Diablo 3:Reaper of Souls prvé dojmy !
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Moxmar#2814
ale prdlajs. Je to jen pro par HC hraců co u toho sedej 24/7 a ukajeji se svou smyslenou "vyjmecnosti", protoze nic jinyho nez hrat jednu hru neumi. V posteli maj gumovou zenu a v hlave vymeteno.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
Re: Diablo 3:Reaper of Souls prvé dojmy !
no ved a preto to nehraj a radsej si zahraj nieco jednoduchsie na facebooku Isto si sa v diable2 nedostal ani do druheho aktu lebo si barbarianovi pridaval body do dexterity
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
sakr!!! To mi nikdo nerekl ze je nejaky 2act :-D. Jeste ze si presne ten HC hrac co mi muze poradit, fakt si toho cením moc a moc a moc. Dekuji :-D
Taky přidám troškou do mlýna
NOVÁ POSTAVA
Ta mě upřímně řečeno zajímá ze všeho nejméně, ale i tak se mi zamlouvá a jsem s ní spokojen
NOVÉ PROSTŘEDÍ
asi potěší hlavně ty, kteří už jsou silně otrávený z tohohle... doufám, že bude aspoň stejně, tak dlouhej jako act 2... a potěšilo by mě kdyby konečně poradně zapracovali na generátoru prostředí
LOOT RUN
u něj sem hlavně zvědavej na to počasí jiný a pokaždý jininak generovaný prostředí... osobně by se mi líbila představa, a to platí i mimo loot dungeon, že bude bouřka a blesky budou zraňovat monstra, ale i mě nebo by se mohlo objevit tornáda atd.
PARAGON 2.0
rozhodně velký plus! konečně si aspoň trošku budou někteří moct přizpůsobit postavu jejich představám... a přepočet dosažených paragon exp. do nový verze je spravedlivý.. snad by se mohl objevit ještě v nějakým patchi před RoS... je celkem logické, že tu bude SC a HC paragon
LOOT 2.0
tak u nej už toho bylo napsáno hodně, takže sem s ním!
PvP
o PvP nepadla ani zmínka, takže možna si to nechávaj na později nebo se možna musíme smířit s tim, že žádnej nebude..
MYSTIC
na něj se hodně těším a doufám, že to nebude jediná možnost jak utratit goldy, protože jeden z důvodu proč je ekonomika taková jaká je ten, že hráči nemaj, kde utrácet goldy mimo AH
NOAH MOD
osobně si myslím, že pokud bude hra dostatečně odměňovat hráče a nabídne nějaký moznosti jak utratit goldy viz předchozí bod, tak noAH mod nebude potřeba nebo aspoň já AH už používat vůbec nebudu.. taky co sem četl rozhovory s vývojáři, myslím, že Travis říkal, že uvažují nějak zvýraznit postavy co nepoužili AH, třeba ikonkou nebo nějakým statusem nad bannerem...
Odesláno z telefonu, za všechny chyby může autokorektura
NOVÁ POSTAVA
Ta mě upřímně řečeno zajímá ze všeho nejméně, ale i tak se mi zamlouvá a jsem s ní spokojen
NOVÉ PROSTŘEDÍ
asi potěší hlavně ty, kteří už jsou silně otrávený z tohohle... doufám, že bude aspoň stejně, tak dlouhej jako act 2... a potěšilo by mě kdyby konečně poradně zapracovali na generátoru prostředí
LOOT RUN
u něj sem hlavně zvědavej na to počasí jiný a pokaždý jininak generovaný prostředí... osobně by se mi líbila představa, a to platí i mimo loot dungeon, že bude bouřka a blesky budou zraňovat monstra, ale i mě nebo by se mohlo objevit tornáda atd.
PARAGON 2.0
rozhodně velký plus! konečně si aspoň trošku budou někteří moct přizpůsobit postavu jejich představám... a přepočet dosažených paragon exp. do nový verze je spravedlivý.. snad by se mohl objevit ještě v nějakým patchi před RoS... je celkem logické, že tu bude SC a HC paragon
LOOT 2.0
tak u nej už toho bylo napsáno hodně, takže sem s ním!
PvP
o PvP nepadla ani zmínka, takže možna si to nechávaj na později nebo se možna musíme smířit s tim, že žádnej nebude..
MYSTIC
na něj se hodně těším a doufám, že to nebude jediná možnost jak utratit goldy, protože jeden z důvodu proč je ekonomika taková jaká je ten, že hráči nemaj, kde utrácet goldy mimo AH
NOAH MOD
osobně si myslím, že pokud bude hra dostatečně odměňovat hráče a nabídne nějaký moznosti jak utratit goldy viz předchozí bod, tak noAH mod nebude potřeba nebo aspoň já AH už používat vůbec nebudu.. taky co sem četl rozhovory s vývojáři, myslím, že Travis říkal, že uvažují nějak zvýraznit postavy co nepoužili AH, třeba ikonkou nebo nějakým statusem nad bannerem...
