Otázky a Odpovědi
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ruplahlava #2727
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
Re: Dotazy ohladom D3
je to tu tak tritisíckrátJohny86 píše:Ahoj, nevím zda se to tu už neřešilo, kdyžtak mi to smažte, ale zajímá mě, zda když si koupím hru v US, tak zda budu moci normálně hrát na EU serverech a používat i EU real money auction. Díky.
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:DreadLady#2751
- Kontaktovat uživatele:
Johny86 píše:Ahoj, nevím zda se to tu už neřešilo, kdyžtak mi to smažte, ale zajímá mě, zda když si koupím hru v US, tak zda budu moci normálně hrát na EU serverech a používat i EU real money auction. Díky.
Na EU serverech budes moci hrat, pouzivat RMAH EU jiz nikoliv.
docela mi vadi, ze neni moznost -* vypnuti spolecnych goldu *- mezi charaktery. Jelikoz v mem pripade budu hrat na jednom uctu ja i moje pritulka.. a ta si jiste nebude lamat hlavu s nejakym setrenim na AH, ale ja jo... takhle budu v praci a ona doma... zasekne se na Diablu a pak jeee to je ale krasnej item a sup vsechny goldy v tahu...
Uvital bych tuto moznost... snad nekdy bude...
Uvital bych tuto moznost... snad nekdy bude...
Nevíte něco o zabudovaném voice chatu ?
Vím, že vývojáři psali, že nebude do vydání, ale jinak ?
Hra, která je "primárně zaměřená na coop" by ho potřebovala jako sůl.
nebaví mě to připojování na TS a Ventrilo, nemluvě o tom, že mužeme hrát s cizími lidmi.
Vím, že vývojáři psali, že nebude do vydání, ale jinak ?
Hra, která je "primárně zaměřená na coop" by ho potřebovala jako sůl.
nebaví mě to připojování na TS a Ventrilo, nemluvě o tom, že mužeme hrát s cizími lidmi.
Hudba : Funk, rock'n'roll, jazz, deep a soulful house, REM, Bonobo
Tanec : Lockin', house dance, poppin'
Tanec : Lockin', house dance, poppin'
Taky moc nechápu, Wilson v jednom rozhovoru tvrdil, že by nestihli vytvořit kvalitní systém voicechatu (i když nevím, co je zrovna na tomhle tak složitého, když to mají už použité v jiných hrách). Říkal, že je možné, že se objeví později.
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
Poradil by mi někdo, jak zrušit account na battle.netu, abych si mohl založit novej a neměl 2 ? Mam pocit, že se to nesmí, mít 2, ale zrušit a založit novej by neměl být problém ...
- JamieChris
- Gorebelly
Já se v tom vůbec nevyznam, už jsem jim jednou psal .. to jsem tam hledal co jsem chtěl asi hodinu a stejně nenašel, takže jedině mail a na ten neodepsali ...
Kdyby někdo věděl, jak se to dá zrušit, budu rád za radu, jinak neřešit .. thx
Kdyby někdo věděl, jak se to dá zrušit, budu rád za radu, jinak neřešit .. thx
No ten odkaz je pěkný, ale píší v něm jen že se RMAH odvyjí od adresy vašeho bydliště, takže pokud jsem na Battlenetu zaregistrován po českou adresou, tak budu automaticky v regionu EU, což by znamenalo že nezáleží na tom jestli mám EU nebo US klíč ale jakou mám zemi ve svém účtu na battlentu. Už tam ale nepíšou ( nebo jsem si toho nevšiml ) zda bude možné na EU účet přidat US verzi hry Diablo 3. Nevíte toto někdo?
Nevím, proč bys nemohl mít víc účtů. Já mám dva se stejným jménem, stejnou adresou a žádnej problém není.JamieChris píše:Poradil by mi někdo, jak zrušit account na battle.netu, abych si mohl založit novej a neměl 2 ? Mam pocit, že se to nesmí, mít 2, ale zrušit a založit novej by neměl být problém ...
Jeden hráč může mít klidně víc účtů, naopak co se týče dadakka - tak to je přesně to co se nesmí (víc hráčů na jednom účtu). Takže nevidím žádný důvod, proč by měl blizzard ty goldy separovat mezi jednotlivé charactery.
- JamieChris
- Gorebelly
A jste si jistí ? co já vim, tak mulťáctví vždycky bejvalo trestaný radši bych měl jen 1 acc ... nechápu, proč je takovej problém prostě "zrušit account" .. fuu:((
A proč vlastně potřebuješ nový účet?
Jako co je to za blbost. Proč by to mělo být trestaný? Já mám dva účty už asi rok a nikdy jsem neměl problém. Mám 2x SC2, tak kvůli tomu jsem si musel vytvořit novej účet. Jak jinak bych to asi měl udělat?
JamieChris multactvi ti tady v nicem nepomuze a navic koupis vickrat hru.
A jak tu nekdo psal, ze se boji o goldy (vic hracu na uctu), tak to ma dve reseni bud ji koupit taky d3(muzete pak hrat coop) a nebo ji nerict heslo (hrozi mraziva nocni atmosfera)
A jak tu nekdo psal, ze se boji o goldy (vic hracu na uctu), tak to ma dve reseni bud ji koupit taky d3(muzete pak hrat coop) a nebo ji nerict heslo (hrozi mraziva nocni atmosfera)
Víc hráčů na účtě je podle mě taky blbost. Akorát to člověka omezuje. Nezahrajete si spolu a tak. To radši zaplatím těch pár stovek za druhej účet.
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Přesně, tohle je hlavně tvůj problém, že se bojíš o goldy. Kopii si kupuješ jen pro jednoho hráče. Pokud vás na tom hraje víc tak všechy problémy, které z toho vycházejí si musíš řešit sám.
Třeba si vem příklad z Raahka, ten kupuje hru 3x - pro sebe, pro děti a pro manželku. Problem solved.
Třeba si vem příklad z Raahka, ten kupuje hru 3x - pro sebe, pro děti a pro manželku. Problem solved.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
- JamieChris
- Gorebelly
To, že mam 2 accounty, neznamená, že mam 2 koupený hry Chci si koupit hru a hrát na jiným účtu, než mam teď ... ten nynější bych rád smazal. Co je na tom k nepochopení ?
My to chápem. Tak si založ novej účet a ten starej nech být. On si sám bez tebe poradí . Není nutný ho mazat.