Patch 1.0.4.

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332
Re: Patch 1.0.4.

Příspěvek od Nekronaut » 17.08.2012, 11:05 hod.

EmhyrVarEmreis píše:Za 1 den dropnu bez problému 10+ Legendary/Set věcí.
Basic MF bez NV - 305.
Kolik hodin farmy ten den představuje a o jaký akt nebo přímo místo se jedná? Díky.

Baglik
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:baglik#2817

Příspěvek od Baglik » 17.08.2012, 11:10 hod.

Nekronaut píše:
Baglik píše: Tak já Rain of Vengeance s runou stampede používám i na infernu nemá to moc velký škody ale odhazuje to ode mě nepřátele co se ke mně dostanou, navíc nestojí žádnou energii a cooldown taky není moc dlouhý. A sentry používám taky a možná se budeš divit, nikoliv s healovací runou ale hned s tou první. :)
Tu odhazovací runu jsem taky používal, něco se tím dá občas pořešit. Ale turet mi přijde hodně neefektivní, zvlášť jiné runy než heal a armor (poslední a předposlední).
Tak mě ten heal nebo amor stejně moc nepomůže, protože když už se ke mě dostanou tak stejně ležím na 1-2 rány navíc je nutné de držet v blízkosti střílny co ž při mém pobíhání stejně není moc efektivní, ale každý má jiný styl hraní.

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 17.08.2012, 11:29 hod.

Quetak píše:Myslím, že psali něco o tom, že ty nový(upravený) sety budou mít i nový názvy takže nepůjdou kombinovat s těma starejma, ale ruku do ohně za to nedám.
Tak sem to našel kde to psali:
As set bonuses won’t interact between pre-1.0.4 and post-1.0.4 sets, the new Sets will have new names, as well as new individual pieces, to prevent confusion.

Volný překlad: Protože set bonusy nebudou reagovat při použítí starých(před 1.0.4) a nových (po 1.0.4) částí budou mít nové sety nová jména. Stejně tak budou mít nová jména jednotlivé části setu abychom se vyhnuli matení hráčů.

orisk93
Wraith

Příspěvek od orisk93 » 17.08.2012, 13:34 hod.

Kenjy píše:Já se chci optat ohledně setových itemů ...to se asi opět netýká itemů droplých před patchem nebo jo? Jde mi o to, že ak se zlepší bonusy za kompletní set, tak cena setových pujde nahoru. Na druhou stranu jestli se zlepší i samotný item lvl jednotlivých předmětů, měly by se lehce vylepšit i vlastnosti těchto předmětů (mám pravdu?). Otázka tedy zní, jestli se vyplatí nakoupit set teď nebo ne (prodal sem vše a konečně mám na natalya's mark:))
IMO blizard opraví dost legendary/set itemů, ale nathalya to asi nebude :)

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 17.08.2012, 13:57 hod.

na kdy patch tipujete ? tutu stredu nebo az tu dalsi ?

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 17.08.2012, 14:00 hod.

Reve píše:na kdy patch tipujete ? tutu stredu nebo az tu dalsi ?
Ani jednu :lol:

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 17.08.2012, 14:06 hod.

Já bych tipnul tu přístí, ta poslední středa v srpnu je už po vydání GW2 tak myslim, že blizz to bude chtít stihnou před vydáním GW2 aby co nejvíc upoutal lidi k D3 a minimalizoval jejich odliv k GW2.

smurfiik
Fallen Shaman

Příspěvek od smurfiik » 17.08.2012, 14:31 hod.

Já pořád nechápu co máte s tím GW2, vždyť jde o úplně jinou hru/žánr. To je jako kdybych začal říkat "snad ten patch stihnout do začátku září, protože pak už výjde NHL2013 a všichni s D3 seknou" :D Na druhou stranu si to ale nechám vysvětlit, pokud mi něco zásadního o GW2 uniká..

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 17.08.2012, 14:39 hod.

smurfiik píše:Já pořád nechápu co máte s tím GW2, vždyť jde o úplně jinou hru/žánr. To je jako kdybych začal říkat "snad ten patch stihnout do začátku září, protože pak už výjde NHL2013 a všichni s D3 seknou" :D Na druhou stranu si to ale nechám vysvětlit, pokud mi něco zásadního o GW2 uniká..
unika ti asi tak vsechno...GW2 je udalost roku,coz bylo i D3 ktery neuspelo,takze se blizz musi sakra snazit,aby lidi na D3 zustali a nesli hrat radsi GW2

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 17.08.2012, 14:41 hod.

Já sem GW nehrál a ani GW2 neplánuju. I přesto, že je to jinej typ hry, mi to příde jako rozumnej důvod pro blizz to vydat předtím. Hodně diablo hráčů sou hráči RPG her a GW mezi ně podle mě patří. Třeba kdyby vydali nový Icewind dale nebo Baldur's Gate tak asi taky na chvíli D3 odložim, přesto, že je to uplně jinej typ hry. Hodně nespokojenech hráčů z D3 by prostě mohlo utýct. Neřikám, že to tak opravdu je nebo bude, ale osobně na to takhle koukám.

smurfiik
Fallen Shaman

Příspěvek od smurfiik » 17.08.2012, 14:46 hod.

to Alfajk:
Nehraju hry protože jsou to události roku :) Třeba D3 hraju proto, že jsem hrál i všechny předchozí díly a baví mě ten herní mechanismus. Naopak vůbec nehraju online tituly, takže jak říkám, nechápu, proč by mělo GW2 ovlivnit komunitu D3, vždyť je to úplně jiná hra.

to Quetak:
ok, díky za odpověď, narozdíl od Alfajka kloudná odpověď :) Jinak, jak píšu výše nehraju online hry, takže proto to nechápu. Ale kdyby vyšlo BG, tak to je jiná. Na druhou stranu, D3 je skvělá na odreagování.

