Inferno .. predstavy, postrehy, nazory atd.
Muzeme uvest teoreticky priklad, ze bude existovat top 100 part (stejne skilled) soupericich o nejrychlejsi pokoreni inferna. RMAH uz bude solidne zaplnena goldy, craft materialy a nejakymi top random dropy z hell. Opravdu si nekdo mysli, ze kdyby 1 parta vynalozila velke financni prostredky na nakup techto polozek, tak nepokori inferno drive nez ostatni?
Bude takove pokoreni inferna znamenat, ze je dana parta vice skilled nez ostatni? NE
Bude to znamenat absolutni uspech determinovany prave vyuzitim RMAH? ANO
O nicem jinem tady celou dobu neni rec.
Bude takove pokoreni inferna znamenat, ze je dana parta vice skilled nez ostatni? NE
Bude to znamenat absolutni uspech determinovany prave vyuzitim RMAH? ANO
O nicem jinem tady celou dobu neni rec.
Re: Inferno .. predstavy, postrehy, nazory atd.
Pokud dobře pamatuju, tak na to aby jsi zvládal Inferno, farmit budeš muset co blizz někde psal. Bez farmení a příprav to nepůjde. Takže zapomeň na to že parta co si řekne, kašlem na vše, jen co nejrychleji rush na konec inferna, to zvládne bez farmení. To by tu hru teda blizz moc nevychytal.Gorelord píše: @Javurek .. Parta ktera bude chtit pokorit d3 jako prvni nebude nikde farmit.
To nepopírám, jenže v těch začátcích právě na tom RMAH bude prd. Několik měsíců po vydání už bude situace trochu jiná. Je jasný že když bych se pak naklonoval a můj klon by narozdíl ode mě měl přístup k RMAH, byl by na tom lépe.Gorelord píše: Más pravdu ze neskiled parta s RMAH nepokori driv Inferno, nez skilled bez RMAH, ale skiled parta s RMAH na tom bude jeste lip;)
No a pak je tu ještě jeden faktor mimo RMAH a to zda je někdo skilled A to je "štěstí". A to se mě vždy drželo
Vozi: presne tak. AH/RMAH urcuju celkovou ekonomiku a pokud se nejaka parta rozhodne vynalozit ty finance na nakoupeni lepsiho gearu tak jim to akorat koupi cas nic vic. Zadnej skill to nesnizuje ani nezvysuje. AH/RMAH splni svoji funkci..
Tim ze pouzijou AH/RMAH si prakticky jen kupujou cas a ulehcuji si to tim ze nebudou muset jako ostatni farmit ty veci na hell...
Tim ze pouzijou AH/RMAH si prakticky jen kupujou cas a ulehcuji si to tim ze nebudou muset jako ostatni farmit ty veci na hell...
@Gorelord vis proc jsou tam ty uvozovky -.-'? Presne na takove lidi, jako si ty slouzi ve hre PK. Skoda, ze to ze hry odebrali. Protoze ty do areny urcite nevkrocis. Filosofe.
„People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.“
„Everybody dies but not everybody lives.“
@dejavu .. Nejakej agresivni jedinec se mi zda?:) Takze pro tebe pomoc v parte=povolena pomoc pro skilled hrace, ale nakup v RMAH je uz pomalu cheat a zadny true skilled hero by tam ani nevkrocil.
@javurek .. Nebudes muset farmit vubec nic pokud mas dost penez na nakup z RMAH, pochybuju ze budes mit takove stesti aby v RMAH nebylo neco o dost lepsiho. Tak jako tak, skilled parta ktera vyuzije RMAH na tom bude vzdy lip..
@javurek .. Nebudes muset farmit vubec nic pokud mas dost penez na nakup z RMAH, pochybuju ze budes mit takove stesti aby v RMAH nebylo neco o dost lepsiho. Tak jako tak, skilled parta ktera vyuzije RMAH na tom bude vzdy lip..
@Gorelord asi by ses divil, ale klidnejsiho jedince, nez jsem ja v okoli nemas. Celou dobu si obhajuju svuj nazor, ktery si asi jeste poradne nepochopil. A z toho slova "cizi" pomoc by si mel na zaklade mych predchozich postu poznat jak je to mysleno.
Nechapu co do skillu hrace tahas partu o.O.
