Zeď nářků

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Tokugawa
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Unterwasser#2154
Re: Zeď nářků

Příspěvek od Tokugawa » 02.12.2014, 10:21 hod.

Však taky ta jeho profilová fotka vypadá, že už ho aspoň jednou sbalili za to, že jim takhle likvidovat D2. A teď v D3 to začíná nanovo! :-D
Necromancer Pestilia
Klan Mrtvolky

Mlok
Ancient
BattleTag:Mlok#2413

Příspěvek od Mlok » 02.12.2014, 10:28 hod.

babacho:
To je pech. To já doufám, že o svoje úterý dnes nepřijdu (také mám jediný den v týdnu v úterý možnost hrát trošku více). Potřebuju něco podobného (aby rodina během dne úspěšně přejela k tchyni). Zatím tady naštěstí není téměř vůbec namrznuto (ráno nebylo vůbec), takže snad problém nebude. Motivaci mají ale asi větší, protože žena se tam s malou potřebuje dostat, aby mohla na francouštinu co má pravidelně v úterý (já nestíhám z práce přijít včas aby to stihla, takže pokud se jim nepodaří odjet, tak má smůlu i ona).

A jak jsem řešili v jiném vláknu. Já se počasí nebojím, běhat dnes určitě jdu. Na běhání mi zima nevadí, odradí mi pouze pořádný déšť (když prší jen trochu nebo sněží, tak jdu taky). Přes zimu jsem zabalil pouze ježdění na kole, to už mi nějak na dýchací cesty nedělá dobře (vadí ta větší rychlost a předklon).

skyrim1988
The Butcher
BattleTag:Strecha#2293

Příspěvek od skyrim1988 » 02.12.2014, 10:33 hod.

Seton : Dobre ty :D Docela jsem se ted zasmal :D Ja to nechapu.Vzdyt do kazde hry vstupuji dobre nalazen a ne za ucelem to cele znicit.Ikdyz aspon se nenudite :D Kdyz je vse xkrat tezsi...

Tokugawa : Profilovka to je prece Earl.Ja ve skutecnosti vypadam uplne jinak :D

Tokugawa
Doom Knight

Příspěvek od Tokugawa » 02.12.2014, 10:34 hod.

Herdek, Střecho! Snad mi nechceš namluvit, že i hanacius vypadá jinak?! :-D
Necromancer Pestilia
Klan Mrtvolky

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 02.12.2014, 10:35 hod.

:D :D :D. Doufám Tokugava, ža alespoň tvoje fotka je pravá (máš ji i na občance) :D
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Tokugawa
Doom Knight

Příspěvek od Tokugawa » 02.12.2014, 10:38 hod.

Na občance ne, ale přesně takhle vypadám pokaždé, když se připojím k hanaciovi a on mi zdrhne přes půl mapy a já dělám jen sběrače kostí :)
Necromancer Pestilia
Klan Mrtvolky

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 02.12.2014, 10:45 hod.

No, jdu ošéfovat auto, na kterém je asi 5 cm sněhu a pod tím je 1cm základ ledu ze včerejšího Blizzardu co padal :D
Snad dojedu od města v pohodě, vrátím se a nebudu naříkat někde v příkopě nebo v koloně :D
Obrázek

babacho
Burning Soul
BattleTag:KarelKiller #2267

Příspěvek od babacho » 02.12.2014, 11:19 hod.

Mloku taky bych vybehl i v zime, ale nemam vybaveni, musel bych poridit hadry(v lete staci obyc funkcni triko a trenky, na zimu bych musel koupit neco lepsiho) Nemohu si dovolit marodit, to by mne z domu vyhnali, kdybych nezajistil rodinu a bez tak by mi rekli, ze to mam z toho vecnyho hrani. Jinak v zime si davam doma hodinku na steperu, sice to neni tak ucinne jak beh(neni tam tak citit ta zatez), ale zase to ma vyhodu v tomu, ze se muzu u toho divat na televizi, tak aspon zbliknu nejaky serial.
Dnes ma navic sef nocni, tak bych mohl vypadnout domu driv a protahnout si dnesni parbu, ale kdovi jak se dnes pojede domu. Vcera jsem jel z prace hodinu a pul. (Bezne je to 35 min).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 02.12.2014, 11:31 hod.

