Otázky a Odpovědi
a este by ma zaujimalo kedy posielaju kluce eshopy ci to do pol noci poslu dnes ako blizz???
jarman: diky
jarman: diky
Re: Otázky a Odpovědi
Vetsinou to shopy posilaji az rano. Driv to posilaji jenom pokud je to fakt preorder. Ale nikdy nevis kdy jim hrabne v hlave a treba to zacnou vecer rozsilat.
Jinak ja ti dam JARMAN!
Jinak ja ti dam JARMAN!
sorry som po nocnej...som si ta precital ze jurman ale prsty neposluchaju... sorry a este raz dikes
doufám že se Alza předvede a pošle to ještě před víkendem
xzone: "hru Diablo 3: Reaper of Souls budeme odesílat dnes, tak aby byla v den vydání již u Vás."
stejne mi v D3 velmi vyrazne chybi nejaky jasny a transparentni kalkulator DPS, proste nejakej fackovavi panak kterej po 5 sekundach mlaceni jasne napise kolik dostal.
Ted treba resim zda prejit u wize z blizzardu na neco jineho, treba Disintegrate, ale proste netusim, jestli s mym gearem viz nize (stavenym primarne na DOT blizzardu, kde tedy nepotrebuju AS) bude davat toto kouzlo vyrazne mensi DMG, protoze mu prave AS bude chybet.
Jinymi slovy netusim jak je ci neni u Disintegrate kalkulovano AS.
A druhy dotaz - na blizzard mam vse postaveno tak, zbran dava jen primarne fyzickou damage, zadny elementarni - ale pokud bych mel ale na Skornu misto fyzicky damage treba fire damage, bude davat blizzard stejnou dmg?? a s cold dmg by daval diky pasivce Cord blooded jeste vic...?
Proste je tam tolik otazniku a blizz to asi neresi, proste at se nejak hrac orientuje sam, my mu rekneme jen A ale B a C si musi nekde zjistovat....
diky za reakci L.
Ted treba resim zda prejit u wize z blizzardu na neco jineho, treba Disintegrate, ale proste netusim, jestli s mym gearem viz nize (stavenym primarne na DOT blizzardu, kde tedy nepotrebuju AS) bude davat toto kouzlo vyrazne mensi DMG, protoze mu prave AS bude chybet.
Jinymi slovy netusim jak je ci neni u Disintegrate kalkulovano AS.
A druhy dotaz - na blizzard mam vse postaveno tak, zbran dava jen primarne fyzickou damage, zadny elementarni - ale pokud bych mel ale na Skornu misto fyzicky damage treba fire damage, bude davat blizzard stejnou dmg?? a s cold dmg by daval diky pasivce Cord blooded jeste vic...?
Proste je tam tolik otazniku a blizz to asi neresi, proste at se nejak hrac orientuje sam, my mu rekneme jen A ale B a C si musi nekde zjistovat....
diky za reakci L.
mám preorder od Blizzu, klíč mi příjde někdy večer na mail, nebo jak?
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
To už mas aktivovaný na uctu, už nemusis nic řešit.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
no tak tím líp . Řešit musím ženu . Ale ráno sem jí poslal odkazy na "špunty do uší", "Hodinový manžel" a "Erotic city-vibrátory" ....budu teď nějakou dobu mimo .
hodinovy manzel ? potrebujes neco opravit nebo co ?
tak spíš pro jistotu, aby nestrádala v žádném směru
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
tak tohle by už fungovat mohloZOMB píše:Jde o ten řetěz mezi nimi (runa Chain of Torment)
to je mazec no...
ZOMB: "Zajímavý je nejen bonus ze 4 věcí "Companion calls all companion types to your side." ale hlavně bonus z celého setu "Sentries cast your equipped Hatred spenders.""
Moc nechápu jak to bude fungovat...pokud budu mít tento set, Sentri a další 3 hatered spendery(multishot,CA a ještě něco) co budou střílet? všechno?? to se mi nějak nezdá
ZOMB: "Zajímavý je nejen bonus ze 4 věcí "Companion calls all companion types to your side." ale hlavně bonus z celého setu "Sentries cast your equipped Hatred spenders.""