Asi si jen chces nahnat pocet postu a epeen svyma "no sense" prispevkama.
Nechapu co do skillu hrace tahas partu o.O.
Asi si jen chces nahnat pocet postu a epeen svyma "no sense" prispevkama.
„People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.“
PK mi tu z okoli jeste nikdo nenabizel, tak nevim jak si na tom s klidem;) Uz asi 4 strany tu mluvime o parte ktera nejdriv pokori Inferno. Ale dobre, tak neco jednodussiho, tvuj skilled hrac ktery nevyuziva 100% toho co hra nabizi, bude lepsi nebo horsi nez skilled hrac ktery ktery vyuzije vsechny moznosti vcetne RMAH ktery mu zaruci 2x lepsi gear?
Sem nevedel ze je za posty nejaka odmena, to bych se pak snazil jich mit alespon tolik jako ty:)Mozna bych sem mohl postnout tu druhou pulku videi z youtube jako ty at je to fer;)
Sem nevedel ze je za posty nejaka odmena, to bych se pak snazil jich mit alespon tolik jako ty:)Mozna bych sem mohl postnout tu druhou pulku videi z youtube jako ty at je to fer;)
Už je docela únavné, číst si vaší konverzaci, neberte to osobně :/. Zkuste probrat realnější problematiku, ne skill atd..
17:05
Pouze jsem reagoval na tvuj post. Tak si nevymyslej, ze se tady bavime o nejake parte. Ten prispevek "cizi" pomoc reaguje na ten tvuj prispevek z casu 17:05.
Timto jsem maximalne vycerpan z jedincu, kteri neumi poradne pochopit jeden odstavec.
17:09Gorelord píše:O tomhle tu debata nebyla, resila se se profi hrac a profi hrac s TOP vecma z RMAH. Pokud vam neni jasne kdo bude mit ve hre lepsi vysledky kdyz maji oba stejny skill, tak uz nevim:)
17:17dejavu píše:Tady jde o to, ze skilled hrac nepotrebuje "cizi" pomoc.
Uvadis tu priklad porovnani dvou (1+1) hracu se stejnym skillem.dejavu píše:Skilled hrac nema potrebu si zvysovat/nahanet skill itemem, ktery je o neco lepsi. A hrac, ktery ma stejny skill a koupi si lepsi item urcite nezvysi svuj skill, ale pouze nejake cisilka. A ty mu teda uspech nezaruci.
Pouze jsem reagoval na tvuj post. Tak si nevymyslej, ze se tady bavime o nejake parte. Ten prispevek "cizi" pomoc reaguje na ten tvuj prispevek z casu 17:05.
Timto jsem maximalne vycerpan z jedincu, kteri neumi poradne pochopit jeden odstavec.
Nechcete RMAH? Hrajte HC.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
Vidím, že většina lidí vidí v RMAH spásu a předpokládají že Blizzard, aby udržel cenu věcí na aukci nesníží obtížnost. 5-20% lidí že se bude chytat na infernu je sice hezká představa, ale je to dost krátkozraká představa. Jsem přesvědčený že blizzard není krátkozraký a myslí o tah dopředu. Když bude většina lidí schopná dávat jen hell a nebude se naprosto chytat na inferno, tak proč by si měli pořizovat ty uber super věci s inferna, když se do toho contentu stejně nedostanou - nebo z něj i tak zase odejdou, protože to ani s nakoupenými věcmi nebudou dávat a hell zvládnou s tím co mají. Pak by kupování věcí na aukci bylo jen pro PvP hráče. Myslím si, že inferno bude těžké, bude se tam umírat, ale nakonec ho dá většína hráčů - i když s problémy. To udrží RMAH v chodu, protože si hráči budou myslet: "teď sem to dal ale 100x umřel, když si koupím tenhle super armor tak to půjde mnohem lépe". Aby RMAH fungoval, musí blizzard udržet v hráčích naději na to, že to dají i lemra po tom co investují real peníze do věcí. Teď mi tu všichni řeknete jak se pletu a jak to bude megatěžký, ale tohle jediné mi bohužel dáva smysl.