Hadry mám. Ohledně marodění to mám tak, že je to vždy horší, pokud v zimě venku pravidelně nejsem (tedy s pravidelným běháhím i za špatných podmínek je to vždy lepší). Mám les 100m za barákem, takže to je paráda.
Před lety jsem jednu zimu odjezdil doma na válcích (to tedy byla silnička a ne běh), ale byl to pro mě pěkný opruz. Pro mě je daleko příjemnější vyrazit ven.

babacho
Burning Soul

Příspěvek od babacho » 02.12.2014, 11:55 hod.

To ze je to lepsi venku o tom zadna. Bydlim v Kohoutvicich na konecne (kdo zna Brno vi jak to tam vypada). Vsude okolo les, na behani spousta prilezitosti. O nejakem podcesanem triku a kalhotach na zimni behani jsem uvazoval, jeste k tomu nejakou tenkou softshelku, ale letos jsem doma ostatni presvedcil, ze hlava rodiny potrebuje novy foun. Ten 4 roky stary co mam ted, uz ani nesplnuje zakladni ergonomicke pozadavky na komfortni uzivani - malej display - navic uz se po posledni aktualizaci lehce zacukava. Takze mam souhlas s koupi telefonu. Prachy uz na neho jsou, ale ten f..k Google resp. Motorola neni schopen ten Nexus 6 konecne zacit prodavat vsude a kupovat jej krkolomne z nemeckeho Google play se mi nechce kvuli pripadne reklamaci. Tak zatim cekam, penizky si drzim na telefon a behaci hadry poridim na jare k rozsireni sezony i do brzkych jarnich mesicu a pozdnich podzimnich.

azaxsyndrom
Gorebelly
BattleTag:Kargath #2439

Příspěvek od azaxsyndrom » 02.12.2014, 12:20 hod.

Tak toto se mohlo stát jen mě a já doufám že naposledy.Včera a v klídku sedám do křesla s čajem u huby v sluchátkách Ambient/Atmospheric DnB zapínám Diablo a s čistou palici se loguju na WD .První , Druhej , Třetí rift a bágl plnej matrošem a legendama .No a teď jako kdyby přeplo , Salvage all dobrá nálada a zbejvá jen salvagovat lege .Myšlenkama u kuřátka co brejkovalo v troubě klik enter klik enter (však znáte u legend ) po skončení znásilňování Enteru se juknu na bágl a ten vybílenej , bylo by to v cajku kdybych já Buznokvasnice nerozebral komplet věci na Pet WDčko i s ..... tvl ja to musím napsat ...i s Kukrinou :'( :'( kterou jsem nahodně dropl předevčírem .Pánové neuvěříte ale ja se proklínal a nadával si dobré dvě hodky a to bezkompromisně mě přešla chuť hrát.Když je blbá hlava ..... tak trpí i postava ve hře :D no néééé

Tokugawa
Doom Knight

Příspěvek od Tokugawa » 02.12.2014, 12:22 hod.

Tak snad jediné slovo: HUSTÝ! :)
Necromancer Pestilia
Klan Mrtvolky

babacho
Burning Soul

Příspěvek od babacho » 02.12.2014, 12:30 hod.

Jo jo to se stava, soucitim s tebou. Taky jsem jednou sesrotoval dokonale trifecta rukamice, jeste ve Vanile. Od ted kdyz mam v baglu neco co potrebuju na prohazovani (treba ted nemesis braces) tak je obskladam klicema na rifty, sutrama, matrosem co sbiram a vim ze do takto vymezene zony nechodim, nesaham u kovare. Je to sice takova hloupost, kdyby clovek premyslel u hrani tak se to nestane, ale pri Speed Riftech se mi to vyplati, tam clovek vse dela na rychlo aby to odsejpalo.

Dava_C
Ancient
BattleTag:avio#2489

Příspěvek od Dava_C » 02.12.2014, 13:09 hod.

