Zeď nářků
Na PTR sem se včera zase nedostal :/ :/ toho monka prostě nedodělám :/
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Re: Zeď nářků
A já Ti dal request a čekal jsem .. :/ nehrál nikdo, zase jsem musel sám samotinký
Jooo, to sem nějak zamáslil, jak nasr*nej čekal ve frontě . dnes to zkusim znova no :/ a zároveň si tě přidám, třeba se connectne aspoň jeden z nás
Momentálně jsou připojení ihned zkouším teda farmit RORG ... zatím mám šmoulu
EDIT: ha tak ne, on mi padl sotva jsem to napsal.
EDIT: ha tak ne, on mi padl sotva jsem to napsal.
Nechce mi padnout na PTRku čtvrtý kousek Maraudera, abych měl zvířátka... Taky mě pořád nebaví mačkat enter pří rozkládání legendárek...
TO nedomysleli no. Když už padají legošky více, jak žluté nebo modré .. tak měli přidat i button, salvage all legendaries
To maji schvalne, sice by se mi to taky libilo, ale dost lidi s sebou taha nemesis, jiny amu, weapon a prehazuje behem hrani. Nechtel bych pak slyset ten krik
no tak je fakt, že Nemesis mám taky v inventáři ale jinak nemám nic, aspon na PTR .. tam to prdím
btw. Setone, nějak na mě prdíš .. není čas , nálada .. ? oboji ?
btw. Setone, nějak na mě prdíš .. není čas , nálada .. ? oboji ?
Jooo chlape, včera z prde*e den . Pozdě z práce, pak něco málo doma a když už k tomu člověk chce sednout, tak hvízdnou výjezd na resuscitaci osoby co to zabalila z 6. patra rovnou pod panelak . Když jsem se z výjezdu vrátil, už jsem fakt neměl náladu ani sílu
Na softu mi Kadala odmítala vydat WH pásek, na HC zase Mask of Jeram
A krom prvních pár dnů kdy jsem dostal bleskově krumpáč a žábu už z dropu nic praktického, krom BT setu který padá furt
A to jsem udělal paragon 52-198 už, huf
A krom prvních pár dnů kdy jsem dostal bleskově krumpáč a žábu už z dropu nic praktického, krom BT setu který padá furt
A to jsem udělal paragon 52-198 už, huf
Mě na sezoně trvalo cca 380 paragonů než mi dropnul WH pásek je to raritka
Tak to jsi dobrej lucker
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
HC - zatím ho mám na sobě, ale až půjde po získání SoJ a TMF prstýnků dolů RoRG, už to nepůjde, chci držet full BT set
Na softu bych za takovej pásek vraždil, tam paragon 270-570, 70k shardů u Kadaly a NIC To vážně není fér
A na HC mi zase Kadala odmítá vyplivnout Mask of Jeram, všechny ostatní hlavy už mám x-krát, omg
Tak já si pobrečím . Včera byla přítelkyně na noční, tzn, že když přijedu z práce, byt je prázdný a já automaticky nastupuju na Diablo. Jenže....
V Brně samozřejmě kolabs jak prasopes, takže i když jsem končil v 5, domů sem se dostal v 7 :/. Pak jsem to zapl, asi hodinu hrál, připojil se Střecha a najednou blackout :/. No elektrika se k nám do městečka dostavila až v 1 v noci a vzhledem k tomu, že ve 3 měl být "mejtenenc" tak už jsem to ani nezapínal :/ :/. Fňuk
V Brně samozřejmě kolabs jak prasopes, takže i když jsem končil v 5, domů sem se dostal v 7 :/. Pak jsem to zapl, asi hodinu hrál, připojil se Střecha a najednou blackout :/. No elektrika se k nám do městečka dostavila až v 1 v noci a vzhledem k tomu, že ve 3 měl být "mejtenenc" tak už jsem to ani nezapínal :/ :/. Fňuk
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Ti nedoslo,ze ja jsem ta ULTRA HARD OBTIZNOST Tudiz diky me pada i elektrika Tak treba dnes ju nevyhodim...
. jak byl sem na*ranej fest, protože tam byl ještě Cursedworm, kamoš co jsem ho dlouho neviděl, tak sem chtěl pokecat a najednou bez proudu celý město :/. Nejhorší na tom bylo, že jsem nemohl absolutně nic...první myšlenka byla : "Pudu na pivo!!" ale pak mě došlo, že je bez proudu i hospoda :/ :/
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Pocasi paradoxne Diablu neprospiva. Venku je dopravni armagedon, coz znamena, ze babka navyzvedne maleho ze skolky a ten nebude u tchyne pres odpoledne, ale doma a ja prijdu o svy utery, ktere mi kazdy tyden umozni hrat odpoledne 4-5hodin v kuse. Coz je u mne minus spousta lege kramu a minus 2-3 plv. To je stejny pech, jako kdyz je buff na cokoliv pres vikend, kdy nehraju a nebo kdyz je tentononc na serverech u Blizzu, kdyz mam treba volno z prace.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Jj sleduji mno Set to napsal tak hezky.Fajne to na sebe navazuje
Jojo, ten legendární Střecha, kterej při připojení do hry způsobí takovej roll riftů, že ani TOP hráči nezvládají GR25.
Popřípadě hned po připojení Střechy vypadne proud v náhodně vybraném městě v ČR. Střecha je takovej RNG Satan
@Babacho: Takže nejsem jedinej, kdo přišel o svou denní dávku .
Popřípadě hned po připojení Střechy vypadne proud v náhodně vybraném městě v ČR. Střecha je takovej RNG Satan
@Babacho: Takže nejsem jedinej, kdo přišel o svou denní dávku .