EDIT: Když si nevíš rady, tak mrkni na prvních 10 lidí v LB...většinou je ten equip na chlup stejnej

S takhle krásným Hackem je hřích toho zaklínače vůbec ještě pouštět!!!pan HU píše:Díky....no já to nehrotím ... jen dojedu v podstatě Season journey a na to stačím i bez LoN buildu.
Mimochodem včera konečně padl Hack, ale blbej roll ... měl jsem materiál na 2 přetočení a povzbuzován Setonem jsem to zkusil ...a na druhý pokus A zbraň s +24 AD, 94% Thorns, Str a VIT :-D :-D
Už jsem tam natočil LpH a čekám jenom na děrovačku, kterou nemám. Případně přetočím na CDR, pokud nebude stačit redukce přes štít, který díky tomu Hacku v ruce budu moci dát do kostky ... krásně se usínalo :-)
U těch Gargů to asi bude ještě složitější o to, že gargové maj IQ tykve a bušej co čehokoliv jinýho, jen ne do elit... alepoň takhle jsem o tom četl.kisiko píše:Glimmer, ja mám podobnú skúsenosť s Gargom, útočím na 91-ku a zatial jediná možná cesta ako sa priblížiť ku úspešnému splneniu riftu je bez elít. Na prvý pokus bez zabitia jedinej elitky mi chýbalo 20 sekúnd. Pri zabíjaní elitiek je to na 18-20 minútový rift. Prijde mi, že bossom rastie HP iným vzorcom ako bielym.
Kedysi sa takto behal SuWong HT.
Jo, je fakt že Crusadery moc nepotkávám... a pokud jo, tak jediný v čem vynikaj je taktika "úprk vpřed a nikoho nezabít". Občas narazím na Crusadera, kterej do dává docela solidně, ale to je vzácnost.pan HU píše:Konečně aspoň GR 70 s Crusaderem a gemy na 70 !!! Vím, je to trapně málo ... ale snad s žádnou postavou mi to nešlo celé tak lopotně pomalu ten postup, tak jako s Crusem. Příští sezóna zcela jistě za jinou postavu.
Coby... ramena má takový ubožejší, tam je šance na lepší...pan HU píše:Hele, Bambinot ... co ty teď vlastně lovíš u Kadaly, když posun v gearu je už prakticky nemožnej ? Teda ale ten amulet ...to je něco
... no trapi me zbran blade of the tribes ... mam 2 ale jedne chybi leceni a max fury a druha ma vse ale o dost mensi dmg ... no a pak bych rad lepsi prsteny F+Rpan HU píše:Hele, Bambinot ... co ty teď vlastně lovíš u Kadaly, když posun v gearu je už prakticky nemožnej ? Teda ale ten amulet ...to je něco
Do konce sezóny určitě... jo... leda bys přijal Master Chalenge a měl touhu získat ještě lepší = anc 20/100/10 + 210 resist + nerves of steel nebo jiná chtěná pasivka.Bambinot píše: Tady je... mel sem nasetreno na 200+ pokusu a tento se povedl cca 140 ... predtim sem zkousel cca 100 pokusu v tehle sezone a nic pouzitelneho ... uff sem rad, ze mam na nejaky cas od uberu pokoj
![]()
... jo ramena prijdou na radu pozdeji nejdriv ta zbran ... sem zvedav kolik to bude stat pokusuGlimmer Man píše:Coby... ramena má takový ubožejší, tam je šance na lepší...pan HU píše:Hele, Bambinot ... co ty teď vlastně lovíš u Kadaly, když posun v gearu je už prakticky nemožnej ? Teda ale ten amulet ...to je něco
Navíc, s těmi BS je to vymyšlený tak, že tě to štve jak ti to na zemi pořád poskakuje, když máš už plno a nejde to sebrat, takže to raději utrácíš klidně i nadarmo.