RMAH

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
sklb
Burning Soul
Re: RMAH

Příspěvek od sklb » 18.06.2012, 12:48 hod.

Xkryspin píše:No tak promiň, já nevěděl, že sem si dovolil panu hloupoučkému říct, že je hloupoučký, místo toho abych mu ukázal cestu na záchod. Kdybych to věděl, tak sem ti tam podsunul link na nějakou jinou stránku, aby ses seznámil s internetem tím těžším způsobem.
Ty mas urcite 3 vysoke skoly vychodene tolko rozumu srsi z tychto tvojich urazlivych prispevkov. Zamysli sa nad sebou chlapce.

Toto je ozaj forum na urovni, clovek napise svoj nazor je idiot, clovek sa v teme na to urcenej opyta ci niekto nema niekde navod jak zalozit paypal aby sam nemusel hladat je hlupy. Klobuk dole kolko primitivnych ludi tato hra pritiahla.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

sgtmajfoley
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:sgtmajfoley#2877

Příspěvek od sgtmajfoley » 18.06.2012, 12:53 hod.

sklb píše:
Xkryspin píše:No tak promiň, já nevěděl, že sem si dovolil panu hloupoučkému říct, že je hloupoučký, místo toho abych mu ukázal cestu na záchod. Kdybych to věděl, tak sem ti tam podsunul link na nějakou jinou stránku, aby ses seznámil s internetem tím těžším způsobem.
Ty mas urcite 3 vysoke skoly vychodene tolko rozumu srsi z tychto tvojich urazlivych prispevkov. Zamysli sa nad sebou chlapce.

Toto je ozaj forum na urovni, clovek napise svoj nazor je idiot, clovek sa v teme na to urcenej opyta ci niekto nema niekde navod jak zalozit paypal aby sam nemusel hladat je hlupy. Klobuk dole kolko primitivnych ludi tato hra pritiahla.
Reportuj jeho posty tak ako ja a nerieš ho...
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)

>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda

ReptileSVK
Zhar the Mad
BattleTag:Reptile#2445

Příspěvek od ReptileSVK » 18.06.2012, 13:13 hod.

dobre ze si blizzard berie 15%. Aspon je istota, ze sa o hru budu starat a vydaju datadisky a podobne. Jasne, ze treba ist cez paypal ak chces vidiet peniaze u seba. predam 8 veci za 25 eur a mam 200 eur!!! (minus poplatky)

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 18.06.2012, 13:14 hod.

ReptileSVK píše:dobre ze si blizzard berie 15%. Aspon je istota, ze sa o hru budu starat a vydaju datadisky a podobne. Jasne, ze treba ist cez paypal ak chces vidiet peniaze u seba. predam 8 veci za 25 eur a mam 200 eur!!! (minus poplatky)
jasne ze vydaj datadisky,vic datadisku = vic penez,to je cela logika

ReptileSVK
Zhar the Mad

Příspěvek od ReptileSVK » 18.06.2012, 13:16 hod.

Alfajk píše:
ReptileSVK píše:dobre ze si blizzard berie 15%. Aspon je istota, ze sa o hru budu starat a vydaju datadisky a podobne. Jasne, ze treba ist cez paypal ak chces vidiet peniaze u seba. predam 8 veci za 25 eur a mam 200 eur!!! (minus poplatky)
keby si rozmyslal ekonomicky tak si cenu navysis o tych 15% aby si bol spokojny a mal realne to co chces.

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 18.06.2012, 13:19 hod.

ReptileSVK píše:
Alfajk píše:
keby si rozmyslal ekonomicky tak si cenu navysis o tych 15% aby si bol spokojny a mal realne to co chces.
len ci to s tou o 15% vyssou cenou niekto kupi :))
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

ReptileSVK
Zhar the Mad

Příspěvek od ReptileSVK » 18.06.2012, 13:23 hod.

myslim, ze ci to bude stat 2 eura, alebo 2,40 bude kupujucemu jedno. aj tak bomba veci predas za 150+ eur

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 18.06.2012, 13:25 hod.

sklb píše:Ty mas urcite 3 vysoke skoly vychodene tolko rozumu srsi z tychto tvojich urazlivych prispevkov. Zamysli sa nad sebou chlapce.

