
Optimismus je způsoben nedostatkem informací...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gamb ... o/27483715

noxxxx
Fallen Shaman

Příspěvek od noxxxx » 20.06.2012, 14:41 hod.

Alfajk píše:
Bur píše:hele ono jedno jestli tam bude běhat pokemon nebo Dh,důležité je co je mezi židlý a počítačem:)je to pouze o snaze hráče pokud máš možnost se nad tím zaseknout a vydržet,tak to má pak výsledky.je to tak skoro u všech her......
to te musim sklamat,ale tahle hra vubec neni o tom co je "mezi zidli a klavesnici" (neboli skillem) ale jen o equipu,muzes bejt skill nejvetsi a bez eqipu te sesrotujou ani nemrknes...naopak prijde nobrain equipnutej char a vytriska je v pohode
viz.. Athene :lol:

Bur
Wraith
BattleTag:Hambi#2904

Příspěvek od Bur » 20.06.2012, 14:42 hod.

Yaka píše:Účel není vybalancovat všechny chary tak - aby farmili akt 4 inferna s prstem v nose. To je odpověď na většinu příspěvků o DH, který tu jsou. Projděte si ofic forko, tam je to zábava sledovat jak děti zjistili, že jim padl DPS o 50% občas:))))))

tak těch 50% by nasralo i dospělího člena rodiny.....
Obrázek

noxxxx
Fallen Shaman

Příspěvek od noxxxx » 20.06.2012, 14:43 hod.

Bur píše:
Yaka píše:Účel není vybalancovat všechny chary tak - aby farmili akt 4 inferna s prstem v nose. To je odpověď na většinu příspěvků o DH, který tu jsou. Projděte si ofic forko, tam je to zábava sledovat jak děti zjistili, že jim padl DPS o 50% občas:))))))

tak těch 50% by nasralo i dospělího člena rodiny.....
:lol: :lol: :lol:

Bur
Wraith

Příspěvek od Bur » 20.06.2012, 14:45 hod.

Alfajk píše:
Však si to pochopil špatně,narážka byla,že když má někdo možnost u toho být několik hodin deně,tak nemusí být skila a má výsledky:) Jde o to že spousta lidí co mohou déle hrát to zapnou na 3h,pak to vypnou,vlezou sem a píší jak diví,že nic nepadá a věř,že těch lidí je spousta(NEBERTE TO JAKO URAZKU?ALE JAKO NAZOR) děkuji
Obrázek

Anarki
Fallen Shaman

Příspěvek od Anarki » 20.06.2012, 14:45 hod.

btw. jestli ted jeste nebudou padat z mráčků modrý a žlutý a legendary věci při vysokým MF (jakože asi ted nebudou jak jsem četl změny) tak se Pony ted moc nevyplatí už ....

noxxxx
Fallen Shaman

Příspěvek od noxxxx » 20.06.2012, 14:47 hod.

Teď malinko mimo téma :lol: Dneska mi to došlo !!!! :D Byl jsem v Kauflandu na nákupu a připadal jsem si tam mezi ostatními lidmi fakt divně ... všichni byli opálení jako ta naše diskriminovaná menšina :lol: a já když jsem si tam stoupl k bílí zdi tak jsem splynul :shock: bohužel se zdí :lol: s lidma ne ! :shock:
Naposledy upravil(a) noxxxx dne 20.06.2012, 14:49 hod., celkem upraveno 1 x.

Bur
Wraith

Příspěvek od Bur » 20.06.2012, 14:48 hod.

Anarki píše:btw. jestli ted jeste nebudou padat z mráčků modrý a žlutý a legendary věci při vysokým MF (jakože asi ted nebudou jak jsem četl změny) tak se Pony ted moc nevyplatí už ....
nezjistíš pokud to nevyzkoušíš několikrát po sobě :)
Obrázek

Bur
Wraith

Příspěvek od Bur » 20.06.2012, 14:49 hod.

noxxxx píše:Teď malinko mimo téma :lol: Dneska mi to došlo !!!! :D Byl jsem v Kauflandu na nákupu a připadal jsem si tam mezi ostatními lidmi fakt divně ... všichni byli opálení jako ta naše diskriminovaná menšina :lol: a já když jsem si tam stoupl k bílí zdi tak jsem splynul :shock:
no vidíš lidská reklama na primalex a zadarmo :) :) :)
Obrázek

Anarki
Fallen Shaman

Příspěvek od Anarki » 20.06.2012, 14:49 hod.

