Tak to bych tě chtěl vidět frajere. Udělěj video, stačí prvních 5 map. Co vím, tak levely 7+ už začínají být na motorovku trochu moc drsný. Samozřejmě nebavím se o pro hráčích. Ano, jsou těžší hry, ale zrovna Doom 2 byl ve své době nářez sám o sobě a dohrát to na vyšší obtížnost byť i regulérně se všema zbraněma nebyla pr*el. Mám dojem, že si chtěl spíš napsat, "co ja vim, vsichni si dávali IDDQD/IDKFA...", protože to by realitě odpovídalo spíš...Ride píše:Nerekl bych ze Doom je dobry priklad, co vim ja vsichni hrali na tu nej obtiznost, max druhou, bo tam se nerespamovali potvory. A i tak se napr 2ka dala do takovyho 20lvl projit jen s motorovkou.
Nadcházející patch 105
- delosombres
- Wraith
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Papagaj#2656
Re: Nadcházející patch 105
IDKFA a IDDQD si budu pamatat este buduce generacie 

- delosombres
- Wraith
Jo, jednou to bude vystavené v herním muzeu. .)
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
delosombres:
v doomu2 jsme kdysi davno delali mini turnaje a ruzny akce typu kdo se dal dostane s morotovkou apod. (nejen v doomu, ale i projit staryho volfa jen s obyč bouchackou). Ja jsem skoro vzdy koncil mezi tema poslednima :-). Pravidla 3x save/kolo byly pro me drsny. Prvni problemovy kolo bylo to, jak jsou tam sami pavouci. Dal uz si to nepamatuju. Video ti zadny neudelam, protoze nevim jak se to dela a ani nevim jak bych to na dnesnim kompu rozjel. Nemam duvod nikomu nic dokazovat a je mi jedno jestli mi veris nebo ne ty frajere.
ostanim se omlouvam za OT
v doomu2 jsme kdysi davno delali mini turnaje a ruzny akce typu kdo se dal dostane s morotovkou apod. (nejen v doomu, ale i projit staryho volfa jen s obyč bouchackou). Ja jsem skoro vzdy koncil mezi tema poslednima :-). Pravidla 3x save/kolo byly pro me drsny. Prvni problemovy kolo bylo to, jak jsou tam sami pavouci. Dal uz si to nepamatuju. Video ti zadny neudelam, protoze nevim jak se to dela a ani nevim jak bych to na dnesnim kompu rozjel. Nemam duvod nikomu nic dokazovat a je mi jedno jestli mi veris nebo ne ty frajere.
ostanim se omlouvam za OT
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Dneska vecir prubnu ten patch.
Ptr ma 8 gb za zkousku to stoji, aspon budu vedet co ocekavat.:-)?
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Ptr ma 8 gb za zkousku to stoji, aspon budu vedet co ocekavat.:-)?
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
No servery na PTR jedou, ale vždy po lognutí mě to okamžitě vyhodí ze serveru.... 
EDIT: Kde si založím ten PTR Account? na BN něco jako "Create PTR acc nemám" a když se lognu tím učtem, co mám na D3, tak mě to okamžitě vykopne

EDIT: Kde si založím ten PTR Account? na BN něco jako "Create PTR acc nemám" a když se lognu tím učtem, co mám na D3, tak mě to okamžitě vykopne
Naposledy upravil(a) Still-Alive dne 25.09.2012, 08:30 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- Gorebelly
Treba skusat 
Monster Power 7 je pre mna posledny normalne hratelny
Archon ale pada stale 
Pri lvl 10 maju biely mobovia takmer 6 mil HPcok.
Podla vsetkeho je zvyseny roll na prstenoch a amuletoch... v AHcku som videl amulet s 10% crit chance a ring s 5.5% crit chance.

Monster Power 7 je pre mna posledny normalne hratelny

Pri lvl 10 maju biely mobovia takmer 6 mil HPcok.
Podla vsetkeho je zvyseny roll na prstenoch a amuletoch... v AHcku som videl amulet s 10% crit chance a ring s 5.5% crit chance.
Kolik % ten Monster Power pridava k MF a GF?
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
je už nějaký termín vydání?
-
- Gorebelly
MF to myslim pridava 25 od levelu cize maximalny mozny MF je 625
300 + 75 + 250
300 + 75 + 250
Ještě ne ale vzhledem k tomu že to už testují tak počítám do 1-2 týdnů to bude venku.Peckoslav píše:je už nějaký termín vydání?
Chtel bych videt ten drop s MF 625% 
To je silenej boost :O

- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
Musím se přiznat, že jsem moc nepochopil Monster Power pro postavy nad 60. level hrající na Inferno. Dostávám také více XP nebo jen loot? A co to navyšování MF? Asi odpověď na dosažení Paragona v takové rychlosti.
-
- Gorebelly
Na MP 7 som precistil cely Act 3 ( MF bolo myslim 545%) a padli mi same sracky a jedny legendary ramena ilvl 58 z bieleho mobafinc píše:Chtel bych videt ten drop s MF 625%

Zda sa mi vsak, ze itemy maju vacsie rolly cize sa oplati identifikovat takmer vsetko. Prsten ilvl 60 mi rollnul 34% crit DMG bonus a tak.
Ostatne veci maju rolly tak ako mali len amulety a prstene mozu ist s critom a crit dmg vyssie. U amuletu je crit dmg bonus vraj 100%.
MF je Magic Find, kdyz zvysis obtiznost pomoci Monster Power, tak odmenou ti za to je vyssi sance k nalezeni lepsich predmetu.
Jinak jsem koukal na Infernal Machine a je to dost zajimave. Odmenou totiz je Hellfire Ring, u ktereho si clovek muze zvolit primarni stat (dex,int,str) v rozmezi 170-200. Dale pak ma nahodne 4 affixy.
A co je nejvetsi vyhodou, tento prsten obsahuje +35% experience. Tak tomu rikam "vau"
)
Jinak jsem koukal na Infernal Machine a je to dost zajimave. Odmenou totiz je Hellfire Ring, u ktereho si clovek muze zvolit primarni stat (dex,int,str) v rozmezi 170-200. Dale pak ma nahodne 4 affixy.
A co je nejvetsi vyhodou, tento prsten obsahuje +35% experience. Tak tomu rikam "vau"

-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
asi su fakt neandrtalec, ale kde se to da hrat / jak si to mam nastavit?
- Still-Alive
- Doom Knight
stáhni si PTR clienta - logni se na svůj BN účet, klikni na Diablo a dole by mělo být "Create PTR account" nebo rovnou link na stáhnutí clienta..
Tady je 

Akorat ho ziskat asi nebude zadna legrace

Akorat ho ziskat asi nebude zadna legrace

- Still-Alive
- Doom Knight
Za chvíli tím bude zahlcený AH/RMAH, o to fakt strach nemám