Hh, to mě se jednou stalo, že farmim farmim a jak chodím stylem drop and forget a občas hodím nějakou lege do báglů a to vše ve spěchu, tak nevím jak, ale sundal jsem si Furnace, asi za minutu si říkám OMG za mnou nic nepadá, kouknu do profilu a Furnace nikde, tak valím zpátky a tam leží moje Furnace :D. Krve by se nedořezal :).

PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 02.12.2014, 13:24 hod.

:D :D no to je dobry....tady po ní kde kdo brečí už půl roku a Pán si ji rozloží :D. Ale neboj, já si takhle jednou rozložil obstojnej SoJ (od té doby mě nepadá :D) a jednou jsem přehazoval gear, testoval a pak si říkám "hmmm,na pikaču,dám starej zpátky....." Doběhnu rift a automatika...rozložil jsem půlku gearu co sem sundal jen abych testnul novej (kterej byl na nic :D)
Obrázek

skyrim1988
The Butcher
BattleTag:Strecha#2293

Příspěvek od skyrim1988 » 02.12.2014, 13:31 hod.

Ja asi spatne vidim :D Rozlozit si KUKRI tak je se mnou amen :D

c4llix
Gorebelly
BattleTag:c4llix#1401

Příspěvek od c4llix » 02.12.2014, 13:35 hod.

Já si takhle nedávno prohodil a rozložil marauder gatě a nasadil nechtěně ty z toho shadow setu a pak se v riftu divil, že sentry střílej jen šípy a nic neumírá :D

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 02.12.2014, 13:48 hod.

Fatální chybu s rozložením jsem udělal pouze s Furnace. Rozložen v době ještě dlouho před PTR 2.1, tedy když jsem ještě neměl nejmenší tušení, že bude k něčemu dobrý a neschovával jsem všechno co jsem našel. To tedy nebylo omylem, ale cíleně jsem se rozhodnul, že Furnace v té době schovávat nebudu.

Omylem jsem rozložil jediný item a to zrovna pár dní zpátky. Ale nebylo to nic až tak fatálního. S DH jsem našel upgrade amuletu (původní měl dex + 8% CC +99% ChD + socket, nový má dex + 10% ChC + reroll na 98% ChD + socket). Původní horší byl The Traveler's Pledge. Nový je Blackthorne's. A jak jsem tomu nevěnoval pořádně pozornost, tak jsem ten starý horší rozložil (že nový je taky setový a vůbec jsem nezaregistroval, že to je jiný set, tedy do setu jak potřebuju k ničemu). To ale byla chyba. Sice bych ho teď nenosil, ale potřeboval jsem ho schovat pro případ, že bych jednou našel do setu dobrý roll ringu (což bych nosil určitě minimálně na trial, kde by to bylo lepší než ten lepší roll Blackthorne's amuletu).

Pokud nosím něco v inventáři, co bych chtěl prohazovat (běžně nedělám), tak si to také dávám do rohu inventáře (jako už psal babacho, pro změnu něco děláme skoro stejně :-) ) a okolo to co tam mám pořád (lahvičky, šutry, matroš, klíče).

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 02.12.2014, 13:59 hod.

Tak to možná dělá spoustu lidí, já to mám taky tak...věci na přehození (nemesis) mám prostě v rohu společně s lahvičkou atd.
Spíš mám jinej problém, ale né tak horkej....když vyprazdňuju z inv do truhly matroš, omylem narvu do truhly i lege lahev.
No a pak (jako onehdá s někým z fóra) jedu GR a divím se, že furt chcípám. Pak si všimnu, že nemám lahev :D
Obrázek

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 02.12.2014, 14:20 hod.

já si klasicky rozšrotuju to co vycraftím, na sobě mám nějakej horší roll, v invu ten novej lepší co jdu přetáčet u prsatice a pak místo šrotnutí toho starého šrotnu to nové :D

nedávno takto born dýku která mě stála jmění (pro supporta) aby měla všechny žádaný staty, už je z ní fs
Obrázek Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“