Patch 1.0.7 na PTR!
No pro většinu DH ano
Re: Patch 1.0.7 na PTR!
no ja uz mam nakoupeny ..to jen pro zajimavost
do pr*ele a ja som v robote, nechajte mi tam nieco:-)
myslite, ze itemy po patchi pujdou spis dolu nebo nahoru? Vyplati se ted nakupovat nebo je lepsi pockat ?
s prichodom patchu vzdy na nejaky cas stupne predaj, takze relativne ceny sa budu drzat, mozno niektore itemy ktore sa predavaju casto stupnu aj na cene... postupne sa to ale vrati do starych kolaji a s pribudajucim casom a stale novymi vecami z dropu ale asi aj craftu pojde cena priemernych a lepsich itemov zase klasicky dolu a dolu... takze pokial chces nieco pre seba na vylepsenie, urcite by som pockal, ale nie do patchu, ale nejaky tyzden-dva po patchi
no to bych musel cekat jeste tak mesic ...hlavne se nemuzu porad rozhodnout jestli zacit investovat zase do wize a nebo pokracovat v barbarovi
Nebudu zbytečně zakládat nový topic, zde je novinka ohledně Black weapons s MinMax bugem + další nové změny ohledně patche:
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/7810050948#1
http://us.battle.net/d3/en/blog/8414570 ... 3#crafting
Celkem mě nasrali s tím že snížili a swapnuli ty esence
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/7810050948#1
http://us.battle.net/d3/en/blog/8414570 ... 3#crafting
Celkem mě nasrali s tím že snížili a swapnuli ty esence
R.I.P. 27.3.2014
nooo, tak teda pokial to tak ostane a marq ruby bude pridavat naozaj 150/150, tak ho potom celkom pochovali, lebo sa oplati asi len malokomu (aj ked na take expenie druhej postavy bude asi ultimatny, pretoze tam sa emerald neoplati)... kazdopadne zaujala ma ta vec ze: "If a tooltip says +80 to Minimum Damage and +80 to Maximum Damage, then the damage on the weapon will go up by those amounts when the Ruby is socketed." pretoze ked sa pozrete na ingame popis ruby, tak tam sa pise ze pridava napr 19-38 a az ked ho vlozite tak sa to zmeni na 19 min a 19 max... tak potom ktory tooltip plati
inak super zmena je, ze marq topaz uz nebude davat 2200 dmg to melee atackers per hit... ale 2500 boost jak svina
inak super zmena je, ze marq topaz uz nebude davat 2200 dmg to melee atackers per hit... ale 2500 boost jak svina
Ten topaz mě taky rozsekal, teď už si ho do té zbraně rozhodně pořídím!
Jinak jediné co mě doopravdy zajímá z úprav je 30/35% redukce na dmg v duelech a že Nek je teď ve všech aktech.
Jinak jediné co mě doopravdy zajímá z úprav je 30/35% redukce na dmg v duelech a že Nek je teď ve všech aktech.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Lol topaz forever.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
S tim topazem si urcite jen udelali sami ze sebe srandu. Neverim, ze to bylo mysleno vazne. Pokud ano, tak to jsou ve vice zoufale situaci nez jsem si myslel. To tam tu hru nikdo nehraje? Nebo tvurci, testeri, analytici, management, atd odehral z te hry par minut? To by totiz asi vice odpovidalo jejich zmenam.
Tajne doufam, ze se nektery z tvurcu teto hry, rano vzbudi a bouchne se hlavou o policku. Pak mu dojde: "Jeeee... oni ty hraci v te end-game hre chteji asi nejaky progress. Vylepsovani skillu, vylepsovani kovare, vylepsovani klenotnika, vylepsovani veci, nekonecny dungeon...". Jakakoli z tehle veci by tu hru postavila alespon trosku bliz k Diablu 2. Takhle se zatim stale jedna o hezky zpracovanou mlaticku nestvur v Act3, kde Magic Find je jen cislo do poctu
P.S. A duely to skutecne NERESI...
Zde je popis udajnych zmen:
http://www.diablofans.com/news/1529-new ... s-changes/
Tajne doufam, ze se nektery z tvurcu teto hry, rano vzbudi a bouchne se hlavou o policku. Pak mu dojde: "Jeeee... oni ty hraci v te end-game hre chteji asi nejaky progress. Vylepsovani skillu, vylepsovani kovare, vylepsovani klenotnika, vylepsovani veci, nekonecny dungeon...". Jakakoli z tehle veci by tu hru postavila alespon trosku bliz k Diablu 2. Takhle se zatim stale jedna o hezky zpracovanou mlaticku nestvur v Act3, kde Magic Find je jen cislo do poctu
P.S. A duely to skutecne NERESI...
Zde je popis udajnych zmen:
http://www.diablofans.com/news/1529-new ... s-changes/
doufám, že tohle je už finální ladění a příští týden to daj na ostro. Víceméně všechny nový změny jsou dobrý - už se těšim na farmu plánků na mp10 ghomovi
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Takze nejakej upgrade az po patchu kupit.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Ohledně těch plánků jsem značně skeptický, snad mě praxe přesvědčí o opaku. Jinak za brzké spuštění bych se taky přimlouval, potřebuju zase něco naexpit.
inak teraz ako upravili aj tie nizsie ruby... tak pokial ostane to ze hodnoty min/max sa este vynasobia %dmg... tak by sa mozno teraz dalo slusne kupit nejake weapony s nizsim DPS, vysokym +%dmg, vysokym primary statom, vysokym CD a socketom... vcera som videl nejaku taku axe, s dps pod trosku pod 1000, s cca 45%dmg, 220 str, 93CD a socket za nejakych 30m alebo kolko... keby sa do nej narval ruby so 120/120, tak by ste z toho mali dps niekde do 1250, vysoku str a vysoke CD... a take axky sa pohybuju cenovo niekde inde momentalne ako tych 30m
Ja nevim. Co jsem na to koukal, tak v drtive vetsine se ti vzdycky vyplati tam soupnout Emerald. Ten ruby je jen alternativa, ktera urcite neni spatna, ale nebude se pouzivat. Kdyby radeji pridaval onen AS bylo by to na zvazenou, protoze v nekterych pripadech je AS dulezity stat.
A vubec, ja si tam dam Topaz, at jdu trosku proti proudu
A vubec, ja si tam dam Topaz, at jdu trosku proti proudu
- Abbottaker1
- Wraith
- BattleTag:Abbott#2937
- Kontaktovat uživatele:
Nejvice mne potesila drobna poznamka o tom, ze se bude moct konecne pouzit na legendarky "vanishing- remove" dye, ci jak se mu nadava.
Tolik asi k dalsim prekotnym novinkam v patchi u mne teda
Tolik asi k dalsim prekotnym novinkam v patchi u mne teda
taky konečne bude z hell ringu blimstone. Sem věděl, že si je mam všechny nechat
No Qwadr právě před chvíli na streamu říkal že by z toho hf ringu mohla padnout prý i nějáká nová esence pro výrobu legendárky, ale moc se mi tomu nechce věřit a taky myslím že to bude jen brimstone
R.I.P. 27.3.2014