Tak v sezóně jsem to už dotáhnul na Guardiana. Potěšilo mne, že už není potřeba dělat HC charakter na 70 v rámci season journey. Byla to hovadinka, protože kdo nechtěl hrát HC, tak se akorát nechal vytáhnout a pak tu postavu zase smazal. Takže jediná výzva byla sehnat nějakýho ochotnýho kolegu. Tahle nová season journey byla rozhodně zajímavější. Akorát pořád moc jednoduchá.
S mniškou mě hrát s Uliana setem baví. Cestou k němu jsem však poznal, že by mě mohl bavit i "generátor", a tak mám tuhle sezónu dvě mnišky. Trochu jsem se namakal, než jsem dal dohromady všechny potřebný věci na ulianu a pak při shánení áčkových verzí všeho mi padaly suprový věcí na generátora, tak mi bylo líto to nevyužít.
A včera večer jsem dosáhl prvního milníku - GR 80 sólo. Blbý je, že do žebříčku to ještě nestačí. Ale dobrý je, že od prvního místa v EU mě dělí jen 13 levelů GR.

Problém asi bude ten, že až budu schopnej dát 90, tak tam budou tací, jež dají 105.
Generátor mniška je dost chcípací. Po celý minulý sezóně s kouzelnicí jsem měl chcípacích buildů plný zuby... no a jsem v tom zase.
Taky blbý je, že jako každou sezónu, na mě sedla smůla. Nějak jsem nakrknul Urshi. Pochopil jsem, že pravděpodobnost 60% na upgrade gemu znamená, že 60% všech pokusů bude fail. Měl jsem 4 gemy lvl 77 a chtěl jsem je dát na 81. S partou jsme chodili GR 80, platil jsem čtvrtej pokus. Trvalo mi to asi 10 GR, než se mi to povedlo upgradovat všechno. Po tom všem zhnusení mi ale padla velice výborně narolovaná Shelong zbraň pro mnišku, takže náplast dostatečná.
Včera když jsem se snažil dělat tu 80 sólo, tak to byl jeden naschvál za druhým. Šamani, mouchy, utíkací elity, reflect damage, poison, láva a arkány a hlavně cokoliv útočící na dálku s potřebou dávat mi one shoty.
Mniška má opravdu výborný léčení, když to není one shot, tak je to pohoda. Ale stát v poison mezi haldou arkán a ještě dostávat reflect damage, to byl přesto oříšek.
No, nakonec se přesto povedlo na jedný mapě. Ale s odřenejma ušima. Nicméně výhoda generátora jsou Rift Guardiani. Když se objevil, začal mi odpočet konce. Utavil jsem ho ale za 45 sekund. To je na GR 80 slušný. A samozřejmě to byla ta poison škeble, co furt uskakuje. Od totální smůly (Perendi, Blighter) to nebylo však daleko, vzhledem k časový tísni.