Váš PC na hraní diabla :)
Ghann: No podle toho co jsi napsal, by ti to mohlo jet vcelku dobře, vyzkoušel bych to na Betě, pokud bys měl možnost, popřípadě na Full hře až výjde a dokoupil bych grafiku až podle toho, zda by to nestačilo, ale CPU máš celkem slušnej, na předchozím PC jsem ho měl a šlapal dobře a 450W zdroj by měl na novější grafiku taky stačit.
Jinak na zjištění co máš v PC se dá použít plno prográmků, například Everest, nebo třeba Speccy, ukazuje to i teploty, což se může hodit a nebo GPU-Z jak psal mafian89.
Jinak na zjištění co máš v PC se dá použít plno prográmků, například Everest, nebo třeba Speccy, ukazuje to i teploty, což se může hodit a nebo GPU-Z jak psal mafian89.
- milaczech
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:MiLaCzech#2874
Re: Váš PC na hraní diabla :)
Moje herni masinka: MSI GT628X
Specifikace:
* Intel Core 2 Duo 2,2GHz
* 4 GB DDR3 1066 MHz
* Geeforce GTS 160M 1024 MB
(jen kdyby se ta mrcha tak moc neprehrivala :/)
Specifikace:
* Intel Core 2 Duo 2,2GHz
* 4 GB DDR3 1066 MHz
* Geeforce GTS 160M 1024 MB
(jen kdyby se ta mrcha tak moc neprehrivala :/)
Ok, díky . Stáhnu ty prográmky a kouknu . Jinak právě Betu hraji , ale nehraji na plné Detaily protože sem tam vidím nějaké to škubnutí a to mě docela štve :-) Jak je více nepřátel tak mi jdou FPS pěkně dolů
Tak o tom bych pochyboval. Zapni si program Fraps a napiš jaké máš průměrné FPS...Podle bety bych se stejně neřídil...budou o dost větší boje se spoustou efektů a tam se ti to bude sekat jak když klepeš řízkyProgramos píše:Ehm, mám 6gb ram 667, Athlon X2 6000+ 3ghz, Ati HD4670 a rozjedu to na full plynule(bez vyhlazování) v 1280x1024. Jediný místo, kde to pokulhává jsou ty 4 věže v Royal Crypts.
Jinak měl sem trochu lepší PC ještě před 2 roky a sc mi běžel na medium na průměrných 40-45 FPS, což bylo slabé. Prostě ty propady na 30 FPS a mín tam fakt mít budeš, pokud nepudeš dolů s nastavením.
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Jak píšu, jediné místo kde to pokulhává je v Royal Crypts u těch 4 věží před skel kingem a v místnosti Cathedraly s truhlou... Chápu, že v pozdější fázi hry, především na inferno ve 4 hráčích to bude peklo a proto, pokud udělám maturu, plánuju novej PC xD Ale zatím to jde.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
- Raahk
- Wraith
- BattleTag:Raahk#2416
Já o tom taky pochybuju, ale je pravda že pro každého v pohodě znamená něco jinéhoProgramos píše:Ehm, mám 6gb ram 667, Athlon X2 6000+ 3ghz, Ati HD4670 a rozjedu to na full plynule(bez vyhlazování) v 1280x1024. Jediný místo, kde to pokulhává jsou ty 4 věže v Royal Crypts.
Athlon II X2 250 3GHz 8GB DDR3(1333) a ATI HD 5770 1GB, má na max. v 1440x900 problémy z mého pohledu to nejede plynule ale asi by to bylo hratelný
Mam X4 3.2Ghz , HD 5770 a donedavna som nechapal ako mozem mat 30fps na fullscreene 1920x1080 vsetko high + aa + vsync , a dnes som skusil fullcreen windowed a ejha 60fps plynule ( akurat tam pri tych 4 veziach spominanych to trochu blbne no )
Odporucam skusit snad to pomoze
Odporucam skusit snad to pomoze
@milaczech .. to uz je opravdu na hranici HW pozadavku
no jak rikal AJey .. nekdo bude hrat akcni RPG a nekdo tahovku, kde pocitac (nebo oponent v PVP) bude mit 3 tahy a hrac 1
no jak rikal AJey .. nekdo bude hrat akcni RPG a nekdo tahovku, kde pocitac (nebo oponent v PVP) bude mit 3 tahy a hrac 1
- Raahk
- Wraith
@Deef: To je sestava dětí, teda byla než jsem já překopal tu svoji. Dostali ten procák co jsem měl já Phenom II X4 965 3.4GHz a hned je všechno i s HD 5770 jiný .
