Diablo III vs Torchlight II

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
lakai
Fallen Shaman
Re: Diablo III vs Torchlight II

Příspěvek od lakai » 26.09.2012, 21:03 hod.

TrackThor píše:tak už taky zkoušim, dal sem si to na veterana a zatim to je docela primitivní, uvidim další boss
nezlob se na mě, ale D3 je primitivní asi tak do 3 aktu na inferno a 4. akt je "o něco míň primitivní"

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 26.09.2012, 22:39 hod.

hm ne jak torchlight kde stojím na místě
Obrázek

Baglik
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:baglik#2817

Příspěvek od Baglik » 27.09.2012, 05:00 hod.

lakai píše:
TrackThor píše:tak už taky zkoušim, dal sem si to na veterana a zatim to je docela primitivní, uvidim další boss
nezlob se na mě, ale D3 je primitivní asi tak do 3 aktu na inferno a 4. akt je "o něco míň primitivní"
Jsem zvědav jak D3 bude primitivní v novém patchi s MP :)

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 27.09.2012, 07:19 hod.

Baglik píše:
lakai píše:
Jsem zvědav jak D3 bude primitivní v novém patchi s MP :)
imho uplne rovnako, nie vazne co sa zmeni?:p
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

Baglik
Gorebelly
BattleTag:baglik#2817

Příspěvek od Baglik » 27.09.2012, 08:25 hod.

Rovnako to asi nebude jsem zvědav kolik lidí bude dávat MP 10 lvl když každým lvl se zvedne nejen zdraví ale útok mobů, ti co to testují říkají že je to docela masakr, a údajně to funguje daleko líp než v D2 a myslím že si každý najde svou obtížnost.

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 27.09.2012, 08:47 hod.

Baglik píše:Rovnako to asi nebude jsem zvědav kolik lidí bude dávat MP 10 lvl když každým lvl se zvedne nejen zdraví ale útok mobů, ti co to testují říkají že je to docela masakr, a údajně to funguje daleko líp než v D2 a myslím že si každý najde svou obtížnost.
Neviem no, je pekne ze pridaju takuto vec a este aj uber bossov, koncept hry to, ale pre mna nezmeni.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

Kalis
Wraith
BattleTag:kalisovanoha#2618

Příspěvek od Kalis » 27.09.2012, 16:10 hod.

Ex Blizzard North je opravdu znat :) soundtrack zdarma best of co jsem v tomto typu hry slysel, grafika je malinko mene prehledna, ale staci to bohate...prvnich par hodin a zvyknete si..! Ale system, variabilita postavy, moznosti, pets...tohle kdo si nekoupi na hrani origo, je vul (mam jen D3 jinak zadnou)...hned jak vyjde krabicovka v CR a bude vejplata jdu pro ni...tykoveto lidi musime podporovat, cokoli se nelibilo v jednicce, zmizlo a cokoli se libilo zustalo v mnohem lepsim provedeni zde. Zadne piratske ochrany....nic...prehledny menu ...a cenovka. V dnesni dobe je to obdivuhodny pocin. Takovyhle firmy musi prezit lidi :) ... i kamarad zaprisahly diablo3sta zacal mastit T2 a uznava ze je to proste vychytane. A do budoucna je tu plno moznosti v modovani pomoci tEditoru ... jak jinak..zdarma. Jdu si utrit sliny a specham domu k PC. Peknej den preju.

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 27.09.2012, 16:25 hod.

největší problémy co sem po pár hodinách našel, je za a) hrozně nepřehledná mapa b) stupidní svitky (ty bych, kromě těch pasivních úplně odstranil)
Obrázek

lakai
Fallen Shaman

Příspěvek od lakai » 27.09.2012, 17:12 hod.

TrackThor píše:největší problémy co sem po pár hodinách našel, je za a) hrozně nepřehledná mapa b) stupidní svitky (ty bych, kromě těch pasivních úplně odstranil)
Mapa je trochu nepřehledná pravda, nicméně alespoň můžeš přepínat zobrazení. Stupidní svitky? - 1. když si pet na bonus vykástí skeletony, nebo si na sebe hodí + attack speed či se vyhealuje, to mi příjde jako vychytávka 2. nikdo tě nenutí ty svitky používat, jsou tam na bonus, takže absolutně nechápu jak to můžeš označit za problém, to už bych pochopil víc tu grafiku.

A pokud by toto měly být největší problémy, tak D3 se v porovnání s tím doslova topí v obřích problémech.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 27.09.2012, 18:14 hod.

TrackThor píše:největší problémy co sem po pár hodinách našel, je za a) hrozně nepřehledná mapa b) stupidní svitky (ty bych, kromě těch pasivních úplně odstranil)
Ty je to o zvyku...
Kdyby jsi hral TL a pak presel na D3 tak si taky budes zvykat.:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Relic
Burning Soul
BattleTag:Relic#2877

Příspěvek od Relic » 27.09.2012, 18:54 hod.

neviete niekto bude aj cestina...

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 27.09.2012, 18:57 hod.

Relic píše:neviete niekto bude aj cestina...
Na TL 2 ano, prej do mesice od vydani, na D3 ne.

Relic
Burning Soul
BattleTag:Relic#2877

Příspěvek od Relic » 27.09.2012, 19:54 hod.

tak teda pockam a pak si to zahram... a uvidim ci ma to bude bavit... ozaj a vysli este nejake podobne hry ako je DIII a TlII?

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 27.09.2012, 19:57 hod.