Bur píše:
Anarki píše:btw. jestli ted jeste nebudou padat z mráčků modrý a žlutý a legendary věci při vysokým MF (jakože asi ted nebudou jak jsem četl změny) tak se Pony ted moc nevyplatí už ....
no, za chvili na to vlitnu jak prijdu z prace :) ale ocekavam, ze to bude nerfnuty :(

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 20.06.2012, 14:50 hod.

noxxxx píše:Mně teda připadá nejdražší eq pro DH :X nemůžu si pomoct ... fascinuje mně ta cena u nej 2 hnd kuše miliarda 500 milionů :lol:
Na to bych neměl ani kdybych to hrál po zbytek života :lol:
Nevim no, ceny equipu ostaních charů moc nesleduju. Já do wize vrazil tak 20-30mil. Třeba štít kterej sem koupil asi před 14ti dny za 1,5M tak teď srovntalnej-většinou horší- stojí 20M a takhle je to se všema věcma. Co jsem kupoval na začátku progressu inferna itemy za 1-3M max tak teď abych koupil jen o malinko lepší item tak to je 10M výš. Lidi od tý doby poznali cenu itemů, ty kvalitní mi přijdou čím dál dražší. Kdybych teď chtěl prodat eq z wize tak si za něj řeknu tak 200M minimálně.

noxxxx
Fallen Shaman

Příspěvek od noxxxx » 20.06.2012, 14:50 hod.

Bur píše:
zkoušel jsem s 320 mf a z obláčků mi dnes padali jen prachy ...

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 20.06.2012, 14:51 hod.

Bur píše: Však si to pochopil špatně,narážka byla,že když má někdo možnost u toho být několik hodin deně,tak nemusí být skila a má výsledky:) Jde o to že spousta lidí co mohou déle hrát to zapnou na 3h,pak to vypnou,vlezou sem a píší jak diví,že nic nepadá a věř,že těch lidí je spousta(NEBERTE TO JAKO URAZKU?ALE JAKO NAZOR) děkuji
jasny chapu,kdyz uz je ta hra tak zjednodusena,meli to dotahnout do konce aby to bylo pouzitelny i pro lidi co nemaj cas sedet 5 hodin kazdej den u pocitace...v tyhle podobe je cela hra jen o tvrdym(a dost nezazivnym) farmeni

a pro slepone nebo lidi co si to neprecetli - z jakejkoliv VAZ/MRTVOL/kosti/etc uz nebude padat NIC krome penez ani s milion mfind

Bur
Wraith

Příspěvek od Bur » 20.06.2012, 14:51 hod.

Anarki píše:
Bur píše:
no, za chvili na to vlitnu jak prijdu z prace :) ale ocekavam, ze to bude nerfnuty :(
u blizzu se nedá očekávat nic,však ono jim to snad jednou dojde :wave:
Obrázek

noxxxx
Fallen Shaman

Příspěvek od noxxxx » 20.06.2012, 14:52 hod.

Bur píše:
noxxxx píše:Teď malinko mimo téma :lol: Dneska mi to došlo !!!! :D Byl jsem v Kauflandu na nákupu a připadal jsem si tam mezi ostatními lidmi fakt divně ... všichni byli opálení jako ta naše diskriminovaná menšina :lol: a já když jsem si tam stoupl k bílí zdi tak jsem splynul :shock:
no vidíš lidská reklama na primalex a zadarmo :) :) :)

Nééé ty to vůbec nechápeš Hambi :) Já dnes zjistil že žiju v Matrixu ! real life už ani nevím co to je :shock:

Anarki
Fallen Shaman

Příspěvek od Anarki » 20.06.2012, 14:53 hod.

noxxxx píše:
Bur píše:
zkoušel jsem s 320 mf a z obláčků mi dnes padali jen prachy ...

ajaj ... tak to je špatná zpráva, ale čekal jsem to .. takže nám nezbejvá než pižlat elite packy mobů v a3a 4

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 20.06.2012, 14:54 hod.

Alfajk píše: z jakejkoliv VAZ/MRTVOL/kosti/etc uz nebude padat NIC krome penez ani s milion mfind
s*it...akorát na ně nemá vliv magic find, padnout ti z toho legendárka pořád může.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“