ne jen za 5lakai píše:Ne asiKalis píše:VIs co se stane, kdyz T2 uspeje a bude z neho dost penez ? bude T3 s mnohem lepsi grafikou a dalsima vychatavkama co vsichni chcemeumiyaki píše:Pokud si člověk představí T2 v grafické kůži D3, tak je to přesně ta hra, na kterou jsem od vyhlášení vývoje D3 těšil.
ps. a nebude to za 10 let
Diablo III vs Torchlight II
Re: Diablo III vs Torchlight II
Diablo 3 se nedělalo 10 let, nejdřív to prznili 5 let amatéři z Runicu. Blizz viděl ten hnus co patlaj, tak to vyházel, nechal solidní vývojáře a začal znova. A za dalších 5 let tu byl náš D3 skvost
Nerikam, ze D3 neni dobra, ale porad ji chybi moc veci, jsem zvedav na datadisk, snad to doladi komplet. Ale ted jdu zapalit pochoden.Drakkari píše:Diablo 3 se nedělalo 10 let, nejdřív to prznili 5 let amatéři z Runicu. Blizz viděl ten hnus co patlaj, tak to vyházel, nechal solidní vývojáře a začal znova. A za dalších 5 let tu byl náš D3 skvost
d3 skvostDrakkari píše:Diablo 3 se nedělalo 10 let, nejdřív to prznili 5 let amatéři z Runicu. Blizz viděl ten hnus co patlaj, tak to vyházel, nechal solidní vývojáře a začal znova. A za dalších 5 let tu byl náš D3 skvost
Ako vazne nezvyknem ludi urazat, ale ty mi fakt tymi prispevakmi co sem pises pripadas na tak 10 az 13 rocne dieta
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
sarcasm?Drakkari píše:Diablo 3 se nedělalo 10 let, nejdřív to prznili 5 let amatéři z Runicu. Blizz viděl ten hnus co patlaj, tak to vyházel, nechal solidní vývojáře a začal znova. A za dalších 5 let tu byl náš D3 skvost
- delosombres
- Wraith
Některý komentáře tady jsou fakt na facepalm...
Ano, tuším trochu sarkasmu, ale řekl bych, že tady to asi jinak nejde. .)Drakkari píše:Diablo 3 se nedělalo 10 let, nejdřív to prznili 5 let amatéři z Runicu. Blizz viděl ten hnus co patlaj, tak to vyházel, nechal solidní vývojáře a začal znova. A za dalších 5 let tu byl náš D3 skvost
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-
Drakkari, trošku se s těmi příspěvky umírni, už to začíná přesahovat úroveň rozumné diskuze.
Ani náhodou, mám svůj názor tak ho projevuji, jestli ti je proti srsti tvůj problém. Ty máš svoje názory, a já je respektuji.Javurek píše:Drakkari, trošku se s těmi příspěvky umírni, už to začíná přesahovat úroveň rozumné diskuze.
Asi jsi mě úplně nepochopil, bud se začneš vyjadřovat slušněji a neflamovat nebo nebudeš moct psát vůbec.
Nárok na názor ti nikdo neupírá, ale musíš ho psát slušně a zbytečně nedělat flame.
Nárok na názor ti nikdo neupírá, ale musíš ho psát slušně a zbytečně nedělat flame.
- Still-Alive
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:StillAlive#2220
Tak TL1 mělo slušný ohlas... Jen zachovali grafický "styl" z prvního dílu... takže tunu barviček spláchlou trochou vody aby se trochu rozpila Zasloužilo si to lepší grafiku... Hrál jsem T1, v půlce mě to přestalo bavit a vrátil se k D2 (a hodně mě štvalo, že z TL1 je cítit silně okopírované Diablo). TL2 ani raději zkoušet nebudu a zustanu u D3..
Mal by si to vyskusat.;p Pocitovo je to skor D2 ako TL1.Still-Alive píše:Tak TL1 mělo slušný ohlas... Jen zachovali grafický "styl" z prvního dílu... takže tunu barviček spláchlou trochou vody aby se trochu rozpila Zasloužilo si to lepší grafiku... Hrál jsem T1, v půlce mě to přestalo bavit a vrátil se k D2 (a hodně mě štvalo, že z TL1 je cítit silně okopírované Diablo). TL2 ani raději zkoušet nebudu a zustanu u D3..
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
- Still-Alive
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:StillAlive#2220
Na dvě hry nemám čas
Amatéři z Runicu DDD Kteří udělali za pár šupů hru, která se při nejmenším vyrovná D3
- delosombres
- Wraith
Ehm.
33 skillů (na class) * 15 (cap) = 495.
495 / 145 (maximální dosažitelný počet skill bodů) = 3.4 (v Diablu 2 = 5.45)
A to nepočítám useless skilly, tier ranky (kdy nepotřebuji mít plných 15 bodů) a nedomyšlený (i když mě to na první pohled zaujalo, něco podobného mě napadlo už před lety jako vhodné do Diabla 3, než zrušili skill body) systém respecu, který stejně způsobuje, že mám vždy skill body v něčem, co je mi k ničemu a nepoužívám to - i když tady to vlastně ani moc nejde, protože mám ve finále skoro všechno, co potřebuji, takže to je vlastně docela jedno. Závěr? Tato hra má mnohem horší customizaci buildů/skillů i než Diablo 2 před implementací synergií a stejně tak trpí těmi stejnými problémy. To je po 12 letech od Diabla 2 fakt posun. Ať mi někdo nezkouší tvrdit, že je tady prostor pro více buildů, než v D2 nebo i D3, které má potenciál rozdrtit i D2, pokud se podaří více skillrun udělat viable na Inferno...
