Patch 2.1.2
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Ty Hydry jsou fakt otřesný
Re: Patch 2.1.2
Psycho, DrSma, kdybych k tomu takto přistupoval pokaždé, tak mám v každé fázi hry kulový, tak jako vyPsycho píše:už teď má deprese a plánuje volno na příští rok
PS: máš pravdu s tim DP
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
- vakek
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Vakek#2244
Tak na PTR odměna z Griftu 31 takováhle.
Vím, že PTR teprve začalo, ale takovýhle anomálie....to je moc
Vím, že PTR teprve začalo, ale takovýhle anomálie....to je moc
- Demogorgon
- Doom Knight
- BattleTag:Démogorgon#1565
Tak jsem to taky zkusil. Trialy jsou naprostý masakr. Získat za takovou krátkou dobu přes 1 mil. goldů a xp je šílené. Zkusil jsem i kraftit a z 30 Devastatoru jsem měl dva Ancient, posílám na ukázku ten lepší . Škoda, že jsem v obou případech měl jen Vitalitu.
Tak to tak vypadá, že materiál po vydání patche by mohl ze začátku hrát docela velkou roli.
Tak to tak vypadá, že materiál po vydání patche by mohl ze začátku hrát docela velkou roli.
Tak hard wipe leaderboardu bude i na nonseason.
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
Tak aktuální stav M6 setu je naprosto debilní.
Na T6 to je ještě ok, tam lze aktivně hrát jak Bliz. chtěl (tedy střílet do mobů) a je to ještě silnější než současný stav (to se ale může změnit).
Na vyšších GR je to ovšem naprosto o ničem:
- styl hraní tam je úplně stejný jako teď, jen je to mnohem větší opruz
- tedy úplně stejně jako teď se pokládají sentry
- úplně stejně jako teď je potřeba se schovávat jak to jen jde
- aktivně střílet do mobů nepřichází v úvahu kvůli přežití (a snížení dmg monster a navýšení life to jen posouvá na vyšší lvl GR)
- a protože musím střílet, aby střílely sentry, tak kvůli tomu musím střílet do zdi (do nikam) v místě kde jsem schovaný (to je jediný rozdíl oproti současnému stavu a dělá z toho akorát pěkný opruz)
- a jako bonus k tomu bude ještě nutné hlídat hatred management
Vynucovat aktivní hraní v kombinaci se sentry je prostě naprostá hovadina. Pokud jim to tak vadí, tak ať sentry rovnou zruší a vymyslí něco použitelného. Pokud ovšem má char k dispozici pety (což sentry je), tak to prostě nejde s aktivní hrou dohromady.
Na T6 to je ještě ok, tam lze aktivně hrát jak Bliz. chtěl (tedy střílet do mobů) a je to ještě silnější než současný stav (to se ale může změnit).
Na vyšších GR je to ovšem naprosto o ničem:
- styl hraní tam je úplně stejný jako teď, jen je to mnohem větší opruz
- tedy úplně stejně jako teď se pokládají sentry
- úplně stejně jako teď je potřeba se schovávat jak to jen jde
- aktivně střílet do mobů nepřichází v úvahu kvůli přežití (a snížení dmg monster a navýšení life to jen posouvá na vyšší lvl GR)
- a protože musím střílet, aby střílely sentry, tak kvůli tomu musím střílet do zdi (do nikam) v místě kde jsem schovaný (to je jediný rozdíl oproti současnému stavu a dělá z toho akorát pěkný opruz)
- a jako bonus k tomu bude ještě nutné hlídat hatred management
Vynucovat aktivní hraní v kombinaci se sentry je prostě naprostá hovadina. Pokud jim to tak vadí, tak ať sentry rovnou zruší a vymyslí něco použitelného. Pokud ovšem má char k dispozici pety (což sentry je), tak to prostě nejde s aktivní hrou dohromady.
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
jj právě koukám toho phila a dělá to přesně tak když je pohoda střílí a když je blbá elitka schová se někam zaroh a střílí dozdi, přesně to mě hnedka napadlo že se to tak bude dělat jak vyšly patchnotes, je to úplně napalici, každej bude chtít krider luk a bude mastit ea + občas si vystřelí ms nebo ca podle zdroje
navíc sranda na hc budou reflekti, které člověk s m6 vlastně neřešil, momentálně se na vyšší obtížnosti člověk zasamovraždí
navíc sranda na hc budou reflekti, které člověk s m6 vlastně neřešil, momentálně se na vyšší obtížnosti člověk zasamovraždí
Tak jsem to včera testnul za oba Monky co mám. Překopal jsem to na nové SWK a druhýho na Lightning+SWK.
Zatím maximální radost!! nerf SWK?? v žádným případě! . Pecka....
