DIII Collector's Edition
Tak to se máš.
Já ani nevím, kolikátej den jsem dával objenávku.
Jinak nevím, na tom foru tam je to zmatené, ale podle toho co se tam psalo, tak určitou přednost mají i ti, co si předtím objednali DIII a došla jim nabídka od Xzone, zda-li nechcou právě tuto CE ?
Já ani nevím, kolikátej den jsem dával objenávku.
Jinak nevím, na tom foru tam je to zmatené, ale podle toho co se tam psalo, tak určitou přednost mají i ti, co si předtím objednali DIII a došla jim nabídka od Xzone, zda-li nechcou právě tuto CE ?
Re: DIII Collector's Edition
Já mam pro jistotu objednaný obě
- Still-Alive
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:StillAlive#2220
Dobry den,
presny počet kusu prozatim stále nebyl upresnen. Vice snad budeme vedet zacatkem kvetna. Dekujeme za pochopeni.
Preji pekny den,
Jiri Schovanec
Xzone.cz
Husova 869
440 01 Louny
TELEFON: 415 652 090
EMAIL: xzone@xzone.cz
WEB: http://www.xzone.cz
BLOG: http://twitter.com/XzoneCZ
-----Original Message-----
From: Lord Still [mailto:Still.Lord@seznam.cz]
Sent: Sunday, April 15, 2012 4:24 PM
To: xzone@xzone.cz
Subject: DIablo III CE
Dobrý den, už jsou známy nějaké informace o počtu kusů Sběratelské Edice DiablaIII?
V opačném případě, kdy budou známy nějaké informace?
Děkuji
S přáním hezkého dne
Hrubý
presny počet kusu prozatim stále nebyl upresnen. Vice snad budeme vedet zacatkem kvetna. Dekujeme za pochopeni.
Preji pekny den,
Jiri Schovanec
Xzone.cz
Husova 869
440 01 Louny
TELEFON: 415 652 090
EMAIL: xzone@xzone.cz
WEB: http://www.xzone.cz
BLOG: http://twitter.com/XzoneCZ
-----Original Message-----
From: Lord Still [mailto:Still.Lord@seznam.cz]
Sent: Sunday, April 15, 2012 4:24 PM
To: xzone@xzone.cz
Subject: DIablo III CE
Dobrý den, už jsou známy nějaké informace o počtu kusů Sběratelské Edice DiablaIII?
V opačném případě, kdy budou známy nějaké informace?
Děkuji
S přáním hezkého dne
Hrubý
z JRC / Game Czech jsem dostal smutnou zprávu - objednával jsem na začátku března..
Vážený pane/Vážená paní,
s politováním Vás musíme informovat, že před chvílí jsme obdrželi od dodavatele zprávu s potvrzeným množstvím kusů na zboží Diablo 3 Sběratelskou edici. Toto číslo bylo hluboce pod naším očekáváním a nebudeme za těchto podmínek schopni vyřídit všechny objednávky, které byly vytvořeny. Objednávky tak budou vyřizovány v pořadí podle stáří objednávky, přičemž Vaši objednávku nebudeme schopni vykrýt.
Velmi nás vzniklá situace mrzí, avšak s největší pravděpodobností se nám nepodaří dodatečné kusy získat.
Vaši objednávku jsme tímto byli nuceni zrušit. V případě, že byste si přál objednávku změnit alespoň na standardní edici, pak nás prosím kontaktujte s číslem Vaší původní objednávky, a my ji pro Vás upravíme na standardní edici. Samozřejmostí je, že bychom Vám tuto standardní edici dodali na naše náklady - nebudete tedy platit poštovné.
Dále bych Vás rád upozornil na možnost objednání oblečení Diablo 3 za zvýhodněnou cenu, kde bychom Vám v případě zájmu byli schopni poskytnout 20% slevu na toto zboží. Přehled naleznete zde: http://www.jrc.cz/zprava_diablo_3 Postačí, když nám do e-mailu sdělíte zvolený produkt.
Ještě jednou se omlouvám za vzniklé potíže
S přáním pěkného dne
atd...
Vážený pane/Vážená paní,
s politováním Vás musíme informovat, že před chvílí jsme obdrželi od dodavatele zprávu s potvrzeným množstvím kusů na zboží Diablo 3 Sběratelskou edici. Toto číslo bylo hluboce pod naším očekáváním a nebudeme za těchto podmínek schopni vyřídit všechny objednávky, které byly vytvořeny. Objednávky tak budou vyřizovány v pořadí podle stáří objednávky, přičemž Vaši objednávku nebudeme schopni vykrýt.
Velmi nás vzniklá situace mrzí, avšak s největší pravděpodobností se nám nepodaří dodatečné kusy získat.
Vaši objednávku jsme tímto byli nuceni zrušit. V případě, že byste si přál objednávku změnit alespoň na standardní edici, pak nás prosím kontaktujte s číslem Vaší původní objednávky, a my ji pro Vás upravíme na standardní edici. Samozřejmostí je, že bychom Vám tuto standardní edici dodali na naše náklady - nebudete tedy platit poštovné.
