Patch 2.1.2
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Celej Trial je über koko*ina.
Re: Patch 2.1.2
to jo no, trialy jsou prostě debilita ať už SC nebo HC 

David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !

- Demogorgon
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Démogorgon#1565
Po dlouhé době jsem zkoušel trialy pro Wizarda (poprvé v novém patchi). Je to katastrofa. Dal jsem 3 a s*al jsem na to. Ani trochu mě to nebaví.
No právě, je to prostě opruz. Sem tam se hecnu a udělám třeba 10 triálů v řadě, ale jsem u toho docela otrávenej 

Players who modify their gear or skills in another game will be unable to re-enter a Greater Rift until they revert their loadout to what it was when the Greater Rift began (1/28)
Sláva!! cheat jako prase je konečně odstraněn!
Sláva!! cheat jako prase je konečně odstraněn!

Už jen díky tomuto určite. Nebude se stávat, že lidi budou přehazovat gear a skills na SingleTarget boost před Guadrianem
. Což některý sólisty posunulo o pěknou řádku GR levelů dál.

- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
bug of the day,experience bonus incease on gear are multiplier inside greater rift instead to be additive.
gaby právě dokončuje paragon 1000 na sezoně, celej level udělal asi za hodinu
gaby právě dokončuje paragon 1000 na sezoně, celej level udělal asi za hodinu

tak už je tam 1000
... řekl gut najt a šel si lehnout na 3-4 hodiny .. pak posnídá cookies a jde na to chce udělat 1030 prej do konce sezony 

- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Fakt by mě zajímalo, jaký lidi tu hru dělají. Na co jsou všechny ty PTR? Přijde mi, že D3 je jeden velkej bug.
Tohle ale zase takový bug není. Za mě by to tak mělo fungovat úplně všude standardně a +exp na gearu by tak bylo k něčemu dobré. Viděl jsem i přesný výpočet (i si to sám počítal pro to co mám na gearu). A ono to s tím bonusem zase není tak žhavé jak se to někde prezentuje.hulkxxxl píše:bug of the day,experience bonus incease on gear are multiplier inside greater rift instead to be additive.
Celé to spočívalo v tom, že +exp na gearu je násoben bonusem za obtížnost hry. Takže nedostanu třeba +200 exp, ale na T6 by to bylo 200 * 17=3400 exp. (kdyby to fungovalo i mimo GR, příklad jsem zvolil pro T6, protože z hlavy nevím jaký XP bonus má jaký lvl GR).
I když má někdo na gearu +exp úplně všude, tak stejně ten bonus ani nedosáhne hodnoty kolik dá exp obyč mob.
Ve výsledku to vycházelo tak, že se tím reálně dalo poměrně přiblížit zdvojnásobku XP/čas oproti tomu, když na gearu není žádný +exp. To je samozřejmě významný boost, podle mě ale tak zrhuba odpovídájící tomu, že to máš všude na gearu.
Jinou věcí je, že Bliz. to takhle mít nechtěl a standardně mimo GR je to pouze aditivní bez násobení bonusem za obtížnost a tedy úplně k ničemu.
Hodně XP/hodinu dělá především speedriftování poměrně vysokého lvl GR. To je základem a funguje jen ve slušné partě. Ten "bug" to celé jen ještě zvýraznil.
Edit:
Tak ono to nejspíš funguje i na T6 (tedy obecně všude). A vlastně je to přesně to co bylo zamýšleno, tedy vůbec žádný bug to není. Citace z patch notes:
The "Monster Kills grant X experience" affix is now multiplied by game difficulty.
Tedy tak to Blizz. ve 2.1.2. cíleně změnil a je to tak dobře.
V dobré skupině ve speedriftech na GR35-40 se to jen projeví o hodně více, protože je tam už o dost větší XP násobič než na T6. V každém případě to znamená, že už má smysl si na gearu nechávat +exp.
Mě by zajímalo (a nemůžu to nikde dohledat a samotná hra ukazuje bonus pořád dle torment lvl založené hry, takže tam to také není vidět) jaký je XP násobič v GR26+. A cíleně testovat na konkrétním mobu se mi to moc nechce.
Kedy zacina ta druha sezona uz bolo oznamene ? O konci s1 viem , ale s2 som asi nejak prehliadol
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Hrát T6 v partě na publicu je na prd nyní. 4ověk tam vleze a koukám WIZARD, který má Archon set nebo na pikaču sety a desintegruje na prd. pO chvíli, kdy to člověk tahá z větší části za tyhle "FUN" buildy se na to vyprdne a jede to radši sólo a public si dá občas jen na chuť.
Disintegrate je dobrej, ale ne na T6, včera jsme valili 36ky pod 4 minuty (jednou 2:58 a jednou 3:20), já jel Firedawn a pohoda. Když je dobrej Firedawn wizard a dobrá parta, tak to může odsýpat i wizardem v týmu
. Na ještě vyšší GR 40+ už to ale moc není, tam jiný char už partu posune výš než WizDog. Je ale pravda, že nebýt dobrých Friendů, tak si ani tohle nezahraju, lid mají strašné předsudky a wize do party prostě nechtějí ani na T6 (takže díky kluci
).

PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
ja som ani nemusel mat archon alebo disint a som si pripadal v publicu pri supermonkovi a 2x hunter ako privesok:D to boli fofri som nechapal:D kym my dopadol na zem blizard vsetko stade zmizlo
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Joo, nyní mám počátek hlavního buildu DH. A když vidím ty burst šlupky s hloubkovou plošnou dmg 30 000 000 - 90 000 000, tak je mi jasný, že WD (fetiš build na cruesome feast s frontovou dmg FA+FS 21 000 000 - 70 000 000 dmg s ancient Kukri) nikdy nebude rychlej.

pred par tydny jsem se vratil k D3 po novem patchi, nahrano asi 40 paragonu a porad cekam a cekam az mi padne nejaky devastator, stale nic, tak jsem to vypnul ze na to prdim.
Vcera koukam na nejaky video porovnani furnace s devastatorem a borec tam pronesl jen tak mimoreci uplne nepodstatnou vec, ze se devastator crafti... :-)
Pripadal jsem si jako pako, tak teda nacrafteno asi 70 kusu, z toho 9 ancient, a jedinej trochu pouzitelnej, v konbinaci s cindercoatem a source to pada trochu lip nez s dvouruckou.
Furnace is dead, at zije kral. :-)
Vcera koukam na nejaky video porovnani furnace s devastatorem a borec tam pronesl jen tak mimoreci uplne nepodstatnou vec, ze se devastator crafti... :-)
Pripadal jsem si jako pako, tak teda nacrafteno asi 70 kusu, z toho 9 ancient, a jedinej trochu pouzitelnej, v konbinaci s cindercoatem a source to pada trochu lip nez s dvouruckou.
Furnace is dead, at zije kral. :-)