Toto je ozaj forum na urovni, clovek napise svoj nazor je idiot, clovek sa v teme na to urcenej opyta ci niekto nema niekde navod, jak zalozit paypal aby sam nemusel hladat je hlupy. Klobuk dole kolko primitivnych ludi tato hra pritiahla.
Nemám nad čím se zamýšlet. Že ti řeknu věci napřímo ?

1) Používáš na internetu služby, které manipulují reálnými penězi - a nepřečteš si co to vlastně obnáší ? (RMAH + BN Balance)
2) Když ti to někdo napíše - že to funguje jinak - tak vyhodnotíš, že celá služba je k ničemu (RMAH)? - přestože je jasné, že jsi jen použil špatnou službu (protože si nečetl cos odklikal, případně aspoň stručné FAQ)
3) Pak chceš používat internetovou službu, která zase operuje s hotovými penězi, víš že se jmenuje "paypal" a nejsi schopen napsat www.paypal.com nebo www.paypal.cz (a možná dokonce i paypal.sk)?
4) Chceš na internetovém foru, aby ti někdo cizí dal odkaz na službu, která operuje se skutečnými pěnězi, kartami (abys nemusel sám hledat)?

Pokud se ptáš mě - to jsou dokonalé ukázky internetové hlouposti - a je mi srdečně jedno, jestli za tohle dostanu ban nebo budu označen za primitiva.

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag:StillAlive#2220

Příspěvek od Still-Alive » 18.06.2012, 13:27 hod.

sklb píše:
Xkryspin píše:co třeba http://www.paypal.com ?
Ale mozky asi došly...
Bez tych dementnych komentarov by to neslo?;p
Nie kazdy sa vyzna v takychto veciach, ale diky za link.
No že to říkáš zrovna ty :))

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 18.06.2012, 13:29 hod.

Still-Alive píše:No že to říkáš zrovna ty :))
zase?;p

Hijack
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Hijack » 18.06.2012, 13:45 hod.

Cau mam takovej dotazek.... Pochopil jsem spravne ze kdyz neco prodas tak v zalozce completed misto "send to stash" bude bud bn balance nebo paypal ...nebo je to tak ze kdyz neco ukladas do aukce musis vybrat kam to chces poslat protoze paypal mam s bn uctem spojeny(teda aspon jsem o tom presvedceny :) ..dal jsem si to jako payment options) a zalozka paypal mi proste vybrat nejde a pise mi to ze mam nastavit paypal ucet :/...sory asi dost blba otazka ...ale nejak se nemuzu dohledat srozumitelneho reseni :( ...kurna to je hrozny pocasi ....

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 18.06.2012, 14:00 hod.

Kam půjdou peníze z aukce volíš už při zakládání aukce. Potom co se aukce založí - už se to nedá změnit.

Pokud ti to při vytváření aukce nedovolí zvolit paypal pak:
1) zkontroluj jestli máš ověřený paypal účet (ověření paypalu se dělá nejjednodušeji zadáním karty do paypalu - a paypal si na ni úspěšně sáhne - odepíše a zase vrátí pár peněz - cca 2 EUR)
2) zkontroluj jestli máš zapnutý u blizzardu SMS Protect

Hijack
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Hijack » 18.06.2012, 14:16 hod.

Sice jsem paypal v minulosti pouzival ale pouzivam jinou kartu ... takze jsem zmenil a vzali mi 50kc :) ...no a sms protect nemam :( ...takze v tom bude asi ta hlavni chyba ...co jsem tak cetl asi jsem tomu nevenoval dost pozornosti protoze jsem myslel ze autentikator staci :) takze diky a sry ze jsem otravoval :)

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 18.06.2012, 14:24 hod.

Těch 50 Kč by se ti po nějaké době mělo "vrátit zpět". (Dokonce by se to nemělo ani odepsat z účtu - jen by se to mělo uzamknout na nějakou dobu).

buton
Quill Rat
BattleTag:buton72#2608

Příspěvek od buton » 18.06.2012, 14:42 hod.