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 17.08.2012, 14:53 hod.

smurfiik píše: ok, díky za odpověď, narozdíl od Alfajka kloudná odpověď :) Jinak, jak píšu výše nehraju online hry, takže proto to nechápu. Ale kdyby vyšlo BG, tak to je jiná. Na druhou stranu, D3 je skvělá na odreagování.
Já po tom co sem byl přes 3roky zastunovanej wowkem se mmorpg docela obloukem vyhejbám takže sem radši ani videa z GW2 neviděl aby se mi to náhodou nelíbilo :) U D3 to neni vázaný tak na čas což mi vyhovuje, na odreagování jak píšeš je to dobrý, ikdyž ty tisíce hodin odreagovávání při D2 taky asi nebylo uplně ok :)

smurfiik
Fallen Shaman

Příspěvek od smurfiik » 17.08.2012, 14:57 hod.

jj, člověk u D2 strávil mládí:) no mě teď kamarád tahá, ať jdu s ním hrát DDO, což by byla moje první online záležitost (kromě beta Mortal online), ale jak ho vidím, co u toho tráví za čas, tak se toho trochu bojim :)

EmhyrVarEmreis
Gorebelly

Outdated

Příspěvek od EmhyrVarEmreis » 17.08.2012, 14:59 hod.

Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:03 hod., celkem upraveno 1 x.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 17.08.2012, 15:01 hod.

Quetak píše:Já sem GW nehrál a ani GW2 neplánuju. I přesto, že je to jinej typ hry, mi to příde jako rozumnej důvod pro blizz to vydat předtím. Hodně diablo hráčů sou hráči RPG her a GW mezi ně podle mě patří. Třeba kdyby vydali nový Icewind dale nebo Baldur's Gate tak asi taky na chvíli D3 odložim, přesto, že je to uplně jinej typ hry. Hodně nespokojenech hráčů z D3 by prostě mohlo utýct. Neřikám, že to tak opravdu je nebo bude, ale osobně na to takhle koukám.
Od D3 utecu az s D4,driv me ani nehne,dyt jsem ani uplne neutekl od D2.:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 17.08.2012, 15:03 hod.

smurfiik píše:jj, člověk u D2 strávil mládí:) no mě teď kamarád tahá, ať jdu s ním hrát DDO, což by byla moje první online záležitost (kromě beta Mortal online), ale jak ho vidím, co u toho tráví za čas, tak se toho trochu bojim :)
To ani nevim, že je to online :shock: Já to hrál někdy v 10ti letech na papíře :) jak to vypadá? Má to klasickou podobu bez nějaký grafiky a hraje se jen pomocí statistik nebo už to je normální hra ve 3D?

kuki: To já taky jen tak neuteču :) Ale malou pauzu při vydání nějaký další srdeční hry nevylučuju.

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 17.08.2012, 15:06 hod.

Quetak píše:
smurfiik píše:jj, člověk u D2 strávil mládí:) no mě teď kamarád tahá, ať jdu s ním hrát DDO, což by byla moje první online záležitost (kromě beta Mortal online), ale jak ho vidím, co u toho tráví za čas, tak se toho trochu bojim :)
To ani nevim, že je to online :shock: Já to hrál někdy v 10ti letech na papíře :) jak to vypadá? Má to klasickou podobu bez nějaký grafiky a hraje se jen pomocí statistik nebo už to je normální hra ve 3D?

kuki: To já taky jen tak neuteču :) Ale malou pauzu při vydání nějaký další srdeční hry nevylučuju.
Mala pauza se pripousti.:)

smurfiik
Fallen Shaman

Příspěvek od smurfiik » 17.08.2012, 15:12 hod.

Quetak píše:

Vypadá to pěkně, sice to není na úrovni top titulů, ale koukatelnou grafiku to má. Nicméně co mě na tom opravdu láká jsou pravidla a vůbec komplexnost hry. Pravidla například odpovídají reálným pravidlům "papírového" DDO, navíc to má prý i dobrou a stabilní komunitu.

EDIT: je to v základu zdarma a celkem se to i bez RM dá hrát,
tady je když tak link, můžeš se podívat sám:
www.ddo.com

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 17.08.2012, 15:20 hod.

smurfiik píše: koukatelnou grafiku to má.
Tím to pro mě padá :) Zkusil bych spíš něco na styl papírový online verze bez 3D, prostě jen čverce, texty atd.

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 17.08.2012, 15:22 hod.

smurfiik píše:
Quetak píše:

Vypadá to pěkně, sice to není na úrovni top titulů, ale koukatelnou grafiku to má. Nicméně co mě na tom opravdu láká jsou pravidla a vůbec komplexnost hry. Pravidla například odpovídají reálným pravidlům "papírového" DDO, navíc to má prý i dobrou a stabilní komunitu.

EDIT: je to v základu zdarma a celkem se to i bez RM dá hrát,
tady je když tak link, můžeš se podívat sám:
http://www.ddo.com
Nektere hry vubec nepotrebuji top grafiku prece.:)

Odpovědět

Zpět na „Obecně“