Jinak pokud jsi měl ve fullscreene 30fps a ve fullscreen windowed 60fps, tak máš někde problém jen v configu Diabla a vsync ti to zamyká na 30fps.
Jinak pokud jsi měl ve fullscreene 30fps a ve fullscreen windowed 60fps, tak máš někde problém jen v configu Diabla a vsync ti to zamyká na 30fps.
Nn vsync to nerobi, proste aj ked dam 1024x768, vsetko low, vsetko off a mam fullcreen , tak mi z 120fps pada na cca 80, pockam si na vydanie hry a ked to bude robit aj vtedy zacnem to riesit, ale nedavno som formatoval,win7ultimatesp1,chipset driver , catalyst najnovsi, vsetky drivre mam najnovsie takze si myslim ze chybicka bude niekde u nich. Ak nie tak sa prisposobim :-)
Jen tak mimochodem jak jdou zapnout FPS abych je viděl ?
Stáhni si prográmek Fraps, jak spustíš hru tak ti to bude ukazovat v rohu monitoru a zvládá to i ukazovat na display klávesnice pokud máš.
Díky , jdu na to :-)Xenter píše:Stáhni si prográmek Fraps, jak spustíš hru tak ti to bude ukazovat v rohu monitoru a zvládá to i ukazovat na display klávesnice pokud máš.
- milaczech
- Fallen Shaman
Vozi píše:@milaczech .. to uz je opravdu na hranici HW pozadavku
??? nooo, nevim jak GRAFIKA ale CPU i RAM mam na hru dost
Zde bych problem nevidel...
- Raahk
- Wraith
@milaczech CPU máš dost slabý a o té grafice nemá smysl ani mluvit. Všechny poslední hry od Blizzu nejsou náročný tolik na grafickou kartu jako na procesor. Dej všechno na low a pust si k tomu FRAPS a uvidíš jestli to půjde hrát nebo ne.
- milaczech
- Fallen Shaman
Teda... chces mi rici ze dvoujadrovy procesor o taktu kazdeho z jader na 2,2GHz je malo? Specifikace tvrdi opak ale hadat se s tebou nebudu. Fraps uz mam nainstalovat... dam ti vedet. Jinak k te moji slabe grafice, Geeforce GTS 160M 1024 MB GDDR3 jede na 256 bitove sbernici a novy TES na nich jede velice svizne.
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
To CPU je dost malo, ja mam DualCore 2,7 a beta jela na low, tak nejak normal ve meste, nevim jak to bude nekde v instanci chodit.Bouzel fraps sem nemel, tak nevim kolik fps sem mel, ale vic nez 40 to nebylo.
- Raahk
- Wraith
Kdyby to bylo i3 tak je to jiná, ale ze zkušeností na druhém compu kde bylo dvoujádro na 3GHz s HD 5770 a teď je tam čtyřjádro s tou samou grafikou tak je tam obrovský rozdíl v FPS. Jinak každopádně dej vědět jak to šlape, přeju ti aby jsi to měl pěkně hratelný
Mě teda TES svižně nejede, motá se kolem 50fps ve fullHD na max. a to moc svižný není
Mě teda TES svižně nejede, motá se kolem 50fps ve fullHD na max. a to moc svižný není
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že se svým procesorem jsem opravdu na hraně (a občas to jde poznat). Ale tvoje CPU, Milane je opravdu slabé. Grafika je dostatečná. Ale jak psal Raahk, Diablo je náročné na CPU no.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
- Zerain
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Zerain#2986
- Kontaktovat uživatele:
Notebook Asus N61VG
CPU: Core 2 Duo 2,2 Ghz
GPU: nVidia GT 220M 1GB
RAM: 4GB DDR2 800Mhz CL5
HDD: 500 GB 7,2k RPM