Patch 1.0.3 Design preview

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
noxxxx
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Gambáč#2929
Re: Patch 1.0.3 Design preview

Příspěvek od noxxxx » 20.06.2012, 14:02 hod.

head píše:
wortheon píše:LOL to sem se zasmal , to ze monk a barbar nemel od aktu II narok na progres bez investovanych milionov to DHcka vobec netrapilo , pre nich to bolo speed leveleling na 60 a hop act 1 act 2 act 3 bez nejakej farmy stacilo maxovat dmg.

Teraz sa mi konecne zda ze to bude mat nejaky zmysel ked budem moct aj s monkom prejst act II respektivne III bez potreby investovat dalsich 50KK
+1
Jeste dodam:Konecne i na ne doslo.
Jako ted nechápu co vás sralo ? Však jste měli možnost si to DH taky udělat jako všichni ostatní ....
Optimismus je způsoben nedostatkem informací...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gamb ... o/27483715

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 20.06.2012, 14:05 hod.

noxxxx píše:
Jako ted nechápu co vás sralo ? Však jste měli možnost si to DH taky udělat jako všichni ostatní ....
to vis...zavist je hrozna vlastnost...a oni zavideli dost tezce :lol:

noxxxx
Fallen Shaman

Příspěvek od noxxxx » 20.06.2012, 14:08 hod.

Alfajk píše:
noxxxx píše:
to vis...zavist je hrozna vlastnost...a oni zavideli dost tezce :lol:
Já třeba když mi konečně dorazil pošták s Diablem tak jsem o tom nic nevěděl jakej char jakej bude ale DH se mi líbilo vzhledově atd.. nejvíc tak jsem si ho prostě udělal jako hlavní char kerej jsem farmil nejvíc ..... to nebylo o tom že bych už tenkrát věděl že ted na to budou šichni nadávat a budou tomu upravovat skilly atd... prostě mně to bavilo tak jsem to hrál níc víc v tom nebylo ... byl to můj první char ... a teď mi to mrzí že mi to takhle ztáhli šecko páč jsem se nad tím charem fakt naseděl skoro 200 hodin a ted mi ho úplně posrali proti tomu jak jsem to měl .. to mi na to štve ! ale nic jinýho ...

noxxxx
Fallen Shaman

Příspěvek od noxxxx » 20.06.2012, 14:12 hod.

Než to takhle stahovat dmg atd.. tak radši měli vylepšit teda ty jiný chary a né aby řekli že to jen dorovnali ... to už měli udělat dávno když jsme na diablo čekali 12 let za tu dobu na to měli dost času aby to tam mohli zkoušet atd... ted mi tím prostě akorát nasrali jako hráče ... nic víííc ...

noxxxx
Fallen Shaman

Příspěvek od noxxxx » 20.06.2012, 14:16 hod.

a ještě k těm opravám k těm cenám ... já tu nemám žádnej team co mi farmí goldy jako nějakej bláznivej Athene co si dává Butchera se zavřenýma očima .... proto mi to mrzí .... tyhle support hlupáci maj věci za randály a přitom kdyby to museli hrát jako mi ostatní obyč hráči tak po nich ani pes neštěkne !

noxxxx
Fallen Shaman

Příspěvek od noxxxx » 20.06.2012, 14:19 hod.

Jak to bylo tady na podcastu že týpeček dropl nářez kuši úúplně nejvíc IMBA ... takovým lidem to přeju .. ale né aby se mu hned ozval hlupák Athene a sockoval ... jako by toho sám neměl už takhle dost ... a pak se tu na youtube vydává za nejlepšího hráče Diabla na světě atd... facku bych mu dal ! nic víc si nezaslouží s tím jeho supportem by to uměl kde kdo ...

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 20.06.2012, 14:20 hod.

jako athene a spol jsou nuly,neumej nic,nevyfarmili vubec nic,vsechno dostali naservirovany pod nos...mackat 3 cudliky umi i cvicena opice

noxxxx
Fallen Shaman

Příspěvek od noxxxx » 20.06.2012, 14:21 hod.

Alfajk píše:jako athene a spol jsou nuly,neumej nic,nevyfarmili vubec nic,vsechno dostali naservirovany pod nos...mackat 3 cudliky umi i cvicena opice
Přesně ! proto nechápu ty lidi co je v tom ještě podporujou :roll: to je podle mně fakt jako demence !