Mas neaky titan quest a takto. Plus asi vyjde ten Path of Exile, ale to neriesim.
Toto mi bude bohato stacit na istu dobu ;p
Moje Diablo 3 vyslo 20 septembra 2012:p

Dakuwaqua
Quill Rat

Příspěvek od Dakuwaqua » 27.09.2012, 20:47 hod.

No vidíš a práve Path of Exile si myslím že určite stojí za vyskúšanie. Atmosféru má z suverénne najpochmúrnejšiu. Hlavne kobky a jaskyne sú pekne spravené. A nekopíruje slepo mechaniku D2, ale prišlo so svojím riešením obrovského stromu vlastností, kde sa dá prepracovať z jeného konca na druhý a vytvoriť šialené kombinácie. A kupodivu to naozaj funguje. Nerozdávaš body do 4 vlastností, máš iba jeden a zaňho si vyberieš nejakú vlastnosť v skilltree. Plus je super že gemy niesu len doplnkom na vylepšovanie zbraní a odevov, ale práve oni určujú aké typy útokov budeš môcť používať, plus gemy levelujú s Tebou, čím viac ho používaš, tým je silnejší. Ale nakoniec, kdo bude chcieť info si nájde.

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 27.09.2012, 21:33 hod.

lakai píše:
Mapa je trochu nepřehledná pravda, nicméně alespoň můžeš přepínat zobrazení. Stupidní svitky? - 1. když si pet na bonus vykástí skeletony, nebo si na sebe hodí + attack speed či se vyhealuje, to mi příjde jako vychytávka 2. nikdo tě nenutí ty svitky používat, jsou tam na bonus, takže absolutně nechápu jak to můžeš označit za problém, to už bych pochopil víc tu grafiku.

A pokud by toto měly být největší problémy, tak D3 se v porovnání s tím doslova topí v obřích problémech.
ne to sou největší problémy po hodině a půl hraní, který mě otravujou nejvíc
e: tou nepřehlodností spíš myslim to, že to nejde dobře odzoomovat či posouvat nebo sem nepřišel na to jak (hm tak to docela dobře reaguje na zvětšení území)
ee: jako další mínus je určitě použití některých d3 skillů
eee: grafiku neberu jako mínus, na to si člověk zvykne
Obrázek

G4rrus
Quill Rat
BattleTag:Garrus#2289

Příspěvek od G4rrus » 27.09.2012, 23:04 hod.

Je to jednoduché.... Torchlight 2 je prostě hodně muziky za málo peněz.... jsou tam jen drobné chyby, ale hratelnost je skvělá jako v D2. D3 mě nepřekvapilo a navíc tu hru totálně zničil AH, který v Torchlight 2 není a proto je to o mnoho těžší. Ale D3 má pořád svoje kouzlo no...
Obrázek
MONK 60 30 - Inferno completed
WITCH DOCTOR 60 3 - Inferno - Act III
BARBARIAN 50 - Hell
DEMON HUNTER 49 - Hell

umiyaki
Fallen Shaman

Příspěvek od umiyaki » 28.09.2012, 05:56 hod.

Pokud si člověk představí T2 v grafické kůži D3, tak je to přesně ta hra, na kterou jsem se od vyhlášení vývoje D3 těšil. Bohužel manažeři Blizzardu měli na vývoj D3 větší vliv a dopadlo to tak jak dopadlo.
Ta absence AH a zejména RMAH v T2 je strašně moc cítit na tom, jak je hra udělaná. Prostě hra počítá s tím, že si hráč equip nekoupí, netlačí ho k tomu, ale musí ho najít. Tvůrci T2 se evidentně soustředili více na to, jak hráče zaujmout než jak z něj dostat ještě více peněz.

Na grafiku T2 jsem si zvykl velmi rychle. Dost rozdíl je v rychlosti hry. Postava v T2 běhá znatelně rychleji než postava v D3. U velkého LCD ve full hd je to někdy nepřehledné. Člověk zachytí méně detailů a zdá se mu hra nepřehlednější.

Každopádně i takové věci jako zvětšení nebo zmenšení UI na obrazovce, možnost vylepšení již nalezených věcí nebo možnost nastavení výběru barevných skupin předmětů, které se budou při dropu zobrazovat u mě posouvá T2 před D3.
Naposledy upravil(a) umiyaki dne 29.09.2012, 05:25 hod., celkem upraveno 1 x.

Kalis
Wraith
BattleTag:kalisovanoha#2618

Příspěvek od Kalis » 28.09.2012, 08:54 hod.

umiyaki píše:Pokud si člověk představí T2 v grafické kůži D3, tak je to přesně ta hra, na kterou jsem od vyhlášení vývoje D3 těšil.
VIs co se stane, kdyz T2 uspeje a bude z neho dost penez ? bude T3 s mnohem lepsi grafikou a dalsima vychatavkama co vsichni chceme :love:

ps. a nebude to za 10 let :lol:

lakai
Fallen Shaman

Příspěvek od lakai » 28.09.2012, 09:28 hod.

Kalis píše:
umiyaki píše:Pokud si člověk představí T2 v grafické kůži D3, tak je to přesně ta hra, na kterou jsem od vyhlášení vývoje D3 těšil.
VIs co se stane, kdyz T2 uspeje a bude z neho dost penez ? bude T3 s mnohem lepsi grafikou a dalsima vychatavkama co vsichni chceme :love:

ps. a nebude to za 10 let :lol:
Ne asi :D

Odpovědět

Zpět na „Obecně“