Ale jinak držím palce, ať ta 82 padne...
Ne, protože mám pořád ze hry radost...firdecek píše:To GM: neměl ten tvůj post být spíše v sekci Zeď nářků??![]()
![]()
Fakt bych si pral videt tu hru tvyma ocima.Glimmer Man píše:Ne, protože mám pořád ze hry radost...firdecek píše:To GM: neměl ten tvůj post být spíše v sekci Zeď nářků??![]()
![]()
Jo, když jsem hrál onen večer s váma, tak to bylo z mý strany hodně špatný. Věčně na prkně a občas mimo děj.HELLERcz píše:Opet ten samej problem. Nejvetsi pruser najit partu. Pokud nematw slozenou partu na metu nema to cenu hrat. A kdyz uz se neco najde tak neumi svoji roli hrat ani.. Vypada to ze opet budu muset delat radost jinak nez diablem :-D
Sent from Huawei P9
Tož RIP Hellere...HELLERcz píše:Moje radost byla, že místo víkendového hraní jsem dělal real-life věci a večer raději sledoval dodatečně GoT 5 a 6 epizodu
Protože diablo už mi asi radost neudělá. Schválně jsem si nabral barbary a monky do friend listu ... a když jsem je oslovoval,tak už bylo "sorry in party" atd ... v komunitě to je taky jak psát do prázdna ...
Tak jsem si udělal pár solo her a konečnájelikož pochybuju, že se to ještě změní, tak už plánujeme rozjet znovu POE jak vyjde novej datáč 2.9.
Jo, ale dobrý je, že teď stačí bounties otočit 3x a máš hned na 9 pokusů.wert píše:GR 80 padne určitě, už jsem ho měl několikrát dobře rozjetej, ale vzhledem k tomu, že jsem včera měl zase problémy s připojením, jsem vždycky skončil díky lagům nebo disconnectu. Půjde i o dost výš, mám velký rezervy na gearu. Bohužel budu muset hrát bounty a otočit gear, některý věci prostě nepadnou s dobrým rollem (compass rose, belt of throve, justice lantern).
TOP 100 už na tebe čeká!!wert píše:Tak dnešní úspěšný večer jsem uzavřel osmdesátkou na první pokus. Sice hnusná mapa (tunely), ale dobrý elitky - žádný arkány, shieldy atd. a power na konec. Dal bych to i bez něj, náskok jsem měl dostatečnej, ale potěšil.