Příspěvek
od Trhanec » 19.06.2012, 06:47 hod.
Mě příjde, že si na RMAH koupí člověk item bud jen proto, že má peněz jak šlupek, hru chce co nejdřív dokončit a je mu to prostě jedno a nebo idiot, když to musím takhle říct. Pokud si chce hru někdo vychutnat a koupuje si eq, tak si hru akorát posere. Diablo je založený na farmení itemů. Člověk chce pořád lepší a lepší věci a to ho nutí hru pořád hrát. Prostě nějaká výzva, kterou každej potřebuje, aby se nezačal nudit, nějakej cíl. To je stejný jak v reálným životě. Parodox bývá, že jak mile dosáhnete vašeho cíle, tak vás ta činnost už tolik nebaví po čase. Takže vy si koupíte item za real cash, začnete hrou procházet jak růžovou zahradou, zabíjet moby pomalu na ránu a co dál? Vsadim se, že každýmu se to ohraje mnohem, ale mnohem dřív než kdyby ten svůj vytouženej item musel farmit. Lidi co si kupujou za real peníze virtuální itemy, jsou podle mě prostě idioti, kteří se dobrovolně ochuzují o zážitek ze hry a ještě za to platí peníze. Mě by to bylo líto, abych měl nejlepší postavu po chvíli vydání hry a měl jí dohranou a přestala mě bavit, protože jsem dosáhl všeho. Aukce jsou cheaty. Mě je to u pr*ele at si tam aukce klidně je, já si v ní nic nekoupim ani do ní nic neprodám, ale o lidech co si tam něco koupí si myslím svý. Jasně, že člověk chce být nejlepší, nemá třeba tolik času farmit a chce best eq. Jenže racionální člověk by se měl zamyslet nad tím, jestli ho vůbec bude bavit hra, když si ten eq koupí a dosáhne cíle bez námahy. Jestli nemá tolik času farmit eq(práce, rodina), tak tím líp pro něj, diablo 3 bude hrát roky a pokud ne, tak ho hra přestane bavit stejně jako by ho přestala bavit s nej eqem a ještě za to ušetří prachy.