Reaper of Souls

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Anarki
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: Reaper of Souls

Příspěvek od Anarki » 27.03.2014, 12:50 hod.

casper: mam sc wiz 900k bez buf a v archonu mi to dava 23 kk rány. Orbem to na t1 ale bezne krituje jen tak 2 az 5 kk
Klan: Masters of Darkness CZaSK
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anarkicz-2923/

Kuki10
Globální moderátor
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 27.03.2014, 13:11 hod.

Me to takhle krituje na hc.
600 bez buffu, chodim většinou 700 a skoro 45 % do cold 30 do orbu a 20 do elit.
Ještě na tom pracuju.

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 27.03.2014, 13:13 hod.

Gold Eagle píše:Ai to bude tou rychlostí zabíjení monster, jen tam běháš a řežeš na 2 rány normály a nastackovaným avalanchem elitky taky do 2s dole. Šel jsem tam farmit bíly flašky na craft a k tomu si chystám ve stashi sbírku legendárek koukám.

Později zkusím normál bounties na oublicu v partě.

Hmm, další legendárka za 45 min. 70. levelový Wilewardy, opět stačí přeenchantovat jen 1 stat. :shock:

casperdeluxe
Gorebelly
BattleTag:casperdeluxe#2494

Příspěvek od casperdeluxe » 27.03.2014, 13:16 hod.

Tak jsem na to mrknul a už to mají jinak.
http://eu.battle.net/d3/en/artisan/blac ... owed-baton

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 27.03.2014, 13:41 hod.

... a pak hrajte torment :-( ... jinak cg ke krásnýmu dropu, ale ať se na mě někdo nezlobí, toto je fail ...

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 27.03.2014, 13:47 hod.

trosku nechapu, proc si za 3 dny stezujete, ze nefarmite torment stejne rychle jako normal, jde to celkem lehce, jen to chce trochu casu a dobre buildy + dobrou partu, na vyssi torment uz bude tezsi se dostat ...

mi na wizardovi stacilo okolo 300k unbuffed dps a vyuzit area dmg, aby to padalo relativne rychle

a prijde mi ze padaji lepsi itemy, vice itemu se 4/2 afixy, vice lahvicek, vyssi gemy, lepsi legendarky ...
Naposledy upravil(a) Darkness dne 27.03.2014, 14:09 hod., celkem upraveno 3 x.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 27.03.2014, 13:51 hod.

takze tim vsim chcete rict, ze je jedno jestli farmim t6 nebo Normal ?

Hamman
Burning Soul

Příspěvek od Hamman » 27.03.2014, 13:54 hod.

Yesss

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 27.03.2014, 13:56 hod.

neni pravda, nejlepsi veci padaji jen na T1+
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 27.03.2014, 14:10 hod.

@Darkness: ale ty si nás nepochopil....na torment to padá jak hrušky taky, ale není motivace hrát vyšší torment... když tam není žádné lákadlo v podobě lepšího dropu... a tím pádem se i spousta lidí spokojí s normalem, kde to padá raz dva a naberou legendy a pak stejným tempem dají T1 a co napadá to sesbírají a za měsíc tu máme lidi s 10m dps 50m ehp a 100k healingem a konec D3 ROS a jediná volba bude hrát ladder, který bude nastaven na 3 měsíce.... přitom stačilo diferencovat drop na základě obtížnosti a nikoli jen kosmeticky v podobě více goldů a exp....
Obrázek

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 27.03.2014, 14:18 hod.

Frozen: na jednu stranu máš pravdu, ale na tu druhou se tu v několika tématech současně řeší otázka unikátních legendárek na obtížnost T1+... nevím co jsou zač, ale předpokládám, že by měly být kvalitní.

EDIT: taky jsem úplně nepochopil :lol: ... ale i tak, pokud zvládáš(te) T1, tak proč ho nehrát, čím víc času na něm strávím, tím větší šance na unique leg ;)

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 27.03.2014, 14:24 hod.

Taky ho hrajeme, teď přemýšlíme o T2, jenže právě jde o to, že zvýšení obtížnosti spíše demotivuje než motivuje... když vidíš ze všech stran kolik toho lidem napadá s jakými staty na obtížnost, že se na to jen podívají, oproti těm, kteří riskují... Jediné co mě u toho zvyšování drží, je to, že mě nebaví hrát si na nesmrtelného.... a mám rád výzvu a to rozhodně není styl, podívám se a ležíš
Obrázek

Stanley
Minion of Destruction

Příspěvek od Stanley » 27.03.2014, 14:26 hod.

A to je právě ono, každý by to měl hrát podle toho jak ho to baví a nekoukat na ostatní...

EDIT: samozřejmě u her jako je Diablo je nedílnou součástí hry se porovnávat s ostatníma, ale myslím, že spíš z dlouhodobějšího hlediska a ne po pár dnech.

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 27.03.2014, 14:36 hod.

Toho naděláte. Na HC je ok občas jet normal na legendy, apak si je upravit a pokračovat dále na vyšší obtížnost. NA SC taky.

