Zrušení AH!

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
KryOn
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:KryOn#2377
Re: Zrušení AH!

Příspěvek od KryOn » 18.09.2013, 11:09 hod.

Ragnaroku, určitě se to časem stane, že všichni budeme "dostatečně silní" a někteří OP, ale taky si myslím, že spousty zábavy a času strávíme hraním si s novými afixy na zbraních, které prozradil datamining. Půjdou dělat šílený buildy s jejich skládáním, já se na to náhodou moc a moc těšim...
Obrázek
Battlenet: PROFIL________________________________________________________Zprávy na poetu

Andros
Quill Rat
BattleTag:Ondray#2907

Příspěvek od Andros » 18.09.2013, 11:12 hod.

Dava_C píše:Chadzi ty jsi zase ani nezavadil o D3, ale vysvětli mi tu podstatu hry, hraješ, dropuješ, vylepšuješ, hraješ rycheji, dropuješ rycheji, vylepšuješ rychleji, OK. Ale teď mi řekni za jakým cílem, co je cíl té podstaty, proč hraješ, dropuješ a vylepšuješ 2000 hodin furt dokola? Já se opravdu ptám, nemyslím to jako nějakou ironickou narážku.
A co je cílem si všechno nejlepší koupit na aukci a tím přeskočit podstatnou část kontentu - grindění?
Ashes to ashes, dust to dust - From dust you were made and to dust you will return.

Denny
Gorebelly
BattleTag:Denny#2750

Příspěvek od Denny » 18.09.2013, 11:13 hod.

Ragnarok píše:... Nebo Blizzard je hodna spolecnost, ktera nam ROKY necha bezet servery zadarmo? Ta aukce jim mohla alespon pokryt naklady. Ted to bude jak? Penize z datadisku, mikrotranskace nebo mesicni poplatky? :)
sc1,sc2,d2 .. všechny tyhle hry žily a žijou bez měsíčních poplatku popř. mikrotransakcí , proč by d3 nemělo ?

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 18.09.2013, 11:15 hod.

me by spis zajimalo jake vsechny buildy krouhnou a hlavne jak to bude s ilvl v dataci, jestli by se me ted nevyplatilo vse prodat za E dokud to ma nakou cenu a koupit nakej supackej gear...pokud to bude stylem WOW, ze skoro vse zahodis pri prvnich modrych vecech tak by se hodilo si na tom jeste trosku zarobit:)..

Ragnarok
Gorebelly
BattleTag:Ragnarok#2825

Příspěvek od Ragnarok » 18.09.2013, 11:19 hod.

WulFgaR77: Jenze to je to, k cemu presne podle me dojde. Ciste teoreticky se muze stat, ze behem prvniho dne nadropujes ty nejlepsi itemy a pak rok nic. Jedine, co pak muze clovek delat je progress v paragon levelu. Bylo to i v nedavnych "vylepsenich", kdy se vylepsily legendarky a rare predmety. Lide byli nadseni. Nadseni po par tydnech upadalo a zase breceli. Pak udelali Archon craft. Lide byli nadseni. Nadseni po par tydnech upadalo a zase breceli. A tak stale dokola.

Jedine, ze by ve hre byla mechanika, ze cim dele hru hraji, tim mi budou padat lepsi a kvalitnejsi itemy (nemyslim ten MF, ktery je stejne temer nefunkcni).

No nic, prestanu lidem brat jejich nadseni. Osobne se mi to nelibi a jsem presvedcen, ze to prinese jen negativa. Hratelnost te hry se tim nijak neprodlouzi. Za jejich rozhodnutim nevidim snahu ukazat jaci jsou dobraci. Jen si vzpomente, jak jste byli nadseni ze zruseni aukce, az prijde Blizzard s nejakym novym mechanismem, jak z lidi vytahnout prachy. Lide pak budou brecet, ze nemeli rusit aukci :))
Kouzelníci všech zemí, spojte se!
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ragn ... o/36058370

Ragnarok
Gorebelly
BattleTag:Ragnarok#2825

Příspěvek od Ragnarok » 18.09.2013, 11:20 hod.