Moc nechápu jak to bude fungovat...pokud budu mít tento set, Sentri a další 3 hatered spendery(multishot,CA a ještě něco) co budou střílet? všechno?? to se mi nějak nezdá
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
podle mě to bude náhodně, nebo se to bude postupně opakovat, ale Sentry střílející CA - Loaded for Bear bude fakt zabijácká a navíc můžeš mít až 5 Sentry
Seton: Zřejmě si budou náhodně vybírat
S mojí postavou (http://eu.battle.net/d3/en/profile/zomb ... ro/6341198) používám 3 hatred spendery (Sentry, Cluster Arrow, Chakram)
U Chakram používám runu Shuriken Cloud a to by bylo celkem na nic, kdyby Sentries castily tento buff... byl bych ochoten ho z buildu vyřadit a nahradit ho jiným skillem, který nespotřebovává hatred:)
Cluster Arrow (Loaded for Bear)... tak tohle by už byl jiný nářez
Ale pořád by se nedosáhlo takového efektu, jako kdyby bylo bitevní pole plné Sentries (mají řetězy mezi sebou + mezi postavou = lagy jako prase )
Ale asi to budou mít ošéfované... kdybych vyřadil všechny hatred spendery kromě Sentry, docela by mě zajímalo, co by to střílelo...
S mojí postavou (http://eu.battle.net/d3/en/profile/zomb ... ro/6341198) používám 3 hatred spendery (Sentry, Cluster Arrow, Chakram)
U Chakram používám runu Shuriken Cloud a to by bylo celkem na nic, kdyby Sentries castily tento buff... byl bych ochoten ho z buildu vyřadit a nahradit ho jiným skillem, který nespotřebovává hatred:)
Cluster Arrow (Loaded for Bear)... tak tohle by už byl jiný nářez
Ale pořád by se nedosáhlo takového efektu, jako kdyby bylo bitevní pole plné Sentries (mají řetězy mezi sebou + mezi postavou = lagy jako prase )
Ale asi to budou mít ošéfované... kdybych vyřadil všechny hatred spendery kromě Sentry, docela by mě zajímalo, co by to střílelo...
No už se těším, až to někdo najde komplet a vyzkouší to .
Ale teď jsem si uvědomil... Sentry s runou Chain of Torment nic nestřílí
Jedná se o runu, která jako jediná odstraňuje automatické střílení Sentry po nepřátelích
Ale i tak... představte si pole plné Sentries třeba s runou Spitfire Turret, které střílejí naváděné střely, či na HC Aid Station nebo Guardian Turret
...a kdyžtak se budeme muset smířit s tím, že budou střílet "jenom" Cluster Arrow, Spike Trap, Rapid Fire, Multishot... nebo Strafe (vážně si neumím představit Sentry, která se točí kolem mě )
Jedná se o runu, která jako jediná odstraňuje automatické střílení Sentry po nepřátelích
Ale i tak... představte si pole plné Sentries třeba s runou Spitfire Turret, které střílejí naváděné střely, či na HC Aid Station nebo Guardian Turret
...a kdyžtak se budeme muset smířit s tím, že budou střílet "jenom" Cluster Arrow, Spike Trap, Rapid Fire, Multishot... nebo Strafe (vážně si neumím představit Sentry, která se točí kolem mě )
smíření s CA beru . to se myslím dá přežít .
Přesně nad tím jsem taky přemýšlel....strafe bude asi zajímavý , vypustíš sentry a ta odrotuje někam do pryč
Přesně nad tím jsem taky přemýšlel....strafe bude asi zajímavý , vypustíš sentry a ta odrotuje někam do pryč
Dotaz: co se reálně stane s LS na Vanilla opasku barbara v RoS?..změní se to na něco jinýho, jako třeba v P2.0 ToS na DE?..
(to mi nějak uniklo..)
(to mi nějak uniklo..)
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
Zůstane ale na 70lvl LS nefunguje...