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 20.06.2012, 14:23 hod.

Kdyby to nechali, tak to za chvíli vypadá tak, že 60% charakterů jsou Dhčka. Lidi co by začali s hrou a vyděli by, že každej farmí s DH, že to DH všechno kosí a pak by vyděli ostatní chary jaký jsou oproti němu "chudáci" tak by každej volil DH (jaká byla nejčastější postava na farmení v D2? Paladin....proč? Protože byl neskutečně OP a na lvlu70 byl schopnej solovat UberTristram kde ostatní chary s TOP výbavou a lvl90+ těžce zaplakali zatímco palát nepotřeboval snad nic)...Jen další z logickejch kroků blizzu jak se vyhnout týhle "chybě" z D2. O nerfu AS a zdražení oprav se ví dlouho docela, lidi už se na to mohli připravit předem. Hold DH bude potřebovat lepší itemy než jen modráky s 200dex a dobrou zbraň a tak je to správně.

noxxxx
Fallen Shaman

Příspěvek od noxxxx » 20.06.2012, 14:27 hod.

Quetak píše:Kdyby to nechali, tak to za chvíli vypadá tak, že 60% charakterů jsou Dhčka. Lidi co by začali s hrou a vyděli by, že každej farmí s DH, že to DH všechno kosí a pak by vyděli ostatní chary jaký jsou oproti němu "chudáci" tak by každej volil DH (jaká byla nejčastější postava na farmení v D2? Paladin....proč? Protože byl neskutečně OP a na lvlu70 byl schopnej solovat UberTristram kde ostatní chary s TOP výbavou a lvl90+ těžce zaplakali zatímco palát nepotřeboval snad nic)...Jen další z logickejch kroků blizzu jak se vyhnout týhle "chybě" z D2. O nerfu AS a zdražení oprav se ví dlouho docela, lidi už se na to mohli připravit předem. Hold DH bude potřebovat lepší itemy než jen modráky s 200dex a dobrou zbraň a tak je to správně.

Mno ale tak tohle podle mně není odpověď na to co jsem se ptal ? ... Proč teda nevylepšili ostatní cháry ? ... a btw k těm modrým věcem na svý postavě jsem měl jedinej magic ring ... jinak všecko poctivě nadropovaný rare :-| z aukce jsem na charu měl maximálně tu kuš nic jinýho ...

páč jsem na víc neměl prachy :lol:

Anarki
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Anarki » 20.06.2012, 14:28 hod.

mám Wizznu orientovanou na int, vit, all res a mf (atack speed jsem ignoroval) .. a1 a a 2 elite packy pro me byly na infernu pred patchem lehci a 3, 4 jsem daval ale dýl , takže ted ocekavam ze budu king .. uvidim vecer :)
Klan: Masters of Darkness CZaSK
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anarkicz-2923/

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 20.06.2012, 14:28 hod.

DH byl prostě OP. Kdyby to tak nechali, tak nakonec by to dopadlo tak, že by skoro každej jel DH. To blizz samozřejmě nechce, tak logicky musel přijít nerf. A aby boostli ostatní chary, aby byli na úrovni DH, tak to je blbost, protože by bylo Inferno strašně lehký. Já mám hlavní postavu Wizarda a pozdějc jsem rozjel DH a je to až srandovní o kolik je to za DH jednodušší. A podle toho co jsem četl, tak Monk, Barb a WD to mají ještě těžší.

Hra by měla být prostě udělaná tak, že každá postava je stejně silná. Argument typu: Mohli jste DH hrát taky, je blbost. Já jsem ho třeba hrál, protože mě baví ranged chary, ale někdo prostě DH hrát nechce a nebavil by ho...

noxxx: Samozřejmě tě nikdo neobviňuje z toho, že jsi věděl, že DH bude OP, když jsi začal hrát :D . Na začátku si každej vybíral char podle toho, jak se mu líbil. Ber to tak, že to za DH bylo lehčí, než tvůrci hry plánovali, že to bude. Budete se s tím muset smířit a budete muset hledat itemy s defensivními staty, stejně jako ostatní chary, jinak budete umírat.
Obrázek

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 20.06.2012, 14:32 hod.

drop by mel bejt udelanej tak,aby se to dalo hrat bez AH,co ted asi udelaj vsichni DH ? v aukci bude equip s dex+resist tezce nedostatkovej,nejen ze ho pada malo a byl jen pro monky,ted o nej bude nekolikanasobnej zajem pri stale mensim mnozstvi diky RMAH...ale je jasny o co blizzu jde - donutit co nejvic lidi prejit na RMAH

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 20.06.2012, 14:33 hod.