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 27.03.2014, 14:37 hod.

Stanley s tím naprostej souhlas, však je to jen hra a jde o to, aby bavila ... ale můj názor je tento : obměna za zvýšení obtížnosti je nedostatečná a na HC nevyváží riziko, který zvýšení obtížnosti nese ... a ono přece jen komu se chce pohřbívat postavu, přijít o všechny věci, znovu levelovat a pod ... a to je podle mého názoru pro HC hráče škoda ... za sebe bych byl rád, kdyby odměna za zvýšení obtížnosti byla větší než je nyní, nic víc, nic míň ... ale je mi jasný, že už se opakuju a navíc stejně budeme hrát večet T1 nebo T2, protože na normal běhat nebudu i kdyby to bylo super efektivní - tím nekritizuju toho, kdo to dělá, kdybych měl na hraní hodně času, tak to asi dělám taky, ale tím, že mám na hru +/- 3h denně až děti usnou a než odpadnu já, tak se tím hold budu hlavně bavit ...

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 27.03.2014, 14:45 hod.

Gold Eagle píše:Toho naděláte. Na HC je ok občas jet normal na legendy, apak si je upravit a pokračovat dále na vyšší obtížnost.
Proč bych hrál pak HC? abych při případném DC, či lagu na normal si šel zanadávat, že jsem umřel na výpadek netu? ne díky. Ale asi každý vnímáme HC jinak.
Obrázek

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 27.03.2014, 15:11 hod.

Gold Eagle píše:
mdmT píše:... jen pro upřesnění - já nekritizuju to, že to hráči dělají, naprosto je chápu, hraju taky jen HC, tzn. naprosto přesně vím co tím Gold Eagle chtěl říct ... ale o to blbější je, že ta hra k tomu v podstatě nutí :-( ... ale ať odběhnu od tématu - padl už někomu na lvl 70 nějakej ten unique craft materiál ( a nemyslím forgoten soul nebo jak se tomu nadává, to padá poměrně často ) ... spíš nějakej ten deamon skin, reaper fear a pod ... případně pokud jo, tak na jakou obtížnost ? ... díky mdm
Padnul na 70. na T1 - grisworld scrimbling a mám 2y adventures journal. jinak tady byly odkazy na seznam, kde ty materiály padají, tak tam chodit, když potřebuješ.
http://www.diablofans.com/forums/diablo ... -locations

Jinak mi zase pandl po 40 min na normálu v bounties ze zelenýho prďocha další amulet Mar. Kaleidoscope na 70. levelu. V záladním útoku je lepší než Haunt of Vaxo ze včerejška, ale zase nemá klony a reduce imparing efekty. CC má 10% + attack speed + strenght + cooldown uvidím na co enchantnu + léčení z jedových útoků.

Mám dotaz, je někde napsáno jaká je šance na jakou obtížnost dropu lege matroše? Potřebuju Reaper's Fear z Malthaela, šel jsem to v partě 4x t1, a dnes ráno tak 30x hard a nepadlo mi to ani jednou :-(

firdecek
The Butcher
BattleTag:Firius#2998

Příspěvek od firdecek » 27.03.2014, 15:15 hod.

bacha na to, někde jsem četl, že toto je bugnuté, že bossové matroše teď nedropnou, jen když je poprvé killneš. Takže bych byl v tomto obezřetný. Já farmím matroše z fialových monster a tam padají, ale taky jak šafránu :)

Stanley
Minion of Destruction

Příspěvek od Stanley » 27.03.2014, 15:24 hod.

mdmT píše:... za sebe bych byl rád, kdyby odměna za zvýšení obtížnosti byla větší než je nyní, nic víc, nic míň...
Souhlas, přesně jak říká Frozen, HC hrajem kvůli výzvě... a za výzvu chcem odměnu :)

Nicméně bych toto od Blizzu asi neočekával, už i to, že by ladder měl mít svý unique itemy by mě překvapilo...

tomisco
Doom Knight
BattleTag:tomisco#2845

Příspěvek od tomisco » 27.03.2014, 15:24 hod.

mdmT píše:padl už někomu na lvl 70 nějakej ten unique craft materiál ( a nemyslím forgoten soul nebo jak se tomu nadává, to padá poměrně často ) ... spíš nějakej ten deamon skin, reaper fear a pod ... případně pokud jo, tak na jakou obtížnost ? ... díky mdm
Před chvílí jsem pomáhal na HC kolegovi zabít na Normalu Malthaela a padl mu Reaper Fear. Mně zatím padl z Maghdy materiál na 70. lvl Cain set.

Mimochodem jsem se divil, kolik stojí enchant statu na 70. lvl legendárce. Chce to kromě materiálu Flawless Imperial gem, jehož vycraftění z markýzů vyjde na 900 tisíc. Jsem si dnes nadával, že jsem si nestihl před patchem přelít goldy ze SC na HC. Díky enchantu se často ocitám na HC na mizině.
Naposledy upravil(a) tomisco dne 27.03.2014, 15:29 hod., celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“