Denny: A kolik novych uzasnych zmen v tech hrach delaji?
Kouzelníci všech zemí, spojte se!
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ragn ... o/36058370

Denny
Gorebelly

Příspěvek od Denny » 18.09.2013, 11:22 hod.

radši budu den farmit legendárky než je 5minut kupovat

negris
Gorebelly
BattleTag:Angalascz#2103

Příspěvek od negris » 18.09.2013, 11:25 hod.

Nevím proč řešíte finance blizzardu když snad každému co hraje jejich hry je jasný že asi žádní troškaři nebudou+pořád maj stálej příjem s wow a když si vemete dosavadní příjem s D3 tak maj peníze na provoz serveru minimálně po 20let a mezitím udělaj nějakej další datadisk či hru takže je to absurdní řešit jestli d3 bude zadarmo nebo ne a i kdyby tak pokuď tě ta hra baví nebudeš mít problém zaplatit si 500kč na rok což je ůplné prd to i student našetří za ten rok nejméně 100x (pokud to není někdo kdo jen cucá peněženku rodičům ale aspoň chodí na brigády) tudíž dost absurdní téma tu řešíte navíc Blizzard nikdy nezruší něco co by pak museli nahradit něčím co by jim jistě odehnalo hráče, tím že zruší aukci tedy nemůžou dát poplatek za hraní což je logicky jasné.

Nevím co většina zvás očekává od diablovky že budete chodit raidy atd jak ve wow? nebo že pokaždé vám padne lepší item a bude moct tahat dmg až do nekonečna? Já diablovku beru jako grindění a vylepšování si svého gearu vytváření nových šílených buildů které by nikdo ani nehrál a ne že budu hrát jen jednu a tu samou postavu a pak jen stát a čumět.
Byl jsem vyhnán z království nebeských i z podsvětí pekelných a našel si útočiště mezi nebem a peklem. A tak tedy semnou přichází utrpení ...

Obrázek

diamondcz
Quill Rat
BattleTag:Yondashimo#2674

Příspěvek od diamondcz » 18.09.2013, 11:26 hod.

Denny: Tak to mas casu na rozdavani...ne kazdy to tak ma;)
Obrázek

Denny
Gorebelly

Příspěvek od Denny » 18.09.2013, 11:31 hod.

diamondcz: i kdybych čas neměl a padla mi jedna legendárka denně (použitelná) tak z toho budu mít větší radost než kdyz si nakoupím celý gear na aukci.. a o to de, mít radost ze hry

Chadzi
Fallen Shaman
BattleTag:Chadzi#2987

Příspěvek od Chadzi » 18.09.2013, 11:33 hod.

diamondcz: Málo času ti zabere např. hledání min. Pokud na hru nemám čas, tak ji nehraju a neargumentuju tím nakupování itemů v AH.

Odesláno z mého HTC One pomocí Tapatalk 2

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 18.09.2013, 11:35 hod.

Reve: určitě chtějí šáhnout na "perma berk" resp. WW/HoTA a určitě chtějí šáhnout na perma Archon a CM wiz mrazák. Je otázka, jak to udělat ?
Chtěli by šáhnout do "základní mantry" CC/CD/AS(LS) - třeba to na věcech vůbec nebude a tyhle staty omezeně získáš jen za paragony. Další věc - zrušit/změnit např. runu "Into the Fray". Dlaší otázka je - nj, ale co za to ? Musí si pohrát se speciálníma vlastnastma na věcích. Musí nabídnout nové jiné runy/skilly atd. atd. atd. Něco je naznačený v "datamine" který udělalo diablofans.com - projdi si.

negris
Gorebelly
BattleTag:Angalascz#2103

Příspěvek od negris » 18.09.2013, 11:37 hod.

