Otázky a Odpovědi
delete
Naposledy upravil(a) barahir dne 16.03.2014, 20:23 hod., celkem upraveno 1 x.
Re: Otázky a Odpovědi
pokud ti ted ( 2.0.x) padly casti nejakeho setu a zbytek si dokoupil v aukci tak to fungovat nebude jelikoz jsou legacylordCrull píše:Zdravim mam dotaz je možný aby dvě setový věci zakoupený v AH nebyly kompaktibilní s ostatníma věcma daného setu ? díks
nejsem já trubka njn chybama se člověk učí holt 2,5 mega v trapu
Krev pro boha krve lebky pro trůn z lebek
Zatím jen 2 otázky :o)
Zdravím lidi,
jsem ve hře relativně nový, zatím hraji na singleplayer asi měsíc. Na dost věcí už jsem si přišel ale pár potřebuji dovysvětlit.Takže:
1. Na level 11 artisianů potřebuji nějakou ingredienci která by tuším měla padat z monster level 61 a výše. No už jsem jich pár zabil a nic, takže je v něčem trik nebo to prostě jen padá takhle špatně?
2.Zajímal by mě drop setových věcí. Zatím jsem prošel hru na všechny obtížnosti až po aktuálně hraný torment 2 a zatím dropnuty tři setové věci + 1 plán na výrobu setu.Šanci na magický předmět mám teď 36% takže je to normální drop, podprůměrný, padá to špatně nebo je větší šance při skupinové hře? Díky za odpovědi a snad se mi to podařilo zařadit do správné sekce.
jsem ve hře relativně nový, zatím hraji na singleplayer asi měsíc. Na dost věcí už jsem si přišel ale pár potřebuji dovysvětlit.Takže:
1. Na level 11 artisianů potřebuji nějakou ingredienci která by tuším měla padat z monster level 61 a výše. No už jsem jich pár zabil a nic, takže je v něčem trik nebo to prostě jen padá takhle špatně?
2.Zajímal by mě drop setových věcí. Zatím jsem prošel hru na všechny obtížnosti až po aktuálně hraný torment 2 a zatím dropnuty tři setové věci + 1 plán na výrobu setu.Šanci na magický předmět mám teď 36% takže je to normální drop, podprůměrný, padá to špatně nebo je větší šance při skupinové hře? Díky za odpovědi a snad se mi to podařilo zařadit do správné sekce.
Re: Zatím jen 2 otázky :o)
1, Na update artisana na 11 a 12 lvl budeš potrebovať datadisk: Reaper of Souls....vychádza 25.3.2014
2,Drop v tejto hre je dlhodobá záhada ) každopádne od Torment 1 + by mala byť šanca vyššia .....
2,Drop v tejto hre je dlhodobá záhada ) každopádne od Torment 1 + by mala byť šanca vyššia .....
Zdar a silu, i kdyz hraju temer vyhradne na publicu, patej akt ale rozjedu v singlu at se muzu kochat, ale uplne nemam jasno ve folloverovi:
- jaky vliv maji vlastnosti jeho gearu na moje staty? kdyz mu napr. dam neco s plus 20 procet damage na cold, tak se tim zvysi i moje cold damage?
jinak sem tak nejak neprisel na co tam vlastne jsou, DPS maji asi setinovy at jim dam do ruky dokoliv, takze maximalne nejakou zpomalovaci kusi apod.
diky L. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Maty ... ero/422966
- jaky vliv maji vlastnosti jeho gearu na moje staty? kdyz mu napr. dam neco s plus 20 procet damage na cold, tak se tim zvysi i moje cold damage?
jinak sem tak nejak neprisel na co tam vlastne jsou, DPS maji asi setinovy at jim dam do ruky dokoliv, takze maximalne nejakou zpomalovaci kusi apod.
diky L. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Maty ... ero/422966
No pokud je spravne vybavis ... ja mam treba templare s novym Azurewrathem co ma 1300DPS a 500STR. DMG se u followera brutalne scaluje s dps zbrane ale i s main statem. Muj templar ma treba 80k DPS a tusim 330k Toughness
Jinak ti followeri davaji bonusy typu armor, crit chance, atack speed nebo bonus k reseource regeneraci. Navic na ne muzes dat itemy s bonus % na gold, magic find a na experience. 30% z celkove hodnoty se pricte k tobe napr hellfire ring ti proda 13% experience
Jinak ti followeri davaji bonusy typu armor, crit chance, atack speed nebo bonus k reseource regeneraci. Navic na ne muzes dat itemy s bonus % na gold, magic find a na experience. 30% z celkove hodnoty se pricte k tobe napr hellfire ring ti proda 13% experience
Zdar lidi v kolik mají zítra vypnout tu aukci?
- Lumpus
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lumpus#2123
Spíš už v jedenáct ne? 3 a.m Pacific time, to by mělo být v jedenáct
no podle http://www.in-cas.cz/casova-pasma/?hodi ... kosta=%2B1 je to 12:00 tak nevim. nastavene mam PST a SEČ
- Lumpus
- Wraith
- BattleTag:Lumpus#2123
a já to mám podle tohoto : http://www.timebie.com/timezone/pacific ... ropean.php
Jurman: diky, cili jinymi slovy primy vliv na me DPS maji jenom jejich skilly. Nikoli ze jim dam zbran ktera ma napr. plus 20 procent cold damage, tento bonus se pak vztahuje jen k DPS od folowera, nikoli na moje DPS. Tech 30 procent z celkove hodnoty je tedy jen pro MF a GF, na nic vic?Jurman píše:No pokud je spravne vybavis ... ja mam treba templare s novym Azurewrathem co ma 1300DPS a 500STR. DMG se u followera brutalne scaluje s dps zbrane ale i s main statem. Muj templar ma treba 80k DPS a tusim 330k Toughness
- VoDvaR
- Quill Rat
- BattleTag:Vodvar#2402
- Kontaktovat uživatele:
Chtel bych se zeptat kdyz mam napr. zbran s cold dmg a pouzivam skill s fire dmg co je vysledna dmg nebo jak se to pocita? Dik
hmmm...dotaz....
je nějaký rozdíl v rollu (kvalitě) předmětu mezi Expert a Tx obtížností? Pokud ne, tak kromě EXP(a osobní výzvy) teda nemám důvod farmit Torment kvůli věcem....
Díky za odpověď.
je nějaký rozdíl v rollu (kvalitě) předmětu mezi Expert a Tx obtížností? Pokud ne, tak kromě EXP(a osobní výzvy) teda nemám důvod farmit Torment kvůli věcem....
Díky za odpověď.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Na Torment budou padat nové legendárky, takové, které na nižších obtížnostech nikdy nepadnou, navíc, na 70 lvl, budou padat klíče na nové Infernal Machine.
".......je nějaký rozdíl ......."
To že v RoS bude, to vím, díky ;-). Ale co teď?? momentální situace?
To že v RoS bude, to vím, díky ;-). Ale co teď?? momentální situace?
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Když tak koukám na hráčské postavy ve hře, tak mi přijde,že v liště kouzel/dovedností mají více kouzel z jedné dovednosti, je to možné? Popřípadě jak to nastavit?
v nastavení a je to Elective mod, tahle otázka by se snad měla přišpendlit, každej druhej se ptá a pořád dokola
Díky za odpověď a radu