Vem to takhle....co je jednodušší udělat? Nerfnout jeden char který vystupuje nad ostatní a srovnat ho na jejich úroveň. Nebo boostnout 4 chary a doufat, že to s tim boostem u jednoho nepřeženeš a když přeženeš tak se celá situace se bude opakovat. Je to pak i ve vztahu k potvorám, kdyby si boostnul všechny tak pak nebudeš mít odhad na to jak to ve hře bude vypadat. Takhle si řikaj, jo tyhle 4 chary sou celkem ok, trochu nerfnem potvory a bude to vylazený, trochu nerfnem DH kterej ty 4 převyšuje a budou na tom všichni stejně.

noxxxx
Fallen Shaman

Příspěvek od noxxxx » 20.06.2012, 14:34 hod.

kojot píše:DH byl prostě OP. Kdyby to tak nechali, tak nakonec by to dopadlo tak, že by skoro každej jel DH. To blizz samozřejmě nechce, tak logicky musel přijít nerf. A aby boostli ostatní chary, aby byli na úrovni DH, tak to je blbost, protože by bylo Inferno strašně lehký. Já mám hlavní postavu Wizarda a pozdějc jsem rozjel DH a je to až srandovní o kolik je to za DH jednodušší. A podle toho co jsem četl, tak Monk, Barb a WD to mají ještě těžší.

Hra by měla být prostě udělaná tak, že každá postava je stejně silná. Argument typu: Mohli jste DH hrát taky, je blbost. Já jsem ho třeba hrál, protože mě baví ranged chary, ale někdo prostě DH hrát nechce a nebavil by ho...

noxxx: Samozřejmě tě nikdo neobviňuje z toho, že jsi věděl, že DH bude OP, když jsi začal hrát :D . Na začátku si každej vybíral char podle toho, jak se mu líbil. Ber to tak, že to za DH bylo lehčí, než tvůrci hry plánovali, že to bude. Budete se s tím muset smířit a budete muset hledat itemy s defensivními staty, stejně jako ostatní chary, jinak budete umírat.
Sice nerad ! ale už se s tím pomalu smiřuju :-| Ale tak stejně ... já když na Diablo čekal tak už tenkrát jsem věděl že dokud ! nesejmu Diabla za všecky chary na inferno tak nebudu mít klid :lol: Aspon mám pořád co dělat ;)

Anarki
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Anarki » 20.06.2012, 14:34 hod.

btw. nevíte jestli nějak změnili i pony lvl ? taky jsou bossové v něm jednodussi ?
Klan: Masters of Darkness CZaSK
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anarkicz-2923/

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 20.06.2012, 14:34 hod.

Anarki píše:mám Wizznu orientovanou na int, vit, all res a mf (atack speed jsem ignoroval) .. a1 a a 2 elite packy pro me byly na infernu pred patchem lehci a 3, 4 jsem daval ale dýl , takže ted ocekavam ze budu king .. uvidim vecer :)
Nápodobně, už abych vypadl z práce :)

Bur
Wraith
BattleTag:Hambi#2904

Příspěvek od Bur » 20.06.2012, 14:35 hod.

hele ono jedno jestli tam bude běhat pokemon nebo Dh,důležité je co je mezi židlý a počítačem:)je to pouze o snaze hráče pokud máš možnost se nad tím zaseknout a vydržet,tak to má pak výsledky.je to tak skoro u všech her......
Obrázek

noxxxx
Fallen Shaman

Příspěvek od noxxxx » 20.06.2012, 14:37 hod.

Anarki píše:btw. nevíte jestli nějak změnili i pony lvl ? taky jsou bossové v něm jednodussi ?
Zkoušel jsem inferno pony lvl dneska a je to furt stejný :) s tím rozdílem že jestli máš dh tak počítej že to budeš mít mnohem težší než před tím kůli sníženi dmg za atk speed ..

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 20.06.2012, 14:39 hod.

Alfajk píše:v aukci bude equip s dex+resist tezce nedostatkovej,nejen ze ho pada malo a byl jen pro monky
Wiz má taky společnej equip s WD...a taky ho je málo a taky je sakra drahej.... welcome to reality.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“