Chadzi je vidět že eště asi nepracuješ a nemáš rodinu jinak bys takovou blbost ani nenapsal :D ukaž mi někoho takového kdo pracuje má rodinu a eště má aspoň 6h čas na hraní. Tímhle nechci říct že má padnou vše za jeden den to ne zase ale abych musel hrát celej den aby mi padl aspoň jeden použitelnej item je už moc.

jinak už je to moc velkej OT takže se zase držme tématu což je Zrušení AH
Byl jsem vyhnán z království nebeských i z podsvětí pekelných a našel si útočiště mezi nebem a peklem. A tak tedy semnou přichází utrpení ...

Obrázek

Andros
Quill Rat
BattleTag:Ondray#2907

Příspěvek od Andros » 18.09.2013, 11:38 hod.

Chadzi píše:diamondcz: Málo času ti zabere např. hledání min. Pokud na hru nemám čas, tak ji nehraju a neargumentuju tím nakupování itemů v AH.

Tjn, k čemu mu pak jsou ty itemy z AH, když ani nemá čas hrát. Kvůli casual hráčům je herní průmysl, tam kde je...
Ashes to ashes, dust to dust - From dust you were made and to dust you will return.

Chadzi
Fallen Shaman

Příspěvek od Chadzi » 18.09.2013, 11:43 hod.

negris: to víš že pracuju a dokonce ani nežiju sám, ale pěkných pár let s přítelkyní, do toho mám sportovní aktivity, psa, atd... Času nemám habaděj, ale jednou za čas si ho udělám a k D3 sednu. jo, a to si to potom pořádně užiju...ne nějakých 5 min u AH.

Ksinbad
Gorebelly
BattleTag:Ksinbad#1240

Příspěvek od Ksinbad » 18.09.2013, 11:58 hod.

firdecek
Souhlasím s tím, že Diablo 3 by mělo být především o lootu, ale ten musí (prostě musí) mít nějakou hodnotu (ta hodnota by měla být odrážena v herních goldech ne v eurech a klidně bych připustil i daleko menší strop v AH například 100 M herních goldů a zrušení RMAH, i to by samozřejmě vedlo k odklonu obchodu na černý trh, ale nedošlo by k úplnému zrušení veškerého legálního obchodu.

sklb
Prosím, když mě cituješ, tak nevytrhávej z kontextu. Psal jsem tam, že nastane situace 1 nebo situace 2, tedy rozhodně ne obě zároveň. Údržba a správa systému stejně jako inovace formou patchů něco stojí a bez zisků z AH buť dojde ke stagnaci (situace 1) nebo budou hledat jinou formu jak z hráčů vytřískat peníze (měsíční poplatky, speciální patche za příplatek apod. (situace 2). Možností je bohužel hodně. Prodej datadisku toto oddálí, ale nezabrání tomu.

Chadzi
Diablo 2 mě bavil do té doby, dokud ke mně nepřišel jeden můj kamarád a nenainstaloval mi tam program, díky kterým jsem mohl mít hned ten nejlepší gear pro jakoukoliv postavu. Samozřejmě jsem to nemusel použít, ale samotná existence toho programu mi hru znechutila. Bez ochrany Blizzardu se z D3 brzo stane D2 a mně to nepřijde jako dobrá věc.

Frozen:
Zrušení AH povede k tomu, že D3 nebude lidi bavit, ale nudit, ne hned a určitě ne po vydání datadisku, ale časem určitě. Je to nevyhnutelné, protože LOOT 2,0 se ukáže jako buď moc dobrý (každý rychle nasbírá, co potřebuje a další farming se stane nudným, protože šance na zlepšení je minimální) nebo moc špatný - šance na dropnutí toho co opravdu potřebuji je malá a směna není možná.

WulFgaR77 a Dava_C
Souhlasím.