A to nepočítám useless skilly, tier ranky (kdy nepotřebuji mít plných 15 bodů) a nedomyšlený (i když mě to na první pohled zaujalo, něco podobného mě napadlo už před lety jako vhodné do Diabla 3, než zrušili skill body) systém respecu, který stejně způsobuje, že mám vždy skill body v něčem, co je mi k ničemu a nepoužívám to - i když tady to vlastně ani moc nejde, protože mám ve finále skoro všechno, co potřebuji, takže to je vlastně docela jedno. Závěr? Tato hra má mnohem horší customizaci buildů/skillů i než Diablo 2 před implementací synergií a stejně tak trpí těmi stejnými problémy. To je po 12 letech od Diabla 2 fakt posun. Ať mi někdo nezkouší tvrdit, že je tady prostor pro více buildů, než v D2 nebo i D3, které má potenciál rozdrtit i D2, pokud se podaří více skillrun udělat viable na Inferno...
Naposledy upravil(a) delosombres dne 28.09.2012, 20:50 hod., celkem upraveno 8 x.
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-
těch buildů rozhodně víc nebude, hraju veteran hc a na 25. levelu používám aktivně jeden spell (aoe stun se solidní burn dmg) + když vlezu do novýho patra, tak si hodim healing bota, jinak to mám většinou k pasivkám, protože zatim ty ostatní jsou takový slabší spelly, osobně si myslim, že by to šlo s tim jednim spellem dohrát, ale asi si tam hodim ještě něco
- delosombres
- Wraith
Jó, to samý. Rád bych viděl buildy ostatních lidí.
ok skončil jsem s tímhle fórem plným haterů, děte si hrát a vychvalovat ty kreslený hovadiny, sbohem, můžete si tu dál kydat hnůj na nejhranější ARPG na trhu, adios amigosJavurek píše:Asi jsi mě úplně nepochopil, bud se začneš vyjadřovat slušněji a neflamovat nebo nebudeš moct psát vůbec.
nepoužil jsem vulgarismy a vypadá to že jste trošku chudší myslí když nepoznáte trošku nadsázky
klidně smažte celej tenhle účet pánové inteligenti
no, lepší než v D2 to není, ale to tady nikdo netvrdí, lepší než v D3, každopádně, D3 je od D2 posun do zadu ledadelosombres píše:Ehm.
lvl 25, lol a to tu jako něco chceš hodnotit?TrackThor píše:těch buildů rozhodně víc nebude, hraju veteran hc a na 25. levelu používám aktivně jeden spell (aoe stun se solidní burn dmg) + když vlezu do novýho patra, tak si hodim healing bota, jinak to mám většinou k pasivkám, protože zatim ty ostatní jsou takový slabší spelly, osobně si myslim, že by to šlo s tim jednim spellem dohrát, ale asi si tam hodim ještě něco
A ještě jednu věc: D3 není špatná hra, ale je to především akční záležitost, není to nástupcem D2, protože to je víc RPG stejně jako TL2...
- delosombres
- Wraith
Aha. Nevím, jak mě to mohlo napadnout. Lepší než Diablo 2 přece není a nemůže být nic. Ne, vážně. D3 má potenciál na ohromný množství buildů. Pokud ho nevidíš, je mi líto. Že tam nejsou já nevim třeba manuální skilly a staty ještě neznamená, že je hra zábavností za D2. Někoho totiž theorycrafting nebaví. A když už jsme u toho TL2, tak tam je pro mě osobně theorycrafting docela nezajímavý - díky tomu, co jsem psal výš a tomu, že jsem odkojený D2. To samé v horším provedení mě neláká. Těch několik let v D2 mi stačilo a vymyslet skill/stat systém, aby neměl díry a nešlo min/maxovat nelze, proto TL2 systém dopadá tak, jak dopadá a dopadne tak i PoE se svým cool stromem s milionem skillů.lakai píše:no, lepší než v D2 to není, ale to tady nikdo netvrdí, lepší než v D3, každopádně, D3 je od D2 posun do zadu leda
Co se týče dropů, tak tady se nemá smysl přít. Konspirační a antikapitalistické teorie o šílených vývarech z AH jsou imho k smíchu. Jestli to nebude jednoduše jen tím, že většina lidí, kteří hatují D3 kvůli tomuto "problému", viděla třeba nějaké lepší runy v D2 tak maximálně z vlaku a ještě nadupovaný. Buď tě baví dlouho hledat itemy, nebo ne. Pokud ne, tak ta hra prostě není pro tebe. Není to ovšem chyba hry, je to koncept. Nakonec, Inferno jde dohrát i s totálním crapem a to i přesto, že nemělo být pro casual hráče. Pokud tě nebaví hrát dál, move along, won't miss you.
Ano, D3 je míň RPG než D2 a D2 je míň RPG než cokoli ostatní. Pokud tedy chceš RPG, tak zrovna Diablo 2 bych ti rozhodně nedoporučil. Obě Diabla jsou akční hry s důrazem hlavně na gear a pár nějakých statů/skillů, známé jako hack and slash s dodatkem RPG, takže RPGovitostí bych se tady asi neoháněl.lakai píše:A ještě jednu věc: D3 není špatná hra, ale je to především akční záležitost, není to nástupcem D2, protože to je víc RPG stejně jako TL2...
Naposledy upravil(a) delosombres dne 29.09.2012, 00:41 hod., celkem upraveno 3 x.