diablo vs rock

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
kojot
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:TruE#2982
Re: diablo vs rock

Příspěvek od kojot » 23.06.2012, 20:28 hod.

Alfajk píše:to spis your arguments are invalid,protoze jakej je duvod nesrovnavat D3 s D2 lod ? zadnej,oni moc dobre vedeli co presne maj lidi na D2 (a lod) radi,tak to mohli pridat do D3 rovnou,oni radsi i posledni zbytky odendali
meli na to more casu aby vse ozkouseli...argumentovat tim,ze to v puvodnim D2 nebylo je proto uplne mimo misu,kdyz D3 je jeho nastupcem
D2 bylo taky nástupcem D1 a bylo tam plno věcí úplně jinak... Já nevím jak ty, ale já jsem nechtěl D2 v nové grafice. Kdyby to tak bylo, tak by zase plno lidí nadávalo, že si koupili hru, kterou už mají.

Tristan Tzara: OK, ne všichni. Přibližně stejný procento, co teď nadává na D3. Ani bych se nedivil, kdyby to byli i ti samí lidi. Jsou prostě lidi, kteří musí do všeho rýpat, aby si připadali zajímaví.

lakai. Je to nesmysl. Když bys teď přidal do D3 věci, který mu tam chybí, tak by z toho vylezl úplnej paskvil. Prostě ta hra by vůbec nefungovala. Pokud chcete hru, kde bude všechno stejný jako v D2LoD, tak běžte hrát D2LoD...
Obrázek

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 23.06.2012, 20:43 hod.

http://www.metacritic.com/game/pc/diablo-iii pripada ti snad,ze je nespokojenych jen "par lidi" ?

lakai
Fallen Shaman

Příspěvek od lakai » 23.06.2012, 20:46 hod.

Rekl bych ze si to nepochopil, nejde tam o to cpat veci z D2 do D3, ale snaha porovnat veci, ktere alespon trochu jdou, a poukazat na rozdil tech moznosti ktere jsi mel v D2 a mas v D3.

"Když bys teď přidal do D3 věci, který mu tam chybí, tak by z toho vylezl úplnej paskvil." - nemuzes vedet, az se treba v datadisku objevi runy (ci nejaka jejich obdoba), tak budes mrkat na drat

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 23.06.2012, 20:51 hod.

Kojot tebe by som odporucal ist sa niekedy pozriet na oficialne blizzard forum, tam uz aj stari do krvy hadajuci sa fanboji vymreli bo im to doslo. Na tomto fore je tych fanbojov snad viac jak na EU fore :P
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

kojot
Zhar the Mad

Příspěvek od kojot » 23.06.2012, 20:51 hod.

Alfajk:
Obrázek
Je mi jedno, kdo je spokojenej a kdo ne. To je jejich věc. Hra mě prostě baví. A tebe evidentně taky, jinak bys to už nehrál...

btw. Kde píšu, že je nespokojenejch "pár lidí"???

lakai: Hodně věcí, co tam píše je o názoru. Navíc svůj názor prezentuje jako neoddiskutovatelnou totální pravdu. To v kombinaci s formálními nedostatky působí dost směšně. Takže je tam několik odrážek autorových názorů, se kterými někdo souhlasí a někdo ne. Potom jsou tam odrážky, které mají být nšco jako "fakta" a ty jsou nepravdivý.
Plno věcí blizz dodělá později. Stejně jako v D2. Taky je potřeba dát čas komunitě hráčů, aby vymyslela stovky různých buildů a playstylů. Opět (překvapivě :D ) stejně jak v D2. Ty kvanta buildů, který jsou v D2 teďka, dva měsíce po vydání taky neexistovala.

sklb: Já si spíš myslím, že většina těch, podle tebe, fanboyů to vzdala a radši hraje. Jinak na battlenet fóra chodím celkem pravidelně ;) .
Naposledy upravil(a) kojot dne 23.06.2012, 21:04 hod., celkem upraveno 1 x.
Obrázek

hami
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hami » 23.06.2012, 21:02 hod.

kojot píše:His arguments are wrong -> His arguments are invalid. Jako já chápu, jak to myslel, ale prostě není schopnej správně ani zformulovat myšlenku. To může bystřejším jedincům napovědět, na jaké je asi intelektuální úrovni... A na podobné úrovni budou i jeho "myšlenky" a názory.