S medium gearem z truhly, jsem včera sázel SWK clone+WoL pecky za 190-250 MEGA za každej cast!!! šel jsem cestou Fire s Cindercoatem (RCR 30% na fire)+Daibo s RCR 48% na WoL. Výsledek? už ani nepotřebuju generátor , s Reapers brancerama házím WoL non-stop a ještě se mi nestalo, že by došel spirit!! Včera testováno na GR 15-35, dneska se snad vrhnu na 35-40 . S monka se stal takovej malej Jade, protože dávat prakticky 200M DMG za vteřinu je hodně slušný
EDIT: Lightning monk s EP+Fist of AZ: Tam jsem viděl crity za 600-800 mega! takže to už je opravdu Jade Doc . A to podotýkám, že na gearu z truhly, který je opravdu mid-low mám cca 38% / 360% CCh a CD, takže bída
Zatím maximální radost!! nerf SWK?? v žádným případě! . Pecka....
S medium gearem z truhly, jsem včera sázel SWK clone+WoL pecky za 190-250 MEGA za každej cast!!! šel jsem cestou Fire s Cindercoatem (RCR 30% na fire)+Daibo s RCR 48% na WoL. Výsledek? už ani nepotřebuju generátor , s Reapers brancerama házím WoL non-stop a ještě se mi nestalo, že by došel spirit!! Včera testováno na GR 15-35, dneska se snad vrhnu na 35-40 . S monka se stal takovej malej Jade, protože dávat prakticky 200M DMG za vteřinu je hodně slušný
EDIT: Lightning monk s EP+Fist of AZ: Tam jsem viděl crity za 600-800 mega! takže to už je opravdu Jade Doc . A to podotýkám, že na gearu z truhly, který je opravdu mid-low mám cca 38% / 360% CCh a CD, takže bída
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Co mám u Kadaly točit, když mám shardy ? abych si tak pomalu vybavil DH na patch ? Mám 500 BS a nevím co tam utrácet.
Já bych zkoušel to co potřebuješ teď a nový patch neřešil. Jednak se to může několikrát změnit, druhak patch ještě jen tak live nebude. A nakonec v novém patchi to stejně všechno budeš shánět znovu, protože budeš chtít všude ancient verze.
A pokud něco řešit teď pro nový patch, tak především itemy, kde nedojde v ancient verzi k tak dramatickému zlepšení (tzn. nejprve se budeš v novém patchi shánět po jiných kouskách gearu, kde ancient verze přinese více).
Možná tak ještě zkoušet quivery a schovávat si i další alternativy (např. Spines of Seething Hatred), pokud ještě nemáš. Už to bude jen o Rucksacku. A určitě si ještě nafarmit M6 rukavice, abys pak měl možnost hned vyhodit TaT a použít něco místo jiného kousku (třeba Cindercoat, apod.).
c4llix:
Teď farmit u Kadaly Kridershot podle mě nemá vůbec žádný smysl. Jednak zbraně u Kadaly jdou vždy blbě a bude to na desetitisíce BS. A pak to bude obyč verze. A zrovna zbraň bude ze všeho nejdůležitější mít v ancient verzi.
Tedy podle mě bude lepší začít s ancient verzí craftnuté 2-hand kuše (což nebude takový problém získat skoro hned, i když třeba ne okamžitě perfektní roll) než s obyč verzí Kridershotu.
A to ještě celé předpokládá, že to zůstane, jak je to na PTR. To se může zcela zásadně změnit.
Sám na to zatím zcela kašlu a BS utrácím za to co by se mi hodilo teď. Až bude oznámeno 30 dní do konce season 1 a bude už několikátá iterace PTR (a už bude jasnější jak by to nakonec mohlo zůstat i pro live), pak začne mít trochu smysl něco cíleně farmit u Kadaly.
Pokud nějaká příprava na nový patch už teď, tak bych začal šetřit materiál. Ten bude potřebný v každém případě na počáteční craft ancient zbraně, to je teď už jisté.
A pokud něco řešit teď pro nový patch, tak především itemy, kde nedojde v ancient verzi k tak dramatickému zlepšení (tzn. nejprve se budeš v novém patchi shánět po jiných kouskách gearu, kde ancient verze přinese více).
Možná tak ještě zkoušet quivery a schovávat si i další alternativy (např. Spines of Seething Hatred), pokud ještě nemáš. Už to bude jen o Rucksacku. A určitě si ještě nafarmit M6 rukavice, abys pak měl možnost hned vyhodit TaT a použít něco místo jiného kousku (třeba Cindercoat, apod.).
c4llix:
Teď farmit u Kadaly Kridershot podle mě nemá vůbec žádný smysl. Jednak zbraně u Kadaly jdou vždy blbě a bude to na desetitisíce BS. A pak to bude obyč verze. A zrovna zbraň bude ze všeho nejdůležitější mít v ancient verzi.
Tedy podle mě bude lepší začít s ancient verzí craftnuté 2-hand kuše (což nebude takový problém získat skoro hned, i když třeba ne okamžitě perfektní roll) než s obyč verzí Kridershotu.
A to ještě celé předpokládá, že to zůstane, jak je to na PTR. To se může zcela zásadně změnit.
Sám na to zatím zcela kašlu a BS utrácím za to co by se mi hodilo teď. Až bude oznámeno 30 dní do konce season 1 a bude už několikátá iterace PTR (a už bude jasnější jak by to nakonec mohlo zůstat i pro live), pak začne mít trochu smysl něco cíleně farmit u Kadaly.