PSK: Nebudu ti to vyvracet, protože v tom už mám docela zmatek. Ale všechno je možný. Třeba mysleli tou skupinou elitních hráčů ty, co do toho dají neomezný počet hodin hraní. Ale je to těžký něco předvídat. Nakonec to všechno zjistíme, až ve hře.
Naposledy upravil(a) SynchR dne 31.03.2012, 19:10 hod., celkem upraveno 1 x.
@dejavu .. Tady ale nejde vubec o to co kdo potrebuje nebo ne, ale o to ze profi hrac s cilem byt prvni vyuzije jakoukoliv pomoc, ktera mu zajisti prvenstvi v pokoreni inferna o kterem tu je uz nekolik stran rec. Samozrejme ze to casem zvladne i skilled hrac bez "cizi" pomoci, ale nikdy nebude lepsi..
"koupi si lepsi item urcite nezvysi svuj skill, ale pouze nejake cisilka. A ty mu teda uspech nezaruci."
Ty "cisilka" muzou zlepsit jeho sance x krat, pokud proti sobe stoji podobny skiled hraci
"koupi si lepsi item urcite nezvysi svuj skill, ale pouze nejake cisilka. A ty mu teda uspech nezaruci."
Ty "cisilka" muzou zlepsit jeho sance x krat, pokud proti sobe stoji podobny skiled hraci
@Gorelord to je vsechno pekne. Ale ty me tady pred vsema stavis pomalu hranici. Kdyz jsem se ja pripojil do diskuze resili jste skill hrace. Ta diskuze uplne odbehla od nejakeho pokoreni Inferna. A na to jsem taky reagoval (nereagoval jsem na zadne Inferno). Zbytek postu jsem si precetl, az pozdej a reaguju na ne v nasledujicich prispevcich.
Naposledy upravil(a) dejavu dne 31.03.2012, 19:26 hod., celkem upraveno 2 x.
Garn: to jeste neni jisty :-D
Ja na RMAH kupovat nebudu leda prodavat. Radsi si ty itemy nafarmim to me na te hre bavi: FARMENI. Nebudu si odepirat neco co na te hre miluju tim ze vyhodim prachy a koupim si to :-) Maximalne pokud na tom budu hodne spatne a po dnech farmeni nic neziskam tak mozna koupim neco v AH :-)
Ja na RMAH kupovat nebudu leda prodavat. Radsi si ty itemy nafarmim to me na te hre bavi: FARMENI. Nebudu si odepirat neco co na te hre miluju tim ze vyhodim prachy a koupim si to :-) Maximalne pokud na tom budu hodne spatne a po dnech farmeni nic neziskam tak mozna koupim neco v AH :-)
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Az na ten zaver, je to pravda.Gorelord píše:Takze pro tebe pomoc v parte=povolena pomoc pro skilled hrace, ale nakup v RMAH je uz pomalu cheat a zadny true skilled hero by tam ani nevkrocil.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
@PSK .. Spise jde o to, jake % lidi bude schopne profitovat z hrani na infernu, kdyz porovnas prijmy (v podobe lootu) a naklady (pocet smrti a opravy gearu po ztrate durability). Zaroven podle poslednich zmen prave snizili obtiznost Actu 1 na infernu. To jim ale umozni nehorazne zvysit obtiznost Actu 3,4 v porovnani s puvodnim modelem. Velmi promysleny tah od Blizzardu, ktery zasadne ovlivni celou ekonomiku.
Bojím se že máš pravdu PSK .)
No z diskuze jsem měl dojem, že má hodně lidí za to, že inferno neprojde hned tak někdo. A cítil jsem se v tomto názoru osamocen. Ale ty mi tu teď říkáš, že je to přeci jasné... zajímavé.dejavu píše:Ano, ale to je preci jasne:). Tady porad omyvame uplne banalni veci.
A prosimte az budes priste psat, tak nepouzivej slova ktere nevis co znamenaji.
Kratkozrakost - nevidis do dalky
Vím co znamená krátkozraký a nevidím žádný rozpor mezi významem a tím co jsem napsal. Jelikož nemáme v češtině adekvátní výraz pro krátkozrakost v časovém měřítku, tak se používá i pro neschopnost předvídat věci budoucí.
Naposledy upravil(a) PSK dne 31.03.2012, 19:27 hod., celkem upraveno 1 x.
My bad. Blbe jsem to cetl;)