Dále bych Vás rád upozornil na možnost objednání oblečení Diablo 3 za zvýhodněnou cenu, kde bychom Vám v případě zájmu byli schopni poskytnout 20% slevu na toto zboží. Přehled naleznete zde: http://www.jrc.cz/zprava_diablo_3 Postačí, když nám do e-mailu sdělíte zvolený produkt.
Ještě jednou se omlouvám za vzniklé potíže
S přáním pěkného dne
atd...
- LizardWizard
- Wraith
- BattleTag:Papin#2195
to je neprijemne ja porad nevim jestli mam jit do digitalni verze nebo si patnactyho koupit krabici...
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
2PSK: Dostal jsem dnes to samé.
Je to docela smutné, protože jsem nějak neočekával, že by předobjednávky byly tak brzo. Snad jen doufat, že si to někdo rozmyslí nebo jich bude časem více.
Je to docela smutné, protože jsem nějak neočekával, že by předobjednávky byly tak brzo. Snad jen doufat, že si to někdo rozmyslí nebo jich bude časem více.
Koncem března objednávat CE, to je docela dost pozdě, ne ?
Pozdě už bylo odpoledne druhý den (někdy v řijnu), kdy to předobjednat šlo. :>
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
Javůrek: kdy jsi ty objednával tu CE ?
Když mám objednávku udělanou 24.10., tak jak moc je to pozdě, ať vím
Když mám objednávku udělanou 24.10., tak jak moc je to pozdě, ať vím
- Tib3rian
- Doom Knight
- BattleTag:Tiberian#2416
Ja som si objednal CE dnes tu v Rakusku za 85 euro.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Ještě, že jsem si ji neobjednal, pak bych litoval, že na mě nezbyla :-)
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
- Still-Alive
- Doom Knight
V březnu objednávat CE je fakt špatný vtip... Já objednával 24.10.2011 v 09:01!
Doufám že nebylo už pozdě
Kdybych to projel, tak aspoň dostanu zpět prachy
Doufám že nebylo už pozdě
Kdybych to projel, tak aspoň dostanu zpět prachy
Still-Alive: nedalo mi to a koukal jsem se do emailů a já udělal objednávku v 9:41 safra, jsi lepší .)
No špatný vtip nevím... s collectorkou SC2 takové problémy nebyli a v době, kdy jsem to objednával nebylo ještě ohlášené datum vydání - takže z mého pohledu to nebylo až tak tragicky pozdě. Holt co se dá dělat, stejně jde ve finále jen o ty křídla (knížky, krabice a hlavy jsou pro mě akorát lapače prachu a barvičky budou i jiné) a jelikož by mě manželka neodpustila, že já křídla mám a ona ne, tak jsem objednával 2x CE... Takže by to byli křídla de facto za 3 litry navíc a to není málo. Neříkám že mi to není líto, ale důležité je si umět zdůvodnit, že je to vlastně dobře - hledat to pozitivní.
Křídla tě andělem neudělaj. ;>
2x 1500 bych za ně fakt nedal, jestliže je pro tebe vše ostatní pouze lapač prachu. ;D
2x 1500 bych za ně fakt nedal, jestliže je pro tebe vše ostatní pouze lapač prachu. ;D
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Tak když na to někdo má, proč né viď :-)
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
No, hoši, já objednával 23.10. u xzone takže zatim veduHELLERcz píše:Still-Alive: nedalo mi to a koukal jsem se do emailů a já udělal objednávku v 9:41 safra, jsi lepší .)
Javurek: krucipísek, kéž bych tak mohl znát hrubé číslo, kolik lidí v rozmezí 23.10 a 24.10 do 10:00 tam má předobjednáno
Ale byla by to jen polovina utěšení. Další věc je stále, že se neví konkrétně, počet ks.
No napnutý jsem jako kšandy, jak to celé dopadne. Ale den odedne mám čím dál větší svědění objednat i normální verzi.
Ale byla by to jen polovina utěšení. Další věc je stále, že se neví konkrétně, počet ks.
No napnutý jsem jako kšandy, jak to celé dopadne. Ale den odedne mám čím dál větší svědění objednat i normální verzi.
- Zerain
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Zerain#2986
- Kontaktovat uživatele:
Každopádně GL Vám všem, já mám bohužel jen Standard (nebyly $).Javurek píše:No, hoši, já objednával 23.10. u xzone takže zatim veduHELLERcz píše:Still-Alive: nedalo mi to a koukal jsem se do emailů a já udělal objednávku v 9:41 safra, jsi lepší .)
LF [HC] Constant Party
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 118&t=4423
Vzpomínáte...?
http://cdk.wz.cz/download/Diablo%20town%20Tristram.mp3
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 118&t=4423
Vzpomínáte...?
http://cdk.wz.cz/download/Diablo%20town%20Tristram.mp3
- Still-Alive
- Doom Knight
Javurek: Tak to jsi mě celkem naštval
Zerain: Já taky měsíc skoro neměl co do huby... Sebeobětoval jsem se...
Zerain: Já taky měsíc skoro neměl co do huby... Sebeobětoval jsem se...
Naposledy upravil(a) Still-Alive dne 18.04.2012, 08:18 hod., celkem upraveno 1 x.