Patch 2.0.3
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Toz kurna kolik ma tech kridel Ja uz je chcu tez
Re: Patch 2.0.3
to sis predobednal jakou edici? sberatelskou? ja to nemam a predobednano od blizzu mam taky....
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Já mám nakonec Digital deluxe edici
33M Toughness jsou pasivky na armor Nail a Nerv of steel, warcry na all resist,healing mantra co dava resisty, dodge mantra pasiv, WotB s dodoge runou a zapnuta dodoge mantra.
Nejvic toughness pridava dodoge chance jelikoz jako barbar zadnou nemam no. Na hrani nepouzitelne jen jako sranda no.
Nejvic toughness pridava dodoge chance jelikoz jako barbar zadnou nemam no. Na hrani nepouzitelne jen jako sranda no.
Stejně jsem zvědavý, s jakými staty skončíme těsně po dosažení lvl 70, taky na obtížnost, kterou to budeme schopni ustát... 61+, to bude cesta do neznáma, už se těším...
1. dali nám 100% exp bonus ...
2. vydali hotfix, kde nerfnuli farmení bílých mobů ?
Kde včil budete chodit využívat 100% xp bonus ?
2. vydali hotfix, kde nerfnuli farmení bílých mobů ?
Kde včil budete chodit využívat 100% xp bonus ?
Chodím klasiku, Halls of Agony 1,2,3, Cursed Hold, Leoric Manor, Northern Highlands... Pak se lupnu do aktu 3, Keep Depths 1,2,3, Bridge of Korsik, Icefall Caves (když spawne), Rakkis Crossing... Jakž takž to jde, občas ještě přidám Wheeping Hollow či Cathedrálu
EDIT: Kdy to měli fixnout? Už včera spolu s bonusem?
EDIT: Kdy to měli fixnout? Už včera spolu s bonusem?
No přišel nejprve bonus, následně potom hotfix .. myslím, že někdy kolem 2hod. ráno se to u mě hotfixnulo. Jsem ze srandy chvíli jezdil Cota runy, nejprve to šlo jako po másle, pak konec srandy
Aha, tak já jel jen do půlnoci... Ale jo, teďka si běhám s WD a i přes nízký paragon to moc nahoru neleze...
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Kde se nejlíp teď farmí bíle předměty?????
Halls of Agony....je tam hafo tých stojanov na zbrane
Trash itemy jsem zamerne nefarmil , ale ze vsech map mi prijdou portaly pred Kullem nejsytsi ... spousta truhel a stojanku.
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
Reduced the amount of experience granted by monsters with lower than average health pools.
We want a larger variety, rather than only one or two particular routes, to be the most rewarding way to play.
to se vzdycky musim smat,misto aby boostli ty vsechny nepouzitelny lokace,tak radsi nerfnou ty 2 lepsi,aby byly stejne nanic,jako ten zbytek,proste Blizzard™
We want a larger variety, rather than only one or two particular routes, to be the most rewarding way to play.
to se vzdycky musim smat,misto aby boostli ty vsechny nepouzitelny lokace,tak radsi nerfnou ty 2 lepsi,aby byly stejne nanic,jako ten zbytek,proste Blizzard™
- Lumpus
- Wraith
- BattleTag:Lumpus#2123
Alfajk: Proč myslíš? Já si myslím, že radši ať nerfnou plošně to co bylo op ( v tomto případě over experience place ), než aby boostli všechno ostatní a tím udělat plošně op vše
kdyz si vezmes,co OP znamena,tak to je vzdycky vzhledem k necemu,a kdyz by to tak bylo vsude,uz by to nebylo OP,ty mista s tema malejma zerglingama v A3 byly super,vyplatilo se prochazet celej treti act,ted to bude stejne o nicem,jako vsechny ostatni acty
A kde ted budu behat dokola jak blb?
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
- Lumpus
- Wraith
- BattleTag:Lumpus#2123
jasně ale to by vlastně boostli celou hru, to co bylo op už by op nebylo protože by to expilo všude strašně moc.
A neřekl bych že to teď bude o ničem, jen to bude stejně výhodné všude a to jde, aby se nechodila pořád jedna ta samá lokace nebo akt dokola ale aby bylo jedno kam jde a kde to kosíš vzhledem k exp, což je podle mne dobře.
A neřekl bych že to teď bude o ničem, jen to bude stejně výhodné všude a to jde, aby se nechodila pořád jedna ta samá lokace nebo akt dokola ale aby bylo jedno kam jde a kde to kosíš vzhledem k exp, což je podle mne dobře.
Ale joo je to dobre. Urcite spravnej krok. Jen mel byt hned a ne az ted
@tabletofon
@tabletofon
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
To je děs ve 2.0.3 při farmení se nejvíc teším na bílý a šedý předměty na materiál na craft. Modrý a žlutý nepotřebuju a legendárky jsou hlavně dobrý schovat pro mystika do ROS aby je upravil, aby byly použitelný.
Co si člověk teď neucraftí to nemá.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/gold ... o/25755923
Aspoň jsem konečně mohl po craftu dát do sběru starýho Skorna.
Co si člověk teď neucraftí to nemá.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/gold ... o/25755923
Aspoň jsem konečně mohl po craftu dát do sběru starýho Skorna.