Aha... ale mohlo by se to vyřešit tak, že se budeš muset přihlásit, ale pak by sis mohl vybrat offline mod... no, uvidím...Denny píše: v tom případě ne
"Requirements: This expansion requires a full version of Diablo III and internet connection to play."
Možné to je, ale taky to tam být vůbec nemusí... zatím toho o datadisku víme málo...
Offline mod by vyřešil i NoAH modMajky_majk píše:Stále více přemýšlím udělat nějakou "globální" iniciativu hráčů, kteří se rozhodnou bojkotovat datadisk, pokud s ním nepřijde noAH mód.
Jeho příchod by pro mě byl motivace začít od 0. Vlastně bych možná ani nemazal postavy, protože jejich gear by po příchodu datadisku byl stejně bezcenný. Ale nemam chuť znova rozehrávat něco, o čem jsem si jistý, že to bude za pár měsíců zpět tam, kde je dneska Diablo.
Jde o to, že u datadisku to nebude třeba... legendárky budou AB a výrazně bude zvýšeno jejich množství ve srovnání s aktuálním stavem hry...
Proti "resetu ladderu" nic nemám... nevadilo by mi začít od znova...
U datadisku se však nejvíc těším na nové skilly a runy, tak ať tohle nepodělaj
Dalsimi zmenami by melo byt toto:
1. Pridan novy gem - Diamant (k cemu slouzi tezko rici, ale s nejvetsi pravedopodobnosti bych to osobne videl na resisty ci tak neco)
2. Novy stat "Houzevnatost" - Armor + Resisty. Nejedna se to, ze by dane veci byly slouceny, ale o to, ze nyni by melo byt videt jejich soucet jako vlastni stat.
3. Vicepatrovy Loot Run - Tedy nahodny dungeon bude mit nekolik urovni.
1. Pridan novy gem - Diamant (k cemu slouzi tezko rici, ale s nejvetsi pravedopodobnosti bych to osobne videl na resisty ci tak neco)
2. Novy stat "Houzevnatost" - Armor + Resisty. Nejedna se to, ze by dane veci byly slouceny, ale o to, ze nyni by melo byt videt jejich soucet jako vlastni stat.
3. Vicepatrovy Loot Run - Tedy nahodny dungeon bude mit nekolik urovni.
Tak tam by byl problem. Armor a resisty jsou ted nelinearni a ten novy stat by byl dvourozmerna velicina. Tu nevyjadris jednou konstantou a pro kazdy char se to muze menit, jedna postava by na tom videla xxx a druha yyy. Jednoduse to scitat nejde.
Casus: třeba (rekudce z armoru * redukce z resistů)*10000?
Pokud zacnes nekdy vice studovat matematiku, zjistis, ze vsechno jde secist
Urcite se to neda secist stylem: Armor + Resisty. To asi nebude vypovidajici hodnota. Ale dovedu si predstavit, ze k danemu armoru a resistum priradis konstantu a tim urcis jeji dulezitost v ramci onoho statu. Jestli se nepletu, tak EHP taky neni cisty soucet vsech cisel, ale ma jasne dana pravidla.
Urcite se to neda secist stylem: Armor + Resisty. To asi nebude vypovidajici hodnota. Ale dovedu si predstavit, ze k danemu armoru a resistum priradis konstantu a tim urcis jeji dulezitost v ramci onoho statu. Jestli se nepletu, tak EHP taky neni cisty soucet vsech cisel, ale ma jasne dana pravidla.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
stitat to nejde, ale aproximacne prelozit hej.
- sensation86
- Gorebelly
- BattleTag:Sensation86#2551
Konecne datac na obzoru udelal jsem paragon 100 v lednu s WD a od te doby nehraju kvuli itemum... Tak se dockam tech růží az to vyjde pac to nemelo smysl hrat uz v tu dobu :-) jinak itemizace nebude jako patch ale az jako datac coz na 99% predpokladam... marketing... lokace baziny me neprekvapila bylo mi jasny uz kdyz vyslo D3 ze v dataci daji baziny... Na co jsem zvedavej jestli tam budou behat otravní fetisove jako v D2... :-D
Naposledy upravil(a) sensation86 dne 22.08.2013, 07:18 hod., celkem upraveno 1 x.