Po vydání D2 taky všichni nadávali, jak ta hra stojí za h.... Věci, kvůli kterým hrajeme D2 dodnes přišli až časem a jsem si jist, že tomu bude stejně i u D3. A hlavně tohle srovnávání D2LoD a D3 je úplně nesmyslný. Mohl bych ti udělat úplně stejný srovnání D1 a D2 a vyšlo by z toho, že D2 je hra, kterou nikdy nikdo nemůže hrát. Stejně tak bych mohl udělat sovnání D2 a D3 se stejným výsledkem. Prostě je to fakt dementní dělat takový srovnání. Ten člověk si vybere věci, které se mu osobně nezamlouvají a podá to tak, že jsou to strašný nedostatky... Musíte tu hru hodnotit jako celek. Ne vybrat si několik věcí, který by jste chtěli aby se změnili. Kdyby to blizz udělal podle třeba tohohle "článku", tak by ta hra prostě vůbec nefungovala. V D3 jsou věci, který se mi líbí, stejně jako věci, který mě štvou, ale výsledek je takovej, že jsem u té hry schopnej sedět 5 hodin v kuse, což se mi u dnešních her nestává. Pro mě je D3 prostě skvělá hra, která mě neskutečně baví.
to já vim, že takovále tabulka se dá udělat ke všema a že se ňekdo nedokáže vymáčknout
ale nevim přoč na, jak vi říkáte, troling odpovídat trolingem
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)

kojot
Zhar the Mad

Příspěvek od kojot » 23.06.2012, 21:06 hod.

hami: Já jsem chtěl jenom poukázat na to, že takhle prezentovanej názor (ať už je jakejkoliv) pro mě prostě nemá hodnotu. A rozhodně bych to nenazýval trollingem.
Obrázek

lakai
Fallen Shaman

Příspěvek od lakai » 23.06.2012, 21:13 hod.

Ano, je to o nazoru. Formalni nedostatky pro me v tomto pripade nejsou prilis dulezite.
Dodela pozdeji jako v D2? Neberu, nekoupil jsem si D2 a 1/2, jediny co pochopim je balanc jiz vytvorenych veci ve hre, a to se ani nebavim o tech 10 letech co na to meli + zkusenosti z D2. Buildy jsou jedna z poslednich veci ktere me v D3 trapi...

kojot
Zhar the Mad

Příspěvek od kojot » 23.06.2012, 21:23 hod.

Hlavní věc, kterou mě tady ten článek vytáčí (stejně jako vy, kteří se toho článku tak zastáváte :) ) je, že skoro všechno, na co si tam autor stěžuje bylo známo už před vydáním. Snad kromě toho příběhu, ale u toho je to o osobním názoru. Podle mě rozhodně horší, než v D2 není. IMO v žádném dílu Diablo séri nebyl příběh žádnej zázrak.
Pokud se vám to nelíbilo před vydáním, tak proč jste si to kupovali? Snad nejste dementi, aby jste si kupovali něco, co se vám nelíbí a co nechcete.
Tímto bych svoje působení v tomhle tématu ukončil, protože na tu už fakt nemám energii. Stejně vás nepřesvědčím. Vy zas nepřesvědčíte mě, takže to dohadování postrádá smysl.
Obrázek

hami
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hami » 23.06.2012, 21:30 hod.

kojot: asi je problém v tom, že i přesto, že s tebou ve spoustě věcí souhlasim, plácneš každou chvíli ňákou nehoráznou blbost
jako teď o tom, že sme věděli co si kupujem
tak velkou blbost sem zde na fóru neslyšel hodně dlouho, a to sem tu viděl lecos :!:
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)

kojot
Zhar the Mad

Příspěvek od kojot » 23.06.2012, 21:35 hod.

OK poslední příspěvek. Jak blbost? Je to přesně tak, jak píšu. Většina věcí o kterých se tam píše byla známa před vydáním. Zbytek je věc osobního pohledu a názoru. To, že jste si to nezjistili, je váš problém.

Nehledě na to, že si tam v několika případech autor protiřečí. V jednom odstavci říká, že je Inferno lehký. V dalším whinuje, že chcípá na dvě rány a cítí se less powerfull...
Obrázek

hami
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hami » 23.06.2012, 21:44 hod.

kojot: :lol:
neříkej mi, žes věděl že AH bude díky možnosti recyklace postaven na hlavu, že bude levnější si šutry kupovat nežli je jen přeměnit :lol:
tim nechci říct, že by to byly ty největší problémy co s lidé s D3 mají (i když to AH je problém veliký), ale chci říct, že když člověk neví předem ani takovéto jasné věci, jak má vědět zda se mu bude hra líbit
je to stejné jako by sis přečet o čem je film a měl bys říct, zda se ti bude líbit
existuje filmů z vězení co nestojí za nic hrozně moc, ale třeba Vykoupení z věznice Shawshank je film fenomenální.
Myslíš, že bys to z tohohle poznal??
Andy Dufresne (Tim Robbins) přichází do vězení v Shawshanku jako nový vězeň podezřelý z vraždy. Spřátelí se s doživotně odsouzeným Redem (Morgan Freeman) a společně se snaží přežít v nelidském prostředí vězeňského systému. Odmítají upadnout do rezignace a dodávají naději sobě i spoluvězňům.

Nehraj si na ňákýho úžasnýho vizionáře

Odpovědět

Zpět na „Obecně“