Pokud nějaká příprava na nový patch už teď, tak bych začal šetřit materiál. Ten bude potřebný v každém případě na počáteční craft ancient zbraně, to je teď už jisté.
Naposledy upravil(a) Mlok dne 20.11.2014, 10:55 hod., celkem upraveno 1 x.
- Demogorgon
- Doom Knight
- BattleTag:Démogorgon#1565
Mlok: já myslel, že cokoliv legendary bude moct být ancient. Nebo nějaký typ výbavy či konkrétní kousky itemů to mít nebudou?
No zkusim ten toulec točit a rukavice. Btw na rukavicich nema cenu aby tam byl as?
@tabletofon
@tabletofon
No doufám to, že běžnou zbraň můžeš přetočit na dmg ancient je bug
Jeden z obrovského množství bugů. Vypadá to, že vydali PTR co nejdříve i když nemají připravený ani funkční první nástřel. Z toho odhaduju, že PTR poběží zase dlouho.
Rukavice schovávej více variant. IAS na rukavicích potřeba bude pokud se nic nezmění. IAS bude potřeba co nejvíce, to zvýší dmg. Ale bude to limitované hatred managementem. Tedy pomalá 2-hand kuše + IAS na gearu bude nejlepší volba.
Jen leg. bonus z TaT už bude k ničemu, protože to nezvedne tvojí rychlost.
Na M6 rukavice se časem vrhnu, ty žádné nemám (přímý drop jsem žádný neschoval, protože mi nezaujal žádný slušnější roll a u Kadaly jsem s DH rukavice vůbec ještě nikdy nekupoval, proto těch dropů bylo zatím poměrně málo, že nebylo z čeho vybírat).
Zatím asi pojedu quivery. Tam je to pro mě dobrá kombinace, že bych chtěl lepší i pro teď (a nic jiného akutnějšího u Kadaly nepotřebuju) a současně můžu něco schovat na nový patch.
Rukavice schovávej více variant. IAS na rukavicích potřeba bude pokud se nic nezmění. IAS bude potřeba co nejvíce, to zvýší dmg. Ale bude to limitované hatred managementem. Tedy pomalá 2-hand kuše + IAS na gearu bude nejlepší volba.
Jen leg. bonus z TaT už bude k ničemu, protože to nezvedne tvojí rychlost.
Na M6 rukavice se časem vrhnu, ty žádné nemám (přímý drop jsem žádný neschoval, protože mi nezaujal žádný slušnější roll a u Kadaly jsem s DH rukavice vůbec ještě nikdy nekupoval, proto těch dropů bylo zatím poměrně málo, že nebylo z čeho vybírat).
Zatím asi pojedu quivery. Tam je to pro mě dobrá kombinace, že bych chtěl lepší i pro teď (a nic jiného akutnějšího u Kadaly nepotřebuju) a současně můžu něco schovat na nový patch.
Naposledy upravil(a) Mlok dne 20.11.2014, 11:36 hod., celkem upraveno 3 x.
Mlok: jo díky za info, máš pravdu s tou ancient verzí. TaT bude mít vliv na companion, a co enforcer?
Sete, nepřeháníš trochu , to se mi nechce věřit, že by věnoval Blizz pozornost followerMonkovi , můžeš mi hodit nějaký screen výbavy, nebo videjko , díky .
@Maja: Nepřeháním . EP s Fist of AZ dává vážně pecky blížící se miliardě a to vážně nemám žádnej super gear. Fire SWK taky hituje jak náklaďák 180-250 crity na WoL v pohodě . Určitě to půjde ještě vyladit . Screen se dělá těžko, ale pokusím se. A video? no nevim no na svým noťasu mám 25 FPS i v sólo hře, když do toho začnu nahrávat, nevím co se stane . Tady na fóru je někde popis k nahrávacímu prográmku, že? můžu to zkusit
Jo screen výbavy samozřejmě hodit můžu, ale až v noci nebo zítra ráno. Nebo se v noci připoj na PTR za mnou a mrkni .
Jo screen výbavy samozřejmě hodit můžu, ale až v noci nebo zítra ráno. Nebo se v noci připoj na PTR za mnou a mrkni .
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
díky Sete, stačí mi pár screenů
Tak sem včera taky chvilku zkusil PTR. Vyhodil TaT a dal cindercoat, kridershot a všechno na fire a sentry na Polar. Jako T6 je zábavné. GR sem dal jen jeden 37 na zkoušku a taky dobry. Ale vyšší GR budou fakt problém. Bez krinderu ještě hatred management a střílet a schovávat bude fakt peklo... Jako je pěkný že to tam hází 200M pecky ale sólo vysoké GR bude s tímhle fakt oříšek...
Jinak padli mě ty dva nový leg gemy. První je jasný ten je na heal. Ale ten druhý do zbraně nějak nechápu. Jako že když ho dám do Natálky tak tím získám všechny výhody kompletního setu? Nebo to chápete jinak?
Jinak padli mě ty dva nový leg gemy. První je jasný ten je na heal. Ale ten druhý do zbraně nějak nechápu. Jako že když ho dám do Natálky tak tím získám všechny výhody kompletního setu? Nebo to chápete jinak?