Cekam pouze na jednu jedinou informaci, ktera pro me rozhodne o tom, jestli ma smysl nyni hru hrat. A tou informaci je to, jak bude nakonec udelan novy system Paragon Levelu. Tedy jestli onen spolecny Paragon Level bude soucet vsech paragonu ze vsech postav, ci se zvoli pouze ten nejvyssi Paragon Level jako vychozi. Pokud to bude soucet vsech expu (v coz tajne doufam), tak nyni ma smysl hrat. Jsme si proste schopni vytvorit dobre startovaci podminky )
Ragnarok: na twitteru psala adminka že ta první možnost - sečtou se vsechny dosažený paragon exp a převedou se na novou verzi tzn. klidně můžem hrát expit dál
Edit: v nebližších dnech by měl vyjít rozhovor s vývojáři, kde některý věci osvětlí
Edit: v nebližších dnech by měl vyjít rozhovor s vývojáři, kde některý věci osvětlí
Naposledy upravil(a) Prestigo dne 22.08.2013, 07:32 hod., celkem upraveno 1 x.
Walosek: jo, ale vznikne ti novej stat. Bude ukazovat dohromady arm a res ale kazdy char tezi z armoru a res jinak, zalezi to na tom kolik arm a res uz ma. Pro co nejvetsi efekt musi byt oba staty v nejake rovnovaze. Tzn. tenhle novej stat:
1.) nebude ukazovat nic, protoze nevis jestli tam je 25 res a 75 armoru nebo 75 res a 25 armoru
2.) bude mit pro kazdy char znamenat neco jinyho, protoze char s balacnutym arm a res z xxx novyho statu bude tezit vic, nez char co ma hromadu armoru a zadny res.
(coz ostatne uz armor a res samo o sobe dela, nejde do toho na prvni pohled videt a tohle nic nezmeni)
edit: ne ukazovat ale znamenat
Pokud pisu blbost, opravte me.
Ragnarok: Zkus to bez tech radoby chytrych reci jako "Kdybys ...", evidentne toho taky moc nevis.
TL;DR: Bud se stat bude menit podle ostatniho gearu, nebo bude ukazovat to samy co arm/res, cili bude zbytecnej
1.) nebude ukazovat nic, protoze nevis jestli tam je 25 res a 75 armoru nebo 75 res a 25 armoru
2.) bude mit pro kazdy char znamenat neco jinyho, protoze char s balacnutym arm a res z xxx novyho statu bude tezit vic, nez char co ma hromadu armoru a zadny res.
(coz ostatne uz armor a res samo o sobe dela, nejde do toho na prvni pohled videt a tohle nic nezmeni)
edit: ne ukazovat ale znamenat
Pokud pisu blbost, opravte me.
Ragnarok: Zkus to bez tech radoby chytrych reci jako "Kdybys ...", evidentne toho taky moc nevis.
TL;DR: Bud se stat bude menit podle ostatniho gearu, nebo bude ukazovat to samy co arm/res, cili bude zbytecnej
Naposledy upravil(a) Casus dne 22.08.2013, 07:30 hod., celkem upraveno 2 x.
Doufam ze pro achiev maniaky pribudou i nove achievy :-)
Odesláno z SG Note 2
Odesláno z SG Note 2
Mas zdroj?
Kazdopadne to by bylo skvele. Faktem je, ze to nyni bude asi jedina motivace proc onu hru hrat. Jiz nyni vsichni vime, ze soucasne itemy budou crap. Asi neco jako nosit itemy z urovne Hell )
Jedine, ceho se trosku obavam je pocet expu na ziskani noveho paragon levelu. Kdyz si vezmu, ze nyni je od levelu 90 - 100 potreba 30% celkovych expu, tak si neumim moc predstavit jak to bude vypadat nekde na urovni 150 - 160. Pocitam, ze level pak clovek ziska tak jednou za ctvrt roku intenzivniho hrani
Hlavne doufam, ze Blizzard dopredu oznami jak ten prepocet bude fungovat. Tedy jakou posloupnosti se bude zvysovat levelovani. Soucasna posloupnost totiz neni uplne idealni. Na paragon level 200 by clovek potreboval tak 20 let
Kazdopadne to by bylo skvele. Faktem je, ze to nyni bude asi jedina motivace proc onu hru hrat. Jiz nyni vsichni vime, ze soucasne itemy budou crap. Asi neco jako nosit itemy z urovne Hell )
Jedine, ceho se trosku obavam je pocet expu na ziskani noveho paragon levelu. Kdyz si vezmu, ze nyni je od levelu 90 - 100 potreba 30% celkovych expu, tak si neumim moc predstavit jak to bude vypadat nekde na urovni 150 - 160. Pocitam, ze level pak clovek ziska tak jednou za ctvrt roku intenzivniho hrani
