Reaper of Souls
casper: mam sc wiz 900k bez buf a v archonu mi to dava 23 kk rány. Orbem to na t1 ale bezne krituje jen tak 2 az 5 kk
Klan: Masters of Darkness CZaSK
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anarkicz-2923/
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anarkicz-2923/
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Reaper of Souls
Me to takhle krituje na hc.
600 bez buffu, chodim většinou 700 a skoro 45 % do cold 30 do orbu a 20 do elit.
Ještě na tom pracuju.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
600 bez buffu, chodim většinou 700 a skoro 45 % do cold 30 do orbu a 20 do elit.
Ještě na tom pracuju.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Gold Eagle píše:Ai to bude tou rychlostí zabíjení monster, jen tam běháš a řežeš na 2 rány normály a nastackovaným avalanchem elitky taky do 2s dole. Šel jsem tam farmit bíly flašky na craft a k tomu si chystám ve stashi sbírku legendárek koukám.
Později zkusím normál bounties na oublicu v partě.
Hmm, další legendárka za 45 min. 70. levelový Wilewardy, opět stačí přeenchantovat jen 1 stat.
-
- Gorebelly
- BattleTag:casperdeluxe#2494
Tak jsem na to mrknul a už to mají jinak.
http://eu.battle.net/d3/en/artisan/blac ... owed-baton
http://eu.battle.net/d3/en/artisan/blac ... owed-baton
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... a pak hrajte torment :-( ... jinak cg ke krásnýmu dropu, ale ať se na mě někdo nezlobí, toto je fail ...
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
trosku nechapu, proc si za 3 dny stezujete, ze nefarmite torment stejne rychle jako normal, jde to celkem lehce, jen to chce trochu casu a dobre buildy + dobrou partu, na vyssi torment uz bude tezsi se dostat ...
mi na wizardovi stacilo okolo 300k unbuffed dps a vyuzit area dmg, aby to padalo relativne rychle
a prijde mi ze padaji lepsi itemy, vice itemu se 4/2 afixy, vice lahvicek, vyssi gemy, lepsi legendarky ...
mi na wizardovi stacilo okolo 300k unbuffed dps a vyuzit area dmg, aby to padalo relativne rychle
a prijde mi ze padaji lepsi itemy, vice itemu se 4/2 afixy, vice lahvicek, vyssi gemy, lepsi legendarky ...
Naposledy upravil(a) Darkness dne 27.03.2014, 14:09 hod., celkem upraveno 3 x.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
takze tim vsim chcete rict, ze je jedno jestli farmim t6 nebo Normal ?
Yesss
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
neni pravda, nejlepsi veci padaji jen na T1+
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
@Darkness: ale ty si nás nepochopil....na torment to padá jak hrušky taky, ale není motivace hrát vyšší torment... když tam není žádné lákadlo v podobě lepšího dropu... a tím pádem se i spousta lidí spokojí s normalem, kde to padá raz dva a naberou legendy a pak stejným tempem dají T1 a co napadá to sesbírají a za měsíc tu máme lidi s 10m dps 50m ehp a 100k healingem a konec D3 ROS a jediná volba bude hrát ladder, který bude nastaven na 3 měsíce.... přitom stačilo diferencovat drop na základě obtížnosti a nikoli jen kosmeticky v podobě více goldů a exp....
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Frozen: na jednu stranu máš pravdu, ale na tu druhou se tu v několika tématech současně řeší otázka unikátních legendárek na obtížnost T1+... nevím co jsou zač, ale předpokládám, že by měly být kvalitní.
EDIT: taky jsem úplně nepochopil ... ale i tak, pokud zvládáš(te) T1, tak proč ho nehrát, čím víc času na něm strávím, tím větší šance na unique leg
EDIT: taky jsem úplně nepochopil ... ale i tak, pokud zvládáš(te) T1, tak proč ho nehrát, čím víc času na něm strávím, tím větší šance na unique leg
- Frozen
- The Butcher
Taky ho hrajeme, teď přemýšlíme o T2, jenže právě jde o to, že zvýšení obtížnosti spíše demotivuje než motivuje... když vidíš ze všech stran kolik toho lidem napadá s jakými staty na obtížnost, že se na to jen podívají, oproti těm, kteří riskují... Jediné co mě u toho zvyšování drží, je to, že mě nebaví hrát si na nesmrtelného.... a mám rád výzvu a to rozhodně není styl, podívám se a ležíš
- Stanley
- Minion of Destruction
A to je právě ono, každý by to měl hrát podle toho jak ho to baví a nekoukat na ostatní...
EDIT: samozřejmě u her jako je Diablo je nedílnou součástí hry se porovnávat s ostatníma, ale myslím, že spíš z dlouhodobějšího hlediska a ne po pár dnech.