Ragnarok
Naprosto souhlasím.

daveedek
Přijde mi, že někteří pořád nechápou co se stane, když se zruší AH. Ano jedním z mnoha negativ bude, že herní goldy budou na dvě věci na nic a na .....

Helljovany
Investovat do gemů? To myslíš vážně? A jak je asi prodáš? Pokud nebudou jen pro tvou potřebu, tak snad jedině přes černý trh. Možná jsem v tomhle názoru sám, ale podporovat černý trh, zlodějnu a korupci je proti mému přesvědčení. A nemyslete si, tohle pojede ve velkém a je naivní si myslet, že zisky z černého trhu se budou někde daňit.

KryOn
Ale budou. Tady nejde totiž jen o jejich utrácení, ale i o jejich získávání. Jak je chceš získávat? Sběrem goldů z monster si na craftění nevyděláš. Pokud sníží cenu craftu, tak ještě více znehodnotí goldy. Je to začarovaný kruh, který nemá bez AH smysluplné řešení.

WulFgaR77
Bez AH bude z největší pravděpodobností docházet k tomu, že to co potřebujeme, tak nepadne. A to co nepotřebujeme například velmi kvalitní věci pro jinou třídu postav,tak nám bude bez možnosti směny absolutně k ničemu. Možnosti posunu postavy na vyšší úroveň tak mohou být i mnohem horší než jsou dnes!!!

Denny
Nic jsi nepochopil.

negris
Osobní útoky jsou špatným argumentem v jakékoliv diskusi.

Casus
Gorebelly

Příspěvek od Casus » 18.09.2013, 12:03 hod.

Aha, takze pokud bude normalni drop a zadna aukce, hra nebude lidi bavit.
Zatimco ted je to uzasny, loot nepada, vsechno jsem musel koupit z aukce a radost z dropu nula nic.
Tohle si fakt nekdo mysli? Opravdu?

Se zeptam znova, proc teda lidi bavi i sp/mp hry bez aukce? To porad nejak nemuzu pochopit...

Mam pocit, ze jsi nic nepochopil ty. Diablo je hra o masakrovani monster a sbirani lootu (kdyz uz teda ta 3 nema zadny rozvoj postavy statama / talentama). Ne o kupovani veci v aukci nebo jeste "lip" za prachy.
Naposledy upravil(a) Casus dne 18.09.2013, 12:05 hod., celkem upraveno 1 x.

diamondcz
Quill Rat
BattleTag:Yondashimo#2674

Příspěvek od diamondcz » 18.09.2013, 12:04 hod.

No a argument typu "kdo ma malo casu na hrani, nema hrat diablo" je opravdu smysluplny :D a nenapsal jsem, ze mam malo casu na hrani,ale ze kazdy nema tolik casu na hrani, aby si dovolil misto 5 min na aukci nakoupenim smyslplneho gearu dovolit cekat az mu ve hre padne neco smyslplneho. Pokud si chci zahrat s kamosema a nemam na to gear tak je asi logicke pockat a hrat cele dny,tydny az neco padne a ja se budu moct pridat :D
Obrázek

Chadzi
Fallen Shaman

Příspěvek od Chadzi » 18.09.2013, 12:06 hod.

ksinbad: Nějak nechápu reakci ke mě. Nikde jsem nepsal nic o tom, že by člověk měl mít hned top equip z AH, psal jsem pouze, že dnes je to možné za pár korun...ale že jsem proti a že tím hra ztrácí své kouzlo a zábavnost.

Chadzi
Fallen Shaman

Příspěvek od Chadzi » 18.09.2013, 12:14 hod.

diamondcz: nesmíš to brát doslovně. Když mám málo času, zahraju si prostě méně... Že lidi kolem mě mají lepší equip? No a. Lidi s kterými hraju, ví moc dobře co potřebuju a když jim padne něco na mou postavu, tak mi to dají a tak samo, když padne něco mě pro ně. Od toho ti lidi s kterýma hraju jsou, máme si pomáhat. Takhle by to mělo fungovat.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“