Ahoj,
už sem se sice jednou ptal,ale radu či odpověd sem nedostal .
je tu někdo kdo se nemůže dostat na aukci protože mu to píše počkejte tři dny? (3 dny už uplynuli).
Nemá stím někdo zkušenost?
Díky.
Obrázek
Prosíme, nakrmte internetové trolly. http://2i.cz/b44885af7c

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 18.06.2012, 14:43 hod.

Potřebuješ Authenticator + SMS Protect

Peckoslav
Minion of Destruction
BattleTag:Peckoslav#2167

Příspěvek od Peckoslav » 18.06.2012, 15:40 hod.

bylo už oznámené kdy bude možné na RMAH prodávat/kupovat goldy a suroviny/gemy/recepty?
Nějak mi tahle informace ušla :(
Obrázek
Od konce září 2015 jsem zpět a teprve se tu rozkoukám :D

16cmfan
Gorebelly
BattleTag:sestnastka#2408
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 16cmfan » 18.06.2012, 19:33 hod.

Peckoslav píše:bylo už oznámené kdy bude možné na RMAH prodávat/kupovat goldy a suroviny/gemy/recepty?
Nějak mi tahle informace ušla :(
Akurát sa preklikávam 3 stránkami, či sa to tu niekde nespomína :D Taktiež by som to rád vedel. Predať 500 Tome of secret hoci za 10 centov.. je ryža :D

Trhanec
Wraith
BattleTag:Trhanec#2317

Příspěvek od Trhanec » 19.06.2012, 06:47 hod.

Mě příjde, že si na RMAH koupí člověk item bud jen proto, že má peněz jak šlupek, hru chce co nejdřív dokončit a je mu to prostě jedno a nebo idiot, když to musím takhle říct. Pokud si chce hru někdo vychutnat a koupuje si eq, tak si hru akorát posere. Diablo je založený na farmení itemů. Člověk chce pořád lepší a lepší věci a to ho nutí hru pořád hrát. Prostě nějaká výzva, kterou každej potřebuje, aby se nezačal nudit, nějakej cíl. To je stejný jak v reálným životě. Parodox bývá, že jak mile dosáhnete vašeho cíle, tak vás ta činnost už tolik nebaví po čase. Takže vy si koupíte item za real cash, začnete hrou procházet jak růžovou zahradou, zabíjet moby pomalu na ránu a co dál? Vsadim se, že každýmu se to ohraje mnohem, ale mnohem dřív než kdyby ten svůj vytouženej item musel farmit. Lidi co si kupujou za real peníze virtuální itemy, jsou podle mě prostě idioti, kteří se dobrovolně ochuzují o zážitek ze hry a ještě za to platí peníze. Mě by to bylo líto, abych měl nejlepší postavu po chvíli vydání hry a měl jí dohranou a přestala mě bavit, protože jsem dosáhl všeho. Aukce jsou cheaty. Mě je to u pr*ele at si tam aukce klidně je, já si v ní nic nekoupim ani do ní nic neprodám, ale o lidech co si tam něco koupí si myslím svý. Jasně, že člověk chce být nejlepší, nemá třeba tolik času farmit a chce best eq. Jenže racionální člověk by se měl zamyslet nad tím, jestli ho vůbec bude bavit hra, když si ten eq koupí a dosáhne cíle bez námahy. Jestli nemá tolik času farmit eq(práce, rodina), tak tím líp pro něj, diablo 3 bude hrát roky a pokud ne, tak ho hra přestane bavit stejně jako by ho přestala bavit s nej eqem a ještě za to ušetří prachy.

ReptileSVK
Zhar the Mad

Příspěvek od ReptileSVK » 19.06.2012, 07:23 hod.

tak ono ja som tiez na to nadaval, ale ma to svoje vyhody. Pridava to opat na zabave pretoze si aj predavas veci. Si zober ze som nasiel nieco pre barbariana cize pre mna nepouzitelne a sup ho na aukci som to predal za 1,35 milion coinov, takze potesi :D

Odpovědět

Zpět na „Obecně“