EDIT: samozřejmě u her jako je Diablo je nedílnou součástí hry se porovnávat s ostatníma, ale myslím, že spíš z dlouhodobějšího hlediska a ne po pár dnech.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Toho naděláte. Na HC je ok občas jet normal na legendy, apak si je upravit a pokračovat dále na vyšší obtížnost. NA SC taky.
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
Stanley s tím naprostej souhlas, však je to jen hra a jde o to, aby bavila ... ale můj názor je tento : obměna za zvýšení obtížnosti je nedostatečná a na HC nevyváží riziko, který zvýšení obtížnosti nese ... a ono přece jen komu se chce pohřbívat postavu, přijít o všechny věci, znovu levelovat a pod ... a to je podle mého názoru pro HC hráče škoda ... za sebe bych byl rád, kdyby odměna za zvýšení obtížnosti byla větší než je nyní, nic víc, nic míň ... ale je mi jasný, že už se opakuju a navíc stejně budeme hrát večet T1 nebo T2, protože na normal běhat nebudu i kdyby to bylo super efektivní - tím nekritizuju toho, kdo to dělá, kdybych měl na hraní hodně času, tak to asi dělám taky, ale tím, že mám na hru +/- 3h denně až děti usnou a než odpadnu já, tak se tím hold budu hlavně bavit ...
- Frozen
- The Butcher
Proč bych hrál pak HC? abych při případném DC, či lagu na normal si šel zanadávat, že jsem umřel na výpadek netu? ne díky. Ale asi každý vnímáme HC jinak.Gold Eagle píše:Toho naděláte. Na HC je ok občas jet normal na legendy, apak si je upravit a pokračovat dále na vyšší obtížnost.
Gold Eagle píše:Padnul na 70. na T1 - grisworld scrimbling a mám 2y adventures journal. jinak tady byly odkazy na seznam, kde ty materiály padají, tak tam chodit, když potřebuješ.mdmT píše:... jen pro upřesnění - já nekritizuju to, že to hráči dělají, naprosto je chápu, hraju taky jen HC, tzn. naprosto přesně vím co tím Gold Eagle chtěl říct ... ale o to blbější je, že ta hra k tomu v podstatě nutí :-( ... ale ať odběhnu od tématu - padl už někomu na lvl 70 nějakej ten unique craft materiál ( a nemyslím forgoten soul nebo jak se tomu nadává, to padá poměrně často ) ... spíš nějakej ten deamon skin, reaper fear a pod ... případně pokud jo, tak na jakou obtížnost ? ... díky mdm
http://www.diablofans.com/forums/diablo ... -locations
Jinak mi zase pandl po 40 min na normálu v bounties ze zelenýho prďocha další amulet Mar. Kaleidoscope na 70. levelu. V záladním útoku je lepší než Haunt of Vaxo ze včerejška, ale zase nemá klony a reduce imparing efekty. CC má 10% + attack speed + strenght + cooldown uvidím na co enchantnu + léčení z jedových útoků.
Mám dotaz, je někde napsáno jaká je šance na jakou obtížnost dropu lege matroše? Potřebuju Reaper's Fear z Malthaela, šel jsem to v partě 4x t1, a dnes ráno tak 30x hard a nepadlo mi to ani jednou :-(
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
bacha na to, někde jsem četl, že toto je bugnuté, že bossové matroše teď nedropnou, jen když je poprvé killneš. Takže bych byl v tomto obezřetný. Já farmím matroše z fialových monster a tam padají, ale taky jak šafránu
- Stanley
- Minion of Destruction
Souhlas, přesně jak říká Frozen, HC hrajem kvůli výzvě... a za výzvu chcem odměnumdmT píše:... za sebe bych byl rád, kdyby odměna za zvýšení obtížnosti byla větší než je nyní, nic víc, nic míň...
Nicméně bych toto od Blizzu asi neočekával, už i to, že by ladder měl mít svý unique itemy by mě překvapilo...
Před chvílí jsem pomáhal na HC kolegovi zabít na Normalu Malthaela a padl mu Reaper Fear. Mně zatím padl z Maghdy materiál na 70. lvl Cain set.mdmT píše:padl už někomu na lvl 70 nějakej ten unique craft materiál ( a nemyslím forgoten soul nebo jak se tomu nadává, to padá poměrně často ) ... spíš nějakej ten deamon skin, reaper fear a pod ... případně pokud jo, tak na jakou obtížnost ? ... díky mdm
Mimochodem jsem se divil, kolik stojí enchant statu na 70. lvl legendárce. Chce to kromě materiálu Flawless Imperial gem, jehož vycraftění z markýzů vyjde na 900 tisíc. Jsem si dnes nadával, že jsem si nestihl před patchem přelít goldy ze SC na HC. Díky enchantu se často ocitám na HC na mizině.
Naposledy upravil(a) tomisco dne 27.03.2014, 15:29 hod., celkem upraveno 1 x.