Hlavne doufam, ze Blizzard dopredu oznami jak ten prepocet bude fungovat. Tedy jakou posloupnosti se bude zvysovat levelovani. Soucasna posloupnost totiz neni uplne idealni. Na paragon level 200 by clovek potreboval tak 20 let
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
Hru jsem nehrál jen 5 minut... pouze jsem řekl, že déle už mě dnes nebaví (celkově mam odehráno na své poměry až moc). Zatímco k D2 jsem se vracel mnoho let a vždycky mě to zase na pár hodin chytlo... a za pár měsíců jsem se zase na pár hodin vrátil a o něco posunul svou postavu.ReptileSVK píše:pozri sa 5 minutovym hranim ju ani nikde neposunies . ako nehnevaj sa, ale ty to nehras len koli tomu ze mas AH? Tak ho nepouzivaj, nedivaj sa do neho, lebo ta zrejme flustruje, ze su tam 1200stkove echoing fury a podobne veci. Keby si sa snazil hrat dlhsie a nie 5 minut spadne ti nieco cenne. Nevravim, ze pre teba nositelne ale uz to mozes predat a kupit si cosi pre seba (a kedze nemas rad ah ber to ako vymenu, nie predaj). A pokial nechces AH pouzivat vobec, nepouzivaj. Pri 1-2 hodinovom denom hrani ti isto padne nieco co ta boostne, kedze mas nnulovy equip, takze tvoj ciel je v dialke. MAs co robit.Majky_majk píše:Stále více přemýšlím udělat nějakou "globální" iniciativu hráčů, kteří se rozhodnou bojkotovat datadisk, pokud s ním nepřijde noAH mód.
Jeho příchod by pro mě byl motivace začít od 0. Vlastně bych možná ani nemazal postavy, protože jejich gear by po příchodu datadisku byl stejně bezcenný. Ale nemam chuť znova rozehrávat něco, o čem jsem si jistý, že to bude za pár měsíců zpět tam, kde je dneska Diablo.
Tuhle jsem si ho zapnul, že si dám na 2 hodinky run.... a nevydržel jsem hrát ani 5 minut. U Diabla 2 jsem tohle neměl. Po malejch částech jsem se k němu vracel ještě několik let a stále jsem zde měl pocit, že posouvám někam svou postavu a bavilo mě to.
Dneska to takhle v D nefunguje. Nebaví mě model, kdy mam 100 hodin farmit, abych měl prostředky na to, abych dalších 10 hodin něco vybíral v AH. A za měsíc to stejně díky inlaci nemá žádnou hodnotu a pokud ano, ztratí jí to úplně s novým patch. Tohle mě opravdu neba. Bavil mě model v D2, že člověk hrál a každej drop mohl znamenat posunutí postavy dál. V D3 tenhle pocit člověk nemá... prostě jen farmí a farmí. Ve skutečnosti na sobě nemam jedinou věc (kromě craftu), která by mi vypadla. Strašná nuda...
A postup hraní bez AH je neefektivní a člověk přijde o srovnání s ostatními. Jak jsem psal mockrát... je to stejné, jako kdyby nebyl ve hře HC a každý kdo chce hrát HC, by po své smrti prostě smazal postavu ;-).
Nikomu neberu jeho gusto... ani nenadávám na D3. Nějakou dobu zabavilo a bylo to fajn. Ale dneska mi to přijde jako strašná nuda a vím, že nějaký restart s novým noAH módem by minimálně pro mě znamenal novej (snad šťastnější) start hry. První týdny/měsíce v D3 byly úžasné.
uz oznamili, ze bude prepocet podla exp. takze bude zalezat na pocte exp, co tvoje postavy ziskali dokopy, nie na pocte plvl-ov
http://eu.battle.net/d3/en/profile/yderf-2605/
moj aktualny main: WD plvl 70
hotove: barbarian plvl 100, wizard plvl100
moj aktualny main: WD plvl 70
hotove: barbarian plvl 100, wizard plvl100
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
bylo by to samozřejmě skvělé, ale moc tomu nevěřim... znamenalo by to, že by se D3 začalo raketově pirátit.ZOMB píše: Offline mod by vyřešil i NoAH mod
Muzete se prosim prestat hadat o kravinach a psat k tematu? Radeji projdete zahranicni weby a najdete nove informace a o tech muzeme debatovat. Sam ignoruju utoky ostatnich lidi a snazim se psat k tematu a hledat nove informace. Verim, ze jsou zde lidi, co si tady chteji precist novinky, popripade debaty ohledne novych zmen. Ne blaboly o tom, co kdo kdy kde hral a proc.
Diky....
Diky....